ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مرغ و تخمه مرغ

@pooy
28-10-2011, 20:42
سلام به همتون
:40::40::40:
بعده مدتها گفتم یه کار بزنم و نشون بدم که نفس میکشم :27:

خب چه چیزی بهتر از یه موجودی که شاید تا چند ساله دیگه منقرض شه!:46:

کلا همه چی زیبراش و یه خورده هم فتوشاپ:8::5:

امیدوارم خوشتون بیاد :10:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

max_3d
28-10-2011, 23:22
درود
افرین همیشه از کارهاتون لذت بردم
ولی این تخم مرغها این روزها حکم طلا رو داره :31:
فقط یه نظر شخصی با پاهاش مشکل دارم....

Rhodes
29-10-2011, 11:28
آقا من الان بخوام یه طرح این جوری بزنم باید چه کلاسی برم و چند وقت طول میکشه تا این حد حرفه ای بشم ؟؟
-----------------------------------------
راس میگه.یکم پاش کلف ته !

soha is the beSt
29-10-2011, 14:02
خیلی خوبه اما پاهاش یکم تپله

kamron_devil
29-10-2011, 23:43
به بچه ها موافقم یکم روناش کلفته و یکم بلند نسبت به بقیه بدن. پرها رو هم بیشتر کن. در کل عالیـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــه!!

---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------

اقای rhodes شما اول باید ببینی به برنامه های گرافیکی علاقه داری یا نه. که برای اینکه نری 400 500 کم کم پول بدی بابت کلاس بعدا ببینی نه مثلا خوشت نیومد به نظر من با برنامه 3d max که نسبت به مایا اسون تره رو یاد بگیر. می تونی آموزش های شرکت digital tutors 2009 رو از سایت های ایرانی بخری و با 3d max 2011 کار کنی. بعد خیلی خوب یاد می گیری . این برنامه که دوستمون ساختن بیشتر شاید برای جرئییات مدل به کار میره .مثلا شما با مکس یا مایا یک ادم میسازی بعد چین چروک صوزتش رو با این برنامه. امیدوارم کمکت کرده باشم. موفق باشی :5:

سعید6
30-10-2011, 00:23
طرح کارتونی خیلی باحالی شده
فقط همونطور که بچه هاگفتند پاهاش یه جوریه به نظرمنم بالش یه مقدار کوچیکه ولی در کل خیلی باحاله:46:

@pooy
31-10-2011, 00:15
درود
افرین همیشه از کارهاتون لذت بردم
ولی این تخم مرغها این روزها حکم طلا رو داره :31:
فقط یه نظر شخصی با پاهاش مشکل دارم....
سلام
بله مشکل داره
:10:

آقا من الان بخوام یه طرح این جوری بزنم باید چه کلاسی برم و چند وقت طول میکشه تا این حد حرفه ای بشم ؟؟
-----------------------------------------
راس میگه.یکم پاش کلف ته !
کلاس نمیخاد
خیلی زود
بله ضخیمه :46:

خیلی خوبه اما پاهاش یکم تپله
بله
:11:

به بچه ها موافقم یکم روناش کلفته و یکم بلند نسبت به بقیه بدن. پرها رو هم بیشتر کن. در کل عالیـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــه!!

---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------

اقای rhodes شما اول باید ببینی به برنامه های گرافیکی علاقه داری یا نه. که برای اینکه نری 400 500 کم کم پول بدی بابت کلاس بعدا ببینی نه مثلا خوشت نیومد به نظر من با برنامه 3d max که نسبت به مایا اسون تره رو یاد بگیر. می تونی آموزش های شرکت digital tutors 2009 رو از سایت های ایرانی بخری و با 3d max 2011 کار کنی. بعد خیلی خوب یاد می گیری . این برنامه که دوستمون ساختن بیشتر شاید برای جرئییات مدل به کار میره .مثلا شما با مکس یا مایا یک ادم میسازی بعد چین چروک صوزتش رو با این برنامه. امیدوارم کمکت کرده باشم. موفق باشی :5:

طرح کارتونی خیلی باحالی شده
فقط همونطور که بچه هاگفتند پاهاش یه جوریه به نظرمنم بالش یه مقدار کوچیکه ولی در کل خیلی باحاله:46:

Rhodes
31-10-2011, 20:13

آره خيلي علاقه دارم. مثلا دوس دارم در حدي حرفه اي بشم كه يه جسم يا لوگو يا آيكون رو به راحتي با جزييات بسازم.
ممنون. خيلي تشكر ميكنم.

---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk

Borhan72
02-11-2011, 16:13
خیلی خوبه پویا... آفرین...
یادمه یه زمانی خودتم دنبال آموزش ساختن پر و بال بودی...
خوب در آوردی، ولی تعدادشون کنه انگار... بیشترشون کن...
اگه آموزش داره روی نت، لینکشو واسه ما هم بذار بی زحمت :10:

@pooy
02-11-2011, 21:28
خیلی خوبه پویا... آفرین...
یادمه یه زمانی خودتم دنبال آموزش ساختن پر و بال بودی...
خوب در آوردی، ولی تعدادشون کنه انگار... بیشترشون کن...
اگه آموزش داره روی نت، لینکشو واسه ما هم بذار بی زحمت :10:

سلام برهان جان

چه عجب بعده گرفتن 1000 عکس از نماهایه مختلف از خوده خوشتیپت یه نظر هم دادی :27:

این همین جوری بود که 3دی یادم نره

لینکی ندارم اما :

خیلی ساده یه مدل میسازیم > یه par رو بصورت آلفا در میاریم و میندازیم رو بدن مدی و تو قسمت دفورمیشن inflat میکنیم
واسه پرهایی که بیرون زده هم یک پر میسازیم و میچینیم رو مدل
(همش تو زیبراش)

تموم
اگه سوالی داشتی بازم بگو :10:

Borhan72
03-11-2011, 16:47
کوچیکتیم عزیز دل :40:
آها... خیلی خوب در آوردی...
فکر کردم یه آپشنی چیزی مثل مثلآ Hair and Fur داره که این کارو میکنه :46: