ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آینده شغلی کدام رشته علوم انسانی امیدبخش است؟

apadana34
28-10-2011, 20:24
درکارشناسی ارشد اینده شغلی کدام رشته از گروه علوم انسانی امید بخش است . من چون شرط سنی استخدامم به کارشناسی
نمی خوره می خوام با کارشناسی ارشد از لحاظ سنی به استخدامی برسم اما رشته ای که به اینده شغلی اش امید بیشتری داشته
باشم . خودم چند رشته را انتخاب کردم . لطفا نظر بدید یا اگه رشته دیگه ای می شناسید معرفی کنید.
1- مدیریت دولتی
2- حسابداری
3- مدیریت مالی
4- مهندسی نفت (در علوم انسانی نیست)

Alireza SM
28-10-2011, 21:45
اصلا نمیشه گفت
کاملا بستگی داره که کجا استخدام بشین

hermione
29-10-2011, 01:44
مطمئن باشید اگه رشته ای بود که آینده شغلیش 100% تضمین شده بود همه انتخابش می کردن .
بستگی داره چقدر مهارت و تجربه کسب کنید و ابتکارتون چقدر باشه و چه زمینه های شغلی واستون فراهم بشه در آینده .

apadana34
29-10-2011, 20:19
بله کسی نمی تونه صددر صد بگه ولی می شه گفت کدام در اکثر استخدامی ها اسمش است. ضمنا ارشد نرم افزار را هم اضافه کنید.

Alireza SM
29-10-2011, 20:33
نفت و نرم افزار که علوم اسنانی نیستن که آخه
راستی به حسابداری و MBA هم فکر کنین

apadana34
29-10-2011, 20:39
نفت و نرم افزار که علوم اسنانی نیستن که آخه
راستی به حسابداری و MBA هم فکر کنین
بله می دانم . شما محدودیتی نگذارید . من با نرم افزار هم اشنا هستم. فقط کدام رشته در استخدامی ها
اسمش بیشتر است.
حسابداری را نمی تونم روش حساب کنم . چون لیسانس مدیریت دارم و برای استخدام اگه فرضا ارشد حسابداری
هم تمام کنم چون می بینم کارشناس حسابداری نبودم بم گیر می دن و کارشون را دستم نمی دن

Alireza SM
29-10-2011, 20:48
از این نظر که نفت و نرم افزار بدتره که .
من جای شما بودم به حسابداری فکر میکردم

turkughly
29-10-2011, 20:55
نرم افزار رو میشه از انسانی رفت خوند؟ البته کارشناسی ها ؟

hermione
30-10-2011, 00:52
نرم افزار رو میشه از انسانی رفت خوند؟ البته کارشناسی ها ؟

کنکور آزاد می تونی بدی.برنامه نویسی در آمد خوبی داره ( اگه حرفه ای باشی )
به نظرم برو دنبال علاقه , بدون علاقه مهارت و علم حاصل نمیشه بدون این 2تا هم کار پیدا نمیشه ( البته سرمایه هم داشته باشی بدون اون دوتا میشه یه کارایی کرد )

apadana34
30-10-2011, 13:14
من از نرم افزار خوشم می اید ولی بخاطر اینکه می ترسم اگه موقعه استخدام با ارشد نگاه به لیسانس علوم انسانی ام کنند گیر بدن . هرچند که سابقه برنامه نویسی دارم. هرچند که فکر کنم بازار خوبی داشته باشه
چون در استخدامی های دولتی اسمشو می بینم .
بازارکار حسابداری شاید خوب باشه ولی از ان خوشم نمی اید شاید بخاطر اینکه یکسری جا حسابداری کردم
و انجا من را ازحسابداری متنفر کرده هرچند که ارشد حسابداری ممکن غیر از ان چیزی باشه که من در ذهن دارم .
ارشد مدیریت دولتی را نمی دانم . خود کارشناسی اش بازار استخدامی اش بد نیست .

pink oak
31-10-2011, 10:05
چرا توی رشته خودتون تادکترا ادامه نمیدین؟استاد دانشگاه شدن هم گزینه خوبیه.یکی از دوستای ما هم رشته شما بود الان داره توی دانشگاه پیام نور درس میده

apadana34
31-10-2011, 21:05
بخاطر علاقه . من به فنی و مهندسی و محاسبات بیشتر علاقه دارم . ضمن اینکه مگه چندتا استاد دانشگاه می خواهند