مشاهده نسخه کامل
: تا ۲۰ تومان چی بگیرم خوبه؟
selejwest
28-10-2011, 15:50
من قبلا ال ۹۰ داشتم و حالا دنبال خرید یه ماشین دیگه هستم حالا بین ۲۰۶ وی ۸ و ام وی ام ۵۳۰ موندم
خانوادگی،زیبا،قوی،پرشتاب و با امکانات خوب باشه
mohamad skystar
28-10-2011, 18:59
100 درصد پژو 206 SD V8 بهتر خواهد بود.
با تمام ملاک های شما همخوانی داره
موفق باشید
selejwest
28-10-2011, 20:21
ممنون از جوابتون آيا فرقي بين كيفيت ساخت ٢٠٦تيپ ٥ و نوع v8 sd وجود داره؟
آخه ميگن تيپ٥ جديد به كيفيت سابق نيست واگر اين درسته در مورد sd هم صدق ميكنه؟
mohamad skystar
28-10-2011, 20:42
ممنون از جوابتون آيا فرقي بين كيفيت ساخت ٢٠٦تيپ ٥ و نوع v8 sd وجود داره؟
آخه ميگن تيپ٥ جديد به كيفيت سابق نيست واگر اين درسته در مورد sd هم صدق ميكنه؟
کیفیت تمام محصولات ایران خودرو افت داشته و این افت کیفیت در 206 به مراتب کمتر بوده.
کیفیت تیپ 5 و SD V8 شبیه به هم هستن
selejwest
28-10-2011, 21:52
برتري sdبه هاچبك به جز صندوق كه زشتش هم كرده چيه؟
mohamad skystar
28-10-2011, 23:04
برتري sdبه هاچبك به جز صندوق كه زشتش هم كرده چيه؟
V8 به جز همین صندوق عقب در تمام موارد با تیپ 5 یکی هست و هیچ فرقی نداره
selejwest
29-10-2011, 00:59
پس توي هندلينگ و ثبات هم تفاوتي ندارن!!!؟
اگه اينجور باشه فردا تيپ ٥ثبت نام ميكنم
mohamad skystar
29-10-2011, 01:27
پس توي هندلينگ و ثبات هم تفاوتي ندارن!!!؟
اگه اينجور باشه فردا تيپ ٥ثبت نام ميكنم
تو هیندلیگ به مراتب V8 به دلیل داشتن صندوق عقب بهتر عمل میکنه
dash_mehdi
04-12-2011, 11:55
دوست عزیز کیفیت ساخت 206 در ایران خودرو بالاه اما چون یکی از ملاک های شما خانوادگی بودنه 206 گزینه ی خوبی نیست 206 فقط به درد خانواده ی 2 نفره می خوره فضای عقبش خیلی کمه اما همون طور که گفتم برای یک خانواده ی 2 نفره بهترین گزینه است در این لینک تمامی امکاناتش رو نوشته:31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dash_mehdi
04-12-2011, 11:59
این هم چند عکس از 206 سدان
سلام
اگه اشتباه نكنم سيستم تعليق و فنربندي اين دو خودرو باهم فرق ميكنه و كلا sdها نسبت به هاچ بك ها داراي اكسل عقب بهتري هستن كه باعث ميشه ماشين نرم تري هم باشن
farzadka90
29-12-2011, 16:58
100 درصد پژو 206 SD V8 بهتر خواهد بود.
با تمام ملاک های شما همخوانی داره
موفق باشید
پارس از 206خیلی بهتره
از نظر جا دار بودن ِقدرت موتور وشتاب خیلی بهتره:11:
mohamad skystar
30-12-2011, 17:10
پارس از 206خیلی بهتره
از نظر جا دار بودن ِقدرت موتور وشتاب خیلی بهتره:11:
دوست عزیز من که نمیخوام ماشین بخرم که پستم رو نقل قول می کنی.
شما پست اول رو بخون و بعد نظرت رو بده.
تو پست اول هیچ حرفی از پارس نیست واگرنه همه حواسشون هست.
موفق باشید
selejwest
30-12-2011, 22:02
به تاريخ تاپيك دقت كنيد لطفاً
من وي ٨ گرفتم ولي كلاً همونطور كه حدس ميزدم زياد باش حال نميكنم با اينكه پاورويندوز و كروز كنترل و فنر ٣٤ وكم كردن ارتفاع و كفي و البته لاستيك ميشلن آلماني و...انداختم روش!!
حالا هم اگه كسي بخواد فروشنده ام با كاركردكمتر از ٣٠٠٠ وهمچنين كارت طلايي هم براش گرفتم
dash_mehdi
30-12-2011, 22:20
به تاريخ تاپيك دقت كنيد لطفاً
من وي ٨ گرفتم ولي كلاً همونطور كه حدس ميزدم زياد باش حال نميكنم با اينكه پاورويندوز و كروز كنترل و فنر ٣٤ وكم كردن ارتفاع و كفي و البته لاستيك ميشلن آلماني و...انداختم روش!!
حالا هم اگه كسي بخواد فروشنده ام با كاركردكمتر از ٣٠٠٠ وهمچنين كارت طلايي هم براش گرفتم
مبارک باشه
مگه میشه ادم وی 8 بگیره خوشش نیاد!!!
حتما شما قبل از گرفتن وی 8 یه بنز و بی ام دبلیو داشتی!!!!
selejwest
31-12-2011, 08:56
من كه نه ولي تو خونه هستش كه مال باباست ولي من اصلاً قياس نميكنم و اين ماشين و با پولي كه دادم ميسنجم
صداي موتور،هندلينگ نامناسب،تكونهاي زياد روي موج و دست انداز جاده،تاخير در پدال،صندليهاي نامناسب،گيربكس افتضاح خصوصاً درهنگام تعويض دنده و...
خداييش بيش از حد گرونتر از ارزششه ولي خب فكر كنم تمام خودروهاي ايرانفرغون اينجورن ولي اين ارزش پولي كه ميدي و تبليغي كه ازش ميكنن رو نداره و تندر خيلي به نسبت پولي كه ميدي بهتره
اينم بگم من الان ٢٠٦ دارم و نه تندر پس از روي تعصب نميگم
dash_mehdi
31-12-2011, 11:30
من كه نه ولي تو خونه هستش كه مال باباست ولي من اصلاً قياس نميكنم و اين ماشين و با پولي كه دادم ميسنجم
صداي موتور،هندلينگ نامناسب،تكونهاي زياد روي موج و دست انداز جاده،تاخير در پدال،صندليهاي نامناسب،گيربكس افتضاح خصوصاً درهنگام تعويض دنده و...
خداييش بيش از حد گرونتر از ارزششه ولي خب فكر كنم تمام خودروهاي ايرانفرغون اينجورن ولي اين ارزش پولي كه ميدي و تبليغي كه ازش ميكنن رو نداره و تندر خيلي به نسبت پولي كه ميدي بهتره
نمی دونم چی بگم !!:18:
منم خودم وی 8 نه ولی تیپ 5 روندم خیلی ماشین خوبیه من تعجب می کنم اینقدر شما ایراد میگیرید!
selejwest
01-01-2012, 00:14
اين ايراديه كه ماشين داره و به قيمت گزاف به ما ميفروشن
من الان 2 ماهی میشه سورن elx گرفتم خیلی عالیه توصیه میکنم . میتونی تو سایت ایران خودرو ببینیش کلی تغییرات نسبت به سورن های قبلی کرده مخصوصا طراحی جلو داشبوردش .
total_overdose
01-01-2012, 01:25
دوست عزیز هیچوقت بخاطر چیزی که خودت خوشت نمیاد دیگران رو گنراه نکن!!!
صدای موتور؟؟ هرکسی که واقعا این 2تا ماشین داشته میدونه که صدایه موتور ال90 بیشتر داخل میاد!
تکونهای زیاد روی دست انداز؟؟ حالا نسبت با 405 و پارس شاید بیشتر باشه ولی نسبت به ال90 که من داشتم خیر!(البته نمونه صندوقدار منظورمه)
هندلینگ نامناسب؟؟ حتما ال90 هندلینگ عالیتری داره با اون ارتفاع و فرم ساده اتاقش؟
گیرباکس افتضاح؟؟
شما 206 داری؟ مبارکه ولی بفروش بره ال90 بگیر این همه هم به خودت سختی نده! چون 206 صدای موتورش زیاده اذیت میشی!هندلینگش نسبت به ال90 پایینه یوقت زبونم لال اتفاقی برات میوفته!نکون هم که زیاد میده صندلیشم که خوب نیست و برای مهره های پشتت بده این روزا هم که هزینه دکترو ... سر به فلک میکشه!
قیمتشم که بالاست بفروش یه ال90 بگیر بقیشم بزن به زخم زندگی که این روزا همه درگیرن!
یه 2تا از پست های قدیمیتونم ضمیمه میکنم امیدوارم یوقت بدتون نیاد!
آقا ماشين من e2lpهستش مدل8/87 الان تو جلو(تو داشبرد)صدا افتاده ،چه ميشه كرد؟
ضمن اينكه شيشه جلو هم با برخورد سنگ ترك برداشته،ميشه با گارانتي ماشين عوضش كرد،و اينكه آزادش چنده؟واصلاً مشكلي پيش نمياد اگر عوض كنم؟
اینم که از ارادت خاصی که به 206 دارین از قدیم:
من نميدونم از چيه 206 خوشت مياد، مگه اينكه 14سال به پايين باشي!!!!!!!!
و اما برای دوست عزیزی که تاپیک زدن!
دوست عزیز هردو خودرو از بهترین خودروهای زیر 20 میلیون بازار هستن! درسته افت کیفیتی داشتن نسبت به سال ها قبل بخصوص در قسمت قطعات تزئیینات داخلی اما چه میشه کرد با همین حالت هم بازم از بقیه ماشین های زیر 20 میلیون سرترن! تندر ماشین عالی هست و فقط تنها چیزیش که ممکنه آدم رو مردد کنه تو خرید ظاهرش باشه:46:
بین اونا 206 ای سی رو پیشنهاد میکنیم ولی 2 تا پیشنهاد دیگه هم هست . موتور TU5 و در عوض ماشین مسافرتی تر و فضای جا دار تر
PARS LX TU5
405 SLX TU5
هر دو از لحاظ توانایی حرکتی یکی هستن . شاید SLX به خاطر یه مقدار سبک بودن بهتر باشه . یه مقدار فکر میکنم امکانات پارس بیشتر باشه .
واقعا تنها موتور قبل اعتماد وسگ جون امروزی هست این موتور . مصرفشم بسیار عالیه . تو جاده 6 تا فکر کنم باشه تو شهر 8 تا نهایتا
selejwest
01-01-2012, 11:48
دوست عزیز هیچوقت بخاطر چیزی که خودت خوشت نمیاد دیگران رو گنراه نکن!!!
صدای موتور؟؟ هرکسی که واقعا این 2تا ماشین داشته میدونه که صدایه موتور ال90 بیشتر داخل میاد!
تکونهای زیاد روی دست انداز؟؟ حالا نسبت با 405 و پارس شاید بیشتر باشه ولی نسبت به ال90 که من داشتم خیر!(البته نمونه صندوقدار منظورمه)
هندلینگ نامناسب؟؟ حتما ال90 هندلینگ عالیتری داره با اون ارتفاع و فرم ساده اتاقش؟
گیرباکس افتضاح؟؟
شما 206 داری؟ مبارکه ولی بفروش بره ال90 بگیر این همه هم به خودت سختی نده! چون 206 صدای موتورش زیاده اذیت میشی!هندلینگش نسبت به ال90 پایینه یوقت زبونم لال اتفاقی برات میوفته!نکون هم که زیاد میده صندلیشم که خوب نیست و برای مهره های پشتت بده این روزا هم که هزینه دکترو ... سر به فلک میکشه!
قیمتشم که بالاست بفروش یه ال90 بگیر بقیشم بزن به زخم زندگی که این روزا همه درگیرن!
یه 2تا از پست های قدیمیتونم ضمیمه میکنم امیدوارم یوقت بدتون نیاد!
اینم که از ارادت خاصی که به 206 دارین از قدیم:
و اما برای دوست عزیزی که تاپیک زدن!
دوست عزیز هردو خودرو از بهترین خودروهای زیر 20 میلیون بازار هستن! درسته افت کیفیتی داشتن نسبت به سال ها قبل بخصوص در قسمت قطعات تزئیینات داخلی اما چه میشه کرد با همین حالت هم بازم از بقیه ماشین های زیر 20 میلیون سرترن! تندر ماشین عالی هست و فقط تنها چیزیش که ممکنه آدم رو مردد کنه تو خرید ظاهرش باشه:46:
اولاً با هيچكس با طعنه صحبت نكن كه زشترين خصلت ممكن تو همه فرهنگاست( اين از فرهنگت):41:
درخصوص پست اولي كه كه از بنده نقل كرديد بايد بگم همون موقع با فاصله دادن لوله هاي بخاري كه به داشبورد ميخوردن رفع شد
درخصوص پست دوم هم كه رو حرفم هستم و هنوز ميگم ماشين مناسبي البته با اين قيمت نيست و شما احتمالاً وكيل حقوقي يا بازارياب ايرانخودروييد كه اين عيبها رو نميبينيد:18:
بنده قصد قياس اين دو خودرو رو نداشتم كه شما بحث رو برديد تو باقاليا
١٨ميليون دادم كه به همون اندازه سواري بگيرم كه اينجور نيست حالا شما چرا خودش و ناراحت ميكني!!!؟:27:
سلام من قبلا پژو glx و قبل از این سورن 206 مدل v8 داشتم ولی الان از این سورن خیلی راضیم سیستم ترمزش حرف نداره abs&edb جلو و عقب دیسکس هیدرولیک فرمونش عالیه از نظر راحتی تو رانندگی به نظر من خیلی خوبه سیستم aircondition کاملا الکترونیک شده و کنترلش عالیه و مجهز به سیستم صرفه جوییه اقتصادی شده تعادل وثبات ماشین تو جاده و سر پیچ ها خیلی خوبه سیستم صوتیش هم خوبه طراحی داشبوردش خیلی قشنگ شده یه چیزی تو مایه های مزدا 3 و مشکی رنگه و از نظر موتوری هم به نظر من خوبه من در مورد ام وی ام اطلاعاتی ندارم در ضمن به غیر از option هایی که داره تعدادی option اختیاری داره که میتونی سفارش بدی مثل کروز کنترل که من بستم 250000 هزار تومان و یه سری option دیگه که همشو تو سایت ایران خودرو میتونی ببینی و از نظر مقایسه با دوتا ماشین قبلیم به نظرمن این خیلی بهتره .
dash_mehdi
01-01-2012, 20:01
از جناب me_am76 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تشکر می کنم که توضیحات لازم رو دادند
یعنی واقعا اینقدر سورن ای ال ایکس بهتر شده سیستم تهویه که اتومات هست چه جوریه ؟
از 206 وی 8 و سورن معمولی چقدر بهتره ؟
mohamad skystar
01-01-2012, 20:09
از جناب me_am76 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تشکر می کنم که توضیحات لازم رو دادند
یعنی واقعا اینقدر سورن ای ال ایکس بهتر شده سیستم تهویه که اتومات هست چه جوریه ؟
از 206 وی 8 و سورن معمولی چقدر بهتره ؟
از 206 V8 به دلیل موتور XU7 که الان رو سورن ELX نصب شده عقب میوفته
اما از سورن معمولی خیلی خیلی فراتر هست بدون شک.
سورن ELX اگر با موتور EF7 یا TU5 به بازار بیاد اون وقت طرفدارانش چند برابر میشن
و 206 ها با مشکل روبه رو میشن.
البته یادمون نره خرید خودرو بستگی به ملاک های هر شخص داره.
از نظر امکانات و کیفیت و به روز بودن تو محصولات ایران خودرو سورن ELX الان حرف اول رو میزنه زیر 20 میلیون
dash_mehdi
01-01-2012, 20:36
دلم پیش ام وی ام هست ولی هر روز از سورن ای ال ایکس تعریف میشنوم.
حسابی موندم چی بخرم.
selejwest
01-01-2012, 21:41
دلم پیش ام وی ام هست ولی هر روز از سورن ای ال ایکس تعریف میشنوم.
حسابی موندم چی بخرم.
ببينيد دوست عزيز شما بريد و هركدوم رو كه خوشتون اومد بخريد و اينقدر به اين فرومها دل نبند چرا كه هر كي هر ماشيني داره ازش تعريف ميكنه
هردو ماشين فروش دست دوم خوبي ندارن كلاً ولي خب امتيازاتي هم نسبت به هم دارن كه بايد ديد شما كدام رو ترجيح ميديد
من كه هميشه ميگم هر خريداري فروشنده است و اين ملاك انتخابم تو مواقع دودلي هستش
بهرحال اين دست اون دست نكنيد وخودتون رو محروم نكنيد چرا كه نسبت به هم اينقدر سرتر نيستن كه با تحقيق بشه تصميم گرفت
سلام دوباره ,خدمت دوستان عزیز میگم که من هیچ گونه قصد تبلیغ و تعریف نسبت به ماشین خودم رو ندارم و صرفا نظر خودم رو نسبت به دو ماشین قبلی که داشتم بیان کردم
در مورد سیستم تهویه که دوست عزیز سوال کردن :کنترلش توسط پنل aircondition که نصب شده انجام میشه و میتونید
کنترل ميزان هواي کابين، کنترل دماي داخل کابين، يخزدائي و بخارزدائي رو خودتون توسط این پنل و با منوهای خیلی راحتش انجام بدید یا با زدن یک دکمه به حالت اتوماتیک قرار بدید وهمچنین کنترل دریچه ها هم رو با زدن یک دکمه روی این پنل میتونید کنترل کنید - در مورد موارد دیگر- سامانه هوشمند مركزي سورن ELX قابليت خود عيبيابي داره اگر مشكلي در سامانه هوشمند مركزي رخ بده مي توان سامانه را در حالت چك اتو ماتيك قرار داد كه به طور خودكار كليه اجزاء چك میشه و سپس سامانه قطعه معيوب را اعلام مي كنه
dash_mehdi
02-01-2012, 00:28
سلام دوباره ,خدمت دوستان عزیز میگم که من هیچ گونه قصد تبلیغ و تعریف نسبت به ماشین خودم رو ندارم و صرفا نظر خودم رو نسبت به دو ماشین قبلی که داشتم بیان کردم
در مورد سیستم تهویه که دوست عزیز سوال کردن :کنترلش توسط پنل aircondition که نصب شده انجام میشه و میتونید
کنترل ميزان هواي کابين، کنترل دماي داخل کابين، يخزدائي و بخارزدائي رو خودتون توسط این پنل و با منوهای خیلی راحتش انجام بدید یا با زدن یک دکمه به حالت اتوماتیک قرار بدید وهمچنین کنترل دریچه ها هم رو با زدن یک دکمه روی این پنل میتونید کنترل کنید - در مورد موارد دیگر- سامانه هوشمند مركزي سورن ELX قابليت خود عيبيابي داره اگر مشكلي در سامانه هوشمند مركزي رخ بده مي توان سامانه را در حالت چك اتو ماتيك قرار داد كه به طور خودكار كليه اجزاء چك میشه و سپس سامانه قطعه معيوب را اعلام مي كنه
راحتی صندلی ها در چه حدی هست ؟ از سورن معمولی بهتره؟
دوست عزیز نمی دونی اپکو براش روکش چرم داره یا نه و اگه داره چنده ؟
اخه روکشش خیلی بی ریخته!
این دو عکس رو همگی نگاه کنن وانصافا بگن کدوم قشنگ تره
من با تودوزی و داشبورد مشکی گرفتم این رنگ داشبوردش به نظرم قشنگ نیست
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
لیست option های سورن elx رو از لینک زیر نگاه کنید
dash_mehdi
02-01-2012, 01:23
من با تودوزی و داشبورد مشکی گرفتم این رنگ داشبوردش به نظرم قشنگ نیست
یعنی صندلی هام مشکی هست؟!
نگفتی نرمیش در چه حدیه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.