مشاهده نسخه کامل
: چرا اولین برنامم کار نمی کنه ؟
سلام خدمت اساتید اینورای پی سی ورلد !!!
اولین یار هست که میام ایم محله انجمن ولی انشا... از این بعد زیاد سر میزنم ( مجبورم که بزنم !!! )
بریم سر اصل مطلب...
چون کارم فوری و فوتی هست مجبور شدم ت صفحه اصلی تاپیک بزنم شزمنده
برنامه ای که 4 گزینه برای کاربر چاپ کنه و متناسب با هر انتخاب محاسبات رو انجام بده
خودم از switch() استفاده نکردم تا کمی آب بندی شم
اول اینکه این یرنامه باید تو نرم افزار visual studio 10 ران بشه ( استاده دیگه ... چی بهش بگم ؟؟؟ )
دوم اینکه ممنون که کمک میکنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سوییچ هم اینجوری نوشتم ولی بازم گیر بیخودی میده !
szh_1367
28-10-2011, 20:58
با سوییچ هم اینجوری نوشتم ولی بازم گیر بیخودی میده !
برنامت رو من در c ران کردم فقط از
خط اخر که سمیکالن ; یادت رفته ارور میگرفت
szh_1367
28-10-2011, 21:07
چنتا توصیه دوستانه بهت میکنم چون اول راهی و اگر این مسائل کوچک رو رعایت کنی برنامه نویس بانظم تری خواهی بود
اول اینکه اگر استاد یا هر کسی سوالی بهت داد سریع نیا توی اینترنت و برو پیش دوستت و ...... بگو برام حلش کن سعی کن تا هرکجاش که میتونی خودت حل کنی من حاضرم قسم بخورم که اگر خودت تا هرکجا که تونستی حل کنی و ببری به استادت نشون بدی بهت نمره کامل رو بده و بقیه مشکلت رو حل کنه ( البته طرفت باید استاد باشه نه یه بی ش...... بماند )
سعی کن برنامه ات رو توری بنویسی که هر کس بخواهد اون رو بخونه راحت باشه وگرنه برنامه نویست فقط و فقط بدرد خودت میخوره اصلا اسمش رو نمیشه گذاشت برنامه نویس مثلا یکی از این موارد استفاده از متغییر ها با اسم و معانی قابل درک برای همه نه اینکه همه جای برنامه بنویسی i ، j ، k بعد اخرش هم خودت نفهمی چیکار کردی
سعی کن هر برنامه ای که حل میکنی بیکار ننشینی بگی خوب من زودتر از همه حل کردم دیگه اخر برنامه نویس هستم سعی کن برنامه ات رو توسعه بدهی مثلا همین برنامه بالا سعی کنم اگر فرد عدد منفی یا حرف وارد کرد برنامه از دور خارج نشه
فعلا باید برم جایی بعدا اگر دوست داشتی یکی دو مرود دیگه هم هست بهت میگم امیدوارم که بدردت بخوره
چنتا توصیه دوستانه بهت میکنم چون اول راهی و اگر این مسائل کوچک رو رعایت کنی برنامه نویس بانظم تری خواهی بود
اول اینکه اگر استاد یا هر کسی سوالی بهت داد سریع نیا توی اینترنت و برو پیش دوستت و ...... بگو برام حلش کن سعی کن تا هرکجاش که میتونی خودت حل کنی من حاضرم قسم بخورم که اگر خودت تا هرکجا که تونستی حل کنی و ببری به استادت نشون بدی بهت نمره کامل رو بده و بقیه مشکلت رو حل کنه ( البته طرفت باید استاد باشه نه یه بی ش...... بماند )
سعی کن برنامه ات رو توری بنویسی که هر کس بخواهد اون رو بخونه راحت باشه وگرنه برنامه نویست فقط و فقط بدرد خودت میخوره اصلا اسمش رو نمیشه گذاشت برنامه نویس مثلا یکی از این موارد استفاده از متغییر ها با اسم و معانی قابل درک برای همه نه اینکه همه جای برنامه بنویسی i ، j ، k بعد اخرش هم خودت نفهمی چیکار کردی
سعی کن هر برنامه ای که حل میکنی بیکار ننشینی بگی خوب من زودتر از همه حل کردم دیگه اخر برنامه نویس هستم سعی کن برنامه ات رو توسعه بدهی مثلا همین برنامه بالا سعی کنم اگر فرد عدد منفی یا حرف وارد کرد برنامه از دور خارج نشه
فعلا باید برم جایی بعدا اگر دوست داشتی یکی دو مرود دیگه هم هست بهت میگم امیدوارم که بدردت بخوره
ممنون از راهنمايي هاتون
با وجود اينكه همش تكراري بود ولي با اين حال تو اين برهه هر چي تكرار كنن اين نكات رو بازم يادم ميره
تو اين مدتي كه اين تاپيك رو زدم هم تغييراتي دادم توش ولي اولي بازم ران نشد
من اگه تو فكر پيچوندن و راه در رو اين حرفا بودم كه از دو طريق حلش نميكردم !
اميدوارم بتونم از تجربيات شما دوستان عزيز استفاده كنم !
فقط يه سوال
برنامه كه ران نشد ولي نظرتون راجع به الگوريتم و طرز فكرم چيه ؟
Machopicho
28-10-2011, 21:55
سلام
چند تا اشکال کویک داشت.
if ها , else ها بعضی جاها درست تعریف نشده بود.
همچنین وقتی از break و Continue استفاده میشه توی این جور برنامه ها باید از while استفاده کنین.
این برنامه توی ویژوال استدیو کامپایل شد.
نگفتي دقيقا چه خطايي ميده كه اجرا نميشه. اين شايد اجرا شد:
szh_1367
29-10-2011, 00:02
ممنون از راهنمايي هاتون
با وجود اينكه همش تكراري بود ولي با اين حال تو اين برهه هر چي تكرار كنن اين نكات رو بازم يادم ميره
تو اين مدتي كه اين تاپيك رو زدم هم تغييراتي دادم توش ولي اولي بازم ران نشد
من اگه تو فكر پيچوندن و راه در رو اين حرفا بودم كه از دو طريق حلش نميكردم !
اميدوارم بتونم از تجربيات شما دوستان عزيز استفاده كنم !
فقط يه سوال
برنامه كه ران نشد ولي نظرتون راجع به الگوريتم و طرز فكرم چيه ؟
والا من که یک سمیکالن گذاشتم اخر این خط
درست شد
اگر قبلا برنامه نوسی نکردی و این واقعا اولین برنامه شما هست که خیلی خوبه اما اگر واقعا میخواهی برنامه نویسی با الگوریتم های خوب و ..... داشته باشی باید خیلی تلاش کنی به این اسونی ها نیست
نمیدونم سطح علمی شما چقدره اما در برنامه هایی که قرار فرد یا کاربر یک کاراکتر یا یک عدد تک رقمی رو به عنوان ورودی به سیستم بده بهتره که از دستور cin.get استفاده نکند
چرا ؟!! به این دلیل که مثلا کاربر میاد www رو به عنوان ورودی به برنامه میده بعد برنامه شما میاد w اول رو چک میکنه میبینه که با مقادیر یکی نیست و پیغام خطا چاپ میکنه بعد w دوم رو به عنوان ورودی دریافت میکنه و همان خطا رو دوباره چاپ میکنه و w سوم هم همین روند تکرار میشود
یعنی برنامه شما برای مثال بالا 3 بار پیغام خطا رو با یک بار ورود داده ( اینتر زدن ) چاپ میکنه
با تفاسیر بالا اگر ورودی ww1e باشه چه اتفاقی رخ میدهد ؟
به نظر شما بهتره از چه دستور یا چه روشی استفاده شود که مشکل بالا حل بشود
نمیدونم سطح علمی شما چقدره اما در برنامه هایی که قرار فرد یا کاربر یک کاراکتر یا یک عدد تک رقمی رو به عنوان ورودی به سیستم بده بهتره که از دستور cin.get استفاده نکند
چرا ؟!! به این دلیل که مثلا کاربر میاد www رو به عنوان ورودی به برنامه میده بعد برنامه شما میاد w اول رو چک میکنه میبینه که با مقادیر یکی نیست و پیغام خطا چاپ میکنه بعد w دوم رو به عنوان ورودی دریافت میکنه و همان خطا رو دوباره چاپ میکنه و w سوم هم همین روند تکرار میشود
یعنی برنامه شما برای مثال بالا 3 بار پیغام خطا رو با یک بار ورود داده ( اینتر زدن ) چاپ میکنه
با تفاسیر بالا اگر ورودی ww1e باشه چه اتفاقی رخ میدهد ؟
به نظر شما بهتره از چه دستور یا چه روشی استفاده شود که مشکل بالا حل بشود
استاد من اين برنامه رو قبل از اينكه استاد تدريس نكنه با خوندن صرفا كتاب نوشتم
حالا اين هفته خود استاد تدريس كرد اين فصل رو و من به اشتباهاتم كه اكثرا ناشي از درك غلط فرامين بود پي بردم
اين شد كه از نو دارم مي نويسمش
با اينكه cin.getch استفاده نكردم بازم مشكل سر جاشه
وقتي 2 كاراكتر وارد ميكنم ٢ تا cin رو پر كردم در واقع
چون هنوز اول كاريم و تمرينات صرفا استفاده از فرامينه اين مورد زياد مطرح نيست و نه استاد اشاره اي كرد نه كتاب
اما شديدا رو ذهنم درگير كرده
راه حلش چيه ؟
تو c و scanf طول ميدان بسيار مطرح ميشه اما جايي نديدم اين مسئله رو براي cin مطرح كنن تو اين سطح
راهي هست بگيم فقط يه كاراكتر وارد كنه ؟
szh_1367
03-11-2011, 01:59
استاد من اين برنامه رو قبل از اينكه استاد تدريس نكنه با خوندن صرفا كتاب نوشتم
حالا اين هفته خود استاد تدريس كرد اين فصل رو و من به اشتباهاتم كه اكثرا ناشي از درك غلط فرامين بود پي بردم
اين شد كه از نو دارم مي نويسمش
با اينكه cin.getch استفاده نكردم بازم مشكل سر جاشه
وقتي 2 كاراكتر وارد ميكنم ٢ تا cin رو پر كردم در واقع
چون هنوز اول كاريم و تمرينات صرفا استفاده از فرامينه اين مورد زياد مطرح نيست و نه استاد اشاره اي كرد نه كتاب
اما شديدا رو ذهنم درگير كرده
راه حلش چيه ؟
تو c و scanf طول ميدان بسيار مطرح ميشه اما جايي نديدم اين مسئله رو براي cin مطرح كنن تو اين سطح
راهي هست بگيم فقط يه كاراكتر وارد كنه ؟
پس با این توصیف کارت خوب بوده اما زیاد جلوتر از استاد نرو که اگر مطلبی بد برداشت کردی ویرایشش سخته
من زیاد وارد جزئیات نمیشوم و بخش اموزش رو میسپارم به استاد شما اما برای اینکه مشکلت حل بشه و فقط یک کاراکتر وارد کنی باید از دستور
استفاده کنی تا هم کاراکتر نمایش داده بشه و هم فقط یک کاراکتر از ورودی دریافت بشود
دستور cin این قدرت رو به تنهایی نداره که براش میدان تعریف کنی و مثلا بگی فقط یک کاراکتر دریافت کن
پس با این توصیف کارت خوب بوده اما زیاد جلوتر از استاد نرو که اگر مطلبی بد برداشت کردی ویرایشش سخته
من زیاد وارد جزئیات نمیشوم و بخش اموزش رو میسپارم به استاد شما اما برای اینکه مشکلت حل بشه و فقط یک کاراکتر وارد کنی باید از دستور
استفاده کنی تا هم کاراکتر نمایش داده بشه و هم فقط یک کاراکتر از ورودی دریافت بشود
دستور cin این قدرت رو به تنهایی نداره که براش میدان تعریف کنی و مثلا بگی فقط یک کاراکتر دریافت کن
با اين دستور آشنايي داشتم اما نميدونستم اين قابليت رو داره !
واقعا ممنون دوست من !
سلام
کارتون خوبه.
میتونین از این دستور هم استفاده کنین.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددستور اول یه رشته ی کاراکتری تعریف میکنه به طول 10
دستور دومی حداکثر 5 تاشو میخونه و توی ch میزاره
دستور آخری هم وقتی به نقطه برسه خوندن رشته به پایان میرسه.
اگه میخوایین برنامه نویس خوبی بشین روی نوشتن الگوریتم های مختلف زیاد کار کنین.برای خودتون همیشه یه پروژه تعریف کنین و فکر کنین که باید تا زمان مشخصی تمومش کنین تا از این راه علاقه مندی تون رو به برنامه نویسی از دست ندین.
چون برنامه نویسی و مطالعه کتاب بدون نوشتن کد و ایجاد برنامه های واقعی بعد از مدتی کسالت آور خواهد شد.
ظمن اینکه این روند یه پروسه ی چند ساله هست که با تلاش زیاد میتونین به مدارج خیلی بالاتر دست پیدا کنین.
اون موقع هست که باید به کارهایی مثل آنالیز و ... فکر کنین.
چون از لحاظ کسب درآمد برنامه نویسی خالی بیشتر شبیه کارگری کردن هست و پول و سرمایه بدست اومده به جیب افراد دیگر خواهد رفت.
تمام شد
سورس كل بروؤه
area calculater final with if.cpp
area calculator final with switch().cpp
نظر فراموش نشه لطفا !
تمام شد
سورس كل بروؤه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدarea calculater final with if.cpp
نظر فراموش نشه لطفا !
سلام
آدرسی که برای دانلود گذاشتین درست کار نکرد.یعنی رمز عبور و ... میخواد.
اگه ممکنه تو یه جای دیگه آپلود کنین.
مرسی.
سلام
آدرسی که برای دانلود گذاشتین درست کار نکرد.یعنی رمز عبور و ... میخواد.
اگه ممکنه تو یه جای دیگه آپلود کنین.
مرسی.
از ما كه نخواست ولي جشم
4shared khoobe ?
از ما كه نخواست ولي جشم
4shared khoobe ?
نه کارش زیاده.
مثلا میتونین توی وبهای داخلی مثل این آپلود کنین که لینک مستقیم دارن.
فايل هاي c++ تكميل شده رو به ترتيب ايجاد شدن قرار ميدم
اولي سوييج
دومي if كم توضيح و تقريبا ناقص جون جواب ها غير واقعي توش داشت
آخري با توضيحات كامل و اضافه شدن ساختار هاي كنترلي جديد
area calculator 2.cpp
آخري در اصل خروجي و تحويلي من هست
فايل هاي c++ تكميل شده رو به ترتيب ايجاد شدن قرار ميدم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداولي سوييج
دومي if كم توضيح و تقريبا ناقص جون جواب ها غير واقعي توش داشت
آخري با توضيحات كامل و اضافه شدن ساختار هاي كنترلي جديد
area calculator 2.cpp
آخري در اصل خروجي و تحويلي من هست
کارتون خوبه.
تمرین و مطالعه بیشتر رو هم ضمیمه کنین . امیدوارم به درجات بالاتر از هر قسمتی از رشته ی کامپیوتر که مورد نظرتون هست برسین.
موفق و موید باشید
در پناه حق
کارتون خوبه.
تمرین و مطالعه بیشتر رو هم ضمیمه کنین . امیدوارم به درجات بالاتر از هر قسمتی از رشته ی کامپیوتر که مورد نظرتون هست برسین.
موفق و موید باشید
در پناه حق
همين ؟
ايرادات ؟
مشكلات ؟
نبود يا نكفتيد ؟
همين ؟
ايرادات ؟
مشكلات ؟
نبود يا نكفتيد ؟
سلام
متاسفانه برنامه ی شما رو نتونستم اجرا کنم.یعنی احتمالا با ویژوال استدیو 2010 نوشتین.مال من هم 2008 هست.
تنها تونستم کدهاش رو ببینم.
الان دوباره هم نگاه کردم.بازم میگم خوب کار کردین.:20:
امیدوارم به کارتون با جدیت ادامه بدین.
خدانگهدار
سلام
متاسفانه برنامه ی شما رو نتونستم اجرا کنم.یعنی احتمالا با ویژوال استدیو 2010 نوشتین.مال من هم 2008 هست.
تنها تونستم کدهاش رو ببینم.
الان دوباره هم نگاه کردم.بازم میگم خوب کار کردین.:20:
امیدوارم به کارتون با جدیت ادامه بدین.
خدانگهدار
ممنون
انشا...
ميشه بيشتر توضيح بديد
خوانايي داشت ؟ فهميديد ميخوام چيكار كنم ؟ توضيحات خوب بود ؟
با ورژن 10 نوشتم درسته
راستي دو سوال
چون با موبايل مينويسم دسترسي به كد ندارم
تو فايل سوم و نهايي داخل while تو تابع main وقتي كاربر يك رو فشار ميده وارد محاسبه دايره ميشيم
قاعدتا شعاع اعشاري هست پس از نوع float تعريف كردمش
خيلي بالاتر از سطح ميانگين كلاس كار كردم اما به توصيه دوستان قصد توسعش رو كردم
اومدم برا شعاع 3 حالت در نظر گرفتم
1 صفر پس چاپ عبارت شكل نقطه هست نه دايره
2 كاراكتر هاي قبل از صفر و بعد از 9 تو جدول اسكي كد پس چاپ پيام خاص و برگشت به دريافت شعاع
3 بزرگتر از 0 و كوچكتر و مساوي 9
تكميل محاسبه
وقتي شعاع رو از نوع كاراكتر تعريف ميكنم ميتونم پيادش كنم اما با float o int نميشه
بعد اينكه عدد پي رو شما چجوري ميگيريد كه دقت خوبي داشته باشه ؟
szh_1367
08-11-2011, 20:57
کدهاتون رو دیدم بدون اشکال نیست اما برای یک تازه کار خیلی خوبه
نکته قابل قبول اینکه سعی کردی برای کدهات یاداشت بنویسی تا دراینده که بهش مراجعه کردی متوجه بشی که هر قسمت داره چه کاری انجام میدهد
براتون ارزوی موفقیت میکنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.