مشاهده نسخه کامل
: مشکل درایور در ASUS K53S
nimafire
28-10-2011, 12:15
سلام
دوستان من کلیه درایور های لبتاپ را دانلود و مصب کردم اما بخش fn + f9 که برای غیر فعال کردن تاچ پد هست غیر فعال شده و کار نمیکند. اما fn برای فعالیت های دیگر مشکلی ندارد مثل نور صفحه و ...
hosseinonline8000
03-11-2011, 08:28
من هم همین مدل لپتاپ را دارم ولی وقتی میخوام نرم افزار fancy start که برای فعال کردن کلیدهای fn کیبورد هست را نصب کنم این پیغام را میده : this software only install to asus notebook
چکار کنم چند تا ویندوز مختلف امتحان کردم نشد !!!
F R E E M A N
03-11-2011, 11:06
fancy start ربطی به کلید فانکشن نداره! برای تغییر بوت لوگو هستش
باید اول از همه ATKACPI driver and hotkey را نصب کنی که در دی وی دی درایورها هست
hosseinonline8000
03-11-2011, 12:49
fancy start ربطی به کلید فانکشن نداره! برای تغییر بوت لوگو هستش
باید اول از همه ATKACPI driver and hotkey را نصب کنی که در دی وی دی درایورها هست
کلا من هر نرم افزاری را از روی دی وی دی لپتاپ نصب میکنم این ارور را میده : this software only install to asus notebook
باید چکار کنم اشکال از چیه؟
F R E E M A N
03-11-2011, 13:58
باید اول ATKACPI (یا همان ATK Package ) نصب بشه
hosseinonline8000
04-11-2011, 10:06
باید اول ATKACPI (یا همان ATK Package ) نصب بشه
واقعا ممنون از هر کس میپرسیدم نمیدونست حالا یک سوال دیگه دارم لپتاپهای دل یک نرم افزار دارن به نام quickset که کارش اینه وقتی از برق شهری استفاده میشه میتونی شارژ شدن باطری را غیرفعال کنی حالا من دنبال همچین نرم افزاری برای ایسوس هستم آیا ایسوس همچین امکانی داره ؟
F R E E M A N
04-11-2011, 11:50
واقعا ممنون از هر کس میپرسیدم نمیدونست حالا یک سوال دیگه دارم لپتاپهای دل یک نرم افزار دارن به نام quickset که کارش اینه وقتی از برق شهری استفاده میشه میتونی شارژ شدن باطری را غیرفعال کنی حالا من دنبال همچین نرم افزاری برای ایسوس هستم آیا ایسوس همچین امکانی داره ؟
تا جایی که من میدونم نرم افزار power4gear همچنین امکانی برای ایسوس نداره
این مسئله در مورد باتریهای لیتیومی امروزی که کنترلر داخلی دارند اهمیتی نداره
اگر واقعا مهم بود مایکروسافت این قابلیت را روی ویندوز 7 میگذاشت
hosseinonline8000
04-11-2011, 13:49
راستی برای من هم مثل اون دوستمون غیر فعال کردن تاچ کار نمیکنه ...!
توی تنظیمات مربوط به گرافیک refrash rate led غیر فعال هست در صورتی که من هر دو درایور گرافیک (اینتل و nvidia )را نصب کردم و مشکلی هم ندارن و کامل نصب شدن ...!
F R E E M A N
04-11-2011, 21:55
آخرین ورژن ATK و درایور تاچ پد را از سایت ایسوس دانلود و نصب کنید
رفرش ریت ثابته ولی در کنترل پنل intel , nvidia باید درست نشان بده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.