مشاهده نسخه کامل
: ویرایش عکس؟!
sadraman
28-10-2011, 10:40
سلام
چطور می تونم تو فتوشاپ تغییراتی که با دوربین های حرفه ای روی عکس می دن رو اعمال کنم؟
مثلا به قسمتهایی عمق میدان بدم یا اینکه مثلا کنتراست رنگ عکسها رو تغییر بدم؟؟
ممنونم
سلام
اگر منظور شما از عمق میدان دادن ، عمق میدان کم باشه میتونید قسمت هایی که می خواید واضح باشه رو select کنید و select رو invers کنید(ctrl+shift+I)و کمی به اون feather بدید. یک بار ctrl+J رو بزنید تا به لایه جدید بره و به اصل عکستون آسیبی نرسه.از منوی filter>blur گزینه های مختلفش رو امتحان کنید تا اون چیزی رو که میخواید پیدا کنید. من به شما پیشنهاد می کنم از گزینه های box blur و Gaussian blur استفاده کنید و با تغییر دادن اهرم ها قسمت هایی از تصویرتون رو محو کنید. از surface blur هم می تونید استفاده کنید چون تفکیک رنگ هارو تشخیص میده کمی حالت رویایی به تصویر میده ، البته برای رتوش صورت هم میشه تا حدودی از اون استفاده کرد. از motion blur میتونید برای ایجاد کردن حس حرکت در تصویر استفاده کنید.البته هیچ کدام از این فیلترها به پای ایجاد این حالت ها با خود دوربین نمی رسن...
برای ایجاد کنتراست تو عکس ها از منوی Image> adjastment< selective color یا Image> adjastment< brightness/contrast میتونید این کار رو انجام بدید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.