ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی انتی ویروس

majid_n
27-10-2011, 21:44
سلام

یه آنتی ویروس خوب که دردسر آپدیت و .... رو نداشته باشه معرفی کنید ممنون می شم

reza7434
27-10-2011, 22:59
بستگی به این داره که انتظارات دقیقا از یک آنتی ویروس چی باشه
با این تفاسیر که نوشتی من آنتی ویروس هندی کویک هیل رو بهت پیشنهاد میدم که قدرت و سرعت فوق العاده داره خصوصا برای سیستمهای معمولی و اینکه از تکنولوژی بینظیر دی ان ای برای ویروس یابی استفاده می کنه و دارای ویروس یاب موبایل هم هست.
Quick Heal 2012

majid_n
28-10-2011, 07:09
سلام
من تا دو ماه پیش از نود32 استفاده میکردم و مشکلی هم نداشتم اما دیگه اون ورژن پشتیبانی نمیشه و منم بدون انتی ویروس
نمی تونم درست وحسابی از اینترنت و .... استفاده کنم.

انتظارات من یکی سرعت مناسب و دیگه آپدیت شدن راحت و بی دردسر و دیگه که از همه مهمتره شناسایی ویروس

milad_gta
28-10-2011, 07:10
اگر قصد خرید داری KasperSky
اگر رایگان میخوای Comodo یا Avira
اگر کرک شده میخوای ! نخوای بهتره ...

AlexanderMahone
28-10-2011, 14:50
اگر قصد خرید داری KasperSky
اگر رایگان میخوای Comodo یا Avira
اگر کرک شده میخوای ! نخوای بهتره ...
Norton Internet Security2012 سرعت رو نمیگیره دردسر نداره واقعا قدرتمنده هر 10 تا 15 دقیقه اپدیت میشه در حد100 کیلو بایت.رایگان هم اگر بخوای پاندا کلود یا اواست.اما بنا به تجربه نورتون رو پیشنهاد میدم.

jafarian
28-10-2011, 15:05
من avira internet security رو پیشنهاد میدم سرعت اسکنش بالا هست همچنین کی که به برنامه میدین سریع باطل نمیشه 2 تا 3 ماه راحت میتونید آپدیتش کنید کیهای برنامه تو اینترنت یا سایتهای تورنت راحت پیدا میشه برای رجیستر کردن برنامه دیتا بیس برنامه هم که خیلی قدرتمند:20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ebi1
28-10-2011, 16:06
با سلام
به تازگی سیستمم ویروسی شده. خصوصیات این ویروسها اینه که به هیچوجه با باز گذاشتن فایلهای سیستمی خودشونو نشون نمیدن, حتی در بدو نصب ویندوز. ولی چند فایل به نامهای autorun.inf و ,*.pif* .exe (منظورم از ستاره یعنی با هر اسمی که اسم جلوش هربار عوض میشه( مثلا یه بار مینویسه oect.pif دفعه بعد یه چیز بیربط با دفعه قبلی مثلا gftd.pif که نود 32 میشناستشون ولی همش میزارتون توی قسمت قرنطینه، و همینطور باز میشناستشون اصا تمومی نداره تند تند این ویروسارو با عنوانWin32/sality.nba virusو inf. Autoran/gen.trojan میشناستشون ولی از سیستم پاکشون نمیکنه حتی چند باری گفت برای پاک کردن باید کامپیوترو ریست کنم ولی بازم اونارو قرنطینه کرد. واقعا کلافه شدم
راهنمایی کنید دوستان استاده ویرووس کشی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هر مدلی که شما بگین من پیاده کردم ولی هنوز نتونستم مثل حالت عادی autorun.inf فایل ویروس رو ملاقات کنم که فکر میکنم زیر سر اون ویروس با پسوند pif هستش. از عوارض ویروس نگو که هرچی بگم کم گفتم و تمام عوارض انواع مختلف autorun.inf وخیلی عوارض دیگه رو یکجا داره. لطفا از طریق ایمیلم راهنماییم کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

milad_gta
28-10-2011, 18:21
برای مشکلتون تایپیک جدا بزنید .

سیستم رو تو حالت بوت اسکن کنید ( آنتی ویروسی مثل Avast این امکان رو داره )

Farshid72
28-10-2011, 18:36
توصیه من comodo هستش

snazm.com
02-11-2011, 12:14
از تاپ ترین آنتی ویروس های توی بازار که کسپراسکای و نود32 هست استفاده کنید ، آپدیتشونم به دو صورت اتوماتیک و دستی هست که می تونید در تنظیماتش تغییر بدین.