ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ دوربین Canon IXUS 310 HS یا همون IXY 31 S

SuperSt@r
27-10-2011, 15:56
سلام به همه دوستان:11:
من وقتی که دوربین IXUS 310 خریدم اومدم اینجا دنبال تاپیکش گشتم دیدم که هنوز درست نشده بنابراین احساس کردم که جای این تاپیک تو اینجا خیلی خالیه و تصمیم گرفتم که خودم این تاپیکو ایجاد کنم تا دوستانی که این دوربین رو دارن بیان اینجا و سوالات و مشکلاتشون رو مطرح کنن و اونایی که تجربه بیشتری دارند بیان و جوابشون رو بدن البته خودمم احتمالا جزو اون کسایی باشم که بیشتر سوالات و مشکلاتم رو مطرح کنم تا اینکه بیام جواب دوستان رو بدم:27:.
اینم بگم که اینجا فقط مخصوص طرح سوالات نیس بلکه دوستان میتونن نظرشون رو در مورد این دوربین بگن و هر چیز دیگه در مورد این دوربین............

SuperSt@r
28-10-2011, 12:53
دوستان بیاید بحث کنید آخه دلم گرفت خیلی اینجا خلوته
یعنی کسی این دوربینو نداره؟:19:

amihs
31-10-2011, 22:21
سلام
مرسی به خاطر اینکه بالاخره یه تاپیک هم در مورد این دوربین درست کردین
من تازه این دوربین رو گرفتم، منوی دوربینم ژاپنیه! میشه بگین چه جوری میتونم انگلیسیش کنم؟
بعد اینکه چرا روی بعضی دوربینا نوشته IXY و روی بعضیای دیگه IXUS؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mtn2008
01-11-2011, 11:12
دوستان بیاید بحث کنید آخه دلم گرفت خیلی اینجا خلوته
یعنی کسی این دوربینو نداره؟:19:
دوست عزیز ما نداریم ولی علاقه مندیم نظرتونو در مورد این دوربین بدونیم.ضمنا عکس فراموش نشود

SuperSt@r
01-11-2011, 13:00
سلام
من تازه این دوربین رو گرفتم، منوی دوربینم ژاپنیه! میشه بگین چه جوری میتونم انگلیسیش کنم؟

سلام
خيلي خوشحالم كه بالاخره يكي پيدا شد كه اين دوربينو داشته باشه الان خونه نيستم كه بتونم دقيق راهنماييتون كنم كه چه جوري بريد و منوش رو انگليسي كنيد ولي خودم تو قسمت زبانش رفتم و ديدم كه دو زبان انگليسي و ژاپني داره حتما راهنمايي دقيقش رو اگه شد امشب براتون ميذارم
در مورد سوال دومتون هم بهش برخورده بودم كه چرا رو يكي نوشته IXY و رو يكي ديگه نوشته IXUS ولي جوابشو منم نميدونم:31: فقط ميدونم كه اين دوربين توي ژاپن به IXY معروفه. حالا رو دوربين شما كدومشو نوشته؟

SuperSt@r
01-11-2011, 16:41
سلام

خب بیا اینم طریقه انگلیسی کردن منوتون:
کلید پلی که کنار LCD هست رو بزنید بعد از زدن FUNC گوشه پایین سمت راست MENU ظاهر میشه که اگه اونجا منو رو چند ثانیه نگه دارید(لمس کنید) صفحه ای باز میشه که دوتا گزینه هس که یکیش زبان انگلیسیه اونو انتخاب کن درست میشه
البته یه راه دیگه ای هم هست که کمی طولانی تره اونم اینه:
وقتی به قسمت منو رفتین بالای صفحه دوتا آیکون هست که اولیش تصویر یه دوربین هست و دومی یه آچار و یه چکش هست شما آیکون دوم که همون آچار و چکش هست رو انتخاب کن بعد تو این صفحه گزینه یکی مونده به آخری رو که انتخاب کنی مربوط به زبانش هست و اونجا هم دوتا گزینه هست که یکیش ژاپنیه و اون یکی انگلیسی:46:

ELSIN
01-11-2011, 18:23
دیلیل این که 2 یا حتی بعضی 3 تا اسم دارند اینه که از مالیات فرار کنن ، و البته هیچ فرقی بین مدل ها نیست

amihs
01-11-2011, 22:18
خب بیا اینم طریقه انگلیسی کردن منوتون:
کلید پلی که کنار LCD هست رو بزنید بعد از زدن FUNC گوشه پایین سمت راست MENU ظاهر میشه که اگه اونجا منو رو چند ثانیه نگه دارید(لمس کنید) صفحه ای باز میشه که دوتا گزینه هس که یکیش زبان انگلیسیه اونو انتخاب کن درست میشه
البته یه راه دیگه ای هم هست که کمی طولانی تره اونم اینه:
وقتی به قسمت منو رفتین بالای صفحه دوتا آیکون هست که اولیش تصویر یه دوربین هست و دومی یه آچار و یه چکش هست شما آیکون دوم که همون آچار و چکش هست رو انتخاب کن بعد تو این صفحه گزینه یکی مونده به آخری رو که انتخاب کنی مربوط به زبانش هست و اونجا هم دوتا گزینه هست که یکیش ژاپنیه و اون یکی انگلیسی:46:

مرسی از راهنماییتون! روش اول رو انجام دادم و درست شد!
واسه من IXY هست .. پس این موضوع ربطی به اصل بودن دوربین نداره دیگه؟! چون من بعد از اینکه عکسای دوربین IXUS رو دیدم ترسیدم که نکنه دوربین من مشکل داشته باشه!

John Cena723
02-11-2011, 10:04
دوست عزیز بهت تبریک میگم. میشه لطف کنی بگی از کجا خریدی و چند؟

کیفیت عکس برای من خیلی مهمه چون از این دوربین خیلی خوشم اومده و قصد خریدش رو دارم. اگر میشه در مورد کیفیت عکسشم یه توضیح بده.

SuperSt@r
02-11-2011, 11:23
دوست عزیز ما نداریم ولی علاقه مندیم نظرتونو در مورد این دوربین بدونیم.ضمنا عکس فراموش نشود

تا حالا هم از یه منظره زیبایی عکس نگرفتم که بخام عکش رو اینجا بذارم ولی سعی میکنم هر چه زودتر این کارو بکنم.

دوست عزیز بهت تبریک میگم. میشه لطف کنی بگی از کجا خریدی و چند؟

کیفیت عکس برای من خیلی مهمه چون از این دوربین خیلی خوشم اومده و قصد خریدش رو دارم. اگر میشه در مورد کیفیت عکسشم یه توضیح بده.

سلام خیلی ممنون
من این دوربینو 330000 تومان خریدم (البته بدون لوازم جانبی330 تومان). در مورد کیفیت عکساش هم که من خیلی راضیم البته چون اولین دوربینمه زیاد تو مسائل تخصصی در مورد عکساش نمیتونم نظر بدم و یا اینکه کیفیت عکساش رو با بقیه دوربینا مقایسه کنم
اگه اطلاعاتی چیزی در مورد این دوربین خواستی در خدمتیم:11:

a5_big
03-11-2011, 08:35
اگه امكانش هست عكس بزار

SuperSt@r
03-11-2011, 16:04
اگه امكانش هست عكس بزار

چشم دوست عزیز منتظر یه عکس نسبتا خوبم تا براتون بذارم اگه شد تا شنبه حتما میذارم:46:

baran_xrain
03-11-2011, 21:17
دوستان من امروز این دوربین رو تهیه کردم (ixy31) از زیر پل حافظ ... قیمت 310 ... البته قیمت ها خیلی متفاوت بود از 300 تا 410 اما اونایی که پایین می گفتن مجبورت میکردن که رم رو هم از خودشون بخری ...یه رم 8 هم از پاساژ علاعدین خریدم به قیمت 19 تومن

SuperSt@r
03-11-2011, 23:07
دوستان من امروز این دوربین رو تهیه کردم (ixy31) از زیر پل حافظ ... قیمت 310 ... البته قیمت ها خیلی متفاوت بود از 300 تا 410 اما اونایی که پایین می گفتن مجبورت میکردن که رم رو هم از خودشون بخری ...یه رم 8 هم از پاساژ علاعدین خریدم به قیمت 19 تومن

سلام
مبارک باشه دوست عزیز خوشحال شدم که شمام جزو IXY 31 دارها شدی امیدوارم بازم به اینجا سر بزنی و به اونایی که میخان این دوربینو تهیه کنن مشاوره بدید
در ضمن اگه عکسی هم گرفتی از منظره ای چیزی اینجا بذار تا با کیفیت این دوربین آشنا بشن

baran_xrain
03-11-2011, 23:35
مرسی دوست عزیز این عکس رو هم همین الان گرفتم ... با این که از عکاسی اصلا سر رشته ندارم اما سعی کردم خوب عکس بگیرم ...و به نظرم باید اتاقم رو یه گرد گیری بکنم :3:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SuperSt@r
03-11-2011, 23:49
مرسی دوست عزیز این عکس رو هم همین الان گرفتم ... با این که از عکاسی اصلا سر رشته ندارم اما سعی کردم خوب عکس بگیرم ...و به نظرم باید اتاقم رو یه گرد گیری بکنم :))

دمت گرم اینم اولین عکسیه که از این دوربین تو اینجا گذاشته میشه:11:
ممنون فقط یه کمی اندازش رو معقول تر بگیر چون اینجور عکسا خیلی سنگینن و حجمشون زیاده
بازم اینجا بیا:46:

SuperSt@r
04-11-2011, 00:17
دمت گرم چه زود سایزش رو تغییر دادی خیلی ممنونم:11:
راستی چرا رم 16 برنداشتی؟رم 8 چنتا عکس و چند دقیقه فیلم میگیره؟

baran_xrain
04-11-2011, 00:23
خوب یه رم 16 داشتم ، اینو برای زاپاس گرفتم :whistle:

SuperSt@r
04-11-2011, 00:32
خوب یه رم 16 داشتم ، اینو برای زاپاس گرفتم :whistle:

خیلی خوب
راستی باتری زاپاسم گرفتی؟
در ضمن با گردگیری اتاقتم موافقم وقتی به عکس دقت کردم دیدم راست میگی البته شایدم کیفیت بالای دوربین این گرد و غبارهارو به شدت به تصویر کشیده:27:

reza13642125
04-11-2011, 17:02
سلام
میشه بگید چه لوازمی داخل پک گوشی میدن؟ فروشگاه خاصی واسه خرید میشناسید؟ با گارانتی بگیرم یا بدون اون؟

baran_xrain
04-11-2011, 19:13
خوب لوازم همراهش یه باتری با شارژر ، کابل معمولی برای اتصال به تلوزیون، یه سی نرم افزار و یه کابل usb البته دفتر چه هم داره که اگه ixy بگیری فقط ژاپنی و انگلیسی داره ... اما این که از کجا بگیری ؛ نمی تونم فروشگاه معتبری بهت معرفی کنم ... دیروز یه جا رفتم که میگفت نماینده کَنون هست البته به ظاهر مغازش میخورد و قیمتش(410)
به نظرم بقیه بصورت قاچاق وارد میکنن (منظورم IXY هست ).
از دیجی کالا هم می تونی بگیری که قیمتش 309 تومن هست
:33:

---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------

امروز یه مدل از کنون دیدم که هم کاراییش از این مدل بیشتره و هم قیمتش کمتره ، راستش یه کم خورد تو ذوقم ... تنها برتری 31 اینه که صفحه لمسی داره ... :25:

pourya_bo2pmc
05-11-2011, 16:20
خوب لوازم همراهش یه باتری با شارژر ، کابل معمولی برای اتصال به تلوزیون، یه سی نرم افزار و یه کابل usb البته دفتر چه هم داره که اگه ixy بگیری فقط ژاپنی و انگلیسی داره ... اما این که از کجا بگیری ؛ نمی تونم فروشگاه معتبری بهت معرفی کنم ... دیروز یه جا رفتم که میگفت نماینده کَنون هست البته به ظاهر مغازش میخورد و قیمتش(410)
به نظرم بقیه بصورت قاچاق وارد میکنن (منظورم IXY هست ).
از دیجی کالا هم می تونی بگیری که قیمتش 309 تومن هست
:33:

---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------

امروز یه مدل از کنون دیدم که هم کاراییش از این مدل بیشتره و هم قیمتش کمتره ، راستش یه کم خورد تو ذوقم ... تنها برتری 31 اینه که صفحه لمسی داره ... :25:

چه مدلی دوست عزیز ؟

یادتون هست به ما هم بگین ؟
چون این دوربین چشم منو گرفته البته تا زمانیکه در همین رنج قیمت بهترش پیدا نشه

راستی دوستان مشخصاتش رو که در دیجی کالا میخوندم نوشته بود زوم دستی نداره و زومش خودکاره یعنی چی ؟
مگه زوم اپتیکال 5 ایکس نداره و در هنگام عکسبرداری نمیشه به اندازه 5 ایکس زوم کنی ؟
میشه توضیح بدین

SuperSt@r
05-11-2011, 17:36
راستی دوستان مشخصاتش رو که در دیجی کالا میخوندم نوشته بود زوم دستی نداره و زومش خودکاره یعنی چی ؟
مگه زوم اپتیکال 5 ایکس نداره و در هنگام عکسبرداری نمیشه به اندازه 5 ایکس زوم کنی ؟
میشه توضیح بدین

نه دوست عزیز یعنی چی که زوم دستی نداره؟ اصلا زوم دستی یعنی چی من که بار اولمه میشنفم
من که خودم دارم زومش هم تا 4.4 اپتیکاله از اون به بعد تا 18X دیجیتاله

baran_xrain
06-11-2011, 11:53
چه مدلی دوست عزیز ؟

یادتون هست به ما هم بگین ؟
چون این دوربین چشم منو گرفته البته تا زمانیکه در همین رنج قیمت بهترش پیدا نشه

منظورم این مدله (Canon IXUS 220 HS (PowerShot ELPH 300 HS

البته نمیشه گفت این مدل از ixy 31 بهتره ...
تفاوتشون در زوم اوپتیکال ، بُرد فِلَش ،صفحه لمسی و قیمت پایین تر 220 هست

SuperSt@r
06-11-2011, 15:04
منظورم این مدله (Canon IXUS 220 HS (PowerShot ELPH 300 HS

البته نمیشه گفت این مدل از ixy 31 بهتره ...
تفاوتشون در زوم اوپتیکال ، بُرد فِلَش ،صفحه لمسی و قیمت پایین تر 220 هست

سلام خوبی
به هیچ وجه نمیشه به قطعیت گفت که از ixy 31 بهتره من که خودم قبل از خرید اینور اونور تحقیق کرده بودم و از وجود IXUS 220 و ویژگیهاشم باخبر بودم و با قطعیت و یقین برا خرید ixy 31 رفته بودم یکی از ویژگیهای ixy 31 نسبت به 220 مانیتور لمسی و البته اندازه مانیتورشه که ixy 31 برابر 3.2 هست 220 برابر 2.7 و این به نظرم خیلی مهمه
شک نکن به انتخابت که یه دوربین خیلی خوب رو برداشتی و برو ازش لذت ببر:46:

amirkhan_0o0
07-11-2011, 04:56
دوستان چه نوع رمی برای گوشی مناسبه؟؟ micro??
چه کلاسی برای فیلمبرداری جواب می ده؟؟

---------- Post added at 04:56 AM ---------- Previous post was at 04:54 AM ----------

راستی فرق ixus 220 فقط تو صفحه لمسیشه؟؟

SuperSt@r
07-11-2011, 14:29
دوستان چه نوع رمی برای گوشی مناسبه؟؟ micro??
چه کلاسی برای فیلمبرداری جواب می ده؟؟

---------- Post added at 04:56 AM ---------- Previous post was at 04:54 AM ----------

راستی فرق ixus 220 فقط تو صفحه لمسیشه؟؟

قسمت اول سوالتون رو متوجه نشدم که گفتید رم برای گوشی من که نمیتونم جواب بدم
در مورد تفاوتای این دوربین هم که تو اون یکی تاپیک جوابتون رو دادند دیگه فک نمیکنم من لازم باشه چیزی بگم

amirkhan_0o0
07-11-2011, 18:14
منظورم از گوشی دوربین بود
اشتباه لپی بود؟؟
چه رمی برای دوربین لازمه؟؟

SuperSt@r
07-11-2011, 20:17
منظورم از گوشی دوربین بود
اشتباه لپی بود؟؟
چه رمی برای دوربین لازمه؟؟

بستگی به کارتون داره هرچه بیشتر باشه خب مسلما بهتره من که رفتم دوربینم بخرم گفتم 16 بذار البته فک میکنم بیش از 16 نداشت که با رم 16 در صورتی که هیچی عکس باهاش نگرفته باشی و همون اول که داخلش گذاشتم با کیفیت Full HD حدود یک ساعت و سه دقیقه قابلیت ضبط داشت که مسلما وقتی کیفیت فیلمبرداری رو پایین بیاری مدت زمان فیلمبرداریش بالاتر میره مثلا اگه کیفیتش رو HD کنی مسلما مدت بیشتری میتونی فیلمبرداری کنی
اینم مدتیه که تو دفترچه دوربین نوشته شده مخصوص فیلمبرداری
مخصوصه عکاسیشم هس اگه خواستی برات میذارم

amirkhan_0o0
08-11-2011, 00:13
SD و یا microSD کدوم؟؟

SuperSt@r
08-11-2011, 13:17
SD و یا microSD کدوم؟؟

اين دوربين رم SD ميخوره البته رم من كه همون SDHC هست

fater69
08-11-2011, 15:59
سلام دوربین خوبیه ولی زومش 4 برابره واین خیلی برای عکاسی توی طبیعت خوب نیست اگه 14 بود عالی بود

SuperSt@r
10-11-2011, 21:28
سلام یکی دوتا از دوستان درخواست کرده بودن اگه میشه عکس بذارید بفرمایید اینم عکس
البته اینو بگم که من آماتورم پس زیاد از من انتظار عکس خیلی خوب نداشته باشید

SuperSt@r
11-11-2011, 21:47
اینم یه عکس دیگه از IXUS 310

reza13642125
15-11-2011, 23:35
سلام خدمت همه دوستان
دوشنبه ixy 31s رو خریدم کنار پاشاژ علاالدین 290 تومن 20 تومنم رم 4 گیگ کینگستون کلاس 6 گرفتم یک کیف که شارژم توش جا میشه 10 تومن و یک روکش ال سی دی 5 تومن- گارانتی ایده ال، 9 تومن واسه بیمه دادم. نظرتون چیه ؟

SuperSt@r
15-11-2011, 23:52
سلام خدمت همه دوستان
دوشنبه ixy 31s رو خریدم کنار پاشاژ علاالدین 290 تومن 20 تومنم رم 4 گیگ کینگستون کلاس 6 گرفتم یک کیف که شارژم توش جا میشه 10 تومن و یک روکش ال سی دی 5 تومن- گارانتی ایده ال، 9 تومن واسه بیمه دادم. نظرتون چیه ؟

سلام دوست عزیز مبارکت باشه:10:
خوشحالم که شمام جزء یکی از Ixy 31 دارها شدی و ورودت به این تاپیک رو تبریک میگم:11:
به نظر من که خیلی خوب خریدی من خودم 330 خریدم! یه رم 16 فک میکنم کلاس 10 باشه 53 هزار تومن خریدم یه کیف که ماله خوده کانونه و شارژر هم توش جا میشه 15 خریدم گارانتی هم داره الان خاطرم نیس که گارانتیش چیه!
امیدوارم بازم به این تاپیک بیای درضمن عکس یادت نره بذاری (برا بقیه که میخان کیفیت این دوربینو ببینن)
راستی شیرینی ما رو یادت نره ها.........:31:

iLive
20-11-2011, 02:32
دوستانی که این مدل رو دارن، کار کردن با صفحه لمسی برای عکاسی سخت نیست؟ صفحش خازنی هست یا مقاومتی؟ روون هست رابط کاربریش؟ موقع عکاسی دستتون به صفحه نمی خوره که بره رو اعصاب؟:20: موقع فیلمبرداری میشه زوم کرد؟ زومش صدای ناجور نمیندازه تو فیلم؟ کیفیت فیلمبرداریش خوبه؟ کلا راضی هستید مشکلی نداره؟:20:
من بین این مدل و ixus 300 شک دارم کدوم رو بخرم. بیشتر تاچ اسکرین بودن 310 من رو به شک میندازه.
در ضمن من دیروز قیمت گرفتم از جمهوری از نمایندگی پارس الرمس میگفت تازه قیمتمون رو آوردیم پایین میداد 315 تومن (البته این قیمت عمدشون بود!). گارانتیش خوبه؟ یا مهم نیست گارانتی چی بگیرم؟ اینجوری فکر کنم حداقل از اصل بودن وصایلش مطمئنم.

SuperSt@r
20-11-2011, 12:02
دوستانی که این مدل رو دارن، کار کردن با صفحه لمسی برای عکاسی سخت نیست؟ صفحش خازنی هست یا مقاومتی؟ روون هست رابط کاربریش؟ موقع عکاسی دستتون به صفحه نمی خوره که بره رو اعصاب؟:20: موقع فیلمبرداری میشه زوم کرد؟ زومش صدای ناجور نمیندازه تو فیلم؟ کیفیت فیلمبرداریش خوبه؟ کلا راضی هستید مشکلی نداره؟:20:
من بین این مدل و ixus 300 شک دارم کدوم رو بخرم. بیشتر تاچ اسکرین بودن 310 من رو به شک میندازه.
در ضمن من دیروز قیمت گرفتم از جمهوری از نمایندگی پارس الرمس میگفت تازه قیمتمون رو آوردیم پایین میداد 315 تومن (البته این قیمت عمدشون بود!). گارانتیش خوبه؟ یا مهم نیست گارانتی چی بگیرم؟ اینجوری فکر کنم حداقل از اصل بودن وصایلش مطمئنم.

سلام
كار با صفحه لمسي برا من كه سخت نيست نميدونم صفحش خازني يا مقاومتي هس(يعني چي :31:) كاركردن باهاش بد نيس راحته نه موقع عكاسي اصلا دستم روي صفحه لمسي نميخوره اصلا چرا بايد دستم بخوره رو صفحه لمسي دوربين خوش دستي هم هس برا كار كردن موقع فيلمبرداري هم ميشه زوم كرد يه كمي صدا داره زومش ولي اونجوري نيس كه خيلي خيلي بلند باشه كيفيت فيلمبرداريشم كه Full HD هس خيلي خوبه من كه اين اولين دوربينمه و نميتونم با دوربيناي ديگه مقايسش كنم و تفاوتاشون رو بگم در ضمن كيفيت مانيتورش هم خيلي عاليه و در نمايش عكسهام برا رفتن به عكس بعدي يا قبلي ميتونيد با زدن انگشت به گوشه دوربين اين كارو انجام بدي ابته از طريق خود صفحه لمسي هم اين كار انجام ميشه
من نميدونم دوربين ixus 300 چه جوريه برا مشاوره خريد به تاپيك خودش برويد تا دوستاني كه تو اين زمينه واردترند كمكتون كنند
اگه بازم سوالي داشتين درخدمتم موفق باشين:46:

ali703
04-12-2011, 12:12
این عکس هایی که گذاشتین در حد کیفیت N73 هست، خیلی افتضاحه سایه زنیش خیلی ضعیفه، تنظیمات ایزوش اگه اشتباه نکنم مشکل داره باید تنظیماتش رسیت بشه

SuperSt@r
04-12-2011, 12:51
این عکس هایی که گذاشتین در حد کیفیت N73 هست، خیلی افتضاحه سایه زنیش خیلی ضعیفه، تنظیمات ایزوش اگه اشتباه نکنم مشکل داره باید تنظیماتش رسیت بشه

فک نکنم دیگه در این حد باشه که شما با N73 مقایسش کردید اینو بگم که من تازه کارم و این اولین دوربینمه و اینام تقریبا اولین عکسایی که گرفتم اونم در حالت Auto بوده و فک نکنم مشکل از دوربین باشه من تو عکاسی وارد نیستم البته این یه دوربینه کامپکته