مشاهده نسخه کامل
: خرید لپ تاپ از چین!!!!
من دانشجوی ارشد MBA هستم. میخوام یه لپ تاپ بخرم. کارم باهاش زیاده چون پروژه های زیادی بهمون میدن کارای تایپ زیاد و همچنین کارم با اینترنت زیاده. بنابراین میخوام هم کیبور خوشدستی برای تایپ داشته باشه هم اینکه بتونه به راحتی با برنامه های کاربردی مثل آفیس و برنامه های آماری و مدیریتی مثل بخوبی کار کنه و مرتب هنگ نکنه و یا سرعتش پایین نباشه. حجم حافظش هم نسبتا بالا باشه.
هزینه ای که میتونم کنم تا یک و سیصد هست.
مدل پیشنهادیتون چیه؟
نظرتون در مورد اچ پی؟
سری Envy بهتری یا پاویلیون؟
و در آخر نظرتون در مورد خرید لپ تاپ از چین چیه؟ به چه مارکایی میشه اونجا اعتماد کرد؟
اگر ممکنه بهم کمک کنید ممنون میشم. یه هفته فرصت دارم.
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.
mehdi666lp
28-10-2011, 09:12
من دانشجوی ارشد MBA هستم. میخوام یه لپ تاپ بخرم. کارم باهاش زیاده چون پروژه های زیادی بهمون میدن کارای تایپ زیاد و همچنین کارم با اینترنت زیاده. بنابراین میخوام هم کیبور خوشدستی برای تایپ داشته باشه هم اینکه بتونه به راحتی با برنامه های کاربردی مثل آفیس و برنامه های آماری و مدیریتی مثل بخوبی کار کنه و مرتب هنگ نکنه و یا سرعتش پایین نباشه. حجم حافظش هم نسبتا بالا باشه.
هزینه ای که میتونم کنم تا یک و سیصد هست.
مدل پیشنهادیتون چیه؟
نظرتون در مورد اچ پی؟
سری Envy بهتری یا پاویلیون؟
و در آخر نظرتون در مورد خرید لپ تاپ از چین چیه؟ به چه مارکایی میشه اونجا اعتماد کرد؟
اگر ممکنه بهم کمک کنید ممنون میشم. یه هفته فرصت دارم.
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون..
.
.
.
HP مدل خوبی هستش اگه HP DV6 - 6070ee گیرت میاد که خوبه اگه هم گیرت نمیاد با یکم پول بیشتر میتونی HP DV6 - 6177ee بخری...اما بدون HP گارانتی پدر مادر دار نداره.......
.
.
سری Envy هم سری خیلی خوبی هست و کیفیت بالاتری داره اما قیمتش بالاست یکم........
.
از چین هم اطلاعی ندارم نمیدونم
.
.
.
.
HP مدل خوبی هستش اگه HP DV6 - 6070ee گیرت میاد که خوبه اگه هم گیرت نمیاد با یکم پول بیشتر میتونی HP DV6 - 6177ee بخری...اما بدون HP گارانتی پدر مادر دار نداره.......
.
.
سری Envy هم سری خیلی خوبی هست و کیفیت بالاتری داره اما قیمتش بالاست یکم........
.
از چین هم اطلاعی ندارم نمیدونم
ممنون از راهنماییتون.
از سری envy کدوم مدلش خوبه؟
نظرتون در مورد 3150 چیه؟
و اینکه پس با توجه به اینکه به هیچ وجه اهل گیم نیستم مدلای پیشنهادیتون همینه؟
mehdi666lp
30-10-2011, 14:31
ممنون از راهنماییتون.
از سری envy کدوم مدلش خوبه؟
نظرتون در مورد 3150 چیه؟
و اینکه پس با توجه به اینکه به هیچ وجه اهل گیم نیستم مدلای پیشنهادیتون همینه؟.
.
.
.
مدل Envy 2000 - 3D خوبه هم 17 اینچ هست هم 3D
.
.
مدل 3150 قدیمی شده دیگه دنبال مدل جدید با کانفیگ جدید باش
مدل Envy 15 هم خوبه سری جدیدش نمیدونم تو بازار هست یا نه
خب من به کسی که میخواست بره چین گفتم یا 6070 بخره یا 6177 اما امروز پیام داده که این مدلا اینجا نیست. و مدلای زیر هست:
6151
6100
6770
2670
نظرتون در مورد اینا چیه؟ کدوم بهتره؟
بازم ممنون از کمکتون
خب من به کسی که میخواست بره چین گفتم یا 6070 بخره یا 6177 اما امروز پیام داده که اون مدلا رو نتونشته اونجا پیدا کنه. و مدلای زیر هست:
6151
6100
6770
2670
نظرتون در مورد اینا چیه؟ کدوم بهتره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.