ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دلیل ارزان بودن محصولات ایسر

email9588
27-10-2011, 12:20
چرا محصولا ت ایسر در مقایسه با دیگر برندها ارزانتراست؟

mehrdad8086
27-10-2011, 15:03
چرا محصولا ت ایسر در مقایسه با دیگر برندها ارزانتراست؟

سوالت خیلی کلیه...

اما کیفیت ساخت وکیفیت مواد بکار رفته وهمچنین (بیشتر)سیاست های بازار میتونه دخیل باشه.

طراحی های معمولی و نه چندان جذاب نیز بیانگر این موضوع هست:31:

FC.Barcelona
27-10-2011, 15:16
قیمت را بازار و میزان خرید+سیاستهای فروشنده تعیین میکنه ایسر به خاطر اینکه مارکش کمتر اشنا هست و ساپورت قوی نداره خیلی پرفروش نیست
کیفیت مواد بکار رفته وقطعات را هم قبول ندارم چون مثلا وقتی سیپیو اینتله دیگه اینتله ! چه سونی باشه چه ایسر! فقط کیفیت ساخت بدنه هست که متاسفانه ایسر خیلی در این زمینه قوی کار نمیکنه!

email9588
27-10-2011, 15:41
آیا این ارزان بودن ن.شانه بی کیفیتی محصولات ایسر است

mehrdad8086
27-10-2011, 15:53
قیمت را بازار و میزان خرید+سیاستهای فروشنده تعیین میکنه ایسر به خاطر اینکه مارکش کمتر اشنا هست و ساپورت قوی نداره خیلی پرفروش نیست
کیفیت مواد بکار رفته وقطعات را هم قبول ندارم چون مثلا وقتی سیپیو اینتله دیگه اینتله ! چه سونی باشه چه ایسر! فقط کیفیت ساخت بدنه هست که متاسفانه ایسر خیلی در این زمینه قوی کار نمیکنه!

دوست من....شاید قطعات انگشت شماری مثل CPU چیپ گرافیک و ....باشه که توهمه دستگاه ها مشترک باشه.

آیا DVD و یا LCD و بدنه Mainboard و ....هم یکسان هست؟

میزان خرابی و مراجعات به گارانتی و مشکلاتی که دوستان دارند نمایانگر این موضوعه....

من خودم هم ASUS دارم acer ولی کیفیت ساخت هرکدوم کاملا متفاوته

amiredge
27-10-2011, 16:10
من يك ساله 5742 دارم فقط هم باش بازي ميكنم.قوي ترين بازي ها رو هم باش انجام دادم همين الان هم باش بتلفيلد 3 بازي كنم.
تو اين يكسال هيچ مشكلي نداشته و عالي بوده.

amir2im
11-11-2011, 13:38
دوست عزیز ایسر یکی از پر فروش ترین مارک ها در اروپا به حساب می اد.سال 2009 تا 2011 تو صدر فروش اروپا قرار داشت با کمی سرچ به این موضوع پی می بری.چه جوری می گی فروش نداره؟:18::18::18:شما بازار ایران و شهر خودتونو نگاه نکن ایسر تو جهان فروش بالایی داره اما چرا ارزون قیمت تمام میشه فقط بخاطر کیفیت پایین مواد استفاده شده در ساخت لپ تاپ (بدنه ) چون تمام تولیدکنندگان لپ تاپ قطعاتو از شرکت های دیگه می خرن .می مونه برد لپ تاپ که مال خود شرکت اصلی و ساخت بدنه و اجزای بیرونی لپ تاپ .مثلا چیپست گرافیک 540 انویدیا ایسر با سونی یا دل یا مارک های دیگه فرقی نداره(موافق با حرف شما) اما کیفیت دیگر قطعات تولیدی شرکت اصلی تو قیمت نهایی خیلی تعیین کننده است و من بخش پایانی نظر شما رو کاملا قبول دارم.

Mr.Mazmamfi
12-11-2011, 10:11
سلام
یادش بخیر اون موقعی که منم میخواستم لپ تاپ بخرم یه چنین تاپیکی زدم ، بد نیست اونو یه نگاهی بندازی : (اون موقع کاربر جدید بودم :31:)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ایسر کیفیت فوق العاده ای داره و حتی از اپل هم بهتره :18: (چرا ؟ چون خودم ایسر دارم :27: )

در کل زیر 800 تومن بهترین انتخاب برای ایسر هست ، البته با گرونی هایی که الان پیش اومده باید بگیم زیر 900 تومن بهترین انتخاب ایسره .

+::::MehrdaD::::+
04-12-2011, 21:30
اینو از اون کسایی که میتونید بپرسید که هرکی گرفته پشیمونه
من یه مثالی میزنم واین پروندرو میبندم من یه گرافیک گرفتیم 512 و فامیلمون گرافیک 1 گیگ گرفت ولی واسه اون اصل نبود
واسه ما بازی ها رو بهتر پردازش می کرد این مثال در مورد اپل و کیفیت ساخت دیگر شرکت ها صدق می کند ولی تو دل
این افزایش قیمت رو با کاهش کیفیت بدنه جبران می کند و اچ پی با کاهش کیفیت گرافیکش گرانی بدنه شو کم میکنه (البته اچ پی خیلی خوبه)ولی ایسر واسه این که گوی سبقت را از دل هم بگیرد
کیفیت تمامی اجرای لپ تاب خود را کم کند که به مزخرف بودن محصولاتش می انجامه.

mehrdad21
05-12-2011, 13:44
اینو از اون کسایی که میتونید بپرسید که هرکی گرفته پشیمونه
من یه مثالی میزنم واین پروندرو میبندم من یه گرافیک گرفتیم 512 و فامیلمون گرافیک 1 گیگ گرفت ولی واسه اون اصل نبود
واسه ما بازی ها رو بهتر پردازش می کرد این مثال در مورد اپل و کیفیت ساخت دیگر شرکت ها صدق می کند ولی تو دل
این افزایش قیمت رو با کاهش کیفیت بدنه جبران می کند و اچ پی با کاهش کیفیت گرافیکش گرانی بدنه شو کم میکنه (البته اچ پی خیلی خوبه)ولی ایسر واسه این که گوی سبقت را از دل هم بگیرد

بی منطق تر از این استدلال ندیده بودم.

واقعا برای این جور تفکرها متاسفم
در حال حاضر دل از ایسر ارزونتره اول یه قیمت بگیر بعد اظهار نظر کن
دلیل ارزان بودن محصولات ایسر:
1- سیاست شرکت ایسر بر حاشیه سود کم (ایسر با حاشیه سود 5 درصدی و اپل 26 درصد)
2- استفاده از مواد ارزان قیمت در بدنه که قیمت دستگاه رو کاهش میدهد
3- تولید انبوه . اگه دقت کنید 4 برند پر فروش جهان قیمتهای پایینی دارند چون تولیداتشون زیاده و قیمت تمام شده شون کمتره. (شما 100 تا میخ تولید کنید با 100 هزار تا قیمت تموم شده یکیه؟)
4-اهمیت ندادن به طراحی

ایسر یکی از بهترین برندها نسبت به قیمت هست . بهترین اثبات برای این مدعی آمار فروش جهانی و آخرین آمار رضایت مندی مشتری های ایسر هست که از 5 نمره خیلی خوووب 4 رو گرفته بعد از اپل و لنوو

mos2010
05-12-2011, 20:51

3- تولید انبوه . اگه دقت کنید 4 برند پر فروش جهان قیمتهای پایینی دارند چون تولیداتشون زیاده و قیمت تمام شده شون کمتره. (شما 100 تا میخ تولید کنید با 100 هزار تا قیمت تموم شده یکیه؟)
4-اهمیت ندادن به طراحی

ایسر یکی از بهترین برندها نسبت به قیمت هست . بهترین اثبات برای این مدعی آمار فروش جهانی و آخرین آمار رضایت مندی مشتری های ایسر هست که از 5 نمره خیلی خوووب 4 رو گرفته بعد از اپل و لنوو

عالی

به اضافه اینکه دولت چین به برند های چینی معافیت مالیاتی میده
پس خرج بقیه شرکتها که تو چین کارخونه میزنن و برندشون برای جای دیگس بالاتره یکم

ghahremanimehdi
05-12-2011, 20:58

4-اهمیت ندادن به طراحی

من لپتاپ قبلیم دل بودش اینساپایرون الان ایسر 4750G دارم . و اتفاقا از دل بهتر هم هست .کاملا پایدارو عالی کار میکنه تا الان هم مشکلی نداشته .فقط تنها ضعفش کیفیت پایین اسپیکرش و بدنه کیفیت پایینش هست که اونم اصلا برای من مهم نیست.مهم سخت افزارش هست که عالیه. کارت گرافیک با چیپ Nvidia 540GT و 8 گیگ هم روش انداختم کاملا پایدار کار میکنه.

05-12-2011, 23:00

4-اهمیت ندادن به طراحی

بی منطقی جواب من میشه با سوالی طرح شده یکی دونس
این جور تفکر که اپل و...بهتر از فلان محصول هستند به درد نمی خوره من واسه شما متاسفم (همه می دونن)
زیادی رفیقام تو دانشگاه تهیه کرده بودن و خودم که باهاش کار کردم می دونم چه جوریه نیازی به ارقام نبود
1-میتونید اینو از مشاور لپ تاپ p30world هم بپرسید که میگه گرافیک داریم تا گرافیک و رم داریم تا رم و........
یعنی این سود کم میکنه و گرافیکش با اپل برابره!:18:(مسلمآ این کاهش قیمت با کاهش کیفیت و کارایی
در یک رابطه مستقیمه ولی کاهش سود در رتبه ی دوم قرار داره)
2-من هم به این موضوع اشاره کردم عزیزم
3-اگه یه محصولو زیاد کنید مسلمآ قیمتش کم میشه ولی معلومه که کیفیت ساخت پایین می یاد (عجب تفکر
جالبی که میخ با لب تاب؟لااقل با گوشی مقایسه میکردی )
4-کی میگه طراحیش به درد نمیخوره (واسه ضایع کردن نمی گم طراحیش که خوبه .چه چیزی تو طراحیش وجود نداره که تو لب تاب های دیگه وجود داره )
بیشتر مردم که وضع مالی خوبی ندارن اینو میگیرن آره نسبت به پولش خوبه تازه به سوال اول نگاه بکن بعد اینو
بگو گفته دلیل ارزانی نگفته میزان فروش در جهان :31:
این آمار و ارقام به درد نمی خوره وقتی اونایی که با دل حال می کنن میگن ایسر به درد نمی خوره (شما حالا آمار بیار)

05-12-2011, 23:23

ایسر واسه این که گوی سبقت را از دل هم بگیرد

این جمله منه اینو گفتم میخواد گوی سبقتو بگیره من نگفتم که گرفته( داره سعی میکنه )
من گفتم می انجامه نگفتم انجامید به آینده اشاره داره نه حال.

Mr.Mazmamfi
06-12-2011, 01:44
1-میتونید اینو از مشاور لپ تاپ p30world هم بپرسید که میگه گرافیک داریم تا گرافیک و رم داریم تا رم و........
یعنی این سود کم میکنه و گرافیکش با اپل برابره![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](مسلمآ این کاهش قیمت با کاهش کیفیت و کارایی
در یک رابطه مستقیمه ولی کاهش سود در رتبه ی دوم قرار داره)خب . . . من هر چی فکر میکنم چنین حرفی نزدم . :27:
پس کی میتونه باشه ؟ (اگه نمیتونی اینجا بگی پ . خ کن )

این آمار و ارقام به درد نمی خوره وقتی اونایی که با دل حال می کنن میگن ایسر به درد نمی خوره (شما حالا آمار بیار)
بهتره این پست رو با دقت بخونی .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنمونه های اینچنینیه زیادی دارم که میتونم بگم ، ولی چون ارزش نداره براش وقت بذارم ، بیخیالش میشم .

همه ی این حرف هارو بذاریم کنار .
یه روز که خودت وقت داشتی ، برو بازار پیش تعمیرکار ها ، وازشون بپرس بیشترین خرابی برای کدوم برند و کدوم مدل هست .
تعدادی از بچه های این فروم این کارو کردن ، و جوابش این شده :
1 - دل سری اینسپایرون
2 - HP
3 - سونی

حتما در جواب اینکه دل بیشترین خرابی رو داره میخوایی بگی " خب فروش بالاتری داره و خرابیش طبیعیه که بالا باشه "
خود فرونشده گان دل اذعان دارن که از هر 5 تا لپ تاپ دل (5010 و یا 5110 ) 2 الی 3 تاش مرجوع میشه ، واین برای یه برند و مدل آمار خیلی خرابیه .
و . . .
.
.
.

mos2010
06-12-2011, 02:53
منم سونی دارم مثل چی پشیمونم

از خرابی دل هم کم نشنیدم

ایسر واقعا مطمئن تره برام
حتی از سونی احمق

mehrdad21
06-12-2011, 09:22
این جور تفکر که اپل و...بهتر از فلان محصول هستند به درد نمی خوره من واسه شما متاسفم (همه می دونن)
زیادی رفیقام تو دانشگاه تهیه کرده بودن و خودم که باهاش کار کردم می دونم چه جوریه نیازی به ارقام نبود
یعنی این سود کم میکنه و گرافیکش با اپل برابره!:18:(مسلمآ این کاهش قیمت با کاهش کیفیت و کارایی
3-اگه یه محصولو زیاد کنید مسلمآ قیمتش کم میشه ولی معلومه که کیفیت ساخت پایین می یاد (عجب تفکر
4-کی میگه طراحیش به درد نمیخوره (واسه ضایع کردن نمی گم طراحیش که خوبه .چه چیزی تو طراحیش وجود نداره که تو لب تاب های دیگه وجود داره )
بیشتر مردم که وضع مالی خوبی ندارن اینو میگیرن آره نسبت به پولش خوبه تازه به سوال اول نگاه بکن بعد اینو

بحث با شما فایده نداره . احتمالا فکر میکنی سی پی یو Core i5 اپل رو شرکت اینتل اختصاصی میزنه و ایسر میره آت و آشغالهاشو می خره؟

یه جمله و تمام : کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودشو به خواب زده نمیشه بیدارش کرد.

Pedram_mrn
06-12-2011, 13:27

میدونم دوستان حال وحوصله جواب دادن ندارن:31: با اجازتون من این دوستمون رو یکم راهنمایی میکنم

ببین دوست گلم وقتی شما میگی گرافیک داریم تا گرافیک درسته مثل وقتی که یه گرافیک چیپش 6370 باشه اون یکی 6850 خب این دوتا خیلی باهم فرق میکنن.... هر دو رو هم شرکت AMD میزنه ولی این حرف شما اونجا اشتباهه که دو برند مختلف مثل همون اپل و ایسر جفتشون از یه چیپ(کانفیگ رمش و ... به کنار) استفاده میکنن شما شک نکن که قدرت این دو باهم برابره چون جفتشو یه شرکت میزنه با مشخصات یکسان و این شرکتها فقط خریدارن.... در مورد CPU هم دقیقا همین طوره....

درمورد اون گرافیکی هم که دوستتون خریده بود....

میزان حافظه ی گرافیک اونقد مهم نیست مهم چیپ گرافیکه چون مال شما قوی تر بوده بهتر بوده

موفق باشید

h!tman
06-12-2011, 13:32
اتفاقا دل مدل Xpsاش خوبه و اینسپایرون از نظرم کیفیت افتضاحی داره!
هرچند ایسر یکی از سگ جون ترین محصولات بر پایه ارزون بده ولی زیاد بده! طراحی شده و از نظرم حتی آیکونیا تبش هم با قیمت بسیار پایین با کیفیت ترین تبلت توی رنج 500-550ه و واقعا ایسر یکی از بهترین کمپانی های لپ تاپ و تبلته!

06-12-2011, 20:56
خب . . . من هر چی فکر میکنم چنین حرفی نزدم . :27:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنمونه های اینچنینیه زیادی دارم که میتونم بگم ، ولی چون ارزش نداره براش وقت بذارم ، بیخیالش میشم .

یه روز که خودت وقت داشتی ، برو بازار پیش تعمیرکار ها ، وازشون بپرس بیشترین خرابی برای کدوم برند و کدوم مدل هست .
1 - دل سری اینسپایرون
2 - HP
3 - سونی

حتما در جواب اینکه دل بیشترین خرابی رو داره میخوایی بگی " خب فروش بالاتری داره و خرابیش طبیعیه که بالا باشه "
خود فرونشده گان دل اذعان دارن که از هر 5 تا لپ تاپ دل (5010 و یا 5110 ) 2 الی 3 تاش مرجوع میشه ، واین برای یه برند و مدل آمار خیلی خرابیه .
و . . .
.
.
.
شما رو نمی گم فکر کنم تو لپ تاب های اپل فعالیت می کرد اسمش امید بود.
من هم از کار بچه ها تشکر می کنم واقعآ کار خوبی بود منم این کارو می پسندم
ولی 1-حتمآ همین جواب رو می دم .فروش این محصولات بالاست خرابی های که میارن واسه این محصولات بیشتره(منظورم دله).دل که فروشش تو کشور ما زیاده قطعآ خرابی زیاد تری داره.اینم نسبی باید حساب کنید یعنی مثلآ 100دل خریداری شده خرابیش رو با 10 تا ایسر می سنجن.:41:
2-اچ پی هم که گزینه بعدی بعد از دله تو ایران(به خدا واسه ضایع کردن نمی گم ولی اینو از بیشتر جونا پرسیدم
مخصوصآ دانشجوها و اونا بعد دل اچ پی رو بیشتر می پسندن ) (تک و توک که خواستن تجربه ی جدیدی داشته باشن ایسر گرفتن و پشیمونن)
3-اینو باشما موافقم بااین که قیمت بالایی داره (تقریبآ)ولی ازش نداره اینو منم تحقیق کردم و به همین نتیجه رسیدم .
حرف فروشنده ها شرط نیست(خیلی موزین). هنوز خود اپل اعلام کرده و خبرهای می رسه که اپل آیفون جدید
مشکلاتی داره بازم میخرن حالا چه برسه به این که فروشنده ها می گن.
تازه به دوتا مدل نگاه نمی کنن به سابقش نگا می کنن مثل اپل (اگر چه جدیدآ چند محصول مشکل دار داده
ولی بازم همون اپله و بهش اعتماد می کنن دل که اسمش از اپلم تو ایران قدیمی تره
ایرانیا واسه چی بازم دل میخرن چون سابقه خوبی داره و ایسر که سابقه ای تو ایران نداره و تازه اومده آیا اگر خوب باشه میخرنش؟هنوز طول میکشه تا جا بیفته ):27:

06-12-2011, 21:27
خب . . . من هر چی فکر میکنم چنین حرفی نزدم . :27:

1 - دل سری اینسپایرون
2 - HP
3 - سونی

و . . .
.
.
.
تازه باید به گارانتی شم نگاه کرد کسی که از کیفیت محصول خودش مطمنه و اونو گارانتی طلایی می کنه
برای ضرر نکردن خودشم که شده نمیاره لپ تابی دست مردم بده که مشکل داشته باشه
هر محصولی که خریدش میره بالا گارانتی های بی کیفیت و حتی قاچاقش هم میره بالا

06-12-2011, 21:40
بحث با شما فایده نداره . احتمالا فکر میکنی سی پی یو Core i5 اپل رو شرکت اینتل اختصاصی میزنه و ایسر میره آت و آشغالهاشو می خره؟

یه جمله و تمام : کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودشو به خواب زده نمیشه بیدارش کرد.
دقیقآ همین فکر رو می کنم چون خودم به چشم دیدم و استفاده کردم
برای مثال اگر مک بوک اپل با رم 512 ویندوز 7یا vista را راحت اجرا کنه لپ تاب های دیگر شرکت ها با همان میزان رم به هیچ وجه نمی تونن با اون کیفیت اجراش کنن و برای همین هست که ارتقا سخت افزار های اپل برای مثال رم
به 1گیگ هزینه ای بیشتر از 8 گیگ رم برای دیگر محصولات
از این بحث ها سودی به من نمی رسه که بخوام بخوابم یا خودمو به خواب بزنم (من ایهوو هستم هرگز نمی خوابم)
کلید اسرار زیاد نگا می کنی یا.:38:

06-12-2011, 21:43
میدونم دوستان حال وحوصله جواب دادن ندارن:31: با اجازتون من این دوستمون رو یکم راهنمایی میکنم

ببین دوست گلم وقتی شما میگی گرافیک داریم تا گرافیک درسته مثل وقتی که یه گرافیک چیپش 6370 باشه اون یکی 6850 خب این دوتا خیلی باهم فرق میکنن.... هر دو رو هم شرکت AMD میزنه ولی این حرف شما اونجا اشتباهه که دو برند مختلف مثل همون اپل و ایسر جفتشون از یه چیپ(کانفیگ رمش و ... به کنار) استفاده میکنن شما شک نکن که قدرت این دو باهم برابره چون جفتشو یه شرکت میزنه با مشخصات یکسان و این شرکتها فقط خریدارن.... در مورد CPU هم دقیقا همین طوره....

درمورد اون گرافیکی هم که دوستتون خریده بود....

میزان حافظه ی گرافیک اونقد مهم نیست مهم چیپ گرافیکه چون مال شما قوی تر بوده بهتر بوده

موفق باشید
جوابتنو تو پست mehrdad21 دادم

06-12-2011, 21:47
نشد دیگه
منم باید یه منی بوس آدم بریزم اینجا :31:
که بگن دل بهتره
منطق و استدلال شما همینه

Mr.Mazmamfi
06-12-2011, 22:27
نشد دیگه
منم باید یه منی بوس آدم بریزم اینجا :31:
که بگن دل بهتره
منطق و استدلال شما همینه

آخه بدبختی اینه که برای برند دل (سری اینسپایرون) یه پیکان آدم هم پیدا نمیشه ، چه برسه به مینی بوس !!!:27::21:

در ضمن تو همین تاپیک بالغ بر 6 نفر اومدن از ایسر دفاع کردن ، اگر به گفته ی شما :

ایرانیا واسه چی بازم دل میخرن چون سابقه خوبی داره و ایسر که سابقه ای تو ایران نداره و تازه اومده آیا اگر خوب باشه میخرنش؟هنوز طول میکشه تا جا بیفته )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه ، پس حرفت نقض میشه که !!!! :13:

راستی ادامه دادن این بحث ، مجادله ای بیش نیست ، پس بهتره بحث رو ادامه ندیم !!!
ممنون :11:

mr-secret
06-12-2011, 22:41
دوستانی که تو کار خرید و فروش لپ تاپ هستند بهتر کیفیتهاشونو حس میکنند به نظر من در حال حاضر اشغال ترین برند دل میتونه باشه متاسفانه که قدیم خیلی خوب بود و چیز خرکاری بود
در ادامه باید بگم که بستگی به ادم داره که بخواد چقدر خراج لپ تاپ کنه بعضی ها میخوان زیر 800 یا 900 خرج کنند که بهترین برند همون ایسر میشه و واقعا هم جوابگو همه چیزه
و برای قیمت های بالاتر هم میشه برندهای دیگه پیشنهاد کرد ولی کیفیت ایسر دیگه بی عیب و نقصه از لحاظ سخت افزاری
حالا بعضیها هستند که برند و قیافه براشون مهمه میرن سراغ برندهای دیگه و گرنه هیچ تفاوتی از لحاظ قدرت و کیفیت به نظر من ندارند
بنده اشنایی دارم که خودش به کارخانه های چینی رفت و امد داره و میگفت بخدا اون سی پی و هارد و گرافیکی میزارن رو سونی همون رو هم میزارن رو ایسوس یا اچ پی فقط قایفشون با هم فرق میکنه
البته منظور از این حرف برابر بودن باس و چیپ یکسان است

Mr.Mazmamfi
06-12-2011, 22:59
تو این تاپیک میگن ایسر از اپل بهتره
لطفآ شما هم نظر بزارید

دیدی گفتم ادامه دادن این بحث مجادلس !!!! :41:
جهت اطلاع دوستان میگم « آقا مهرداد رفته تو تاپیک اپل این پست رو داده »

پست 4676 رو بخونید .

تجربه ی من نشون داده ، معمولا تو این جور بحث ها افرادی قربانی میشن و از طرف مدیرا "اخطار" میگیرن .

Pedram_mrn
06-12-2011, 23:15
دقیقآ همین فکر رو می کنم چون خودم به چشم دیدم و استفاده کردم
برای مثال اگر مک بوک اپل با رم 512 ویندوز 7یا vista را راحت اجرا کنه لپ تاب های دیگر شرکت ها با همان میزان رم به هیچ وجه نمی تونن با اون کیفیت اجراش کنن و برای همین هست که ارتقا سخت افزار های اپل برای مثال رم
به 1گیگ هزینه ای بیشتر از 8 گیگ رم برای دیگر محصولات
از این بحث ها سودی به من نمی رسه که بخوام بخوابم یا خودمو به خواب بزنم (من ایهوو هستم هرگز نمی خوابم)
کلید اسرار زیاد نگا می کنی یا.:38:

جوابتنو تو پست mehrdad21 دادم

متاسفانه چنین چیزی که شما میگی درست نیست
درضمن ویندوز رو لپ تاپ های اپل زیاد جالب نمیشه
و اینکه چرا پرفرمنس اپل با سخت افزار یکسان کمی بیشتر از لپتاپ های دیگست خود سیستم عامل مک هست نه قطعات شرکت

من دیگه بحث رو ادامه نمیدم دوست عزیز شما بهتره یکم اطلاعاتتون رو افزایش بدین بعد انقد با اعتماد به نفس پست بدین

موفق باشید

F R E E M A N
06-12-2011, 23:38
این جدیدترین تحقیق سایت pcworld در مورد ضریب اطمینان و کیفیت برندهاست و نشان میده که دل چقدر سقوط کرده

SaeedEminem2
07-12-2011, 11:50
سلام
مسلما هیچ ارزونی بی دلیل و هیچ گرونی بی حکمت نیست(البته به استثنای کشور ما که کلا همه چی بی دلیل گرونه و بی دلیل گرون تر هم می شه، مثل سکه)
خودم مک بوک پرو دارم با دل هم کار کردم. از هیچ نظر قابل مقایسه نیستن. ال سی دی اپل بدون شک با کیفیت ترینه حتی در مقایسه با سونی. از نظر طراحی بقیه پیش اپل صفر در مقابل هزارند. و اینکه جدا از سی پی یو و کارت گرافیک که از جای مشترکی تهیه می شه، مابقی قطعات از بهترین متریال ممکن تهیه شده و پیشنهاد خود من به هرکی که خواسته از این مارک لپ تاپ بخره این بوده که هیچ نیازی به صرف هزینه ای بین 80 تا 200 هزار تومان واسه ضمانت نیست
نمی دونم چرا این طرز فکر تو ایران جا افتاده که اپل با ویندوز خوب کار نمی کنه چون تجربه من بر خلاف این رو نشون داده. مثلا در حین بازی هایی مثل کرایسس یک و 2، کال آف دیوتی مادرن وار فیر 2 و بلک آپس، میزان مصرف سی پی یو حتی به 40 درصد هم نرسیده، با احتساب قرار دادن تمام این بازی ها رو حداکثر تنظیمات و کیفیت ممکن
یک نکته ای که این وسط گم شده در مورد اپل اینه که هزینه ی خرید یک ویندوز 7 اصلی حدود 300 دلاره، در حالی که آخرین نسخه از سیستم عامل مک یعنی لاین فقط 25 دلار قیمت داره. ویندوز نیاز به سریال یا کرک داره و رو تمام سخت افزار ها نصب می شه (جدا از کشش اون سخت افزار). اما مک نیاز به هیچ سریال یا کرکی نداره ولی فقط رو سخت افزار خود اپل نصب می شه ( کاری به هکینتاش ندارم چون رو درصد خیلی پایینی از سخت افزار های دیگه نصب می شه اونم نه با حد اکثر کارایی. بماند که نصب کردنش کار حضرت فیله). حالا این وسط، آیا ارزش جدید ترین سیستم عامل مک و یا حتی نسخه ی قبلی فقط 25 دلاره؟ اگه نگیم همون 300 دلار ویندوز، لاقل 225 دلار ارزش سیستم عامل مکه که 200 دلارش وقت خرید سخت افزار یک بار برای همیشه پرداخت شده. 200 دلار هزینه ی بدنه ی آلومینیومی مک بوکه، همین حدود هم بابت برند گرفته می شه، حالا اگه قطعه به قطعه از نظر قیمت حساب بشه معلوم می شه که حتی یک دلار هم از بقیه بسته به سطح کارایی سخت افزار، اضافه تر گرفته نمی شه
با ایسر کار نکردم اما دل در مقایسه با اپل مثل گاری می مونه در کنار بنز !

MrDevil
07-12-2011, 13:57
سلام
مسلما هیچ ارزونی بی دلیل و هیچ گرونی بی حکمت نیست(البته به استثنای کشور ما که کلا همه چی بی دلیل گرونه و بی دلیل گرون تر هم می شه، مثل سکه)
خودم مک بوک پرو دارم با دل هم کار کردم. از هیچ نظر قابل مقایسه نیستن. ال سی دی اپل بدون شک با کیفیت ترینه حتی در مقایسه با سونی. از نظر طراحی بقیه پیش اپل صفر در مقابل هزارند. و اینکه جدا از سی پی یو و کارت گرافیک که از جای مشترکی تهیه می شه، مابقی قطعات از بهترین متریال ممکن تهیه شده و پیشنهاد خود من به هرکی که خواسته از این مارک لپ تاپ بخره این بوده که هیچ نیازی به صرف هزینه ای بین 80 تا 200 هزار تومان واسه ضمانت نیست
نمی دونم چرا این طرز فکر تو ایران جا افتاده که اپل با ویندوز خوب کار نمی کنه چون تجربه من بر خلاف این رو نشون داده. مثلا در حین بازی هایی مثل کرایسس یک و 2، کال آف دیوتی مادرن وار فیر 2 و بلک آپس، میزان مصرف سی پی یو حتی به 40 درصد هم نرسیده، با احتساب قرار دادن تمام این بازی ها رو حداکثر تنظیمات و کیفیت ممکن
یک نکته ای که این وسط گم شده در مورد اپل اینه که هزینه ی خرید یک ویندوز 7 اصلی حدود 300 دلاره، در حالی که آخرین نسخه از سیستم عامل مک یعنی لاین فقط 25 دلار قیمت داره. ویندوز نیاز به سریال یا کرک داره و رو تمام سخت افزار ها نصب می شه (جدا از کشش اون سخت افزار). اما مک نیاز به هیچ سریال یا کرکی نداره ولی فقط رو سخت افزار خود اپل نصب می شه ( کاری به هکینتاش ندارم چون رو درصد خیلی پایینی از سخت افزار های دیگه نصب می شه اونم نه با حد اکثر کارایی. بماند که نصب کردنش کار حضرت فیله). حالا این وسط، آیا ارزش جدید ترین سیستم عامل مک و یا حتی نسخه ی قبلی فقط 25 دلاره؟ اگه نگیم همون 300 دلار ویندوز، لاقل 225 دلار ارزش سیستم عامل مکه که 200 دلارش وقت خرید سخت افزار یک بار برای همیشه پرداخت شده. 200 دلار هزینه ی بدنه ی آلومینیومی مک بوکه، همین حدود هم بابت برند گرفته می شه، حالا اگه قطعه به قطعه از نظر قیمت حساب بشه معلوم می شه که حتی یک دلار هم از بقیه بسته به سطح کارایی سخت افزار، اضافه تر گرفته نمی شه
با ایسر کار نکردم اما دل در مقایسه با اپل مثل گاری می مونه در کنار بنز !

سلام.
فکر نکنم مقایسه یک لپ تاپ حدود 800 تومان از دل یا ایسر با مک بوک 2 میلیونی (کانفیگ مشابه) کار درستی باشه.تو ایران کسی که لپ تاپ با dos میگیره نمیره ویندور ارجینال بخره. و اینکه پول بیشتری که اپل میگیره همش برای کیفیت و بدنه ی آلومینیومی و مک نیست و بیشتر پول برند و منحصر به فرد بودنشو میگیره.

Xilevens
07-12-2011, 15:02
سعید جان من رو 723 ویندوز نصب کردم PES ریختم بازی کنم بدجور داغ کرد
شما همچین مشکلی نداشتی؟

درضمن مدلهایی رو مقایسه کنید که هم قیمت هستن

BabakNoAndish
07-12-2011, 15:08
سلام
مک نیاز به هیچ سریال یا کرکی نداره ولی فقط رو سخت افزار خود اپل نصب می شه ( کاری به هکینتاش ندارم چون رو درصد خیلی پایینی از سخت افزار های دیگه نصب می شه اونم نه با حد اکثر کارایی. بماند که نصب کردنش کار حضرت فیله).
آقا 3 تا سوال:
1- هکینتاش چیه؟
2- ویندوز روی کدوم اپلها نصب میشه؟ رو همه نمیشه؟
3 - این بازیها که گفتی رو کدوم سیستم عامل بازی کردی؟
ممنون

BabakNoAndish
07-12-2011, 15:41
دوستان درسته که سی پی یو و گرافیک و ... همشون یکسان استفاده میکنند ولی کیفیت ساخت هم شرطه .. شاید یکی وسواس تر و با دلسوزی بیشتر (همون استاندارد معروف) البته نمیدونم چند درصد فرایند تولید ماشینیه ولی مسلما همه ش نیست ...
من خودم یه مدت ایسر ارزون داشتم (ارزونترین لپ تاپ ، مدلش یادم نمیاد) همه چیش خوب بود ولی کیبردش ذلم کرده بود باید یواش و با ملاحظه میزدی والا قاطی میکرد :31:

Pami
07-12-2011, 15:42
دوستان این بحث بی ارتباط با بخش مشاوره هست
لطفا در تاپیک ایسر و تالار نقد و بررسی لپ تاپ ها / کلوب برند ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بحث بفرمایید
بسته شد