PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید لپ تاپ مناسب برای طراحی صنعتی

SulfeX
27-10-2011, 11:25
سلام به همه ی دوستان
من میخوام یه لپ تاپ بگیرم که به راحتی برنامه هایی مثل:solid works , catia ,autocad
رو ساپرت کنه ودیر داغ کنه یعنی میخوام مثل دسکتاپ واسم کار کنه
لطفا نظرات خودتون رو با حدود قیمت برام بنویسین. ممنون:20:

mehdi666lp
28-10-2011, 09:07
سلام به همه ی دوستان
من میخوام یه لپ تاپ بگیرم که به راحتی برنامه هایی مثل:solid works , catia ,autocad
رو ساپرت کنه ودیر داغ کنه یعنی میخوام مثل دسکتاپ واسم کار کنه
لطفا نظرات خودتون رو با حدود قیمت برام بنویسین. ممنون:20:.
.
.
.
چقدر میخوای هزینه کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خودت از چه برندی مد نظرت هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

farhang_760
28-10-2011, 18:16
اول از همه یک چیزی بگم
یادم میاد یک ویدئو دیده بودم از یک بابایی که داشت کلا درباره کامپیوتر ها حرف میزد و انتخاب یک کامپیوتر مناسب با کار مخاطب
اول از همه اینه که ما ایرانی ها همیشه دوست داریم همه چیزی که میبندیم آخرشو داشته باشیم
اما متاسفانه ازشون به درستی استفاده هم نمیکنیم
نمونش نرم افزارهایی هستند که آرشیو میکنیم و بدون اینکه ازشون استفاده کنیم دارن خاک میخورن!!!

البته جسارت نباشه به کسه خاصی نمیخوام توهین کنم چون خودم ایرانی هستم و افتخار میکنم اما باید توجه داشت که وقتی میگن یک سیستم مورد نیاز ما هست باید بدونید واقعا دنبال چه کاری هستید

مثلا اگر یک انیمیشن کار بیاد و یک لپتاپ بگیره تا حدی انتخاب رو اشتباه رفته چرا که دست خودش رو محدود تر کرده
هیچوقت یک لپ تاپ نمیتونه جای یک PC در یک رنج قیمت مشابه بگیره
مثلا برای کار شما که پردازش محاسباتی دارید به نسبت کسی که پردازش تصویری داره سی پی یو رو قوی تر می طلبه و اون کسی که پردازش تصویر داره باید گرافیک قوی تری هم داشته باشه که این برای شما صادق نیست.

پس اولا تصور اینکه لپ تاپی بخواید داشته باشید و باهاش ران بگیرید و داغ نکنه رو نکنید. ذات لپ تاپ داغ کردن در زیر بار رفتنشه، خب طبیعیه هم هست وقتی اون سیپیو رو زیر بار میبرین اون بد بخت چیکار کنه خب داغ میکنه دیگه. موتور جت هم که نمیشه به لپ تاپ بست یا باید سیستم های خنک کننده پیشرفته داشته باشید یا همین کول پد های ساده که کمی بتونین بهش کمک کنید یعنی عملا لپ تاپ رو دارید ثابت میکنید و انگار که شما کمی در خرید خودتون اشتباه کردید

منظور من اینه که موقعی که انتخاب میکنید در نظر داشته باشید توقعتون بالا نباشه که بعدا خدای ناکرده پشیمون بشید از خریدتون و لذت داشتن یک لپ تاپ خوب رو با تصور اشتباهی که داشتید از بین ببرید:46:

شما با توجه به نیازهایی که داشتید بیشتر روی سی پی یو و رم مانور بدید و پول زیاد برای گرافیک ندید یعنی زیاد براتون اهمین نداشته باشه
شاید 8 گیگ هم برای کارتون زیاد باشه، البته اگر حرفه ای باشید میتونید با 4 گیگ بهترین ویندوز رو اداره کنید اما متاسفانه به دلیل آماتور بودن کاربرها رم رو فکر میکنن هر چی بالاتر باشه سرعت به سیستم میبخشه در صورتی که رم رو ناآگاهانه پرش میکنن و میبینن هنوز سیستم جواب میده و میگن پسر عجب سرعتی داره!!!!
سعی کنید روی پارامترهای سیستم دقت بیشتری کنید
الان اسوس N55 میگن خوبه البته ظاهرش رو باید قبول کنید بدنه پلاستیکی و لید براقش یکم شاید دل رو بزنه و دکمه های پلاستیکی آلومینیومی نماش!!! و سابی که شاید اصلا به درد شما هم نخوره اما دارید واسش پول میدید میگن صفحه نمایشش بهتر هم شده
و ....

امیدوارم که موفق در خرید عمل کنید:11:

Farshid72
28-10-2011, 18:27
دوسته عزیز کار شما چون مهندسی هستو و کارای 3بعدی میکنید باید گرافیک 555 geforce و یا ati داشته باشه چون کار شما بیشتر با تصاویر hdr هست پس توصیه من اینه که لپ تاپی روانتخاب کنید که framerate مناسب رو تو اینجور کارا داشته باشه... اگه بودجتونو بگید من یا دوستان بهتر میتونیم بهتون کمک کنیم

SulfeX
28-10-2011, 19:45
.
.
.
.
چقدر میخوای هزینه کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خودت از چه برندی مد نظرت هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هزینش به اون صورت مهم نیست تاکمی بیشتر از 2تومن هم جا داره و برند مد نظر خودم دل یا ام اس آی هست البته دانبال جنس خوبم تاکییدی رو برند ندارم:27:

SulfeX
28-10-2011, 19:48
قیمتش تو مایه های 2 تومن باشه خوبه. به نظرتون دل یا ام اس آس جواب میده؟

mehdi666lp
03-11-2011, 15:42
هزینش به اون صورت مهم نیست تاکمی بیشتر از 2تومن هم جا داره و برند مد نظر خودم دل یا ام اس آی هست البته دانبال جنس خوبم تاکییدی رو برند ندارم:27:
.
.
.
بهتره از برند MSI مدل GX680 رو برداری.....رمش 12 هست همش بکارت نمیاد اما چون سری گیم هست و کانفیگش خوبه بخر یا GE620DX رو بخر...................
.
.
ولی من این مدل ها رو پیشنهاد میدم:

Asus N55SF

HP DV6 - 6199ee

Lenovo Y570

اینم بگم که یه لپ تاپ 1 میلیونی هم کارتو راه میندازه ها....اما این مدل هارو پیشنهاد دادم که تا چند وقت راحت باشی و خواست بازی هم کنی اذیت نشی زیاد