ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : همه چیز درباره گرام! (فقط اطلاعات/مشاوره/تبادل صفحه)

klipsch
27-10-2011, 11:12
من نزدیک به 8 سال تعمیرات گرام انجام دادم و در حال حاضر هم نزدیک 20 مدل مختلف رو به صورت کلکسیونی نگهداری میکنم و اکثر مواقع هم با گرام موسیقی گوش میدم... خیلی از دوستان فکر میکنن گرام فقط برای گوش کردن به صفحه های ملوک ضرّابی و بنان و مرضیه هست، اونم با صدایی پر از نویز و هـــــــوم ... ولی اینطور نیست... صدای گرام رفرنس خودم که همیشه باهاش گوش میدم حتی از سورس دیجیتال نرم تره چون صدا ذاتا پدیده ای آنالوگه و گرام یعنی خط آخر آنالوگ
در این تاپیک دوستان هر سوالی درباره گرام دارن میتونن بپرسن با کمال میل اگه جوابش رو بدونم تقدیم میکنم :11:

اینم عکس از دوتا از گرام ها:

ظاهر کلی با داست کاور بسته:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ظاهر کلی با داست کاور بسته (2):

ظاهر کلی با داست کاور باز:

نمای نزدیک:

تونارم و بخش وزنه ها:

آنتی اسکیتنیگ:

سینی زیر پلتر:

بخش زیرین:

ادامه در پست بعد>>

---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------

BraveKnight
02-11-2011, 11:56
متاسفانه تو کشور ما به دلیل نبود اطلاعات کافی این تجهیزات مورد استقبال قرار نگرفتن. در صورتی که گرامافون و لامپ خلاء یعنی اوج کیفیت و لذت موسیقی!
به قول شما تا اسم گرامافون یا لامپ میاد همه به یاد نویز و آلبوم‌های بی‌کیفیت قدیمی میفتن. در حالی که الان اکثر تولیدات های فای High-End، لامپی هستن و هنوز هم برخی از هنرمندان و موزیسین های بزرگ نسخه ای از کارهاشون رو روی صفحه روانه بازار میکنن!

TATU_TATY
02-11-2011, 12:23
دمت گرم عجب عکسایی گذاشتی بلکل نظر عوض شد نسبت به این دستگاه . اینی که شما گذاشتی از این مدل های جدیدش هست . قیمتشون چنده ؟ این دسکت هاشون اسشون رو نمیدونم ایناش چنده؟؟؟

قابلیت رکورد هم داره؟؟؟

تشکر . خداییش برای کلاسشم شده بگیری بزاری تو خونه حرف نداره!!!

klipsch
02-11-2011, 15:48
متاسفانه تو کشور ما به دلیل نبود اطلاعات کافی این تجهیزات مورد استقبال قرار نگرفتن. در صورتی که گرامافون و لامپ خلاء یعنی اوج کیفیت و لذت موسیقی!
به قول شما تا اسم گرامافون یا لامپ میاد همه به یاد نویز و آلبوم‌های بی‌کیفیت قدیمی میفتن. در حالی که الان اکثر تولیدات های فای High-End، لامپی هستن و هنوز هم برخی از هنرمندان و موزیسین های بزرگ نسخه ای از کارهاشون رو روی صفحه روانه بازار میکنن!

بله اینچنین است که شما فرمودید... بنده غالب مواقع با گرام و آمپ لامپی موسیقی گوش میدم :8: این یعنی نهایت آنالوگ... یعنی بهترین صدایی که میشه شنید
من گرام رفرنس اصلی خودم (23 تا گرام دارم و مدام در حال تبادل و خرید و فروش هستم با دوستان گرامدار) یه Thorens 125MKII هست که با آکبند مو نمیزنه.... یه SME 3009 S2 Improved روش نصب کردم که یکی از 10 تونارم برتر تولید شده هست و بهترین بالانسش با Shure V15 type III هست... البته من Denon DL103R هم روشن بالانس کردم که صداش فوق العاده میشه :8:
بله الان های-اند برپایه آنالوگ میچرخه... من که اکثر مواقع صفحه گوش میدم مگر اینکه رکوردی باشه که صفحه اش رو نداشته باشم که مجبور بشم دیجیتال گوش کنم

دمت گرم عجب عکسایی گذاشتی بلکل نظر عوض شد نسبت به این دستگاه . اینی که شما گذاشتی از این مدل های جدیدش هست . قیمتشون چنده ؟ این دسکت هاشون اسشون رو نمیدونم ایناش چنده؟؟؟

قابلیت رکورد هم داره؟؟؟

تشکر . خداییش برای کلاسشم شده بگیری بزاری تو خونه حرف نداره!!!

خیلی ممنون بابت اظهار لطف شما :11:
نه اینها همه قدیمی هستند... بین 30 تا 50 سال پیش تولید شدن... بهترین گرام ها همین قدیمی ها هستند... صدایی که من با Thorens 125MKII میگیرم با یه گرام 20 هزار دلاری Clear Audio هم نمیشه گرفت... دیسک های گرام رو بهش میگن Vinyl یا همون صفحه گرام... قیمت صفحه هم متفاوته ... با 2000 تومن هم میشه صفحه خرید... من خودم الان صفحه دارم 300 هزار تومن قیمت داره... بخاطر سال چاپ و نایاب بودن
قابلیت رکورد تو ایران نیست... فقط میشه از خارج از کشور خریداری کرد
قیمت خود گرام هم بستگی به مدل و تمیزیش داره... از 100 هزار تومن تا چند میلیون (قدیمی ها)
من خودم بازسازی گرام هم انجام میدم که شامل این موارد میشه:

بازسازی بدنه چوبی
تعویض سیم برق
تعویض سیم خروجی فونو
گلد (طلا) کردن اتصالات داخلی گرام
گلد (طلا) کردن پیکاپ
تعمیر پیکاپ و سوزن
تعمیر اجزای داخلی گرام
ساخت پایه برای گرام
تعمیر و تعویض تونارم
سرویس موتور و Lubrication
پولیش کردن یا در صورت نیاز رنگ کردن بخش های فلزی با رنگ الکترواستاتیک یا آبکاری طلا، نقره، کروم، نیکل یا کربن

Morss255
05-11-2011, 06:26
لطفا بگید گرام ارزون از کجا میشه خرید؟ من نزدیک به 200 صفحه موسیقی دارم که خیلی دوست دارم بعضی رو با گرام گوش بدم. اما دستگاهش رو ندارم. از چه قیمتی شروع میشه؟ ارزونترینش چنده؟ مدل حرفه ای نمیخوام. فقط میخوام پخش کنه. ممنون

BraveKnight
05-11-2011, 15:43
لطفا بگید گرام ارزون از کجا میشه خرید؟ من نزدیک به 200 صفحه موسیقی دارم که خیلی دوست دارم بعضی رو با گرام گوش بدم. اما دستگاهش رو ندارم. از چه قیمتی شروع میشه؟ ارزونترینش چنده؟ مدل حرفه ای نمیخوام. فقط میخوام پخش کنه. ممنون
ماشاالله! 200 تا صفحه دارید! چه طور تا حالا طاقت آوردید گرامافون نخریدید؟! یه Turntable تهیه کنید و از صفحه‌هاتون لذت ببرید! :10:
سایت چاره چند مدل داره، یه سری بزنید ...

V A L L I O
19-11-2011, 11:47
سلام ؛ عالی بود ، من هم خودم همچین نظری داشتم در مورد گرام ، خیلی هم دوست دارم صداشو از نزدیک بشنوم !

klipsch
19-11-2011, 12:06

سلام... گرام قدیمی از 100 هزار تومن میشه خرید تا 1 میلیون (یا یه کمی بیشتر) ... گرام تولید جدید هم از همین حدود 200 هزار تومن هست که ارزونترین مدلها رو Project داره (تو سایت چاره هست یه مدلهایی) تا مدلهای گرونتر تا حدود 20 میلیون که Clear Audio و امازون و ... میشه... ولی یه گرام قدیمی سالم و تمیز حدود 500 هزار تومن با یه پیکاپ مناسب صدایی در حد گرام های 4-5 میلیون جدید داره ... خاصیت کلکسیونی هم داره ...:11:

ماشاالله! 200 تا صفحه دارید! چه طور تا حالا طاقت آوردید گرامافون نخریدید؟! یه Turntable تهیه کنید و از صفحه‌هاتون لذت ببرید! :10:
سایت چاره چند مدل داره، یه سری بزنید ...

بله سایت چاره یه چیزایی داره میتونید خریداری کنید

سلام ؛ عالی بود ، من هم خودم همچین نظری داشتم در مورد گرام ، خیلی هم دوست دارم صداشو از نزدیک بشنوم !

اگه خواستید صداشو بشنوید بگید بهتون شو روم معرفی کنم تشریف ببرید براتون دمو بگیرن... نه خرجی داره نه ضرری داره... :11:

در ضمن دوستان اگه کسی گرام داشت و مشکلی داره یا خرابه یا نیاز به سرویس داره از نظر ظاهری ایرادی داره من میتونم با کمال میل براشون تعمیر و سرویس کنم...اگه از دوستان هم کسی گرام بخصوصی نیاز داشت میتونه بهم پیغام خصوصی بده براش تهیه میکنم...
آخرین گرامی که سرویس کردم که گزارشش رو میتونید مشاهده کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(وبلاگ صرفا جهت درج مطلب هست و کامنت ها بررسی نمیشن)

amd>intel
19-11-2011, 13:50
آشنا ميزني سيناترا خودتي ؟

klipsch
19-11-2011, 23:20

yep :31: خودمم... چه کسی دیگه میتونه باشه که 8 سال تجربه تعمیر و سرویس گرام داشته باشه؟ :31: (بعد از مرحوم آذروند که 35 سال تجربه تعمیر گرام داشت دیگه کسی به صورت جدی دنبال تعمیرات گرام نبود)

mahmood_t
20-11-2011, 00:55
سلام

من همیشه دوست داشتم یکی از این گرمافون ها داشته باشم .البته از اون مدل های قدیمش که بلنگوی شیپوری دارن .واقعا معرکه هستن .
میشه بفرمایید که اون مدل حدود چه قیمت های هستن .

shahab_f
20-11-2011, 01:10
ببخشید صدا از کجا پخش میشه؟ یعنی بلند گو داره؟ وصل میشه به بلند گو؟
سوال دوم اینکه شما صفحه های جدید رو از کجا تهیه میکنید؟ آلبوم خواننده های جدید هم روی صفحه میاد؟ چه میدونم مثلا ریحانا، کلدپلی، ...!!

klipsch
20-11-2011, 02:43
سلام

من همیشه دوست داشتم یکی از این گرمافون ها داشته باشم .البته از اون مدل های قدیمش که بلنگوی شیپوری دارن .واقعا معرکه هستن .
میشه بفرمایید که اون مدل حدود چه قیمت های هستن .

خیلی ممنون از اظهار لطف شما ولی من باب اطلاع حضرتعالی و دیگر دوستان باید بگم که عکسهایی که مشاهده کردید در پست های قبلی در واقع گرام هستند که برگردان واژه انگلیسی Turntable هست... اینها شیپور (هورن) ندارند بلکه خروجی فونوی آنها به آمپلی فایر متصل میشه و از آمپلی فایر به بلندگو... کیفیت صدا در گرام ها بسیار بسیار عالیه و در واقع بهترین سورس آنالوگه هست ... نوع دیگه که شما فرمودید گرامافون (درستش "گراموفون") هست که معادل کلمه gramophone هست که تکنولوژی خیلی قدیمی تره و کیفیت صدای جالب و قابل عرضی هم نداره و در دنیای های-فای محلی از عراب نداره :20:
در مورد سوالتون در مورد قیمت باید عرض کنم که من اینجا فعالیت خرید و فروش ندارم ولی من باب اطلاع قیمتش حدود 400 الی 500 تومنه (البته مدل با مدل فرق داره و با 100 تومن هم میشه گرام خرید) ولی در هر حال اگه سوال داشتید در پیغام خصوصی در خدمتم :11:

ببخشید صدا از کجا پخش میشه؟ یعنی بلند گو داره؟ وصل میشه به بلند گو؟
سوال دوم اینکه شما صفحه های جدید رو از کجا تهیه میکنید؟ آلبوم خواننده های جدید هم روی صفحه میاد؟ چه میدونم مثلا ریحانا، کلدپلی، ...!!

سلام دوست گرامی؛
صدا از طریق خروجی فونو به آمپلی فایر (یا پری بعد آمپ) و سپس به بلندگو منتقل میشه
صفحه از خارج از ایران خریداری میشه در ایران یه دستگاه چاپ صفحه بود که استفاده هم نمیشد (در شهر رشت بود) صفحه های جدید و البوم های جدید همه تولید جدید هستند و هنوز چاپ میشن
اکثر خوانندگان صفحاتشون موجوده

mahmood_t
21-11-2011, 15:00
خیلی ممنون از اظهار لطف شما ولی من باب اطلاع حضرتعالی و دیگر دوستان باید بگم که عکسهایی که مشاهده کردید در پست های قبلی در واقع گرام هستند که برگردان واژه انگلیسی Turntable هست... اینها شیپور (هورن) ندارند بلکه خروجی فونوی آنها به آمپلی فایر متصل میشه و از آمپلی فایر به بلندگو... کیفیت صدا در گرام ها بسیار بسیار عالیه و در واقع بهترین سورس آنالوگه هست ... نوع دیگه که شما فرمودید گرامافون (درستش "گراموفون") هست که معادل کلمه gramophone هست که تکنولوژی خیلی قدیمی تره و کیفیت صدای جالب و قابل عرضی هم نداره و در دنیای های-فای محلی از عراب نداره :20:
در مورد سوالتون در مورد قیمت باید عرض کنم که من اینجا فعالیت خرید و فروش ندارم ولی من باب اطلاع قیمتش حدود 400 الی 500 تومنه (البته مدل با مدل فرق داره و با 100 تومن هم میشه گرام خرید) ولی در هر حال اگه سوال داشتید در پیغام خصوصی در خدمتم :11:

سلام دوست گرامی؛
صدا از طریق خروجی فونو به آمپلی فایر (یا پری بعد آمپ) و سپس به بلندگو منتقل میشه
صفحه از خارج از ایران خریداری میشه در ایران یه دستگاه چاپ صفحه بود که استفاده هم نمیشد (در شهر رشت بود) صفحه های جدید و البوم های جدید همه تولید جدید هستند و هنوز چاپ میشن
اکثر خوانندگان صفحاتشون موجوده

ممنون از شما که اطلاعات خودتون رو در اختیار دیگران میگذارید

می خواستم بدونم که یعنی صفحه های این گرام ها با صفحه های گراموفون فرق داره داری یا نه .
و یه سوال دیگه اینکه میشه بفرماید کارتریج توی این گرام ها چیه هستش .

klipsch
04-12-2011, 19:46
ممنون از شما که اطلاعات خودتون رو در اختیار دیگران میگذارید

می خواستم بدونم که یعنی صفحه های این گرام ها با صفحه های گراموفون فرق داره داری یا نه .
و یه سوال دیگه اینکه میشه بفرماید کارتریج توی این گرام ها چیه هستش .

خواهش میکنم
صفحه های این گرام ها با گرامافون فرق نداره بلکه ساختار دستگاه و پیکاپ و سوزن و ... فرق داره
کارتریج یعنی سوزن و متعلقاتش...

klipsch
04-12-2011, 19:58
امروز یه گرام Thorens 125 MKII رو اپگرید کردم... فکر کردم شاید برای دوستان جالب باشه یه گزارش اجمالی ازش تهیه کردم میزارم اینجا:

اهداف اپگرید:
تعویض پایه چوبی با پلگسی گلس و پایه های استیل
تعویض سیم فونوی قدیمی با سیم نقره با کانکتورهای Gold

فواید اپگرید:
سیم نقره باعث افزایش چشمگیر کیفیت صدای خروجی میشه
تعویض پایه زیبایی خاصی میده به گرام
سنگین تر شدن گرام به دلیل استفاده از پلگسی گلس باعث ثبات بیشتر دستگاه و تثبیت شدن استایلوس روی صفحه میشه (افزایش رادمان صوتی)

کل هزینه: 134،000 تومان

مراحل کار:

1- رفتم پامنار... یه قطعه پلگسی به زخامت 20 میلیمتر گرفتم... دادم لبه هاشو گرد کرد و پرداخت انجام داد... سپس سوراخ هایی که باید رو با دستگاه اتوماتیک انجام شد... (هزینه کلی: 45000 تومان! پلکسی خیلی خیلی گرون شده نسبت به قبل... ولی باز هم نسبت به شیشه خیلی بهتره و تحمل چند تن وزن هم داره و دیرتر از شیشه هم خط و خش میافته)

2- بعد 4 تا پایه استیل خیلی زیبا خریدم... (دونه ای 9000 تومان... جمعا 36000 تومان)

3- سوراخ پیچ ها که پلگسی رو به گرام متصل میکنند، بصورت خزینه سوراخ شدند که باعث میشه گل پیچ بیرون نمونه:

4- پایه های استیل رو روی پلگسی می بندم:

5- کاغذ روی پلگسی رو کندم:

6- نتیجه نهایی پلگسی:

7- سیم نقره رو متصل کردم و پلگسی رو سرجاش نصب میکنم با پیچ سفت میکنم... نتیجه نهایی کار این شد:

hamoon shams
05-12-2011, 00:02
دوست عزیز مطالب شما مفید بود در صورت امکان مرا در خصوص خرید گرام راهنمایی کنید خوشحال میشوم .
من مدتها است که قصد خرید یک دستگاه گرام را دارم ولی بین مارکهای موجود سرگردانم لطفا" بفرمایید کدام یک از مارکهای زیر بهتر است .
Thorens-Technics-Dual-Pioneer-Sony
در صورت امکان علت آن را هم بفرمایید.
با تشکر

hamoon shams
07-12-2011, 21:07
دوستان عزیز در خصوص موضوع مطرح شده آیا کسی نیست من را راهنمایی کند.
ممنون میشوم.

hamoon shams
13-12-2011, 00:43
دوستان عزیز در خصوص مطلب انتخاب نوع گرام اگر کسی اطلاعاتی دارد لطفا" راهنمایی بفرماید.

klipsch
13-12-2011, 09:45
دوست عزیز مطالب شما مفید بود در صورت امکان مرا در خصوص خرید گرام راهنمایی کنید خوشحال میشوم .
من مدتها است که قصد خرید یک دستگاه گرام را دارم ولی بین مارکهای موجود سرگردانم لطفا" بفرمایید کدام یک از مارکهای زیر بهتر است .
Thorens-Technics-Dual-Pioneer-Sony
در صورت امکان علت آن را هم بفرمایید.
با تشکر

از نظر خیلی ها Thorens بهترین تولید کننده گرام های قدیمی بوده... مانوال بودن و امکان استفاده از تونارم های مختلف تورنز رو تبدیل به گرام ایده آل خیلی ها کرده... وزن زیاد دستگاه و استفاده از کلاچ در حرکت پلتر و همچنین ساختار غیر DD باعث کاهش نویز ایجاد شده هنگام پخش میشه... البته در برندهای دیگه هم مدلهای خوب زیادی پیدا میشه ولی نه به اندازه تورنز... مثلا تورنز بهترین مدلهاش به ترتیب اینا هستند
TD-125MKII
TD-125MKI
TD-126
TD-160
TD-124
ولی در برندهای دیگه هم چیزهای خیلی خوبی پیدا میشه... مثلا technics 1000 که خیلی عالیه ولی باز هم سلیقه خیلی شرطه و به شخصه تورنز رو می پسندم
:11:

hamoon shams
13-12-2011, 22:35
دوست عزیز
بسیار ممنونم از پاسخ شما , من در این چند فروشنده دستگاههای صوتی که میشناسم متاسفانه موفق به پبدا کردن گرام با مارک Thorens نشدم البته یکی از فروشندگان مدل TD-160 را داشت که چندان مورد توجه من قرار نگرفت و خودم بیشتر تمایل به مدلهای TD-125 MK II, MK I را دارم در صورتی که شما شخص خاصی را که فروشنده این مدل باشد را میشناسید لطفا"معرفی بنمایید که بسیار سپاسگذار میشوم.

hamoon shams
13-12-2011, 22:56
دوست عزیز تصویری از گرام Technics 1000موجود است و آیا این دستگاه را کسی برای فروش دارد یا خیر ؟
در خصوص گرام های موجود یکی از دوستان اعتقاد دارد که مدلهای دستگاه چندان تفاوت زیادی با هم ندارند و فقط از لحاظ سوزن و پیکاپ است که باید و بهتر است فابریک باشد و مطلب دیگر همین دوست یک دستگاه گرام Dual 721 مشکی آکبند دارد که هنوز در جعبه بوده و اسمبل نشده آیا ارزش خرید را دارد و به چه مبلغی ممنون میشوم راهنمایی کنید.

leo.unique
17-12-2011, 02:36

yep :31: خودمم... چه کسی دیگه میتونه باشه که 8 سال تجربه تعمیر و سرویس گرام داشته باشه؟ :31: (بعد از مرحوم آذروند که 35 سال تجربه تعمیر گرام داشت دیگه کسی به صورت جدی دنبال تعمیرات گرام نبود)

:46::46::46:
:27::10::31:

alireza021_18
20-04-2013, 21:30
سلام دوست گرامی به نظر شما تو تهران میدان توپخانه میشه جنس خوب پیدا کرد ؟ من امروز گشتم اکثرا خراب و داغون هستند . تو تهران از کجا باید یه گرام خوب بخریم ؟

jaeger94
02-09-2013, 20:32
شمارتونو میشه داشته باشم؟برای تعمیر گرام میخوام تماس بگیرم!
ali_amirbegloie@yahoo.com

big.bang777
06-03-2014, 09:53
با سلام من حدود 200 یا 300 تا صفحه داشتم که میخواستم برای فروش بزارم اگه راهنمایی بفرمایید قیمت در چه حدودی است تشکر میکنم.فکر میکنم صفحه ها 33 دور میباشد وبیشتر ایرانی است اگر شماره تلفن بدهید تشکر میکنم

big.bang777
06-03-2014, 11:02
البته من از این صفحه ها استفاده نکردم ولی سایزشون کوچک است یکی از دوستان فرمودند 45 دور است

morteza_59
18-03-2014, 00:55
سلام الان گرام مارک دنون جه قیمت هستش؟

FARID OLOUMI
22-04-2014, 08:20
سلام دوست عزسز.من یه دستگاه دارم که فکر کنم مال 40 سال پیشه و برام خیلی ارزشمنده. دچار مشکلی شده که فکر نکنم کار هرکسی باشه تعمیرش. میخاستم یه مشورتی باهات بکنم.اگه تونستی یه زنگ یا ایمیل بهم بزن.
09124460422
farid_466@yahoo.com
ممنون از لطفت

mona.mona
28-07-2014, 17:49
سلام من دنبال گرام مدل قدیمی هستم که به امپ لامپی وصل بشه اگه میشه به من یه کمکی کنید واقعا ممنون می شم ...
mona_mirzaee70@yahoo.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@yahoo.com)

یقخلشد
20-11-2014, 09:37
من نمیتونم لینکو باز کنم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n03:

masuod1970
15-12-2014, 15:31
سلام دوست عزیز . من یک گرام دارم مارکش فیلیپس البته قدیمی نیست چند طبقه است که طبقه آخرش گرام است . سوزن این از جاش درآمده البته هد سر جاش هست که با سه تا سیم لحیم شده فقط سوزن نوک هد درامده که نگاه میکنم لحیمی نیست ی طرف سوزن دو تا زائده داره ..این تعمیر میشه من خودم میتونم جاش بندازم .ممنون از راهنمائیتان

abas 88
28-12-2014, 06:40
با سلام
سوالی داشتم از خدمتتون
از دوستان کسی هست صفحه گرام 45 دور داشته باشه کوچه بازاری با جلد برای فروش ؟

رضا .
16-01-2015, 15:12
با سلام خدمت شما من یک گرام تپاز دارم اصلا کار نکرده ولی چون تو انباری بوده سیم پیچ سوزنش سولفاته شده و از بین رقته . حالا میخوام بدونم سوزن فابریک تپاز گیر میاد ، اگه هست از کجا میتونم تهیه کنم ؟
اگر هم نیست سوزن خودش رو میشه سیم پیچی کرد ؟
خلاصه در کل ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید ، این گرام چون یادگاریه برام عزیز هست و کلی هم صفحه دارم . بـا تشــکر

Attianseredht
12-02-2015, 19:05
سلام شما تعميرات گرام در محل انجام ميديد

mnavvabi
23-02-2016, 16:14
سلام
من دنبال صفحه شانزده دور میگردم. کسی داره؟
ممنون

omid_jazz
23-05-2016, 10:05
باسلام

من قصد خرید یک دستگاه گرام خوش صدا رو دارم ممنوم میشم راهنمایی بفرمایید. فقط چند تا نکته:

1- هدف اصلی من پبدا کردن و گوش دادن به صفحه های خارجی و بیشتر موسیقی جاز هست این صفحه ها تو ایران پیدا میشن؟کجا پیدا میشن؟
2- یک سیستم صوتی با کیفیت نسبتا خوب دارم که شامل آمپلی فایر Av resiever مدل VSX-329 پایونیر با باند های اندرو جونز هست . گرامی میخام که بشه به این سیستم وصلش کرد.
3- صدای گرام مونو هست یا استریو؟!
4- با همین امپلی فایر میشه صدای خوبی گرفت یا نیاز به یه آمپلی فایر لامپی هست؟
5- اینطور که متوجه شدم بهترین برند گرام با یک قیمت معقول گرامهای تورنز هست. نمایندگی توی ایران داره؟ از کجا میشه تهیه کرد؟

پیشاپیش از راهنمایی دوستان ممنونم.

omid_jazz
23-05-2016, 10:06
باسلام

من قصد خرید یک دستگاه گرام خوش صدا رو دارم ممنوم میشم راهنمایی بفرمایید. فقط چند تا نکته:

1- هدف اصلی من پبدا کردن و گوش دادن به صفحه های خارجی و بیشتر موسیقی جاز هست این صفحه ها تو ایران پیدا میشن؟کجا پیدا میشن؟
2- یک سیستم صوتی با کیفیت نسبتا خوب دارم که شامل آمپلی فایر Av resiever مدل
VSX-329 پایونیر با باند های اندرو جونز هست . گرامی میخام که بشه به این سیستم وصلش کرد.
3- صدای گرام مونو هست یا استریو؟!
4- با همین امپلی فایر میشه صدای خوبی گرفت یا نیاز به یه آمپلی فایر لامپی هست؟
5- اینطور که متوجه شدم بهترین برند گرام با یک قیمت معقول گرامهای تورنز هست. نمایندگی توی ایران داره؟ از کجا میشه تهیه کرد؟

پیشاپیش از راهنمایی دوستان ممنونم.

shabnam1986
27-05-2016, 21:17
من نزدیک به 8 سال تعمیرات گرام انجام دادم و در حال حاضر هم نزدیک 20 مدل مختلف رو به صورت کلکسیونی نگهداری میکنم و اکثر مواقع هم با گرام موسیقی گوش میدم... خیلی از دوستان فکر میکنن گرام فقط برای گوش کردن به صفحه های ملوک ضرّابی و بنان و مرضیه هست، اونم با صدایی پر از نویز و هـــــــوم ... ولی اینطور نیست... صدای گرام رفرنس خودم که همیشه باهاش گوش میدم حتی از سورس دیجیتال نرم تره چون صدا ذاتا پدیده ای آنالوگه و گرام یعنی خط آخر آنالوگ
در این تاپیک دوستان هر سوالی درباره گرام دارن میتونن بپرسن با کمال میل اگه جوابش رو بدونم تقدیم میکنم :11:

اینم عکس از دوتا از گرام ها:

ظاهر کلی با داست کاور بسته:

ظاهر کلی با داست کاور بسته (2):

ظاهر کلی با داست کاور باز:

نمای نزدیک:

تونارم و بخش وزنه ها:

آنتی اسکیتنیگ:

سینی زیر پلتر:

بخش زیرین:

ادامه در پست بعد>>

---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------

عکسا پاک شدن میشه دوباره بذارین؟

attanik
08-08-2016, 18:39
دوست عزیز اگر مایل به فروش 200 صفحه بودید من در خدمتم 09123465887

hamid sayahi
13-06-2017, 01:35
با عرض سلام میخواستم اگر زحمتی نیست شماره خودتونو لطف کنید که با شما تماس بگیرم برای تعمیر گرام خودم ممنون

diablo007
02-10-2017, 05:43
سلام داداش
من نتونستم عكساي گرامايي كه گذاشتي رو ببينم.
مثل اينكه گفتي قصد فروش يكي از دستگاه هاتو داري ميخواستم ببينم قيمتش چنده

thifAm
01-05-2019, 07:21
سلام روزتون بخیر
آیا کسی تو این تاپیک هست ؟؟؟

یک سوال از محضر اساتید داشتم

چطوری میتونم سوزن گرامافون رو تعویض کنم ؟
مدل والتر مبله:n37:

newcommer
21-12-2021, 18:01
بله اینچنین است که شما فرمودید... بنده غالب مواقع با گرام و آمپ لامپی موسیقی گوش میدم :8: این یعنی نهایت آنالوگ... یعنی بهترین صدایی که میشه شنید
من گرام رفرنس اصلی خودم (23 تا گرام دارم و مدام در حال تبادل و خرید و فروش هستم با دوستان گرامدار) یه Thorens 125MKII هست که با آکبند مو نمیزنه.... یه SME 3009 S2 Improved روش نصب کردم که یکی از 10 تونارم برتر تولید شده هست و بهترین بالانسش با Shure V15 type III هست... البته من Denon DL103R هم روشن بالانس کردم که صداش فوق العاده میشه :8:
بله الان های-اند برپایه آنالوگ میچرخه... من که اکثر مواقع صفحه گوش میدم مگر اینکه رکوردی باشه که صفحه اش رو نداشته باشم که مجبور بشم دیجیتال گوش کنم

خیلی ممنون بابت اظهار لطف شما :11:
نه اینها همه قدیمی هستند... بین 30 تا 50 سال پیش تولید شدن... بهترین گرام ها همین قدیمی ها هستند... صدایی که من با Thorens 125MKII میگیرم با یه گرام 20 هزار دلاری Clear Audio هم نمیشه گرفت... دیسک های گرام رو بهش میگن Vinyl یا همون صفحه گرام... قیمت صفحه هم متفاوته ... با 2000 تومن هم میشه صفحه خرید... من خودم الان صفحه دارم 300 هزار تومن قیمت داره... بخاطر سال چاپ و نایاب بودن
قابلیت رکورد تو ایران نیست... فقط میشه از خارج از کشور خریداری کرد
قیمت خود گرام هم بستگی به مدل و تمیزیش داره... از 100 هزار تومن تا چند میلیون (قدیمی ها)
من خودم بازسازی گرام هم انجام میدم که شامل این موارد میشه:

بازسازی بدنه چوبی
تعویض سیم برق
تعویض سیم خروجی فونو
گلد (طلا) کردن اتصالات داخلی گرام
گلد (طلا) کردن پیکاپ
تعمیر پیکاپ و سوزن
تعمیر اجزای داخلی گرام
ساخت پایه برای گرام
تعمیر و تعویض تونارم
سرویس موتور و Lubrication
پولیش کردن یا در صورت نیاز رنگ کردن بخش های فلزی با رنگ الکترواستاتیک یا آبکاری طلا، نقره، کروم، نیکل یا کربن

سلام دوستان گرامی /. من یک دستگاه پایونیر pl71 دارم . کسی تعمیرکارشو میشناسه ؟ سوزن فابریکش گیر میاد ؟ چه باندی براش مناسبه ؟ برق کارکردش چند ولت هستش ؟