ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : MSI U270 or Asus 1215B

smpourya
26-10-2011, 23:30
میدونم دوستان در مورد هر 2 مدل نظرات زیادی دادن.ولی خیلی ها بین این دو مدل دودل میشن از جمله خود من،مال همینه میخوام تو این تاپیک فقط اختصاص بدیم به اینکه کدوم یکی از این دو مدل نوت بوک،بهتره و چرا؟؟؟

smpourya
29-10-2011, 14:03
مدل U270 از لپ‌تاپ‌های 12 اینچی پرفروش MSI در بازار داخلی است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بر اساس اعلام شرکت ماتریکس، نمایندگی فروش لپ‌تاپ‌های این برند در بازار داخلی، این لپ‌تاپ دارای ویژگی‌هایی چون، تجهیز به پردازنده AMD DUAL CORE E3510-1.6GHZ، رم دو گیگابایتی از نوع DDR3 و هارددیسکی با ظرفیت 500 گیگابایت است.
صفحه نمایش این لپ‌تاپ هم 1/12 اینچ از نوع WSVGA است.
تجهیز به کارت گرافیکیAMD RADEON 6310 با ظرفیت 384 مگابایت از نوع DDR3، بلوتوث، WIFI ، GLAN و... از سایر ویژگی‌های این لپ‌تاپ 3/1 کیلوگرمی است. این لپ‌تاپ همچنین به باتری 6CELL، موس و کیف رایگان مجهز است و با قیمت 595 هزار تومان و با ضمانت شرکت ماتریکس به بازار داخلی عرضه شده است.

nadoon
21-11-2011, 00:53
دوستان مدل جدید u270 با پردازنده E450 هست با رم 2 گیگ همون 595 تومن . به نطرتون حالا 1215B یا U270 ?

یکی یه چیزی بگه آخه

mehrdad21
29-11-2011, 23:15
من با هر دوش کار کردم کیفیت صفحه نمایش ام اس آی u270 در حد فاجعه است من اسوس 1215b رو پیشنهاد میدم

negary
30-11-2011, 09:54
میدونم دوستان در مورد هر 2 مدل نظرات زیادی دادن.ولی خیلی ها بین این دو مدل دودل میشن از جمله خود من،مال همینه میخوام تو این تاپیک فقط اختصاص بدیم به اینکه کدوم یکی از این دو مدل نوت بوک،بهتره و چرا؟؟؟

سلام من asus رو بهت معرفی میکنم چون از لحاظ سخت افزاری دووم بیشتری داره و کیفیت صفحه نمایشش از اون مدل خیلی بهتره و در ضمن ضمانت نامه ی قوی تری هم داره .

smpourya
07-12-2011, 13:28
بررسی asus Eee pc 1215B از نگاه lnet
خوب: پردازنده مناسب، عمر باتری عالی، USB 3.0
بد: طراحی های Eee PC نیازمند به روز رسانی است، هارد کوچک و کم سرعت
پیشنهاد: Asus Eee PC 1215B به عنوان یک فوق سبک خوش دست با پردازنده های بسیار دوست داشتنی فوزیون AMD است، منتها رقابت در سری فوق سبک ها به شدت بالا گرفته و سخت بتوان این دستگاه را بهترین دانست.

مشخصات دستگاه:

قیمت جهانی هنگام عرضه
۵۰۰ هزار تومان
پردازنده۱.۶GHz AMD E-350حافظه۲GB, 1,333MHz DDR3هارد۳۲۰GB 5,400rpmچیپ ستID1510گرافیکATI Radeon HD 6310سیستم عاملWindows 7 Home Premiumصفحه نمایش۱۲.۱ اینچ وزن۱500 گرم با باتری عالی و فوق سبک

بررسی
مدت مدیدی بود اتم های اینتل فرمانروای بی چون و چرای سرزمین نت بوک ها و فوق سبک ها بودند اما AMD امسال با عرضه پردازنده های Fusion خود، توانست اتم را در سری فوق سبک ها کاملا شکست دهد. Eee PC 1215B نیز خود را به این پردازنده ها مجهز ساخته تا چیزی کم نداشته باشد! شاید مهمترین رقیب این دستگاه را باید ۱۱.۶ اینچی HP Pavilion dm1z دانست با این تفاوت که HP علاوه بر داشتن هارد بزرگتر و پرسرعت تر، طراحی جالب توجهی داشته، اما فاقد USB 3.0 است.

اگر بودجه ی زیادی ندارید که یک مک بوک ایر خریداری کنید، این فوق سبک های مبتنی بر AMD و ارزان قیمت برای شما ساخته شده اند!

طراحی کلی Eee PC ها نیازمند یک تغییر و به روز رسانی اساسی است. ۱۲۱۵B نیز از این قاعده مستثنی نبوده و فقط با یک تغییرات جزئی نسبت به نت بوک های پارسال روانه بازار شده اما در سخت افزار اصلا با قبلی ها قابل قیاس نیست. حتما 1215N را به یاد دارید. اگر نگوییم این دستگاه بزرگتر شده 1215N هست، حداقل باید اعتراف کنیم اساسا بسیار شبیه هم هستند. رنگ مات و القای حس سختی از نکات مهم طراحی این دو است. این دستگاه در سه رنگ مشکی براق، مشکی، قرمز و نقره ای مات عرضه میشود.

صفحه کلید نیز همان است. کلید های تخت و بی سر و صدا با فاصله تقریبا مناسب از هم نیز از مشخصات صفحه کلید Eee PC 1215B است. این کیبورد نیز بسیار شبیه کیبورد Pavilion dm1z بوده با این تفاوت که در این دستگاه در سمت راست در کنار کلید های جهت، در یک ردیف سری page-up و و … page-downنیز به آن افزوده شده اند.

تاچ پد بزرگ نیز در نگاه اول کاربر را به کلیک پد های مک بوک و Pavilion dm1z می اندازد با این تفاوت که در اینجا دکمه های ماوس زیر تاچ پد بسیار کوچکتر هستند. شاید تنها نکته منفی تاچ پد نیز همین دکمه های کوچک باشد که استفاده از آنها عذاب آور است.

صفحه نمایش ۱۲.۱ اینچ با نور دهی LED و رزولوشن ۷۶۸*۱۳۶۶ است که تقریبا تمام لپ تاپ های بین ۱۱ تا ۱۵ اینچ این رزولوشن را دارند. در یک صفحه نمایش ۱۲ اینچی، این رزولوشن عالی است زیرا به شما فضای بسیار زیادی در محیط ویندوز میدهد علاوه بر اینکه برای تماشای فیلم های HD نیز ضروری است. صفحه نمایش براق بوده و همین امر باعث بازتاب نسبی نور خارجی در آن میشود که البته خیلی نیست. قابل ذکر است زاویه دید افقی نیز بیشتر از عمودی است.

پورت ها در ایسوس Eee PC 1215B کامل اند و وجود یک پورت USB 3.0 نیز قابل توجه است. شاید هم اکنون به آن خیلی نیاز نباشد، اما در آینده ای نه چندان دور جز امکانات اصلی و مورد نیاز خواهد بود.

ویدیو
VGA, HDMIصداStereo speakers, headphone/microphone jacksدیتا۱ USB 3.0 , 2 USB 2.0 port, SD card slotشبکهEthernet, 802.11n Wi-Fi, Bluetooth 3.0درایو نوری ندارد.

سه نوع پردازنده از سری Fusion و دو پردازنده گرافیکی AMD در این دستگاه عرضه میشود. پردازنده های APU E350 1.6GHz، C50 1.0GHz که دو هسته ای هستند و C30 1.2GHz تک هسته ای. پردازنده های گرافیکی نیز Radeon HD 6250 و Radeon HD 6310 هستند. سخت افزار موجود در این دستگاه که در حال تست و بررسی آن هستیم، در جدول بالا آمده است. اگر بخواهیم با نت بوک های اتمی مقایسه کنیم باید اعتراف کرد که اصلا قابل قیاس نیستند! آنچه در اینجا مشاهده خواهید کرد فارغ از قدرت اتم هاست. البته به یاد داشته باشید نمیتوان این مدلها را با دستگاههای حرفه ای و سندی بریج های اینتل مقایسه کرد.

وجود پردازنده های گرافیکی در فوق سبک های جدید یک پیشرفت بسیار بزرگ و مهم نسبت به گرافیک های مجتمع اتم و سری های قبلی است. البته این پردازنده های برای بازی مناسب نیستند و فقط از پس نیاز های ابتدایی برخواهند آمد. بازی Unreal Tournament III در رزلوشن اصلی و تنظیمات پایه با سرعت فقط ۲۲ فریم در ثانیه اجرا شد که احتیاج به توضیح بیشتر ندارد.

ایسوس Eee PC 1215B در تست پخش ویدیو برای عمر باتری، حدود ۵ ساعت دوام آورد که از این لحاظ با این سخت افزار بسیار قابل تحسین است. در اجرای کارهای سبک تر مانند وبگردی و تایپ میتوانید تا یک روز کاری روی باتری این دستگاه حساب کنید.

منبع : lnet

cuteetuc
12-12-2011, 10:57
من با هر دوش کار کردم کیفیت صفحه نمایش ام اس آی u270 در حد فاجعه است من اسوس 1215b رو پیشنهاد میدم
شوخي ميكني ديگه نه؟!!!!!!!!!فاجعه!!:18: تصويرش hd هست با كارت گرافيك Hd 6320 radeon و cpu E450 يعني جديدترين مدل...اگه شما به اين ميگي فاجعه كه ديگه من نمي دونم چي بگم!!!!قيمت هم 595.000 تومان هستش

mohmrg
15-12-2011, 13:20
شوخي ميكني ديگه نه؟!!!!!!!!!فاجعه!!:18: تصويرش hd هست با كارت گرافيك Hd 6320 radeon و cpu E450 يعني جديدترين مدل...اگه شما به اين ميگي فاجعه كه ديگه من نمي دونم چي بگم!!!!قيمت هم 595.000 تومان هستش

نه دوست عزیز شوخی نمیکنند
واقعا کیفیت صفحه نمایش اون فاجعه هست

یک بار شما ۱۲۱۵ را در کنار u270 ببینید به این موضوع پی میبرید
رنگها اصلا قابل

مقایسه نیستند و به همین ‏خاطر با وجود سخت افرار بالاتر باز قیمتش اررونتر هست