مشاهده نسخه کامل
: گوشی با این خدمات
mohsen_blid
26-10-2011, 21:51
سلام خدمت دوستان
من گوشی می خوام که این خصوصیات رو داشته باشه
متن اس ام اس رو بخونه
کسی که زنگ میزنه شمارش رو بخونه
ممنون میمش راهنماییم کنید
کلید هاش هم خوب باشه و اگر تاچ بود چه بهتر البته کلید را باید داشته باشه
محدوده قیمت 220000 تومان
c5 یه برنامه داره که متن sms رو می خونه و اینکه شماره ای که ثبت کردید نام طرف رو می گه
Pedram_mrn
27-10-2011, 01:25
به چه دردی میخوره این قابلیت؟؟؟ من خودم قبله اینکه برم طرف اندروید c5 داشتم فقط sms های انگلیسی رو میخونه تازه اونم با چه لهجه و لحن مزخرفی فقط به درد بازی میخوره تو فینگلیش خوندن که دیگه هیچی نمیفهمی:13:
راستی c5 صفحه نمایشش خیلی افتضاحه کافیه با زاویه دید 15 درجه بهش نگاه کنی بیشتر رنگا اینورس میشه اگه زاویه بیشتر باشه بدتر
دوربینشم اصلا خوب نیست صداشم درنمیاد
درعوض صفحه کلید خیلی خوبی داره فن sms بازیه و gps نسبتا خوبی هم داره باتریشم خیلی دووم میاره 160 تومن میارزه ولی
mohsen_blid
27-10-2011, 14:26
کسی هست راهنمایی کنه
گوشی مثلا ایکس هست و از نوع سیستم عامل اندروید حالا یه نرم افزاری برای گوشی های اندروید هست که این قابلیت ها رو داره
اینطوری ممنون میشم راهنماییم کنید مثلا برای سیستم عامل سیمبین چنین نرم افزاری هست حالا برای اندروید چنین نرم افزاری هست
Pedram_mrn
27-10-2011, 17:35
کسی هست راهنمایی کنه
گوشی مثلا ایکس هست و از نوع سیستم عامل اندروید حالا یه نرم افزاری برای گوشی های اندروید هست که این قابلیت ها رو داره
اینطوری ممنون میشم راهنماییم کنید مثلا برای سیستم عامل سیمبین چنین نرم افزاری هست حالا برای اندروید چنین نرم افزاری هست
منظورتو نفهمیدم درست حسابی.....:31:
گوشیه xperia x8 هست قیمتش 170 تا 180 تومنه میگن باتریش یکم ضعیفه ولی ساپورت خوبی داره
آره برنامه ی Go sms Pro 3.70 هست که همون کارو میکنه واسه خوندن sms ها
واسه خوندن اسم تماس گیرنده نمیدونم ولی باید باشه برنامش
خوبیه اندروید اینه که واسه هرکاری برنامه داره شما اندرویدبخری هرگز پشیمون نمیشی
راستی یه گوشیه دیگه هم Xperia x10 mini اونم همین رنج قیمته فکر کنم 190 اینا ولی صفحش کوچیه یکم
تو سامسونگم گوشیه این قیمتی هست galaxy mini و یکی دوتا دیگه یادم نیست دقیق
mohsen_blid
28-10-2011, 09:03
منظورم این بود
که در حال حاضر برنامه ای به نام جاز و پکتوس و نوید 5 وجود داره که اس ام اس ها رو می خونه و به هر منویی میری برات میگه کجا داری میری و نام فایل رو میگه
البته این نرم افزار ها در فقط گوشی هایی کار می کنه که دارای سیستم عامل سیمبین هست
حالا من می خوام بدونم چنین نرم افزار هایی برای گوشی هایی با سیستم عامل اندروید هست یا نه ؟
چون اندروید ها خیلی قشنگ هستند
و قیمتشون با سیستم من هم جور در میاد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.