مشاهده نسخه کامل
: Nokia Lumia 800
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابعاد 116.5 در 61.2 در 12.1 میلی متر
وزن 142 گرم
ال سی دی از نوع AMOLED با تاچ خازنی .. 16میلیون رنگ .. مولتی تاچ با رزولوشن 480x800 و سایز 3.7 اینچ (252 پیکسل در اینچ)
16گیگ حافظه داخلی رم 512 مگابایت
قابلیت ارتقا با کارت حافظه : ندارد
دوربین 8 مگاپیکسل کارل زایس با فلاش دوال ال ای دی .. فیلمبرداری اچ دی با نرخ 30 فریم در ثانیه
دوربین دوم یا جلو:ندارد
سیستم عامل ویندوز فون 7.5 مانگو (Microsoft Windows Phone 7.5 Mango)
سی پی یوی 1.4 گیگاهرتز با چیپست Qualcomm MSM8255 و شتابدهنده گرافیکی سه بعدی(3D Graphics HW Accelerator)
باطری 1450 میلی آمپر با 335 ساعت آماده به کار و 9ساعت و 30 دقیقه مکالمه
تاریخ عرضه نوامبر سال جاری
اطلاعات بیشتر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صفحه نمایشش یه خورده کوچیکه+رم (البته به نظر من) کم داره + cpu چون تک هسته ای ها زیاد دوام نخواهند اورد و گوشی زود از رده حرفه ای ها خارج میشه
DJ.Mamal
27-10-2011, 09:08
صفحه نمایشش یه خورده کوچیکه+رم (البته به نظر من) کم داره + cpu چون تک هسته ای ها زیاد دوام نخواهند اورد و گوشی زود از رده حرفه ای ها خارج میشه
با احترام به نظر شما
بیایم ببینیم اون آقایون حرفه ای از چند درصد ظرفیت سی پی یو Core i7 شون استفاده کردن؟!!!:27::21:
بیاین یکم دیدگاهمونو درست کنیم..تا چند وقت پیش که فقط حرف مگا پیکسل دوربین بود..الانم شده چند هسته ای بودن!
بازار عجیبی داره ایران!!!
amirpers
27-10-2011, 11:59
این اولین گوشی نوکیا بر مبنای ویندوزه و باید به این نکته توجه داشته باشیم که معمولا گوشیهای مبتنی بر ویندوز فون 7 دارای مشخصاتی نزدیک به هم هستند.
ضمنا سخت افزار باید طوری طراحی بشه که از لحاظ نرم افزاری مشکلی به وجود نیاره. دلیلی نداره که حتما یه سی پی یوی 2 هسته ای و 2 گیگاهرتز و ... استفاده بشه در حالی که احتیاجی بهش نیست. فقط قیمت تموم شده گوشی رو بالا میبره.
من خودم N8 دارم. سی پی یوی اون خب 680 مگا هرتزه. همین 680 داره به سیمبیان جواب میده و دلیلی نداشته که سی پی یوی خیلی قویتر استفاده بشه. هرچند به نظرم یه مقدار اگه قویتر بود (به دلیل آپدیت هایی که عرضه میشه) بهتر بود.
amirfiri
27-10-2011, 12:03
خیلی شبیه N9 هستش.
..Parsa..
27-10-2011, 12:16
به نوکیا و طرفداراش تبریک میگم که بالاخره نوکیا یه تکونی به خودش داد و کارشو با ویندوز فون شروع کرد
اولین گوشی از سری گوشی هایی که نوکیا سرمایه گذاری خیلی زیادی روش کرده
با پا گذاشتن به عرصه ی ویندوز فون نوکیا رقابت خیلی خیلی سختی رو شروع کرده
رقابتی که امیدوارم در نهایت به نفع مصرف کننده ها تموم بشه
در مورد مشخصات فنی و مخصوصا بحث سی پی یو دوهسته ای و چیزای دیگه هم مطمئن باشید اگه مایکروسافت میدونست که به سی پی یو دو هسته ای یا میزان رم بیشتر نیازی هست شک نکنید که نوکیا مجبور بود از سی پی یو دوهسته ای و میزان رم بیشتر استفاده کنه
اما حتما تشخیص کارشناسان مایکروسافت و طراحان نوکیا این بوده که این گوشی بیشتر از این احتیاج نداره
aydin_eb7777
27-10-2011, 18:34
دقیقا نوکیا N9 در اندازه کوچکتر
واقعا عالیه حالا به فکر این هستم که گوشیم رو عوض کنم
Nokia Lumia 800 Hands-on
behrooz.shie
08-11-2011, 14:51
زده تو سره N9 :13:
چرا این دوتا مثل همند :19: اون کجا ویندوز موبایل کجا اخه :41:
..Parsa..
08-11-2011, 15:06
زده تو سره N9 :13:
چرا این دوتا مثل همند :19: اون کجا ویندوز موبایل کجا اخه :41:
طراحی توی محصولات جدید نوکیا حرف اول رو میزنه و یکی از سیاست های اصلی نوکیا برای به تصرف در آوردن بخش عمده ای از بازار
به خاطر همینه که نویکا رو به چنین طراحی هایی اورده
طراحی N9 فوق العاه است و شاید خیلی ها بخوان در کنار این طراحی زیبا لذت کار کردن با ویندوز فون رو هم تجربه کنن
به همین خاطره که دوتا گوشی دقیقا شبیه هم هستن و فقط این گوشی صفحه نمایش کوچیکتری داره
گوشیهای 2011 نوکیا معلوم نیست چرا رم خور نیستن! از آیفون تقلید کرده!
error_erroriyan
24-11-2011, 15:15
اینم رویو فارسی pcwar از لومیا 800
adrenalin
24-11-2011, 15:46
گوشیهای 2011 نوکیا معلوم نیست چرا رم خور نیستن! از آیفون تقلید کرده!
دوست عزیز گوشی های ویندوز فون اصلا کارت حافظه ساپورت نمی کنن دقیقا شبیه ای او اس
behnam129
13-12-2011, 14:59
چی شد! درست شنیدم؟! این سیستم عامل مسخره با اون رابط کاربری مضحکش:22:، تازه کارت حافظه هم ساپورت نمیکنه
واقعا" جای تعجب داره که این WP7 تعدادی طرفدار هم داره!:41: (بدون امکان ارسال فایل توسط بلوتوث-عدم ساپورت کارت حافظه-عدم پشتیبانی جاوا و از همه مهمتر رابط کاربری بی ریخت و زشت و مسخره)
و از اونا گذشته نایاب بودن نرم افزارهای مفید
DJ.Mamal
14-12-2011, 16:09
چی شد! درست شنیدم؟! این سیستم عامل مسخره با اون رابط کاربری مضحکش:22:، تازه کارت حافظه هم ساپورت نمیکنه
واقعا" جای تعجب داره که این WP7 تعدادی طرفدار هم داره!:41: (بدون امکان ارسال فایل توسط بلوتوث-عدم ساپورت کارت حافظه-عدم پشتیبانی جاوا و از همه مهمتر رابط کاربری بی ریخت و زشت و مسخره)
و از اونا گذشته نایاب بودن نرم افزارهای مفید
شما که اطلاعاتت کمه دوست عزیز مطالعه کن بعد پست بده
با تشکر
behnam129
16-12-2011, 11:42
شما که اطلاعاتت کمه دوست عزیز مطالعه کن بعد پست بده
با تشکر
شما که اطلاعاتتون تکمیله ، مو هم لای درزش نمیره ، لطفا" بفرمایید کدوم یکی اشتباهه تا من اصلاحش کنم:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.