ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Nokia Lumia 710 اولین ویندوز فون نوکیا با سی پی یوی 1.4 گیگاهرتز

M@hdi-B
26-10-2011, 20:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ابعاد 119 در 62.4 در 12.5 میلی متر

وزن 125.5 گرم

ال سی دی از نوع TFT با تاچ خازنی .. 16میلیون رنگ .. مولتی تاچ با رزولوشن 480x800 و سایز 3.7 اینچ (252 پیکسل در اینچ)

8گیگ حافظه داخلی رم 512 مگابایت

قابلیت ارتقا با کارت حافظه : ندارد

دوربین 5 مگاپیکسل با فلاش ال ای دی .. فیلمبرداری اچ دی با نرخ 30 فریم در ثانیه

سیستم عامل ویندوز فون 7.5 مانگو (Microsoft Windows Phone 7.5 Mango)

سی پی یوی 1.4 گیگاهرتز با چیپست Qualcomm MSM8255 و شتابدهنده گرافیکی سه بعدی(3D Graphics HW Accelerator)

باطری 1300 میلی آمپر با 400 ساعت آماده به کار و 7ساعت و 40 دقیقه مکالمه و 38 ساعت پخش موزیک

تاریخ عرضه نوامبر سال جاری

اطلاعات بیشتر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mr_khodaei2008
27-10-2011, 18:51
اين همون 800 هست فقط قيافش عوض شده و دوربينش مكتر

..Parsa..
27-10-2011, 22:39
اين همون 800 هست فقط قيافش عوض شده و دوربينش مكتر

دقیقا دلیلش هم کاملا مشخصه " قیمت پایین تر "

قیمت تقریبی 800 بدون احتساب عوارض و مالیات حدود 420 یورو و قیمت تقریبی 710 بدون احتساب عوارض و مالیات حدود 270 یورو

نوکیا برای اینکه بتونه سهم بیشتری از بازار رو بگیره دست به این کار زده تا بتونه طیف وسیع تری از مخاطبین رو به سمت گوشی های هوشمند خودش بکشونه

یه چیزی که واسه من جالبه اینه که نوکیا جدیدا رو به طراحی های جدیدتری آورده که هم بسیار زیبا هستن هم کاربر پسند ( خصوصا در بین جوانان )
شاید این سیاست نوکیا باشه که بخواد با این ظاهر زیبا شما رو وادار به خرید سری جدید گوشی هاش کنه
این موضع توی سه گوشی اخیر این شرکت کاملا مشخصه ( N9 , Lumia 800 و Lumia710 )

به نظر من سال جدید میتونه سال موفقیت آمیزی برای نوکیا باشه
هرچند که رقبا هم بیکار ننشستن و به نظر میاد سال جدید سالی پر از رقابت بین گوشی های هوشمند باشه

ویندوز فون های نوکیا در مقابل آندرویدی ها و iOS

MasterGeek
27-10-2011, 23:05
آره، منم معتقدم یکی از ویژگی هائی که اخیرا نوکیا توی گوشیهاش نشون داده، زیبائی طراحی هست.
سخت افزارش هم خوبه، کیفیت ساختش هم اگه در حد اسم نوکیا باشه خوبه
ولی به نظر من سرمایه گذاری روی ویندوز فون بازار محدودی داره...درسته که مایکروسافت پشتشه ولی خوب مسئله فقط قدرت تکنیکی نیست، امکانات و سیاست مایکروسافت تا به حال طوری بوده که فقط سهمشو از بازار کم کرده (بخصوص بعد از روی کار آمدن این بالمر دلقک مآب)

behrooz.shie
08-11-2011, 14:46
خدا به خیر کنه با این ویندوز فون
هرچی بدم میاد ازش :2:

..Parsa..
08-11-2011, 15:11
آره، منم معتقدم یکی از ویژگی هائی که اخیرا نوکیا توی گوشیهاش نشون داده، زیبائی طراحی هست.
سخت افزارش هم خوبه، کیفیت ساختش هم اگه در حد اسم نوکیا باشه خوبه
ولی به نظر من سرمایه گذاری روی ویندوز فون بازار محدودی داره...درسته که مایکروسافت پشتشه ولی خوب مسئله فقط قدرت تکنیکی نیست، امکانات و سیاست مایکروسافت تا به حال طوری بوده که فقط سهمشو از بازار کم کرده (بخصوص بعد از روی کار آمدن این بالمر دلقک مآب)

اتفاقا من اصلا با صحبتاتون موافق نیسنم
طبق پیش بینی های کارشناسان تا سال 2014 ویندوز فون سهم عمده ای از بازار گوشی های موبایل رو در اختیار میگیره و نسل آینده ی تلفن های همراه یه جورایی به ویندوز فون گره خورده

خدا به خیر کنه با این ویندوز فون
هرچی بدم میاد ازش :2:
اتفاقا من از کار کردن با ویندوز فون تجربه خوبی دارم
سیستم عاملیه که در عین سادگی بسیار کاربردی هستش
من الان یه HTC HD7 دارم که واقعا ازش راضی هستم مخصوصا بعد از آپدیت به منگو