مشاهده نسخه کامل
: وایو یا اپل!!
yosra_991
26-10-2011, 19:35
با سلام.
من دنبال یه لپ تاپم که قیمتش تا سقف 1ونیم میلیون تومن باشه. مانیتورشم 13 اینچ باشه، چون میخوام وزنش کم و حملش راحت باشه. موقع کار با نرم افزارای گرافیکی مثل فتوشاپ اذیت نکنه. نظر خودم روی وایو VPCSB16FG/B هست ولي بين اينو MC700 اپل موندم. قیمت هردوش حدود 1و نیم میلیونه..
سواله دیگه اینکه گارانتی به درد بخور برای وایو چیه؟ به من گفتن ایران رهجو. درسته یا اینکه اصلا گارانتی فایده نداره؟
با تشکر :11:
farhad moradi
28-10-2011, 00:41
با سلام.
من دنبال یه لپ تاپم که قیمتش تا سقف 1ونیم میلیون تومن باشه. مانیتورشم 13 اینچ باشه، چون میخوام وزنش کم و حملش راحت باشه. موقع کار با نرم افزارای گرافیکی مثل فتوشاپ اذیت نکنه. نظر خودم روی وایو VPCSB16FG/B هست ولي بين اينو MC700 اپل موندم. قیمت هردوش حدود 1و نیم میلیونه..
سواله دیگه اینکه گارانتی به درد بخور برای وایو چیه؟ به من گفتن ایران رهجو. درسته یا اینکه اصلا گارانتی فایده نداره؟
با تشکر :11:
کانفیگ هردوشونو بزار. ولی در کل من سونی رو پیشنهاد میدم.
گارانتی ایران رهجو بگیر حتما. بخاطر چند تومن خودتو تو دردسر ننداز
farhang_760
30-10-2011, 12:49
حتما میدونید دیگه توی اون رده ای که گفتید و اون برند هایی که انتخاب کردید، کانفیگ های پایین تری نسبت به برند های موجود میتونید پیدا کنید؟
جالب بود برام چون گفتید فتوشاپ و نرم افزارهای گرافیکی میخوام و از طرف دیگه گفتید اپل یا سونی میخوام
واسه همین گفتم میتونید توی برند های دیگه کانفیگ های بهترین رو گیر بیارید
اپل رو که آشنایی دارید با سیستم عاملش دیگه؟
سونی هم که با قیمت هاش آشنایی دارید دیگه؟ و کانفیگ پاییینش
صبر کن اسوس هم میخواد لپ تاپ های U رو وارد کنه اون موقع اپل با اون قیمتاش شاید نتونه حرف بزنه
:11:
mehdi666lp
30-10-2011, 15:05
با سلام.
با تشکر :11:.
.
.
.
تا چقدر میخوای هزینه کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اپل بدرد کسی میخوره که میخواد مک کار کنه...اگه میخوای بخری روش ویندوز بریزی این کار رو نکن درست اپل کیفیت خوبی داره اما طراحیش واسه مک سیستم عامل خودشه
yosra_991
31-10-2011, 12:07
با سلام.
صرفا برای کارهای گرافیکی نمی خوام، یه بخشی از کارم گرافیکیه ولی در اصل می خوام با نرم افزارهایی مثل کد و لند و در کل نرم افزارهای رشته نقشه برداری کار کنم.
به طور کلی مدل های ایسوس کانفیگ بالاتر و قیمت پایین تری نسبت به سونی داره می خوام بدونم به نظر شما کیفیت کدوم بهتره؟ سونی؟ یا فقط به خاطر برندشه که گرون تره؟
اپل رو هم به خاطر این پرسیدم که اگه بخوام روش ویندوز نصب کنم می ارزه بخرم یا نه؟ چون من فقط با ویندوز کار می کنم و شنیدم اگه روش ویندوز نصب شه سرعت و عمر باطریش کم می شه..
yosra_991
01-11-2011, 15:39
از برند ایسوس مدل N53SN چشممو گرفته که کانفیگش از همه نظر از سونی بالاتره ولی قیمتشون تو یه رنجه. به نظر شما کیفیت کدوم بالاتره؟ جوری که بعد از مدتی دچار مشکل نشه؟
سؤال دیگه اینکه گارانتی معتبر برای ایسوس چیه؟
اگه ممکنه نظرتونو راجع به HP هم بگید...
باتشکر
FC.Barcelona
01-11-2011, 19:36
از برند ایسوس مدل N53SN چشممو گرفته که کانفیگش از همه نظر از سونی بالاتره ولی قیمتشون تو یه رنجه. به نظر شما کیفیت کدوم بالاتره؟ جوری که بعد از مدتی دچار مشکل نشه؟
سؤال دیگه اینکه گارانتی معتبر برای ایسوس چیه؟
اگه ممکنه نظرتونو راجع به HP هم بگید...
باتشکر
چون میخواهید ویندوز نصب کنید اپل نگیرید چون اپل نسبت به پول پرداختی کانفیگ ضعیف تری بهتون میده
این مدل هم که 15 اینچینه شما 15 میخواهید یا 13؟
برتری سونی نسبت به ایسوس تویه کیفیت صفحه نمایش هست و کیفیت ساخت هر دو خوبه
خرابی هم خیالتون راحت ایسوس کیفیت خوبی داره و بهترین گارانتی ها را هم داخل ایران داره گارانتی ها به ترتیب 1.امرتات 2. سازگار 3. مادیران
اچ پی هم مدل را بگید تا بشه روش بحث کرد ولی در کل اچ پی شرکت معتبری هست و کیفیت لپتاپ هاش هم خوبه گارانتی معتبرش هم فالنیک یا ایران اچ پی هست
yosra_991
02-11-2011, 15:28
در مورد HP مدل خاصی مد نظرم نیست، فقط می خواستم بدونم به نظر شما کیفیتش چه جوریه.
من ترجیح میدم 13 اینچ باشه ولی در اولویت میخوام کانفیگ بالاتری داشته باشه..
اطلاع دارین وزن این مدل ایسوس چنده؟
پس در نهایت شما ایسوس رو پیشنهاد میدین؟
yosra_991
10-11-2011, 17:44
????????????????
Mr.Mazmamfi
10-11-2011, 23:05
در مورد HP مدل خاصی مد نظرم نیست، فقط می خواستم بدونم به نظر شما کیفیتش چه جوریه.
من ترجیح میدم 13 اینچ باشه ولی در اولویت میخوام کانفیگ بالاتری داشته باشه..
اطلاع دارین وزن این مدل ایسوس چنده؟
پس در نهایت شما ایسوس رو پیشنهاد میدین؟
شما میتونی یه مدل 14 اینچ برداری که هم وزن کمتری داشته باشه و هم کانفیگ خوبی داشته باشه و تنها مدلی که برای شما خوبه ، مدل U41 SV از برند ایسوس هست . با باتری 58 سل هم ارایه شده که قیمتش حدود 1100 تا 1140 هست . تو 14 اینچی ها سبکترین وزن رو داره .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.