ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دمای 4870 و اورکلاک

pouyapro
26-10-2011, 18:33
مدل کارتم که تو امضام هست.
میخواستم بدونم دمای مجاز 4870 چنده؟ دمای gpu در حالت عادی بدون لود 80درجست و فن رو اتو و دور پایین.
میخواستم با occtpt چکش کنم 1دقیقه ای دماش میره رو 85 و برنامه به خاطر گذشتن دما از حد مجاز متوقف میشه! ولی فن با 30% توانش میچرخه.
برای دما چکار کنم؟به صورت دستی زیادش کنم یا مشکلی نیست؟کلا رو 80 اوکیه؟
برنامه ای نیست که دور فن گرافیک رو اتومات تنظیم کنه(به جای کاتالیست) که بشه رو دماهای پایین تر تنظیمش کرد؟
بعد برای اور از اوردرایو کاتالیست استفاده کنم یا برنامه دیگه ای رو پیشنهاد میدین؟
با توجه به اینکه کارته من اولین نسل 4870 با فن و هیتسینکه رفرنس و معمولیه چقدر اور کنم؟

EXTREME
26-10-2011, 19:07
4870 هم مصرفش بالاست و هم دماش بالاست
شما با نرم افزار furmark تست بگیرید 10 دقیقه دمای گرافیک به چند میرسه ؟

pouyapro
26-10-2011, 20:00
4870 هم مصرفش بالاست و هم دماش بالاست
شما با نرم افزار furmark تست بگیرید 10 دقیقه دمای گرافیک به چند میرسه ؟
با GPU load 99% - mem load 0% - fan speed 31% ماکس دماش 88 شد.کلا مشکلش اینه که تنظیمش طوریه که با این دما مشکلی نداره وگرنه سرعت فن خیلی میشه افزایش پیدا کنه.
حالا سوالام اینه که:
1.برنامه ای هست که دما رو بجای 80-85 مثلا رو 60-65 نگه داره؟
2.تو اور دما رو رو چند نگه دارم؟(چون اور رو میخوام فقط موقع بازی انجام بدم)
3.با چه برنامه ای اور کنم؟ اوردرایو ، ریوا یا چی؟ این اتو-تیون اوردرایو چطوره؟کارو بدم دستش و خلاص؟ اگه نه چقدر اور کنم که اذیت نشه؟

EXTREME
26-10-2011, 20:14
با GPU load 99% - mem load 0% - fan speed 31% ماکس دماش 88 شد.کلا مشکلش اینه که تنظیمش طوریه که با این دما مشکلی نداره وگرنه سرعت فن خیلی میشه افزایش پیدا کنه.
حالا سوالام اینه که:
1.برنامه ای هست که دما رو بجای 80-85 مثلا رو 60-65 نگه داره؟
2.تو اور دما رو رو چند نگه دارم؟(چون اور رو میخوام فقط موقع بازی انجام بدم)
3.با چه برنامه ای اور کنم؟ اوردرایو ، ریوا یا چی؟ این اتو-تیون اوردرایو چطوره؟کارو بدم دستش و خلاص؟ اگه نه چقدر اور کنم که اذیت نشه؟

این دما برای 4870 عادیه و مشکلی نداره
شما با نرم افزار msi after burner میتنوی دور فن رو زیاد کنی
همچنین با نرم افزار speed fan
ولی با اینکار هم مصرف گرافیک بالا میره هم نویزش زیاد میشه و هم عمر فن کم میشه بزارید رو همون حالت اسمارت باشه

pouyapro
26-10-2011, 21:21
ممنون.
این نرم افزارها حالت اسمارت هم برای فن دارند یا فقط رو یه سرعت خاص تنظیم میشن؟
اورکلاک رو با همون اوردرایو بکنم یا ریوا؟
توصیه ی اتو تیون GPU 780 و mem 1090 هستش. بالاتر هم ببرم یا نه؟
و دیگه اینکه من سیستم رو هم مطابق امضام اور میکنم. پاورم کم نمیاره؟

EXTREME
26-10-2011, 21:41
ممنون.
این نرم افزارها حالت اسمارت هم برای فن دارند یا فقط رو یه سرعت خاص تنظیم میشن؟
اورکلاک رو با همون اوردرایو بکنم یا ریوا؟
توصیه ی اتو تیون GPU 780 و mem 1090 هستش. بالاتر هم ببرم یا نه؟
و دیگه اینکه من سیستم رو هم مطابق امضام اور میکنم. پاورم کم نمیاره؟

شما سی پی یو تون رو اور کردین با اور سی پی یو مصرف میره بالا ولی گرافیک مثل سی پی یو نیست که با اور اون مصرف زیاد بره بالا ولی تا اونجایی که میدونم برای 4870 یک پاور 600 توصیه میشه و پاور شما لب تیغه :31:
شما میتونید با این نرم افزار ها speed fan رو زیاد کنید
البته با speed fan میتونید بر اساس دما دور فن رو تنظیم کنید که تنظمیاتش یک مقدار سخته

H.Operator
26-10-2011, 23:24
برای کنترل دور فن من توصیه می کنم از msi after burner استفاده کنید که کارش بی نقصه و شما می تونی براش نمودار دمایی تعریف کنید که مثلآ توی فلان دما سرعت چرخش فن اینقد درصد باشه که واقعآ مفیده ولی در مورد اور باید بگم این دما برای 4870 همونطور که مهرداد جان فرمودند طبیعیه و بالاس که همین کار رو سخت می کنه و توصیه میشه اصلآ با حالت فن اتو اور نکنید.
پاور هم روی مرزه و برای اور با این قطعات توصیه میشه 685 وات استفاده بشه.

pouyapro
27-10-2011, 00:23
پاورم که 535 گرینه.cpu رو که اور میکنم هیچ.یعنی دیگه اور گرافیکو توصیه نمیکنین؟:41:
من پاورم رو هم با مشورت بچه های فروم گرفتم(که همشونم کارشون درسته:10:) امیدوار بودم کم نیاره.
از اولشم اور مییکردم ولی الان دیگه جوابگو نیست و گرافیک هم اور لازم شده.

amd>intel
27-10-2011, 00:35
با برنامه FURMARK تست بكيريد

pouyapro
27-10-2011, 00:41
گرفتم.

با GPU load 99% - mem load 0% - fan speed 31% ماکس دماش 88 شد.

منظورتون اینه که چیو تست کنم؟

راستی دوستان نگفتین اگه خواستم اور کنم اورکلاک رو با چه برنامه ای بکنم؟

pouyapro
27-10-2011, 02:19
البته با speed fan میتونید بر اساس دما دور فن رو تنظیم کنید که تنظمیاتش یک مقدار سخته
چطوری؟ من که همجین قابلیتی ندیدم؟

با ریوا تیون هم به صورت فیکس میتونم دور فن رو زیاد کنم. ولی در حالت اسمارت که میزارم تاثیری نداره و دور فن روی مقدار قبلی فیکس میمونه!

H.Operator
27-10-2011, 12:56
گرفتم.

منظور دوستمون اینه که تست دما بگیری مثل همین occt هست.
من توصیه می کنم از msi afterburner استفاده کنید محیط کاربری خیلی راحتی داره(فقط یادت باشه اول دور فنت رو تنظیم کن که بتونی مثلآ دما رو روی 60 در حالت عادی استیبل کنی بعد برو سراغ اور که با محدودیت دما حداقل مشکل پیدا نکنی).

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای تنظیم دور فن به قسمت setting رفته و سربرگ fan رو به دلخواه خودتون تنظیم کنید(اگر مشکلی داشتی همینجا مطرح کن) :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

EXTREME
27-10-2011, 22:59
چطوری؟ من که همجین قابلیتی ندیدم؟

با ریوا تیون هم به صورت فیکس میتونم دور فن رو زیاد کنم. ولی در حالت اسمارت که میزارم تاثیری نداره و دور فن روی مقدار قبلی فیکس میمونه!
درتب advance این نرم افزار میتونید تعریف کنید حداقل دما برای چرخش فن و حداکثر دما برای چرخش فن چقدر باشه
یعنی دما به فلان مقدار رسید فن زودتر rpm اش بره بالا

lilibi
27-10-2011, 23:40
گرفتم.

سلام دوست عزیز اگه میخوای واقعا اور کنی که من پیشنهاد میدم نکنی(چون همین جوری حرارتش زیاده) با برنامه SAPPHIRE TriXXv میتونی این کار رو بکنی که ورژن 4 جدیدا رو سایت SAPPHIRE اومده- من خودم کار نکردم البته
با ریوا تونر هم میتونی
کارت من هم 4870 بود که بر اثر حرارت و گرما و فشار زندگی به خاطره ها پیوست :19:

pouyapro
28-10-2011, 11:12
این مشکل آخرم حل شد.پستو ویرایشکردم.