مشاهده نسخه کامل
: مشکل با دسته بازی:کمک کمک
SuperSt@r
26-10-2011, 16:49
من بعد از تقریبا 20 روز بازی دسته مخصوص کامپیوتر یه دفعه دیدم که کار نمیکنه و دسته رو دراوردم و دوباره زدم که این ارور رو مشاهده کردم کسی میدونه چه باید بکنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EXXTREME
26-10-2011, 17:01
شما بایوسو دیفالت کنین.
اسکن ویروس.
فکر کنم دسته و اینا درایوی چیزی داشته باشن.اخرین درایو هم بنصبین.
SuperSt@r
27-10-2011, 11:17
شما بایوسو دیفالت کنین.
اسکن ویروس.
فکر کنم دسته و اینا درایوی چیزی داشته باشن.اخرین درایو هم بنصبین.
ممنون اینایی رو که گفتین چه جوری انجام بدم (بایوسو دیفالت کنم رو میگم:31:)
برای دیفالت کردن بایوس وقتی کامپیوتر روشن میشه تو صفحه اول که سیاهه باید دکمه delete بزنی بعدش صفحه آبی میاد.
اونجا گزینه Load Optimized Default یا Load Fail-Safe Default یا هر دو رو بزنی تنظیمات پیشفرض میشه.
SuperSt@r
27-10-2011, 15:58
برای دیفالت کردن بایوس وقتی کامپیوتر روشن میشه تو صفحه اول که سیاهه باید دکمه delete بزنی بعدش صفحه آبی میاد.
اونجا گزینه Load Optimized Default یا Load Fail-Safe Default یا هر دو رو بزنی تنظیمات پیشفرض میشه.
ممنون ازت:11:
اگه این کارو بکنم چیزای دیگه کامپیوترمم هم تغییر میکنه یا نه؟
ممنون ازت:11:
اگه این کارو بکنم چیزای دیگه کامپیوترمم هم تغییر میکنه یا نه؟
اون گزینه ها فقط از قسمت bios تنظیمات رو تغییر داده باشی به حالت اولیه برمیگردونه.
jafarian
29-10-2011, 16:58
این مشکل امکانش هست ازپاورم باشه کابل برق ازپاور جدا کنید بعد از 10 مین دو بازه وصل کنید وقتی سیستم بالا اومد ببینید به همون صورت هست یا که نه یا که از system restore ویندوز کمک بگیرین سیستم اگر فعال هست سیستم به 5 روز قبل بازگردانی کنید ببینید درست میشه :20:
SuperSt@r
29-10-2011, 17:30
دوستان آخه رو یه سیستم دیگه هم امتحان کردم همین ارور رو میده فک میکنم مشکل از خود دسته باشه تا پاور و بایوس
SuperSt@r
04-11-2011, 16:43
دوستان دیگه راه حلی نیس یعنی دستم رو دور بندازم:19:
saber136
27-11-2011, 21:01
گیرنده RF دسته بازی بیسیم (فکر میکنم مارک فراسو )یکی از دوستان بنده به تازی در اثر ضربه مثل اینکه از کار افتاده است، کسی از دوستان در اینجا اطلاعی دارد که آیا میتوان جایگزینی در بازار برای آن پیدا کرد یا باید به کل قید جوی استیک رو زد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.