ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جام جهانی باشگاه ها (FIFA Club World Cup) | سال 2011

nw_nk
26-10-2011, 16:21
نیمار: می توانیم در جام جهانی باشگاه ها بارسا را شکست دهیم

ستاره جوان برزیلی معتقد است که هر اتفاقی در دنیای فوتبال ممکن است

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت گل- نیمار، ستاره 19 ساله باشگاه سانتوس از رویارویی با بارسلونا نمی ترسد و معتقد است که تیمش می تواند در مصاف با بارسلونا، قهرمان اروپا را از پای دربیاورد

قهرمان فصل گذشته جام لیبرتادورس، شروع ضعیفی در رقابتهای این فصل داشته و تنها در یکی از 7 دیدار برگزار شده اش توانسته به نتیجه مطلوب رسیده و عملا از کورس قهرمانی فاصله گرفته است. همین باعث شده تا سانتوس تمرکزش را برروی رقابتهای بین المللی قرار دهد.این تیم در سالهای 1962 و 1963 در جام جهانی باشگاه ها قهرمان دنیا شده بود

نیمار با اشاره به این تورنمنت در صحبتهایی یادآوری کرد که تیمش می تواند برای سومین بار در طول تاریخ باشگاه، در این رقابتها به قهرمانی برسد

نیمار 19 ساله در صحبتهایی به ایی اس پی ان گفت:« سانتوس می تواند بارسلونا را شکست دهد؛ چون ما درمورد ورزش صحبت می کنیم که در آن هیچ چیزی تضمین شده نیست. بدترین تیم دنیا هم می تواند بهترین تیم دنیا را شکست دهد و بازی انجام خواهد شد.»

نیمار در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که سانتوس نباید تنها به بازی فینال درمقابل بارسا فکر کند و باید بازیهای پیش از فینال را هم جدی بگیرد. ما باید در ابتدا در بازی اولمان در جام جهانی باشگاه ها به میدان برویم. ما باید با احتیاط بازیهای قبلی را برگزار کنیم و از وقوع هرگونه سورپرایز جلوگیری کنیم.»

بازی بعدی سانتوس روز شنبه در لیگ برزیل خواهد بود. آنها دراین دیدار میزبان اتلتیکو پی آر هستند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

By Ghazal Ziari

2011/10/26

Actros
26-10-2011, 17:01
آنچنان هم ستاره نیست به خدا . خیلی گندش کردن اینو . یه بازیکن معمولی به بالا مثل پاتو !

anon85
26-10-2011, 18:37
آنچنان هم ستاره نیست به خدا . خیلی گندش کردن اینو . یه بازیکن معمولی به بالا مثل پاتو !

كلا بازيكنای برزيلی زيادی داريم كه overrated هستن...

معمولا رسانه ها خيلی گندشون می كنن...

Nasser_ZRE
05-11-2011, 22:28
هواداران السد: منتظر بارسلونا هستیم

هوادران السد پس از قهرمانی این تیم در لیگ قهرمانان آسیا با دست‌نوشته‌هایی در انتظار دیدار با بارسلونا در جام باشگاه‌های جهان هستند.
خبرگزاری فارس: هواداران السد: منتظر بارسلونا هستیم
به گزارش خبرگزاری فارس، السد قطر موفق شد در فینال لیگ قهرمانان آسیا در ماراتن فوتبال و در ضربات پنالتی با نتیجه ۶ بر ۴ مقابل چونبوک موتورز به برتری برسد تا برای اولین بار قهرمان آسیا شوند.
هواداران این تیم که در کشور کره‌جنوبی مقابل چونبوک موتورز این کشور سر از پا نمی‌شناختند با در دست داشتن پلاکاردها و دست‌نوشته‌هایی از عبارت "منتظر بارسلونا هستیم" استفاده کردند.
این تیم با قهرمانی در آسیا به جام باشگاه‌های جهان راه یافت.

Ezel
06-11-2011, 20:49
نیمار: می توانیم در جام جهانی باشگاه ها بارسا را شکست دهیم
با احترام به ایشون ، ظاهرا مانورهای رسانه ای که از ابتدای تابستون روی ایشون و کیفیت فنی ایشون انجام شده ( و دوستمون هم گفتند ) مقداری حتی ایشون رو هم به صرافت انداخته که "واقعا خبـریـه :دی

من شخصا فکر میکنم بازیکن خوبی هست " ولی نه به اون خوبی که در رسانه ها گفته میشه" /

و صدالبته امیدوارم رئال و بارسا با داشتن فوق ستاره هایی مثل مسی و رونالدو فریب این تبلیغات رو نخورند و به هر قیمتی رضایت ندن برای جذب این بازیکن ، چون ظاهرا بارسا و بدنبال اون رئال در دنیای فوتبال بی رقیب هستند ، چه در زمینه ی مالی و چه در زمینه ی فوتبالی /

Stream
06-11-2011, 21:10
Release Clause نیمار فکر کنم حدود 45 میلیون یوروست. با اینکه نسبتا بالاست ولی برای بازیکنی که اینقدر ازش تعریف می کنن اصلا رقمی نیست. اگه واقعا در حدی بود که بعضی رسانه ها میگن (قابل مقایسه با مسی!) ، حتی 10 دقیقه هم با این قیمت توی مارکت نمی موند. اینکه اینقدر شایعه زیاده فکر کنم بیشتر نشون دهنده اینه که رئال و بارسا یا بقیه قصد دارن با قیمت پایین تری بیارنش، وگرنه این رقم هیچی نیست برای باشگاه های بزرگ.

من یه نگاهی به بازیهاش انداختم، به نظر بازیکن واقعا خوبی میاد ولی نه اینقدر که تعریف می کنن. مهمترین مشکلش قدرت بدنی پایینه و طوری که من دیدم جلوی بازیکن های فیزیکی خیلی نمی تونه خوب باشه (چیزی که در اروپا بسیار بسیار بیشتر از برزیل خواهد دید!) و همینطور اینکه الان در برزیل هم حتی بازیکن 90 دقیقه نیست، در اروپا چه بشه نمی دونم! نیمار پتانسیل خوبی داره ولی فعلا فوق ستاره Out of the box نیست!

H A M A S
09-11-2011, 18:40
Release Clause نیمار فکر کنم حدود 45 میلیون یوروست. با اینکه نسبتا بالاست ولی برای بازیکنی که اینقدر ازش تعریف می کنن اصلا رقمی نیست. اگه واقعا در حدی بود که بعضی رسانه ها میگن (قابل مقایسه با مسی!) ، حتی 10 دقیقه هم با این قیمت توی مارکت نمی موند. اینکه اینقدر شایعه زیاده فکر کنم بیشتر نشون دهنده اینه که رئال و بارسا یا بقیه قصد دارن با قیمت پایین تری بیارنش، وگرنه این رقم هیچی نیست برای باشگاه های بزرگ.

من یه نگاهی به بازیهاش انداختم، به نظر بازیکن واقعا خوبی میاد ولی نه اینقدر که تعریف می کنن. مهمترین مشکلش قدرت بدنی پایینه و طوری که من دیدم جلوی بازیکن های فیزیکی خیلی نمی تونه خوب باشه (چیزی که در اروپا بسیار بسیار بیشتر از برزیل خواهد دید!) و همینطور اینکه الان در برزیل هم حتی بازیکن 90 دقیقه نیست، در اروپا چه بشه نمی دونم! نیمار پتانسیل خوبی داره ولی فعلا فوق ستاره Out of the box نیست!

در مورد نیمار:
برای بار هزارم:با یک قیمت بسیار بالا جذب رئال یا بارسا میشه(یا شایدم السیتی!)
چون جدا از کیفیت فنی و ... بین این 2 تیم یه چشم و هم چشمی هست که باعث میشه الکی برای بازیکنهای که حتی شاید بهش نیاز هم نداشته باشن خرج کنن

hojjatinho
10-11-2011, 00:54
بحث بحث نیمار شده ، به نظر من بازیکن خیلی خوبی هست ... اتفاقا همین چند وقت پیش بازیشو دیدم ، خیلی زیبا بازی می کرد

اما ین که زیاد بزرگش کردن هم موافقم .. کلا هر بازیکنی رو که رئال و بارسا روش دست بزارند و مسابقه طناب کشی باهاش بدند ، بزرگ میشه ...
البته تا قبل از اینکه بیاد اروپا نمیشه زیاد درباره اینده اش و اینکه مثلا روزی بهترین بازیکن میشه نظر دقیقی داد .. ولی به نظر من سبک بازیش تلفیقی از مسی و رونالدو هست .. اگه حاشیه های انچنانی دوربرش قرار نگیره ، توی جام جهانی 2014 و شاید بعد از اون می تونیم ازش به عنوان یکی از بهترین های جهان نام ببریم .

boy iran
15-11-2011, 09:00
تیم تونسی روز شنبه، بعد از شکست ویداد کازابلانکای مراکش قهرمان آفریقا شد. قرعه کشی یک چهارم نهایی، برای مشخص شدن حریف بارسا در نیمه نهایی 15 دسامبر، پنجشنبه صورت می گیرد.

تیم جوزپ گواردیولا باید با حریفش در جام باشگاه های جهان در دسامبر روبه رو شود. تیم تونسی،ویداد کازابلانکا را با نتیجه 1-0 در بازی برگشت شکست داد؛ در حالیکه در بازی رفت به تساوی بدون گل دست یافته بودند و گل پیروزی بخش را هریسون افول در دقیقه 21 وارد دروازه کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اسپرنس تونس لیست رقیبان بارسا که در تاریخ 8-18 ام دسامبر باید با آنها دیدار کند را تکمیل کرد. رقیبان دیگر بارسا آل سعد (قهرمان آسیا) و مونتری (قهرمان کونکاکاف) هستند.

قرعه کشی که در آن حریف بارسا در نیمه نهایی 15 دسامبر یوکوهاما مشخص می شود، پنجشنبه در ناگویا و ساعت 8:30 به وقت اسپانیا برگزار می شود.

تیم سوم هم باید با برنده بازی الکند سیتی (قهرمان اقیانوسیه) و قهرمان ژاپن مسابقه دهد و سپس با سانتوس برزیل در نیمه نهایی روبه رو شود.

مترجم: سمیرا محمدی / FCBarcelona.ir

nw_nk
17-11-2011, 23:44
اسپرانسه یا السد، اولین حریف بارسا در جام جهانی باشگاه ها

بارسا و سانتوس تنها تیمهایی هستند که به صورت مستقیم به مرحله نیمه نهایی جام جهانی باشگاه ها می روند

سایت گل- بارسلونا اولین دیدارش در جام جهانی باشگاه ها را در روز پنجشنبه ، 15 دسامبر برگزار می کند. در این روز تیم کاتالان ، در مرحله نیمه نهایی این رقابتها به مصاف برنده دیدار دو تیم السد قطر و اسپرانسه تونس می رود.

رقابتهای جام جهانی باشگاه ها امسال در ژاپن برگزار می شود

طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا دو تیم بارسلونا و سانتوس برزیل به صورت مستقیم در مرحله نیمه نهایی این رقابتها به میدان خواهند رفت. این رقابتهااز 8 تا 18 دسامبر برگزار می شود.

السد به عنوان قهرمان آسیا به این دوره از رقابتها راه یافته و از جمله بازیکنان مطرح این تیم می توان به عبدالقادر کیتای ساحل عاجی که سابقه بازی در المپیک لیون را دارد اشاره کرد. آنها برای رسیدن به مرحله نیمه نهایی باید مقابل اسپرانسه تونس که به عنوان قهرمان قاره آفریقا به این رقابتها راه یافته به میدان بروند.

فینال جام جهانی باشگاه ها روز هجدهم دسامبر ساعت 19.30 دقیقه به وقت محلی در ورزشگاه یوکوماهای ژاپن برگزار خواهد شد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBy Ghazal Ziari

2011/11/17

nw_nk
23-11-2011, 16:14
ژاوی: نیمار توانایی های فوق العاده ای دارد

نیمار نقش زیادی در قهرمانی سانتوس در رقابت های کوپا لیبرتادورس داشت و باید چند هفته دیگردر جام باشگاه های جهان مقابل بارسا قرار بگیرد

سایت گل- ژاوی، هافبک خلاق بارسا، با ستایش از نیمار، ستاره جوان سانتوس، اعلام کرد این بازیکن از توانایی های خارق العاده ای برخوردار است.

نیمار نقش زیادی در قهرمانی سانتوس در رقابت های کوپا لیبرتادورس داشت و باید چند هفته دیگردر جام باشگاه های جهان مقابل بارسا قرار بگیرد.

ژاوی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" احتمالا دیدار فینال جام باشگاه های جهان بین ما و سانتوس برگزار خواهد شد؛ البته هرگز نمی دانید چه اتفاقاتی ممکن است رخ دهد. نمی توانم نظر دقیقی بدهم اما به نظر می رسد نیمار بازیکن بسیار بااستعدادی است؛ با توانایی های فوق العاده. صحبت های زیادی در مورد انتقال او به بارسا و رئال شد اما او ترجیح داد قراردادش را با سانتوس تمدید کند. به نظر او بازیکنی است که می تواند برای هر تیمی سرنوشت ساز باشد."

ژاوی همچنین اعلام کرد که بیشتر رقبای بارسا در رقابت های جام باشگاه های جهان را نمی شناسد.

" ما در مورد رقبای مان چیز زیادی نمی دانیم. کمی سانتوس را می شناسیم زیرا تیم معروفی در برزیل است. باید همه حریفان را آنالیز کنیم زیرا بازی مقابل هیچ تیمی راحت نیست. این روزها بازی های خیلی پایاپای تر شده است. واضح است که بازی ها دشوار تر از قبل شده است."

By Behnam Jafarzadeh

2011/11/22

nw_nk
04-12-2011, 22:23
الانو،بازیکن سانتوس: بارسا بهترین تیمی است که تاکنون دیده ام

ستاره برزیلی دنیای فوتبال از تماشای بازیهای تیم کاتالان لذت می برد

سایت گل- الانو ستاره برزیلی باشگاه سانتوس در صحبتهایی به تمجید از بارسلونا پرداخته و اعلام کرده که هیچ تیمی را ندیده که مثل بارسلونا فوتبال بازی کند.

سانتوس به عنوان قهرمان کوپا لیبرتادورس در رقابتهای جام جهانی باشگاه ها شرکت خواهد کرد و بارسلونا هم به عنوان قهرمان اروپا گام به این رقابتها خواهد گذاشت و این دو تیم ممکن است در فینال این رقابتها که در روز 18 دسامبر در یوکوهاما برگزار می شود، مقابل هم قرار بگیرند.

سانتوس برای رسیدن به فینال باید مقابل یک حریف به پیروزی برسد و بارسا هم باید در ابتدا مقابل برنده بازی یک چهارم نهایی میان دو تیم السد و اسپرانسه به میدان برود.

الانو روز جمعه در گفت و گو با اسپور تی وی درمورد مصاف احتمالی با تیم گواردیولا صحبت کرد و گفت:« بازیکنان بارسلونادر70% دقایق بازی کنترل توپ را در اختیار دارند . آنها بهترین تیمی هستند که من دیده ام.»

الانو که سابقه بازی کردن در سیتی را هم در کارنامه ورزشی اش می بیند ادامه داد:« ما خودمان را برای دو بازی پیش رو در جام جهانی باشگاه ها آماده کرده ایم و روی ضربات و پیشروی هایمان کار کرده ایم تا قوی و قوی تر شویم.»

با وجود احترام فراوانی که الانو برای بارسا قائل است ولی معتقد است که سانتوس نباید با بزدلی، یک بازی تدافعی را مقابل تیم کاتالان به اجرا بگذارد:« در صورت رویارویی مان مقابل بارسلونا باید گام به زمین بگذاریم و همان بازی همیشگی مان را انجام دهیم. در دنیای فوتبال همه چیز ممکن است.»

2011/12/3

nw_nk
06-12-2011, 13:28
سانتوس: خوردن سوشی برای بازیکنان ممنوع!

غذاهای محلی ژاپنی در منوی بازیکنان سانتوس جایی نخواهد داشت.

سایت گل – باشگاه سانتوس خوردن هرگونه غذای ژاپنی را برای بازیکنان تیمش ممنوع کرده است. سانتوس قرار است برای شرکت در جام باشگاه‌های جهان به ژاپن برود و ساندرا مروکو، متخصص تغذیه باشگاه تایید کرده که غذاهای بازیکنان در یوکوهاما همان غذاهایی خواهد بود که در ویلا بلمیرو می‌خوردند. به این ترتیب بازیکنان برنج، لوبیا، آب‌میوه و سبزی‌جات خواهند خورد و خبری از سوشی و ساشیمی برای بازیکنان نخواهد بود. مروکو می‌گوید این برنامه است که اوضاع سانتوس را بهبود بخشیده: «برنامه ما این است که مطمئن شویم غذا هیچ تغییری نمی‌کند. ما می‌خواهیم همان غذاهایی را به بازیکنان بدهیم که به آن عادت دارند. پس برنج، لوبیا، فاروفا (آرد و نشاسته)، گوشت و سیب زمینی به بازیکنان می‌دهیم. خبری از غذای ژاپنی هم نیست.»

این پزشک زن توضیح داد که بازیکنان ممکن است به دلیل خوردن غذاهای ناآشنا دچار مشکل شوند و حتی تست دوپینگ آنها مثبت شود: «بازیکنان برای گردشگری که نمی‌روند، این سفر کاری است. ما باید بسیار مراقب این جزئیات باشیم، چرا که مساله دوپینگ هم هست. پس همه چیز باید تحت کنترل دقیق باشد.»

سانتوس اولین بازی خود را 14 دسامبر انجام می‌دهد که با مونتری، یا با برنده پلی‌آف بین آکلند سیتی و کاشیوا ریسول است.

By Behnam Jafarzadeh

2011/12/6

nw_nk
09-12-2011, 15:45
نیمار: مسی بی تردید بهترین بازیکن دنیاست

او که به همراه الانو در اولین کنفرانس مطبوعاتی اش در ژاپن حضور داشت، بار دیگر از اینکه با ستاره هایی مانند پله و مسی مقایسه می شود، ابراز رضایت کرد.

سایت گل- نیمار، ستاره جوان سانتوس، اعلام کرد از حضور در رقابت های جام باشگاه های جهان هیجان زده است.

او که به همراه الانو در اولین کنفرانس مطبوعاتی اش در ژاپن حضور داشت، بار دیگر از اینکه با ستاره هایی مانند پله و مسی مقایسه می شود، ابراز رضایت کرد.

" مقایسه شدن با پله یک افتخار بسیار بزرگ است. اما او یگانه است، سلطان فوتبال. فکر نمی کنم هرگز بتوانم به سطح او برسم."

او همچنین در مورد صحبت های اخیر پله که گفته بود نیمار بهتر از مسی است، گفت:" علی رغم این صحبت پله، من معتقدم مسی بهترین بازیکن دنیاست."

او همچنین رامالیو، سرمربی تیمش، را مورد ستایش قرار داد و گفت:" به یاد دارم زمانی در تمرینات به الانو گفتم اگر نتوانیم قهرمان جام لیبرتادورس شویم..... اما الانو به من گفت سختی به ما کمک می کند تا بهتر شویم و چند هفته بعد رامالیو به تیم آمد و تیم را احیا کرد. ما قهرمان شدیم و از اینکه با او کار می کنیم بسیار خوشحالیم."

سانتوس در اولین دیدارش در جام باشگاه های جهان باید با برنده دیدار کاشیوا ریسول و مونتری بازی کند.

By Behnam Jafarzadeh

2011/12/9

boy iran
10-12-2011, 21:58
سایت رسمی فیفا مجموعه مصاحبه هایی از بازیکنان بارسا ترتیب داد و از آنها بطور خاص در مورد حضور در مسانقات جام باشگاه های جهان در ژاپن سوال کرد. این بار مصاحبه اندرس اینیستا در سایت فیفا منتشر شده است. از او در مورد چگونگی حضور نا امید کننده در جام باشگاه های جهان در سال 2006 سوال شد و همچنین حضور افتخار آمیز در سال 2009 در ابوظبی؛ همچنین در مورد شرایط فعلی بارسا و همچنین ال کلاسیکو سوالاتی مطرح شد. گزیده ای از مصاحبه او را با هم می خوانیم.

- شما سومین بار است که در جام باشگاههای جهان حاضر می شوید. از خاطرات مهم خود در دو حضور قبلیتان برای ما صحبت کنید؟

«من دو تجربه متضاد داشتم، یکی بسیار خوب و دیگری نه چندان خوب. اولین حضور من در جام باشگاه ها در ژاپن بود، طعم بد شکست در فینال هنوز در دهان من است، چیزی که قسمتی از کار ما نبود. سپس ما خود را پیدا کردیم و تلاش های ما در ابوظبی نتیجه داد. این مسابقات بسیار سخت و مهم است و شرایط خاص خود را دارد، شما باید با نظم کار کنید تا بتوانید برنده لیگ قهرمانان باشید و در این مسابقات حاضر باشید. خوشبختانه خاطرات ما در این زمینه خوب است».

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- به عقب بر می گردیم؛ سال2006. شما در آن سال در تیم اول بازیکنی معمولی بودید. چه چیزی در این سالها برای شما عوض شده است؟

«چیز های زیادی. من فکر می کنم این تغییرات بیشتر برای من خوب بوده، حد اقل این چیزیست که من برای آن تلاش کرده ام. این طبیعی است که شما با گذشت زمان پخته تر و با تجربه تر می شوید. سال 2006 احساس خوبی در نیمه نهایی و نهایی داشتم.آن سال برای همه ما سال خوبی بود، من تقریبا در همه بازی ها حضور داشتم. ولی آن شکست در فینال هنوز از ذهن من بیرون نرفته است».

- شما از سال 2009 چه چیزی برای گفتن دارید؟ زمانی که بارسا در نهایت قهرمان جام باشگاهها شد.

«ما برای بردن دچار زحمت شدیم، در فینال مقابل استدیانتس پس از نود دقیقه تنها در وقت های اضافه بازی توانستیم به برتری برسیم. گاهی اوقات بعضی کار ها آسان به نظر می رسد، اما این طور نیست. رقیبان ما سرسختانه برای غلبه بر ما تلاش کردند، و امسال هم از ما انتظار می رود که بتوانیم در نیمه نهایی پیروز باشیم».

- بارسا هم اکنون با برخی چالش های بزرگ رو به رو ست، یکی از چالش ها الکلاسیکوی پیش روست. آیا شما فکر می کنید این قوی ترین تیم سال های اخیر بوده است؟

«من معتقدم که این بهترین تیم بارسایی بوده که من در آن حضور داشتم. روش ما در مواجهه با تیم های قوی هر سال تکامل می یابد. چالش همیشه پیش روی ماست، روز به روز، سال به سال. چیزی که هر لحظه ما باید انجام دهیم، تاکتیک و شرایط فیزیکی و فنی است. این راهی است که در فوتبال وجود دارد. کلاس بازی تیم سال 2006 بهتر از تیم سال 2001 بود. تیم امسال هم هنوز بهترین نشده است».

nw_nk
11-12-2011, 16:43
گزارش روز: بارسلونا و پرواز مستقیم مادرید- ژاپن

کاتالونیایی ها برای حضور در جام جهانی باشگاه ها عازم ژاپن شدند

سایت گل- کاروان ورزشی باشگاه بارسلونا سحرگاه روز یکشنبه از فرودگاه باراخاس شهر مادرید عازم ژاپن شد. آنها درروزهای آینده در رقابتهای جام جهانی باشگاه ها که در این کشور برگزار می شود به میدان خواهند رفت

شاگردان گواردیولا به دنبال آن هستند تا برای بار دوم در این تورنمنت به قهرمانی برسند. آبی اناری ها دوسال پیش هم در ابوظبی این جام را مال خود کرده بودند.

این درحالی است که ساعاتی قبل از انجام گرفتن این پرواز، آبی اناری ها با نتیجه 3-1 در سانتیاگو برنابئو، رئال را شکست داده بودند. بارسایی ها قبل از این سفر بازی هفته هفدهمشان در رقابتهای لالیگا را مقابل رایو وایه کانو برگزار کرده بودند که این بازی با برد 0-4 بارسا به اتمام رسیده بود.

کاروان ورزشی بارسلونا ساعت 1.30 نیمه شب شنبه مادرید را ترک کرد و ساعت 22.30 به وقت محلی وارد فرودگاه ناریتای ژاپن خواهد شد. آنها در شهر یوکوهاما مستقر خواهند شد و تمرینات تیم کاتالان در شهرک ورزشی یوکوهاما مارینوس دنبال می شود.

اولین بازی بارسلونا در جام جهانی باشگاه ها روز پنجشنبه ساعت 19.30 به وقت محلی و مقابل برنده بازی السد- اسپرانسه برگزار می شود.

در صورتی که بارسا دراین دیدار به پیروزی برسد و در دیگر دیدار نیمه نهایی هم سانتوس، نماینده برزیل به برد دست یابد، دیدار فینال این دو تیم روزیکشنبه هفته آینده ساعت 19.30 به وقت محلی برگزار می شود.

زمانی که آبی اناری ها به بارسلونا بازگردند، باید در دیدار برگشتشان در جا حذفی مقابل اوسپیتالت به میدان بروند و بعد از آن تعطیلات کوتاه سال نو را خواهند داشت و سال 2012 را با داربی معروف کاتالان مقابل اسپانیول در کورنیا آغاز خواهند نمود.

By Ghazal Ziari

2011/12/11

nw_nk
11-12-2011, 21:19
السد در انتظار دیدار رویایی با بارسلونا در جام باشگاه های جهان

دیدار تیم های بارسلونا و السد روز 15 دسامبر (24 آذر) در یوكوهاما برگزار می شود.

سایت گل- تیم فوتبال السد قطر قهرمان باشگاه های آسیا پس از پیروزی در اولین بازی خود در جام باشگاه های جهان اكنون باید خود را برای دیداری رویایی مقابل بارسلونا آماده كند

به گزارش خبرگزاری رویترز، السد كه روز یكشنبه اسپرانس تونس را با نتیجه 2 بر 1 شكست داد، باید در مرحله نیمه نهایی رو در روی بارسلونا' سلطان اروپا' صف آرایی كند.

تیم بارسلونا نیز پس از برد شیرین 3 بر 1 برابر رئال مادرید در آخرین ال كلاسیكوی سال 2011 راهی خاور دور شده است تا در جام باشگاه های جهان شركت كند.

دیدار تیم های بارسلونا و السد روز 15 دسامبر (24 آذر) در یوكوهاما برگزار می شود.

فینال جام باشگاه های جهان نیز سه روز بعد در همین ورزشگاه برگزار خواهد شد.

هشتمین دوره مسابقات جام باشگاه های جهان با حضور تیم های بارسلونا به عنوان قهرمان اروپا، سانتوس قهرمان آمریكای جنوبی، السد قهرمان آسیا، اسپرانس اسپورتیو دی تونس قهرمان آفریقا، دی مونتری قهرمان كونكاكاف، اوكلند سیتی قهرمان اقیانوسیه و تیم كاشیوا ریسول از ژاپن به میزبانی این كشور از پنجشنبه آغاز شده است.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2011/12/11

romantic
12-12-2011, 00:35
این السد لعنتی خیلی مفت میبره. الان می بینی اینجا هم در حالی که 4-5تا از بارسا خورده یهو 6تا بازیکن بارسا مصدوم میشن و قادر به ادامه بازی نیستن السد 3-0 می بره :دی
ولی خیلی دلم میخواد حسابی آبکشش کنه تا قضیه سپاهان یه جورایی جبران شه. البته قطری ها با بارسا رابطه خوبی برقرار کردن تازگی ها :27:

nw_nk
12-12-2011, 16:48
گواردیولا در ژاپن: برای قهرمانی به ژاپن آمده ایم

شاگردانم می دانند که تورنمنت بسیار سختی است و درآن ممکن است سورپرایزهای بزرگی رخ دهد

سایت گل – پپ گواردیولا مربی جوان باشگاه بارسلونا اکنون باشاگردانش در ژاپن است تا بارسا را در رقابتهای جام جهانی باشگاه ها هدایت کند

گواردیولا معتقد است که تازمانی که بارسلونا جام قهرمانی این رقابتها را بالای سر نبرده، نمی توان بارسا را بهترین تیم دنیا دانست

او در کنفرانسی خبری که بعد از اولین جلسه تمرینی بارسا در ژاپن برگزار شد گفت:« بازیکنانم نباید فرصت قهرمانی دراین تورنمنت را از دست بدهند؛ چرا که جام قهرمانی جام باشگاه های جهان ، جام خیلی مهم و معتبری است که خیلی به ندرت می توان به آن دست یافت.»

مربی جوان بارسا ادامه داد:« انگیزه و تمایل کسب عنوان قهرمانی دنیا، انگیزه ای کافی برای شاگردانم است تا خودشان را برای این بازیها آماده کنند. شاگردانم می دانند که تورنمنت بسیار سختی است و درآن ممکن است سورپرایزهای بزرگی رخ دهد.»

بارسا در اولین بازی اش باید مقابل السد قطر بازی کند؛ نام قطر برای گواردیولا ناآشنا نیست، چرا که او سابقه بازی در لیگ این کشور را دارد وگواردیولا دراین باره گفت:« از قطرخاطرات خوبی در ذهن من مانده.»

او ادامه داد:« مهمترین نکته در حال حاضر این است که شاگردانم فعلا باید با شرایط زمان ژاپن که هشت ساعت از اسپانیا جلوتر است تطبیق یابند، از زمان آزادشان نهایت بهره را ببرند و بدون فراموش کردن این نکته که ما برای قهرمانی به اینجا آمده ایم، خودشان را برای بازیهای بعدی آماده کنند.»

جالب اینجا بود که در کنفرانس خبری ژاپن بیشتر سوالهایی که ازگواردیولا می شد، درمورد دیدار رئال و بارسلونا بود. گواردیولا دراین باره گفت:« رئال مادریدتیم صدرنشین است و برترین تیم قرن بیستم دنیا لقب گرفته. ما خوش شانس بوده ایم که توانسته ایم تا درچند بازی اخیر مقابل رئال به پیروزی برسیم ولی این دوتیم همیشه رقابت خیلی نزدیکی داشته اند.»

By Ghazal Ziari

2011/12/12

گزارش روز: موجی از هیجان در اولین جلسه تمرینی بارسا در یوکوهاما

بارسلونااولین جلسه تمرینی اش در ژاپن را در شهر یوکوهاما برگزار کرد

سایت گل- بازیکنان بارسلونا سحرگاه روز دوشنبه به وقت ژاپن وارد فرودگاه ناریتا در نزدیکی توکیو شدند و به شدت مورد استقبال هواداران ژاپنی بارسلونا قرار گرفتند.

در ساعات اولیه حضور ابی اناری هادر ژاپن،27 بازیکن و مربی این تیم در جلسه عکاسی شرکت کردند و استیو بنت، مربی داوران فیفا برای آنها سخنرانی کرد و قوانین تورنمنت جام باشگاه های جهان را برای آنها برشمرد و در این جلسه چندین فیلم ویدئویی برای آنالیز بیشتر این قوانین به نمایش درآمد.

ظهرهنگام بود که بارسلونایی ها در کمپ تمرینی یوکوهاما مارینوس، اولین جلسه تمرینی شان را برگزار کردند. در این ورزشگاه صدها خبرنگار بین المللی و هزاران هوادار که برای تماشای تمرین بارسلونا به ورزشگاه آمده بودند انتظار شاگردان گواردیولا را می کشیدند. جالب اینجا بود که هواداران زیادی هم از پنجره ساختمانهای اطراف ورزشگاه نظاره گر تمرین آبی اناری ها بودند

گواردیولا جلسه تمرینی سبکی را برای تیمش درنظر گرفته بود وشاگردانش حدود یک ساعت حرکات سبکی را انجام دادند و این جلسه تمرینی با وجود سرمای هوا، با گرمی هرچه تمام تر انجام شد. این جلسه تمرینی بیشتر به منظور تطبیق بازیکنان با تغییرات زمانی بود (ژاپن 8 ساعت از اسپانیا جلوتر است) تا بدین ترتیب آنها بتوانند شرایط فیزیکی آرمانی شان را بعد از پروازی طولانی از مادرید تا ژاپن به دست بیاورند.

درشهرک ورزشی یوکوهاما مارینوس، اکنون فروشگاه رسمی باشگاه بارسلونا افتتاح شده است و تماشای جلسه تمرینی بارسلونا برای 15 دقیقه برای هواداران آزاد بود و بعد از آن این تمرینات پشت دربهای بسته انجام شد.

این اولین جلسه تمرینی بارسلونا در ژاپن بود. آنها اولین بازی شان را در روز پنشجبنه و مقابل السد قطر برگزار می کنند.تیمی که درمرحله یک چهارم پایانی جام باشگاه های جهان موفق شد تا با نتیجه 1-2 اسپرانس تونس را حذف کرده و به نیمه نهایی برسد.

By Ghazal Ziari

2011/12/12

گزارش روز: بی خوابی ای که به سراغ جرارد پیکه آمد

مدافع باشگاه بارسلونا در صفحه فیس بوکش از بی خوابی گلایه کرده است

سایت گل- جرارد پیکه، ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا روز یکشنبه از بدخوابی ای که گریبانگیر او شده گله کرده. کاروان ورزشی بارسلونا سحرگاه روز یکشنبه وارد یوکوهامای ژاپن شد.

پیکه روز یکشنبه این جمله را در صفحه فیس بوکش نوشت:« ساعت 6.36 دقیقه صبح است و من دیگر نمی توانم بخوابم.»

پیکه ازاینکه در ژاپن است هم هیجان زیادی دارد و این هیجان را در صفحه فیس بوکش ابراز کرده. اوتمایل زیادی دارد تا بیشتر با ژاپن آشنا شود:« تا چند ساعت دیگر به تمرین خواهیم پرداخت و بعد از آن به توکیو می رویم تا از فرهنگ ژاپنی لذت ببریم و اندکی با این فرهنگ آشنا شویم.»

بعد از آن بود که این جمله در صفحه فیس بوک این ستاره اسپانیایی قرار گرفت:« واقعا از اینکه در ژاپن هستم هیجان زده ام.»

2011/12/12

hojjatinho
12-12-2011, 18:05
شاید راحت ترین راه برای کسب جام همین مسابقات باشه .
تیمهای اروپایی و امریکای جنوبی با دو مسابقه که یکش اسون به حساب میاد می تونن عددی به تعداد جامهایی که هر سال می گیرن اضافه کنن .
باید منتظر جدال بارسا و سانتوس ، مسی و نیمار باشیم.
پ ن : السد و بارسا ! تیمی که استقلال می تونست راحت ببرش یا سپاهان که برده بود و ... .

boy iran
12-12-2011, 18:30
قهرمان آسیا السد موفق شد نماینده آفریقا را 2-1 در مرحله یک چهارم نهایی شکست دهد.

بارسا به مصاف السد خواهد رفت. آنها یکشنبه موفق شدند در مرحله یک چهارم، قهرمان آفریقا تیم اسپرانس را با نتیجه 2-1 شکست دهند. گل اول آنها در دقیقه 33 توسط الخلفان به ثمر رسید. در شروع نیمه دوم، کنی گل دوم السد را به ثمر رساند، تیم اسپرانس در دقیقه 60 موفق شد توسط دراجی گلی را وارد دروازه السد کند، اما باشگاه تونسی و قهرمان آفریقا دیر به خود آمد و این السد بود که خود را در مرحله نیمه نهایی مقابل بارسا دید.

السد چگونه تاسیس شد؟

السد در سال 1969 تاسیس شد که یکی از قدیمی ترین باشگاههای قطر است. آنها در چهار سال گذشته قهرمان لیگ خود نشده اند، ولی توانستند قهرمان لیگ آسیا شدند. برای کسب صلاحیت لازم برای جام باشگاههای جهان آنها مجبور بودند در این مرحله پیش مقدماتی بازی کنند. آنها با هشت پیروزی، چهار شکست و دو تساوی به فینال لیگ قهرمانان آسیا رسیدند و در فینال توانستند چونبوک موتورز کره جنوبی را در ضربات پنالتی شکست دهند.

تیم دوحه ای موفق به کسب 30 عنوان شده است که 11 بار قهرمانی در داخل قطر داشته است. مربی اروگوئه ای السد جورج فساتی است که قبلا در تیم ریورپلاته در مونته ویدئو و تیم پنارل و همچنین در تیم ملی اروگوئه و قطر مربی گری کرده است. این تیم دارای بازیکنان جوان، و با تجربه است. نیانگ که بخش مهمی از موفقیت ها و قهرمانی های مارسی در فرانسه مدیون اوست و همچنین کیتا که در قهرمانی های گذشته لیون سهم داشته است، دو بازیکن تمام نشدنی این تیم هستند.

nw_nk
14-12-2011, 16:03
سرمربی السد: می خواهیم 16 نفره مقابل بارسا بازی کنیم!

به نظر می رسد با شکست قطعی السد مقابل بارسا تیم اسپانیایی در دیدار نهایی این رقابتها مقابل تیم سانتوس برزیل بازی كند

سایت گل - سرمربی تیم فوتبال السد قهرمان آسیا كه تیم او شانسی مقابل بارسلونا در نیمه نهایی جام باشگاههای جهان ندارد، معتقد است السد برای توقف سلطان اروپا باید 16 بازیكن به زمین بیاورد!

به گزارش گل به نقل از ایرنا ،خورخه فوساتی سرمربی اروگوئه ای السد درحالی كه حس طنزش گل کرده بود و به خبرنگاران چشمك می زد گفت: من طرحی دارم. اگر با تقاضای من از فیفا برای حضور 15 یا 16 بازیكن در زمین موافقت شود فكر می كنم فرصتی برای عرض اندام داشته باشیم.

انتظار می رود بارسلونا كه به دنبال دومین پیروزی در سه سال گذشته در جام باشگاههای جهان است، در دیدار روز پنجشنبه قهرمان آسیا را شكست دهد.

دیروز عبدالله كانی كاپیتان السد گفت: بارسلونا بزرگترین تیم دنیاست. اگر رئال مادرید نمی تواند این تیم را شكست دهد، ما چطور می توانیم؟ السدی ها که در کشورهای مختلف قاره درباره شایستگی شان برای قهرمانی تردید وجود دارد بی روحیه اند و به نظر می رسد با شکست قطعی مقابل بارسا تیم اسپانیایی در دیدار نهایی این رقابتها مقابل تیم سانتوس برزیل بازی كند.

سانتوس روز چهارشنبه در یك رقابت دیگر نیمه نهایی مقابل كاشیوا ریسول قهرمان ژاپن بازی می كند. البته تیم ژاپنی را نباید دستکم گرفت.

بارسا بعد از پیروزی سه به یك مقابل رئال مادرید در ال كلاسیكو و صدرنشینی لالیگا ، بلافاصله عازم ژاپن شد. السد در یك چهارم نهایی رقابتهای جام باشگاههای جهان تیم تونسی اسپرانس را دو به یك شكست داد.

2011/12/14

boy iran
14-12-2011, 21:12
هافبک بارسا یادآور شد که طی کردن مراحل برای حضور در جام باشگاه های جهان بسیار دشوار است و اینکه او معتقد است فتح جام در ژاپن، پایانی بسیار خوب برای سال 2011 و منتهی شدن به کریسمسی شاد است.

بارسا تنها 24 ساعت مانده به بازی نیمه نهایی جام باشگاه های جهان در اندیشه چیز دیگری نیست. آندرس اینیستا، یکی از موثرترین نفرات ترکیب اصلی تیم در کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی گفت : «تیم با شور و اشتیاق کامل به اینجا آمده است تا جام را فتح کند». آندرس بر دشواری رسیدن به این جایگاه جهانی یعنی حضور در جام باشگاه های جهان تاکید کرد: «برای ورود به این رقابت ها باید قهرمان جام باشگاه های اروپا شد که امروزه کاری بسیار سخت است؛ اگر موفق به کسب جام باشگاه های جهان بشویم، امسال سالی بسیار خوب برای ما بوده و کریسمسی سرشار از شادی و خوشحالی خواهیم داشت».

«ما برای هواداران شادی و نشاط به ارمغان آورده ایم»

اگرچه در حال حاضر تیم از بارسلونا بسیار دور است، اما آندرس اینیستا خواست تا روشن کند که بازیکنان شادی و سرور بوجود آمده در کاتالونیا، بخاطر برد 1-3 در برنابئو را حس می کنند. اینیستا گفت: «آن برد بر همه ما تاثیر بزرگی داشت. حتی از راه دور نیز شادی و نشاط را بین هوادارانمان حس می کنیم. وقتی بازی مثل الکلاسیکو را می بریم، این برد برای ما به انگیزه ای بسیار بالا برای وقایع بعدی تبدیل می شود». او با این گفته به این امر اشاره داشت که برد برابر مادریدیها به آنها برای بازی مقابل السد در نیمه نهایی جام باشگاه های جهان اعتماد به نفس بیشتری داده است. او علیرغم برد برابر رئال مادرید تاکید کرد: «راهی طولانی در لیگ باقی مانده است».

حس خوب

در این رابطه اینیستا اطمینان داد که نفرات تیم در فرم بسیار خوبی هستند. «نمی دانم باخت بر رئال مادرید چه تاثیری می گذارد. من فقط می توانم از حس خوب خودمان نسبت به تیممان صحبت کنم. برای ما برد بسیار با اهمیت بود». شماره هشت بارسا از حضور در کنفرانس مطبوعاتی استفاده کرد و و این نکته که بارسا در برابر تیمهای ضعیف عملکرد خوبی ندارد را رد کرد و اشاره داشت که بارسا در برابر تیمهای کوچک هم خوب کار می کند. او گفت: «این تیم در برابر تمامی تیمها، از تیم کوچک هاسپیتالت گرفته تا بازیهای بزرگی همچون بازی در سن سیرو، عملکردی یکسان و خوب دارد» .

رقابتی ویژه

برای اینیستا، این دوره از بازیهای جام قهرمانی باشگاه های جهان اهمیتی ویژه دارد، زیرا او در سال 2009، وقتی بارسا جام این رقابت ها را فتح کرد، در نیمه نهایی مصدوم شد و دیدار فینال را از دست داد. اینیستا یادآور شد که بارسا در این چند سال فینال های کمی را واگذار کرده است و هر بار هم فینال را واگذار کرده، باز در سال های بعد به بازی نهایی آن رقابت راه یافته است، او همچنین گفت: «شخصا این موضوع انگیزه بیشتری به من می دهد. آن سال مصدومیت مشکلات زیادی برایم ایجاد کرد و واقعا امیدوارم که بتوانم امسال در فینال این رقابت ها بازی کنم».

nw_nk
15-12-2011, 16:14
Club World Cup - Semi Finals

Kashiwa Reysol 1-3 Santos

Al Sadd 0-4 Barcelona

LittLe_BeAr
18-12-2011, 14:24
کاتالان ها در حالی در فینال جام باشگاه های جهان به مصاف قهرمان آمریکای جنوبی می روند که قصد دارند یک عنوان قهرمانی دیگر به ویترین افتخاراتشان اضافه کنند.

ترکیب احتمالی

BARCELONA:والدس,دنی آلوس، پویول، پیکه، آبیدال، اینیستا، بوسکتس، چابي،پدرو، مسی، فابرگاس

SANTOS:رافائل، دانیلو، ادو دراسنا، دوروال، لئو ،گانسو، آروکا، هنریک، الانو، نیمار، بورگس

قهرمان رقابتهای کوپا لیبرتادورس در دیدار پایانی لئو مدافع خود را که در دیدار نیمه نهایی به دلیل مصدومیت غایب بود را در اختیار خواهد داشت. به این ترتیب دوروال می تواند در پست مورد علاقه خود که هافبک وسط است بازی کند.

گانسو و الانو گانسو و الانو در کنار نیمار در این بازی مطمئنا خط دفاع بارسا را آزار خواهند داد.

گواردیولا در آستانه این دیدار با جمعی از بازیکنان مصدوم خود مواجه است. داوید ویا به دلیل مصدومیت در بازی مقابل السد برای انجام عمل جراحی به اسپانیا بازگشت.

با وجود دو گلی که آدریانو در دیدار مقابل السد به ثمر رساند این بازیکت جای خود را به دنی آلوس می دهد و چابی هم به جای آلکانتارا به مرکز خط هافبک بارسا بازمی گردد. الکسیس سانچس هم یکی از بازیکنانی است که ممکن است در این دیدار غایب باشد و فابرگاس جای او را در ترکیب می گیرد.

خاویر مساچرانو هم به دلیل مصدومیت نمی تواند آبی و اناری ها را در این دیدار همراهی کند و به جای او کاپیتان پویول در قلب خط دفاعی قرار می گیرد.

آیا می دانستید؟

سانتوس با شکست دو بر یک پنارول اروگوئه در دو بازی رفت و برگشت در فینال کوپالیبرتادورس موفق شد جواز حضور در جام باشگاه های جهان را سکب کند.

سانتوس پیش از این دو بار این تورنمنت را که با نام جام بین قاره ای برگزار می شد فتح کرده است. قهرمانی آنها در سال 1962 باعث شد سانتوس تنها تیم آمریکای جنوبی باشد که در یک فصل چهار عنوان قهرمانی را کسب می کند.

برزیل پر افتخارترین کشور در این تورنمنت است. سه نماینده مختلف برزیل عنوان قهرمانی این رقابتها را از زمان اولین دوره برگزاری آن تا به حال کسب کرده اند.

بارسلونا در سال 2009 نیز جام باشگاه های جهان را فتح کرده است. این تیم اسپانیایی در وقت های اضافه با گل لیونل مسی استودیانتس آرژانتین را شکست داد.

آخرین شکست کاتالان ها در دیدار مقابل یک تیم برزیلی در جام باشگاه های جهان به دیدار مقابل اینترناسیونال بازمی گردد که آنها با نتیجه یک بر صفر مغلوب مغلوب شدند.

آدریانو مدافع بارسلونا تا به حال بهترین گلزن این دوره رقابتهاست. دو گلی که او در دیدار مقابل السد به ثمر رساند باعث صدر نشینی این بازیکن در جدول گلزنان این دوره قرار داد. آدریانو دو گل تا رسیدن به رکورد چهار گل دنیلسون هموطن خود که در سال 2009 بهترین گلزن این تورنمنت انتخاب شد فاصله دارد.
goal.com

nw_nk
18-12-2011, 16:00
Club World Cup - Final

Santos 0 - 4 Barcelona

Lionel Messi 17
Assist: Xavi
Xavi 24
Assist: Daniel Alves
Cesc Fàbregas 45
Assist: Lionel Messi
Lionel Messi 82
Assist: Daniel Alves

Kianoosh
18-12-2011, 16:31
سانتوس 0 – بارسلونا 4؛ تحقیر نیمار در روز درخشش مسی

سایت گل – شاگردان پپ گواردیولا موفق شدند برای دومین بار عنوان قهرمانی جام باشگاه های جهان را ازآن خود کنند.

در این دیدار که در حضور بیش از 70 هزار تماشاگر ورزشگاه یوکوهاما برگزار شد آبی و اناری ها بر خلاف چیزی که پیش از این تصور می شد موفق شدند خیلی راحت از سد قهرمان کوپا لیبرتادورس بگذرند.

بازیکنان بارسا در حمایت از داوید ویا که در دیدار مقابل السد دچار مصدومیت شدیدی شده بود و احتمالا تا پایان فصل نمی تواند به میادین بازگردد پیراهن هایی را بر تن کرده بودند.

گواردیولا تیمش را با 5 تغییر نسبت به بازی مقابل السد به میدان فرستاده بود تقریبا با تمام قوا و با بهترین بازیکنان خود مقابل سانتوس قرار گرفته بود.

آبی و اناری ها از همان ابتدا توپ و میدان را در اختیار داشتند. لیونل مسی در دقیقه 17 بازی روی پاس زیبای چابی موفق شد گل نخست این تیم را به ثمر برساند.

تنها 7 دقیقه بعد بود که اینبار خود چابی موفق شد دروازه سانتوس را باز کند. او پاس دنی آلوس را با یک ضربه دقیقه دور از دستان رافائل سنگربان سانتوس به تور دروازه چسباند تا اختلاف به دو گل برسد.

بعد از گل دوم سرمربی سانتوس تغییراتی را در تیمش ایجاد کرد و دانیلو را از بازی خارج کرد و الانو را به جای به زمین فرستاد. اما بارسا همچنان تیم برتر زمین بود و موقعیت های گل بسیار خوبی روی دروازه نماینده برزیل ایجاد می کرد.

در دقیقه 45 بازی مسی باز هم پا به توپ شد و با به هم ریختن دفاع سانتوس در حالتی نامتعادل ضربه ای به توپ ضد که رافائل آن را مهار کرد اما در برگشت فابرگاس موفق شد با یک ضربه سر برای سومین بار دروازه سانتوس را باز کند.

نیمه نخست با برتری محسوس بارسا به پایان رسید. در نیمه دوم هم سانتوس چند موقعیت نصفه و نیمه روی دروازه بارسا ایجاد کرد اما به راستی هیچ تیمی نمی تواند مقابل این تیم آبی و اناری ها دوام بیاورد.

سانتوس که پیش از این گفته می شد حریف سرسختی برای قهرمان اروپا خواهد بود تقریبا حرفی برای گفتن مقابل شاگردان پپ نداشت و نیمار ستاره این تیم نیز نتوانست خطری روی دروازه باراس ایجاد کند. اما در طرف دیگر این مسی بود که همه کار می کرد.

ستاره آرژانتینی بار دیگر در دقیقه 82 دروازه سانتوس را باز کرد و تیر خلاص را به این تیم برزیلی زد.

بارسا بعد از قهرمانی در لالیگا، لیگ قهرمانان اروپا و سوپر کاپ اسپانیا این بار جام باشگاه های جهان را به عنوان چهارمین عنوان قهرمانی خود در سال 2011 فتح کرد.

nw_nk
18-12-2011, 16:35
بارسا بعد از قهرمانی در لالیگا، لیگ قهرمانان اروپا و سوپر کاپ اسپانیا این بار جام باشگاه های جهان را به عنوان چهارمین عنوان قهرمانی خود در سال 2011 فتح کرد. + سوپر کاپ اروپا مقابل پورتو

nw_nk
18-12-2011, 22:23
Santos' Neymar: Barcelona taught us a lesson in the Club World Cup final

The youngster gave an honest assessment of how the match unfolded on Sunday, but insisted that his team have performed admirably to come second in the tournament

Santos striker Neymar admitted that Barcelona taught his side a footballing lesson at the Nissan Stadium following their 4-0 loss to the Blaugrana in the Club World Cup final.

Speaking to reporters after the match in Yokohama, the 19-year-old confessed that Pep Guardiola's men were superior to Santos, but feels there is no shame in bowing out to Barca.

"I don't know if Barcelona are unbeatable, but they are the best team in the world," said Neymar. "Today, here, we learned what it is to play football.

"What we experienced in this match, we will take as a lesson. Today, Barcelona taught us how to play football."

Neymar then refused to offer his analysis on the match, preferring to reflect on Santos' overall progress in the tournament.

"Now it doesn't matter what we did or didn't do," he continued. "What matters is we got here going through many battles and challenges and got to be the second best team in the world.

"Guardiola said that they lost a lot until they started winning. This is what Santos want. We lost today, but maybe in a year we can come back and be champions."

Neymar's team-mate Ganso echoed the striker's comments and praised the Barca players for their dominant performance.

"[Sergio] Busquets is a great player, as well as Xavi and [Andres] Iniesta, who move the ball well and almost never make mistakes passing," the 22-year-old said.

"I think the result is normal, logically we really wanted to win, but Barcelona are a quality team. I have never played a team like this.

"The year was very good, but of course this serves as a learning experience and we hope to improve. I think for some chances we created that we could have scored at least one goal."

Starting last month and continuing every Friday through to January, Goal.com will publish extracts from Graham Hunter's highly-anticipated book, 'Barca: The Making of the Greatest Team in the World'. Ahead of Sunday's Club World Club final with Santos, the latest extract details how Lionel Messi helped the Catalans claim this trophy for the very first time in their history in 2009. Don't miss it!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDec 18, 2011

نیمار: بارسلونا به ما یاد داد که چطور فوتبال بازی کنیم

ستاره برزیلی سانتوس شاهد باخت 0-4 تیمش بود

سایت گل- نیمار روز یکشنبه شاهد شکست 0-4 تیمش مقابل بارسلونا در فینال جام باشگاه های جهان بود.

درپایان این دیدار ،نیمار در صحبتهایی به برتری محض تیم ابی اناری اشاره کرد و گفت:« نمی دانم که آیا بارسا شکست ناپذیر است یا نه. آنها بازیکنان خارق العاده ای دارند و امروز ما درسی آموختیم که آن را با خود به برزیل خواهیم برد.»

ستاره سانتوس از شکست تیمش مقابل بارسا و ناکامی اش در کسب جام قهرمانی جام باشگاه های جهان به شدت ناامید بود و البته معتقد است که از این تجربه درس بزرگی گرفته. نیمار گفت:« الان بی فایده است که از کارهایی که انجام دادیم و از آنچه که از دستمان پرید صحبت کنیم. ما بعد از برد در نبردهای متعددی به اینجا رسیدیم. ما دومین تیم برتر دنیا هستیم. نشان دادیم که می توانیم دوباره به اینجا بازگردیم. چند روز پیش مصاحبه ای با گواردیولا را تماشا می کردم. او گفت که در ابتدا باید شکست خورد تا برد را یاد گرفت. شاید این داستان، همان مسیری است که سانتوس در مسیر آن قرار دارد.»

2011/12/18

nw_nk
18-12-2011, 22:42
مسی: سانتوس شانسی برای پیروزی نداشت

مسی در این دیدار دو گل زد و نقش مهمی در پیروزی 4-0 تیمش داشت.

سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا، معتقد است تیمش در فینال جام باشگاه های جهان هیچ شانسی برای سانتوس باقی نگذاشت.

مسی در این دیدار دو گل زد و نقش مهمی در پیروزی 4-0 تیمش داشت.

او که به عنوان بهترین بازیکن این رقابت ها نیز معرفی شد، اعلام کرد پیروزی بارسا تنها نتیجه ممکن دیدار فینال می توانست باشد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما هیچ شانسی برای آنها باقی نگذاشتیم. مهمترین مسئله این بود که نشان بدهیم می توانیم خیلی خوب بازی کنیم. و در نهایت به پیروزی رسیدیم.

ما همیشه با یک سبک بازی می کنیم.سعی در حفظ توپ، کنترل بازی و حفظ مالکیت توپ تا جای ممکن. امروز توانستیم به این هدف برسیم."

بارسا در سال 2006 در فینال جام باشگاه های جهان در ژاپن مغلوب اینترناسیونال برزیل شد اما در دو فینال اخیرشان در این رقابت ها به پیروزی رسدیند و مسی امیدوار است بار دیگر بتوانند در این رقابت ها حضور پیدا کنند.

" آخرین باری که به ژاپن آمدیم، رفتار بسیار خوبی با ما شد. ما از همه متشکریم. امیدوارم بار دیگر بتوانیم به اینجا برگردیم."

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBy Behnam Jafarzadeh

2011/12/18

مسی بهترین بازیکن تورنمنت جام باشگاه های جهان

چابی ارناندس دوم شد و نیمار سوم شد

سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژآنتینی باشگاه بارسلونا توپ طلای تورنمنت جام باشگاه های جهان را مال خود کرد و عنوان بهترین بازیکن این رقابتها را به خود اختصاص داد

این ستاره آرژانتینی با دو گلی که در این تورنمنت به ثمر رساند توانست در رای گیری نهایی از چابی ارناندس، هم تیمی اش پیشی بگیرد. چابی ارناندس هم دوم شد و نیمار برزیلی توپ برنز را مال خود نمود

مسی در سال 2009 هم بهترین بازیکن تورنمنت جام باشگاه ههای جهان لقب گرفته بود. در آن سال هم بارسلونا با غلبه بر استودیانس قهرمان جام باشگاه های جهان شده بود.

به علاوه جایزه بازی عادلانه «فیر پلی» هم به بارسلونا رسید و تحویل کارلس پویول شد.

2011/12/18

نیمار، با پیراهن مسی و پویول به برزیل بازمی گردد

ستاره برزیلی که پیراهنش را با پویول عوض کرده بود، پیراهن مسی را هم از او خواست

سایت گل- پیش از آغاز دیدار فینال جام باشگاه های جهان بود که نیمار در صبتهایی اعلام کرد که قصد دارد تا پیراهنش را با پویول، مدافع باتجربه باشگاه کاتالان عوض کند. البته در پایان این بازی، او نتوانست به سراغ مسی نرود؛ نیمار به سراغ مسی رفت و پیراهن مسی را هم به یادگار گرفت.

بلافاصله بعد از به پایان رسیدن بازی، نیمار به سراغ پویول که روی نیمکت ذخیره ها قرار گرفته بود رفت و پیراهنهایشان را با هم عوض کردند. البته نیمار بعد از آن هم از مسی خواست تا پیراهنش را برای یادگاری به او دهد.

طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا،مسی به عنوان بهترین بازیکن تورنمنت انتخاب شد و توپ طلا را مال خود کرد. چابی توپ نقره را برد و توپ برنز به نیمار رسید. درهمان زمان بود که نیمار به سراغ مسی رفت و مسی هم بدون لحظه ای درنگ پیراهنش را به نیمار داد

2011/12/18

Dr.FANOOS
19-12-2011, 01:33
جفت گل مسی رو ببینید ، فوق العاده است نبوغ این پسر !
کافیه فقط ببینه طرف مقابلش یه کمی براش شاخ شده :دی واسه تیم تحت هیچ عنوان کم نمی ذاره ...
اون آرم خوشگل وسط پیراهن تیم هم برمی گرده ... توی دوران گواردیولا یک سال نداشتیمش !

فقط از گواردیولا باید بپرسیم تارگت بعدی ؟؟؟

Ezel
19-12-2011, 17:46
تیتر روزنامه برزیلی : « در جستجوی: بچه گمشده»

سایت گل- نمایش کمرنگ و کم فروغ نیمار در بازی یکشنبه دو تیم بارسلونا و سانتوس در فینال جام باشگاه های جهان که با شکست 0-4 تیم برزیلی همراه بود باعث شد تا روزنامه های برزیلی در گزارشهای خود به انتقاد از او بپردازند.

نیمار 19 ساله در جریان این بازی نتوانست کار خاصی انجام دهد تا روزنامه «مایس اسپورته» سائوپائولو تیتر بزند:« در جستجوی: پسربچه گمشده.»

در ادامه این تیتر این توضیح را می خوانیمک« این پسر بچه آخرین بار در حالی که برزیل را به مقصد ژاپن ترک می کرد دیده شده. چندین اسپانیایی و یک آرژانتینی متهم به شکنجه احتمالی این پسر بچه و دست رشته بازی کردن با او هستند. کسی که از این پسر بچه اطلاعی دارد به بیوه های پله ، پادشاه دنیای فوتبال، خبر بدهد.»

پی نوشت : "نیمار بهتر از مسی است" ! :31:

nw_nk
19-12-2011, 20:35
گواردیولا: در فینال،مثل یک آرتیست،هنرنمایی کردیم ؛تمرکزمان برروی کسب جامهای بعدی است

این مربی 40 ساله از قهرمانی تیمش در جام باشگاه های جهان غرق در شادی بود

سایت گل- پپ گواردیولا،مربی جوان بارسلونا از برد 0-4 تیمش مقابل سانتوس در فینال جام باشگاه های جهان شاد و سرخوش بود

بارسلونا در نیسان استادیوم توانست به برد اسانی دست بیابد و گواردیولا معتقد است که شاگردانش مقابل حریف برزیلی مثل یک «آرتیست» به هنرنمایی پرداختند

گواردیولا در کنفرانس خبری پایانی بازی گفت:« نیمه اول فوق العاده بود. ما مثل یک آرتیست بزرگ هنرنمایی کردیم. بازیکنانم هرکاری که به ذهنشان می رسید و می خواستند را انجام می دادند و نتیجه بازی این را ثابت می کند. مسی در این بازی فوق العاده بود.»

پپ ادامه داد:« ما باید همچنان بهتر و بهترشویم. اکنون به کاتالونیا باز می گردیم و نهایت تلاشمان را برای کسب پیروزیهای بیشتر به کارخواهیم گرفت. در حال حاضر تمرکزمان را برروی کسب جامهای بعدی قرار داده ایم. واقعا خوشحالم که مربی این بازیکنان هستم و از اینکه این بازیکنان بزرگ را هدایت می کنم، احساس غرور می کنم.»

گواردیولا در ادامه صحبتهایش گفت:« ما به آینده ایمان داریم. اگر تیم من الان از تلاش دست بکشد،من متعجب خواهم شد. بازیکنانم می خواهند به رشد و پیشرفت ادامه دهند. ما می خواهیم به ارائه یک فوتبال خوب ادامه دهیم و ثابت کنیم که تیم تراز اولی هستیم.»

گواردیولا در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که مطمئن نیست که بارسای کنونی اوقابل مقایسه با تیم ملی هلند دهه 1970 است یا نه. گواردیولا گفت:« نمی دانم که آیا این بهترین بارسلونای دنیاست یا نه. در این پروسه، بازیکنان نسل قبل تلاش فراوانی انجام دادند. و شاید بازیکنان نسل بعد بارسا هم از این نتایج خوب پا را فراتر بگذارند ولی این شاید مسئولیت فرد دیگری باشد. من نمی دانم که آیا «توتال فوتبال» ما بهتر از تیم ملی هلند است یا نه. گاهی وقتها تیم ما با آژاکس مقایسه می شود و ما احساس غرور می کنیم. آنها قهرمانی های زیادی به دست آورده بودند و یک تیم افسانه ای هستند.»

بازی بعدی بارسلونا در جام حذفی اسپانیا در روز 22 دسامبر و مقابل اوسپیتالت برگزار خواهد شد.

By Ghazal Ziari

2011/12/1

سرمربی سانتوس: شکست دادن بارسا غیرممکن است

دو گل از مسی و گل های ژاوی فابرگاس پیروزی پرگل کاتالان ها را در این دیدار را رقم زد و سبب شد تا سرمربی برزیلی این تیم را مورد ستایش قرار دهد.

سایت گل- موریسی رامالیو، سرمربی سانتوس، بعداز شکست 4-0 تیمش مقابل بارسا اعلام کرد شکست دادن تیم کاتالانی غیرممکن است.

دو گل از مسی و گل های ژاوی فابرگاس پیروزی پرگل کاتالان ها را در این دیدار را رقم زد و سبب شد تا سرمربی برزیلی این تیم را مورد ستایش قرار دهد.

او در پایان بازی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما احساس نمی کنیم شکست خورده ایم. شکست مقابل بارسا باعث سرافکندگی نیست. کیفیت بالای آنها در همه جا زبانزد است. ما تلاش کردیم بازیکنان بارسا را متوقف کنیم اما کار بسیار دشواری بود. فکر نمی کنم تیمی بتواند بارسا را شکست بدهد.

من چیزهای زیادی از این دیدار یاد گرفتم. صحبت کردن از پیروزی مقابل بارسا در حال حاضر بسیار دشوار است. آنها با تیم های زیادی در دنیا بازی کرده اند و تقریبا مقابل همه آنها به پیروزی رسیدند. شکست دادن آنها تقریبا غیرممکن است.

ما همچنان باید رویای شکست دادن بارسا را در سر داشته باشیم. به بازیکنانم گفتم باید سال بعد هم در این رقابت ها حضور داشته باشید. ما به اهداف و رویاهای بزرگ نیاز داریم. باید فروتن باشیم و باید رویاهای مان را زنده نگه داریم."

By Behnam Jafarzadeh

2011/12/18

boy iran
21-12-2011, 13:12
رقابت های جام باشگاههای جهان که در سطح بالایی برگزار می شود، سال 2005 به رسمیت شناخته شد. اکنون بارسا با دو قهرمانی در صدر جدول این رقابت ها قرار دارد و پر افتخارترین تیم است.

در این رقابت ها بارسا دو بار (2009 و 2011) و هر کدام از تیمهای اینتر (2010)، منچستر یونایتد(2008)، میلان (2007)، پورتوی پرتغال(2006)، سائو پائولو (2005) و کورینتیانس(2000) هر دو از برزیل یکبار قهرمان شده اند.

نتیجه اخیر (4-0) در بازی فینال، بهترین نتیجه بدست آمده در فینال این رقابت ها از قدیم تا کنون بوده است.

مسی بهترین گل زن تمام عیار این رقابت ها بوده است. او با 4 گل در کنار دنیلسون قرار دارد و تنها 3 گل با پله فاصله دارد.

بازیکن آرژانتینی اولین بازیکنی است که دو بار توانسته جایزه بهترین بازیکن این مسابقات که از سال 1980 به بعد ایجاد شده را کسب کند.

این تیم در نهایت موفق به شکستن طلسم مقابل تیمهای برزیلی در ژاپن شد، جایی که آنها در دو فینال در مقابل سائو پائولو (1992) و اینتر دی پورتو آلگره (2006) شکست خورده بودند.

بارسا در مقابل سانتوس 72% توپ را در اختیار داشت. این برتری در پانزده دقیقه اول بازی به 80% هم می رسید.

در مجموع بازی با 881 پاس بارسا و 256 پاس تیم برزیلی به پایان رسید.

ژاوی با 151 پاس صحیح از 160 پاس فعال ترین بازیکن میدان بود.

بوسکتس با 15 توپگیری از بازیکنان حریف، بیشترین مهار توپ را در بازی داشت.

LittLe_BeAr
21-12-2011, 15:20
دل بوسکه: از کارهایی که گواردیولا انجام می دهد خوشم می آید

مربی تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی درمورد برتری بارسا مقابل سانتوس صحبت کرده است

سایت گل- بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا درآستانه سال جدید میلادی به ارزیابی عملکرد اسپانیایی ها پرداخته است

دل بوسکه درصحبتهایی با اشاره به قهرمانی بارسلونا در رقابتهای جام باشگاه های جهان گفت:«این هم لحظه خوب دیگری برای فوتبال اسپانیا بود . فوتبال اسپانیا جزو بهترینهاست و عنوان قهرمانی جدیدی برای بارسلونا، اثبات خوبی برای این موضوع است. ما یک لیگ قوی داریم. دو تیم ما برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا می جنگند و در سایر تورنمنت ها هم نماینده های زیادی داریم. باید از این بابت راضی و خوشحال باشیم.»
دل بوسکه در مراسم جشن «کروات های انسجام» در مورد برتری بارسلونا مقابل سانتوس در فینال جام باشگاه های جهان صحبت کرد سرمربی ماتادورها با اشاره به عملکرد خوب بارسا دراین بازی گفت:«از هر کاری که گواردیولا انجام می دهد خوشم می آید. بارسا توانست مانع از درخشش نیمار شود.»

این مربی باتجربه نسبت به تمدیدقراردادش با ماتادورها خوش بین است. دل بوسکه همچنین برای ویا آرزوی سلامتی کرد و گفت:« امیدوارم که روند بهبود او به خوبی طی شود. من با دکتر او صحبت کردم و او با خوش بینی تمام در این باره نظرش را ابراز کرد. تمام بازیکنانی که در تیمهای باشگاهی شان توپ می زنند و عملکرد خوبی دارند، باید امیدوار باشند تا در یورو حضور داشته باشند. ما با بهره گیری از بازیهای دوستانه مان در ماه فوریه، پایه اصلی تیممان برای یورو2012 را تشکیل خواهیم داد.»