PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خریدکیس سرورتا800تومان

mkmosaarg
26-10-2011, 11:21
سلام دوستان
برای دفتردانشگاه با بودجه 800تومان نیازبه کیس سرور (بدون مانیتور)دارم که بتونه 5 تا کلاینت رو ساپورت کنه وکلاینت ها به اینترنت وصل بشن
این سرور هرروز بین 12 تا15 ساعت باید روشن باشه

کلا برای راه اندازی همچین سروری چی نیاز دارم؟چه قطعه هایی برای کارایی وپایداری سرورمهم هستند؟

PC_Expert
26-10-2011, 14:03
سلام
برای این سرور نیاز به 800 تومن هزینه کردن نیست.

CPU: AMD Phenom ii 955: 150
MB: ASRock 880G Pro3: 128
RAM: 2*2G 1333 Kingmax: 35
VGA: HD4250 Onboard: 0
HDD: Seagate 7200-12 500GB: 50
Case: Green magnum2: 47
Power: Enermax EPR425AWT: 110
ODD: DVD-RW HP 1270i: 30

sum: 550

پردازنده پیشنهادی به اندازه کافی برای این سیستم قوی هست. همچنین پاور پیشنهادی میتونه 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته در دمای 40 درجه کار کنه! و خرید این پاور رو برای سیستمی که ساعات زیادی در روز روشن خواهد بود توصیه میشه.

mkmosaarg
26-10-2011, 16:29
سلام

پردازنده پیشنهادی به اندازه کافی برای این سیستم قوی هست. همچنین پاور پیشنهادی میتونه 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته در دمای 40 درجه کار کنه! و خرید این پاور رو برای سیستمی که ساعات زیادی در روز روشن خواهد بود توصیه میشه.

ممنون دوست عزیز:11:فقط میشه یه لیستم براساس اینتل بدین نه این که همه جا باب شده AMD زودداغ میکنه مشکل پیدا میکنه، میترسم 4 روزدیگه بحثی پیش بیاد ،بهم گیربدن :worried:

EXXTREME
26-10-2011, 18:33
سلام

پاور خیلی گرونه هیچ دلیلی برای انتخاب این پاور با این قیمت نجومیش و توانه خنده دارش نیست.
دوست عزیز پاوره سیستم من جز پاورهای به قول معروف اشغاله ولی سیستمم الان 3ماه خاموش نکردم و در حال دانلوده.
انرمکس پوله اسمشو میخوره دوست عزیز پس بهتره شما خام تبلیغاتش نشین.:10:
برای سیستم سرور همیشه باید کولر انتخاب بشه.
در هر صورت پیشنهاد من:
amd x6 1055t=190
coole:twister 120=42
mb:asrock 880g extreme3=140
ram:8gb(2*4)gb kingmax=60
hdd:500gb seagate 12=50
odd:pioneersata=35
case:magnumII +2fan=55
power:green 530a-eu=70
640
دوست عزیز این سیستم بصورت 100% از کارهای فعلی و اینده بر خواهد اومد و تمام قطعاتش ردیفه.
توصیه من اینکه وقتی بودجه داری یه چیز خوب بگیر بعدا نخوای با ضرر ارتقاش بدی.
با اینتل هم میشه ولی ارزش نداره و مثله این مشتی نمیشه.

PC_Expert
26-10-2011, 21:28
نه این که همه جا باب شده AMD زودداغ میکنه مشکل پیدا میکنه

این حرف که از اون حرف های بی اساس بازاریه.

cpu: Intel core i5 2320: 235
mb: ASRock H67M-GE: 130

این دو رو جایگزین قطعات معرفی شده در بالا کنید.

__________________________________________________ ____________________________

پاور خیلی گرونه هیچ دلیلی برای انتخاب این پاور با این قیمت نجومیش و توانه خنده دارش نیست.
دوست عزیز پاوره سیستم من جز پاورهای به قول معروف اشغاله ولی سیستمم الان 3ماه خاموش نکردم و در حال دانلوده.
انرمکس پوله اسمشو میخوره دوست عزیز پس بهتره شما خام تبلیغاتش نشین

از اونجایی که نسبت به ویژگیهای پاور پیشنهادی آشنا نیستید به این پاور اتهام قیمت نجومی در کنار توان خنده دار رو زدید!

این پاور دارای رده برنز استاندارد 80Plus هست که نشون دهنده کیفیت بالای تولید این پاور هست. پاورهای سری B گرین دارای چنین استانداردی هستند که قیمت های پایینی ندارند. علاوه بر اون این پاور کیفیت ساخت بسیار بالایی داره که ظاهرا" برای شما چندان اهمیتی نداره و شما اون رو با سری EU از گرین مقایسه کردید!

ثانیا" وقتی برداشت شما از توان پاور فقط معطوف به اعداد نوشته شده روی پاور -که بیشتر جنبه نامگذاری دارند تا نشون دادن توان واقعی - باشه نتیجه ی بهتری حاصل نخواهد شد، پاور GP530A-EU دارای 2 ریل در شاخه 12 ولت هست که حداکثر توان خروجی ترکیبی در رو ریل 37 آمپر هست، حال آنکه پاور پیشنهاد شده با وجود درج عدد 425 در مدلش، دارای 3 ریل در شاخه 12 ولت بوده که توان مجزای هر ریل 22 آمپر هست، از لحاظ توان دست کمی از GP530A-EU نداره و قادر به تغذیه کارت های گرافیکی هست که بعضا" پاور GP530A-EU در تغذیه اونها با افت ولتاژ مواجه میشه!

اگرچه من تو بسیاری از پیشنهاد هام پاور GP530A-EU رو پیشنهاد میدم اما نه در رده استاندارد و راندمان پاور (که در مدل پیشنهادی 88 درصد هست) ، نه در کیفیت قطعات به کار رفته و نه در به قول شما اسم و شهرت و سابقه خوب، نمیتونم Enermax EPR425AWT رو با GP530A-EU مقایسه کنم.

.

EXXTREME
26-10-2011, 22:17
این حرف که از اون حرف های بی اساس بازاریه.

cpu: Intel core i5 2320: 235
mb: ASRock H67M-GE: 130

این دو رو جایگزین قطعات معرفی شده در بالا کنید.

__________________________________________________ ____________________________

از اونجایی که نسبت به ویژگیهای پاور پیشنهادی آشنا نیستید به این پاور اتهام قیمت نجومی در کنار توان خنده دار رو زدید!

این پاور دارای رده برنز استاندارد 80Plus هست که نشون دهنده کیفیت بالای تولید این پاور هست. پاورهای سری B گرین دارای چنین استانداردی هستند که قیمت های پایینی ندارند. علاوه بر اون این پاور کیفیت ساخت بسیار بالایی داره که ظاهرا" برای شما چندان اهمیتی نداره و شما اون رو با سری EU از گرین مقایسه کردید!

ثانیا" وقتی برداشت شما از توان پاور فقط معطوف به اعداد نوشته شده روی پاور -که بیشتر جنبه نامگذاری دارند تا نشون دادن توان واقعی - باشه نتیجه ی بهتری حاصل نخواهد شد، پاور GP530A-EU دارای 2 ریل در شاخه 12 ولت هست که حداکثر توان خروجی ترکیبی در رو ریل 37 آمپر هست، حال آنکه پاور پیشنهاد شده با وجود درج عدد 425 در مدلش، دارای 3 ریل در شاخه 12 ولت بوده که توان مجزای هر ریل 22 آمپر هست، از لحاظ توان دست کمی از GP530A-EU نداره و قادر به تغذیه کارت های گرافیکی هست که بعضا" پاور GP530A-EU در تغذیه اونها با افت ولتاژ مواجه میشه!

اگرچه من تو بسیاری از پیشنهاد هام پاور GP530A-EU رو پیشنهاد میدم اما نه در رده استاندارد و راندمان پاور (که در مدل پیشنهادی 88 درصد هست) ، نه در کیفیت قطعات به کار رفته و نه در به قول شما اسم و شهرت و سابقه خوب، نمیتونم Enermax EPR425AWT رو با GP530A-EU مقایسه کنم.

.
دوست عزیز لینکه سازندشو بده لطفا و لینک قیمتشو.

PC_Expert
26-10-2011, 22:34
دوست عزیز لینکه سازندشو بده لطفا و لینک قیمتشو.

لینک سازنده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و بررسی وبسایت anandtech در مورد این سری از پاورهای Enermax :

که به طرز جالبی این پاورها در لود 110 درصد، کمتر از 3 درصد افت ولتاژ داشتن :18:

منبع قیمت هم اینترنت نیست، بازاره، ولی یه سایت قیمت مربوط به 1 ماه و 17 روز پیشش رو داره! :

EXXTREME
26-10-2011, 23:59
این پاور دارای رده برنز استاندارد 80Plus هست که نشون دهنده کیفیت بالای تولید این پاور هست.
دوست عزیز پاورهای سری au دارای استاندارد 80پلاس هستند.البته برنز خیر.
در ضمن فرقشون 2 درصده یعنی 82 و 84 به نظرت این 2 درصد مهمه؟:31:خب معلومه که نه.پاور مهمه 8 پلاس داشته باشه حالا برنز یا استاندارد.ولی این مورد در گلد و پلاتینیوم صدق نمیکنه.

سری b دارای همین استاداردن ولی قیمت پایینی ندارند

علاوه بر اون این پاور کیفیت ساخت بسیار بالایی داره که ظاهرا" برای شما چندان اهمیتی نداره و شما اون رو با سری EU از گرین مقایسه کردید
دوست عزیز اولا مقایسه این دو پارو اشتباهه چون از نظره قیمت به شدت تفاوت دارند و من هم جایی مقایسش نکردم حرفه تو دهنه بنده نزارین:31:
اگر بحثه مقایسه باشه این پارو باید با هم قیمت خودش یعنی green 585b مقایسه بشه که هر دو برنز هستند ولی تفاوتهایی هم دارند:
گرین دارای استاندارد 2.31 هست ولی انرمکس 2.3 حتما میدونی که این اعداد بصورت اعشاری اضافه میشن و خیلی مهم هستند.
گرین تو شاخه 12 ولت میتونه 43 امپر بکشه ولی انرمکس 33 امپر.همینطور 3.3 و 5
گرین تو ش 12 میتونه 516وات بده ولی انرمکس 396.همینطور 3.3 و 5
هر دو خازنهای ژاپنی استفاده شدند.
مهمترین نکته اینکه شما به استانداردهای گرفته از گرین نگاه کنین بعد به انرمکس نگاه کنین خندتون میگیره:27:
گرین دارای 16 گواهینامه هست ولی این پاوره انرمکس فقط 3تا:27:

دوست من این کوتاه فکریه شما میرسونه که داری au با انرمکس مقایسه میکنی اگرچه در خیلی موارد هم au سرتره نمونش همون استانداد شاخه 12. یا داشتمن 4 گواهینامه بیشتر نسبت به انرمکس.
مطمئن باش اگر انرمکس میتونست این گواهینامه هارو بگیره میزد تو سایتش چون جز موراد مهم هست توی انتخاب پاور.
دوست عزیز شما داری یجوری بحث میکنی هر کی ندونه فکر میکنی از انرمکس پول گرفتی:31:شوخی کردم عزیز.
بریم سره صحبتاتون.

پاور GP530A-EU دارای 2 ریل در شاخه 12 ولت هست که حداکثر توان خروجی ترکیبی در رو ریل 37 آمپر هست، حال آنکه پاور پیشنهاد شده با وجود درج عدد 425 در مدلش، دارای 3 ریل در شاخه 12 ولت بوده که توان مجزای هر ریل 22 آمپر هست،
بله درسته گرین دارای 37 امپر هست ولی یجاییرو اشتباه بزرگی کردی و اینکه انرمکس در حالت ترکیبی دارای 33امپر است یعنی 4 امپر کمتر.

از لحاظ توان دست کمی از GP530A-EU نداره و قادر به تغذیه کارت های گرافیکی هست که بعضا" پاور GP530A-EU در تغذیه اونها با افت ولتاژ مواجه میشه!
خب:20:پاور 530 دارای توان 450وات در ش 12 ولت است ولی انرمکس 396وات:31:دوست عزیز اینارو میدونستی واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست من اینطور که من بررسی کردم انرمکسی که شما پیشنهاد دادین با اون قیت نجومیش هیچ برتی به سری au نداره چه برسه سری b
در اخر باید خدمتت عرض کنم پاوره انرمکس مورد نظر برای سال 2008 میباشد یعنی 3 سال پیش ولی گرین واسه پارساله تقریبا اینمهمترنی نکتشه به خاطره همینه که تو سایت انرمکس نوشته:
ATX12V v2.3 support for latest Intel® Core™ 2 Duo/Quad/Extreme/i7, and AMD® Athlon™ 64X2 & Phenom™ X3/X4and SLI™ or CrossFire X™.
مونطور که میبینی اخرین سی پی یوش سوکته 775 هست نه 1366 زده نه 1156 نه 1155 پس مشخصه خیلی قدیمیه.میتونی بری سایتش هم ببینی.

شهرت چی دوست من.خودتون رو گول نزنید. من مطمئنم شما با پاورهای انرمکس کار نکردین یا اگر کار کردین تو جوه قیمتش بودین فکر کردین خفنه:31:دوست من هر چی گرونتر باشه بهتر نیست به خصوص در ایران که هر چی از اونور بیاد 6 برابر فروخته میشه.
اون لینکه اناند هم که دادین انده خنده بود واقعا.پس کلا بیخیال:27:

از هر چه بگزریم سخن گارانتی خوش تر است.
مدت گارانتیه پاورهای گرین 4ساله دوست عزیز برای انرمکس چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما به چه امیدی این پاورو به این بنده خدا پیشنهاد دادی؟
دوستان من فردا تا شب بیرونم ممکنه نتونم جواب بدم پس دیر جواب دادنمو بی احترامی تلقی نکنین:11:
البته بحثی دیگه نمونده چون تمام مطالب گفته شده و کسی که اصلا ندونه پاور چیه با خوندنش میفهمه قضیه چیه. و اگر شما میخواین کشش بدی و دفاع کورکورانه کنی بحثش جداست.

:11:p30world:11:

PC_Expert
27-10-2011, 11:22
برای جلوگیری از شلوغی تاپیک و تصمیم گیری صاحب تاپیک از نقل قول و پاسخ مجزا به هر نقل قول خووداری میکنم، صحبت های شما به 2 دسته تقسیم میشد:

1. استانداردها و گواهینامه ها:

شما ضمن بی اهمیت دونستن تفاوت رده های استاندارد 80 پلاس ، این 2 پاور رو از این لحاة تقریبا" یکسان دونستید، حاال آنکه مهم 2درصد راندمان نیست، مهم اینه برای افزایش این 2درصد چقدر باید قطعات بهتری به کار بره، در واقع این استاندارد میتونه شاخص و نمونه ای از کیفیت پاور باشه.
همین طور صحبتی از LGA 775 و LGA 1155 کردید که این موضوع این قدر بی ربط به بحث پاور هست که جای جواب دادن نداره، گویی که مثلا" LGA 1155 برق 50 ولت میخواد که این پاور نداره و اگه وصل کنید کار نمیکنه! :31:

سپس فرمودید که پاور پیشنهادی من 4تا گواهینامه گرفته و گرین 12 تا :31: :31::31:
شاید شما عکس های گذاشته شده در سایت گرین برای معرفی پاور که معمولا" تولید کنندگان سخت افزار در قسمت Overview محصولاتشون قرار میدهند رو گواهینامه میدونید؟! اگه منظورتون چنین عکس هایی هست که اون ها گواهینامه نیستند، نه کسی میده و نه کسی میگیره! و کاربردش شلوغ کردن صفحه وب هست! اگه منظورتون چیز دیگه ای هست که خوشحال میشدم اسم برده و یا لینک میدادید.
تاریخچه گواهینامه های دریافتی enermax رو در لینک زیر میتونید ببینید:

که در بسیاری موارد اولین در دنیا بوده.

در مقابل امتیازهایی که یک محصول از وبسایت ها و مجلات کامپیوتری معتبر میگیره ملاک خوبی برای بررسی اون محصول هست، در بالا یک نمونه از این بررسی ها رو از وبسایت معتبر anandtech به حضورتون ارایه دادم، که ظاهرا" این وبسایت رو قبول ندارید و بررسی دقیقش رو با عنوان "خنده دار" ارزیابی کردید!! در بخش پایانی این بررسی میخونیم:
The Enermax Pro82+ perform extremely well in our tests, and as such we are awarding both series our Gold Editors' Choice Award.
چنین تست های موفقی از سوی این پاور و دریافت نشان طلایی این وبسایت و بسیاری از وبسایت های سخت افزاری معتبر بیشتر میتونه مورد توجه قرار بگیره تا نشون دادن مشخصات پاور به صورت عکس و گواهینامه تلقی شدن اون از سوی برخی!

2. توان پاور:

در اینجا اساسا" دلیل پیشنهاد پاور توانش نیست، اگر به سایر پیشنهاد های من در تاییک های دیگه مراجعه کنید چنین پاوری رو پیشنهاد نمیدم، چون قرار نیست 15 ساعت در روز کار کنند! سیستم پیشنهاد شده مصرفی کمتر از 200 وات داره، بنابراین نیازی به توان های بالا نداره. طبیعی هست که شما گرین 585 رو با این پاور مقایسه کنید اعداد و ارقامی ارایه میکنید که قویتره! دلیل این پیشنهاد همون طور که در پست اول هم اشاره شد کیفیت فوق العاده پاور هست که برای اثبات این کیفیت مجددا" شما رو به بررسی انجام شده در anandtech که لینکشو در بالا مشاهده میکنید جلب میکنم تا دقت ولتاژ خروجی ها، عدم افت ولتاژ های نا متعارف و ... رو ببینید. اگر بتونید اهمیت این موضوعات رو درک کنید!

دوست من این کوتاه فکریه شما میرسونه
کوته فکر کسی است که جلوی پاش رو میبینه و با بی احترامی و توهین برای ارضای نیاز به بهتر دیده شدن و جانب حق رو داشتن چنین صحبت میکنه.
من با شما صحبت دیگه ای ندارم.

EXXTREME
27-10-2011, 19:48
برای جلوگیری از شلوغی تاپیک و تصمیم گیری صاحب تاپیک از نقل قول و پاسخ مجزا به هر نقل قول خووداری میکنم، صحبت های شما به 2 دسته تقسیم میشد:

فقط 2 دسته:31: پس اون همه دلیلو مدرکی که اوردم جوابی نداشت:13:
1. استانداردها و گواهینامه ها:

شما ضمن بی اهمیت دونستن تفاوت رده های استاندارد 80 پلاس ، این 2 پاور رو از این لحاة تقریبا" یکسان دونستید، حاال آنکه مهم 2درصد راندمان نیست، مهم اینه برای افزایش این 2درصد چقدر باید قطعات بهتری به کار بره، در واقع این استاندارد میتونه شاخص و نمونه ای از کیفیت پاور باشه.
دوست عزیز واقعا ناراحت میشم میبنم اینجوزی افتادی تو گرداب تبلیغاتی مثل 80 پلاس.البته 80 پلاس گواهینامه بسیار مهمی است ولی بعد از این که برندی این گواهینامرو دریافت کرد مهم نیست حالا محصولش 80 باه یا 82.
در ضمن عزیز دل این تستها در محیط ازمایشگاهی انجام میشه پس زیاد تو محیط واقعی روش حساب نکن.
ولی نکته مهمتر اینکه peak load در گواهینامه های 80 پلاس فرق میکنه.

همین طور صحبتی از LGA 775 و LGA 1155 کردید که این موضوع این قدر بی ربط به بحث پاور هست که جای جواب دادن نداره، گویی که مثلا" LGA 1155 برق 50 ولت میخواد که این پاور نداره و اگه وصل کنید کار نمیکنه! :31:

نه مهندس شما نگرفتی:31: ببین وقتی تو مشخصات یه پاور به خصوص به خصوص تو سیاتش با سی پی یوهای high end :31: سوکت 775 یعنی core 2 quad ex سازگاره و قابلیت پشتیبانیشو داره شما باید حساب کار دستت بیاد که این پاور چقدر قدیمیه که ننوشته سوکت 1366 1156 1155 ساپورت میکنه.البته تو پسته قبل هم گفتم این پاور خط تولیدشو ساله 2007 یا 2008 زده.ولی گرین 2011.

سپس فرمودید که پاور پیشنهادی من 4تا گواهینامه گرفته و گرین 12 تا
شاید شما عکس های گذاشته شده در سایت گرین برای معرفی پاور که معمولا" تولید کنندگان سخت افزار در قسمت Overview محصولاتشون قرار میدهند رو گواهینامه میدونید؟! اگه منظورتون چنین عکس هایی هست که اون ها گواهینامه نیستند، نه کسی میده و نه کسی میگیره! و کاربردش شلوغ کردن صفحه وب هست! اگه منظورتون چیز دیگه ای هست که خوشحال میشدم اسم برده و یا لینک میدادید.

مجموعه از مشخصات و گواهینامه ها مثل sli & crossx&80plus و مشخصاتی مانند silent active pfc و...
کاربردش هم شلوغ کردن وب نیست و توضیحاته محصول با عکس است.

تاریخچه گواهینامه های دریافتی enermax رو در لینک زیر میتونید ببینید:

که در بسیاری موارد اولین در دنیا بوده.

دوست عزیز این لینک فقط تاریخچه گواهی نامه نیست 80% مربوط میشه به این که مثلا اولین پاوری که 1000وات داشته یا 8 فاز بوده که اینا اصلا مهم نیست و نامبردن اینا خنده داره البته تو خوده لینک هم نوشته Milestones پس اینا گواهی نامه نیستن.:27:

در مقابل امتیازهایی که یک محصول از وبسایت ها و مجلات کامپیوتری معتبر میگیره ملاک خوبی برای بررسی اون محصول هست، در بالا یک نمونه از این بررسی ها رو از وبسایت معتبر anandtech به حضورتون ارایه دادم، که ظاهرا" این وبسایت رو قبول ندارید و بررسی دقیقش رو با عنوان "خنده دار" ارزیابی کردید!! در بخش پایانی این بررسی میخونیم:

نمیدونم چرا شما علاقه دارین حرف تو دهنه منه بیگناه بزارین من کی گفتم بررسی اناند خنده داره و یا قبولش ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟عزیزم گفتم لینکی که دادی خنده دار بود یعنی نتیجه گیری که شما ازش کردین ودارین به عنوانه مدرک ارائه میدین خنده داره.فهمیدی؟یا بیشتر توضیح بدم؟

چنین تست های موفقی از سوی این پاور و دریافت نشان طلایی این وبسایت و بسیاری از وبسایت های سخت افزاری معتبر بیشتر میتونه مورد توجه قرار بگیره تا نشون دادن مشخصات پاور به صورت عکس و گواهینامه تلقی شدن اون از سوی برخی!
اگر ایران هم نبود گرین تو 100 تا وبسایت خارجی اول میشد.پاورهای گرین ساخت شرکت بزرگ و معتبر sventeam است اینو برای اونایی گفتم که فکر میکنن ایرانیه.

در اینجا اساسا" دلیل پیشنهاد پاور توانش نیست، اگر به سایر پیشنهاد های من در تاییک های دیگه مراجعه کنید چنین پاوری رو پیشنهاد نمیدم، چون قرار نیست 15 ساعت در روز کار کنند! سیستم پیشنهاد شده مصرفی کمتر از 200 وات داره، بنابراین نیازی به توان های بالا نداره. طبیعی هست که شما گرین 585 رو با این پاور مقایسه کنید اعداد و ارقامی ارایه میکنید که قویتره! دلیل این پیشنهاد همون طور که در پست اول هم اشاره شد کیفیت فوق العاده پاور هست که برای اثبات این کیفیت مجددا" شما رو به بررسی انجام شده در anandtech که لینکشو در بالا مشاهده میکنید جلب میکنم تا دقت ولتاژ خروجی ها، عدم افت ولتاژ های نا متعارف و ... رو ببینید. اگر بتونید اهمیت این موضوعات رو درک کنید!

شما تو پسته قبلیتون با شهامت تمام گفتی انرمکس توان شاخه 12 بیشتری داره که به شما ثابت کردم اینطور نیست و سری استاندارد گرین هم ازش بیشتر دارن.پس توا تغذیرو شما پیش کشیدی.

کوته فکر کسی است که جلوی پاش رو میبینه و با بی احترامی و توهین برای ارضای نیاز به بهتر دیده شدن و جانب حق رو داشتن چنین صحبت میکنه.
من با شما صحبت دیگه ای ندارم.

دوست عزیز اینجا کلاس ادبیات نیست بهتره جو گیر نشین.
شما یه پوره فوق العاده مزخرف نسبت به قیمته فضاییش پیشنهاد دادی و نمیخوای از گفتت کوتاه بیای چون میترسی خدایی نکرده زایع بشی.چون امثال شما به قیمت نگاه میکنن و فکر میکنن هر چی خوبه گرونه نمیدونن که بابا توایران داره گرون فروخته میشه به دو برابر قیمت ولی در دنیا اینطور نیست.
ولی عزیز اگر داری اینجا فعالیت میکنی به خاطره کمک به دیگرانه پس اجازه نده غرورت باعث بشه یه بنده خدا ضرر کنه.و جنسی بگیره که بعدا پشیمون بشه.
کلا بحثه چرتیه من نمیدونم چرا خودمو قاطی کردم بابا هر پاوری میخوای پیشنهاد بده.صاحب تاپیک هم عقل داره و میدونه چی بده و چی خوبه.