مشاهده نسخه کامل
: نحوه اضافه کردن منوی متحرک به ادیوس
masoudtr
26-10-2011, 00:10
سلام دوستان کسی میدونه چجوری میشه منوی متحرک به فیلم هایی که با ادیوس ویرایش شده و با ادیوس هم میخواهیم روی دی وی دی رایت کنیم اضافه کرد؟
سلام دوستان کسی میدونه چجوری میشه منوی متحرک به فیلم هایی که با ادیوس ویرایش شده و با ادیوس هم میخواهیم روی دی وی دی رایت کنیم اضافه کرد؟
نميدونم منظورتون رو درست متوجه شدم يا نه !!! ولي توي اديوس 6 كليد shift + f11 رو بزنيد برگه style از اونجا ميشه بك و ... رو عوض كنيد . ( اينو امروز ياد گرفتم :46: )
masoudtr
27-10-2011, 01:29
فقط بک گراند اش را میشه عوض کرد من میخوام یک منوی متحرک داشته باشم مثل منوی اول فیلم ها
adame_haji
15-02-2012, 07:02
سلام مسعود جان
ميدونم 111 روز گذشته
در اين مورد چيزي پيدا نكردي خودت ؟
منم بد جور طلبشم
سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه سري چيز ميز داره
من همشو گرفتم
ولي براي adobe dvd encore و افتر افكته
اگه چيزي بود منو هم خبر كن
edius.premiere
30-04-2012, 21:15
بهترین راه خروجی گرفتن بصورت امپگ توی ادیوس و طراحی منو توی سونی دی وی دی آرشیتکته تا منوها موسیقی داشته باشن یا متحرک باشن یا کارای دیگه
nimatavassoli
01-05-2012, 05:39
بعد از اتمام كار مونتاز قسمتي كه خاستي منو باشد در يك سكانس ميزاري. هرجاي ان سكانس راخاستي منو باشد مارك ميذاري. كارت تموم شد برو به فايل-برينت تو فايل - برن تو ديسك. تنظيمات انجا هست ياد ميكيري
akbarrahemi
01-05-2012, 09:28
سلام منوی متحرک اگرمنظورتان اول فیلم باشد موقع خروجی گرفتن اول بامارک این ومارک اوت انتخاب میکنید
سپس burn discراانتخاب میکنیددرآن قسمت میتوانیدمنوی اول فیلمتان رادرست کنید:20:
nima_effat
24-05-2012, 14:32
با ادیوس نمیشه منوی متحرک ساخت فقط در حد یک بکگراند و چند تا دکمه ساختن جواب میده . خروجی بگیر ببر توی یه نرم افزار دیگه واسش منو بساز
البته الان منو های ساده تر مد شده این کارو نکنی کلا بهتره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.