مشاهده نسخه کامل
: داغ کردن کارت گرافیک 4870و6200 و قطع شدن تصویر(مشکل قلع مردگی )
با سلام خدمت دوستان
من یه مشکل برام پیش اومده واونم اینه که حدود یه هفته پیش وقتی سیستم تو استند بای بود حدود یک ساعت وقتی اومدم از استند بای در بیارم سیستم رو تصویر به شدت خط خطی و شطرنجی شد
سیتم رو خاموش کردم دیگه تصویر نداد
گذاشتم کیس خنک که شد حدود یک ساعت دوباره که روشن کردم تصویر داد و بعد باز هم قطع شد
دیگه روشن نشد تا اینکه پیش یکی از دوستان سخت افزاری بردم گفت قلع اب کرده یا قطع شده
حرارت داد و درست شد ولی بعد از دو روز دوباره تصویر پرید
حالا مشکل اصلی اینه که من از 2-3 روز پیش از کیس برادرم گرافیکش رو که 6200 جیفورس هست بستم رو این کیس خودم 2 روز کار کرد و امروز یه دفعه مثل اون کارت خودم تصویر پرید
چند بار سیستم رو خاموش روشن کردم باتری در اوردم اسلات جابجا کردم نشد که نشد
ولی وقتی 6200 رو، روی سیستم برادرم بستم دوباره بدون هیچ مشکلی تصویر داد و الان با اون سیستم دارم کار میکنم
به نظر دوستان مشکل از کجاست که گرافیک اینجوری میشه
راستش همین امروز میخواستم یه 6950 بگیرم که اینجوری شد و مشکوک شدم به قطعاتم که نکنه مشکل از اونا باشه
سیستم من هم این هست دوستان:
cpu:amd phenom2 955 x4
main:msi 790fx-gd70
ram:2*2 corsair 1600
vga:4870 (بود که به لقاا... پیوست)
psu:green 785 b
case:haf 932
hdd:1t b seagate
خواهش میکنم دوستان لطف کنن و راهنمایی کنن چون خیلی در تنگنا هستم
در ضمن
دمای کارت 4870 در هنگام کار معمولی 55-60 بود ولی تو بازی اصلا دماش رو چک نکرده بودم
حدود 2 سال هم ازش کار کشیدم
ولی این اواخر اکثر مواقع که تو استند بای میزاشتم میخواست از اون حالت در بیاد با تاخیر یا اصلا در نمی اومد باید ریست دستی میکردم و دوباره سیستم بالا می اومد
با این 6200 هم کار خاصی نکردم تو اینترنت بودم که تصویر پرید و دیگه تصویر بالا نیومد
PC_Expert
25-10-2011, 15:14
4870 رو روی سیستم دیگه ای چک کردید؟
6200 هم که میگید سالمه، اگه میتونستید یک کارت سالم دیگه پیدا کنید و با اون هم چک کنید خوب میشد. به احتمال زیاد از مادربرد هست.
مادربرد شما باید گارانتی بلند مدت ماتریکس داشته باشه، جای نگرانی نیست.
4870 رو وقتی حرارت گرفت دوستم روی یه سیستم همونجا تست کردیم تصویر داد
یه 2 روزی هم باهاش کار کرم و دور فن رو بردم بالا تا کمی خنک کارکنه دما هم تو 43-44 بود ولی وقتی رفت روی اسکرین سیور و اومدم درش اوردم از اون حالت دوباره تصویر خط خطی و شطرنجی شد
الان هم بعضی موقع که تست میکنم با همون تصویر خط خطی میاد بالا ولی یه خورده که داغ میشه تصویر میپره
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:28 PM ----------
به نظر شما از پاور نمیتونه باشه؟
چون وقتی کابل برق رو میخوام به پاور وصل کنم از توی پاور صدای جز جز میاد مثل اتصالی
کسی نیست به داد من برسه؟
لطفا!
amd>intel
25-10-2011, 17:18
شما پاورت هم بده گارانتيش چك كنن . البته بايد با اكتيو load تست بشه نه با اين پاور تستر هاي معمولي
پس امکان داره که به خاطر پاور کارت گرافیک هام داغ کرده باشن و حرارتشون بیشتر بشه؟
کلا دمای سی پی یو و گرافیک و کیس بالاست نمیدونم چرا!
اور هم نکردم ، کیس هم که خوب تهویه داره
راستی نمیدونم این چیزی که میگم منطقی هست و ربطی داره یا نه
تقریبا 2 هفته پیش بایوس مادربرد رو به اخرین ورژن اپدیت کردم این مشکلات پیش اومد
حالا نمیدونم ربطی داره یا نه
H.Operator
25-10-2011, 20:29
دوست عزیز حرارت دادن بیرون بدرد نمی خوره من 3 بار دادم برام حرارت دادن درست نشد تا روزی که خودم توی فر خونه بدون هیچ هزینه ای کبابش کردم و درست شد مث مرد:31:(حالا که می خوای بیخیالش شی این راهو امتحان کن شاید دیدی باز زنده شد ! کافیه بزاریش توی طبقه وسط فر و دما رو هم بزاری روی 210 درجه سانتی گراد و بزاری 8-10 دقیقه کباب بشه که بوی لحیمش در بیاد:27: فقط دقت کن باید همه قابو اینا رو از کارت جدا کنی و طوری بزاریش توی فر که پردازنده رو به پایین باشه)امتحان کن ضرر نمی کنی:46:
در مورد دمای بالای قطعات 4 عامل هستند که دخیل هستند :
1-دمای بالای اتاق شما
2-تهویه نامناسب کیس
4-گرد و غبار زیاد درون کیس که توصیه میشه از بلوور(دمنده هوا)برای تمیز کردنش استفاده کنی
3-خمیر سیلیکون نامرغوب یا خمیری که پس از حرارت دیدن زیاد خاصیت اولیه خودش رو از دست داده
کلا دمای سی پی یو و گرافیک و کیس بالاست نمیدونم چرا!
اور هم نکردم ، کیس هم که خوب تهویه داره
دمای قطعات توی حالت بیکاری و فول لود چندن ؟
راستی نمیدونم این چیزی که میگم منطقی هست و ربطی داره یا نه
تقریبا 2 هفته پیش بایوس مادربرد رو به اخرین ورژن اپدیت کردم این مشکلات پیش اومد
حالا نمیدونم ربطی داره یا نه هر چیزی ممکنه یه بار برگردون به همون ورژن قبلی ببین چی میشه.
یا خدا!!!!!!!!!!!!
کارت گرافیک!
تنور!!!
عجب کاری!!!!
میگم این روش رو شما ثبت جهانی کن نتیجه میگیری
من هم میشم شریک تجاری شما چون این کار رو میکنم چون قید کارتم رو زده بودم
فقط فکر کنم اگه درست شد بوی پیتزا و این چیزا بگیره
بایوس رو هم هر چی فکر میکنم رو چه ورژنی بود یادم نمیاد
انقدر هم واسش اومده که قاطی کردم
کیسم تهویش خوبه
دمای اتاق هم خوبه چه تابستون چه زمستون
فقط میمونه گردو خاک چون محل کارم خوزستان هست و گردوخاکهاش شهره خاص و عام هست که خیلی خاک میگیره
خمیر سیلیکون و فن سی پی یو را حتما در برنامم هست که عوض کنم
--------------------------------------
دمای سی پی یو در بیکاری بین 46 تا 50 هست و فول لود70
گرافیک هم فقط تو محیط ویندوز حدود 60 درچه بود ولی تو فول لود تست نکردم که احتمالا در حال انفجار بوده دیگه
H.Operator
26-10-2011, 01:34
یا خدا!!!!!!!!!!!!
کارت گرافیک!
تنور!!!
عجب کاری!!!!
میگم این روش رو شما ثبت جهانی کن نتیجه میگیری
من هم میشم شریک تجاری شما چون این کار رو میکنم چون قید کارتم رو زده بودم
فقط فکر کنم اگه درست شد بوی پیتزا و این چیزا بگیره
پـ نـ :
قدیمها این کارتها را توی فر میداشتن تا لحیمشان آب بشه و دوباره سفت بشه مشکل از تکنولوژی تصب سطحی که توی این کارتها بکار میرفت که اون اولها روش بکار رفته برای حرارت زیاد که این کارتهای گرافیک داشتن زیاد مناسب نبود اینم یک مقاله در مورد پختن کارت البته این کاررا در صورتی انجام بدید که کارت گارانتی نداره.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیسم تهویش خوبه
دمای اتاق هم خوبه چه تابستون چه زمستون
فقط میمونه گردو خاک چون محل کارم خوزستان هست و گردوخاکهاش شهره خاص و عام هست که خیلی خاک میگیره
خمیر سیلیکون و فن سی پی یو را حتما در برنامم هست که عوض کنم
دمای سی پی یو در بیکاری بین 46 تا 50 هست و فول لود70
گرافیک هم فقط تو محیط ویندوز حدود 60 درچه بود ولی تو فول لود تست نکردم که احتمالا در حال انفجار بوده دیگه
بله گرد و خاکش بعضی مواقع به ما هم میرسهـ:31:
برای خمیر از TUNIC TX-4 استفاده کن که فک کنم 9000 تومان قیمتشهـ.
اینقد هم زیاده که من برای سی پی یو خودم استفاده کردم و به 2 تا گرافیکم هم زدم باز اضاف اومد.
وای دمای پردازندت خیلی بحرانیه حتمآ یه کولر براش بخر بیچاره اینجوری که هلاک میشه من خودم پردازندم(AMD X3 720BE) توی حالت عادی دماش32-35 هست توی فول لود هم 48-50 اونم تو بدترین شرایط با اور که تا 3600 اورش کردم.
کارت من اونموقع دماش همین 60-70 بود که این بلا سرش اومد و مجبور شدم تو فر بهش شک بدم الان با تغیراتی که توی سیستمش دادم و تغییراتی توی سرعت فن دماش رو تا حدود 52-55 استیبل کردم.
من هم به دلیل اینکه سیستمم دچار مشکل شد و اونجا هم امکانات کافی نبود فعلا از خوزستان اومدم بیرون
کارت گرافیک من هم گارانتی نداره و تموم شده و میخوام اگه بشه یه پخت و پزی بکنم باهاش:31:
الان دوباره با گرافیک 6200 سیستم بالا اومد با نرم افزار occt دمای پردازنده در حالت معمولی بین 41 تا 46 متغیر بود فول لود هم نگرفتم چون میترسم
پردازنده شما کلی صفا میکنه با این اوصاف:46:
میشه بگید خمیر سیلیکون رو چطور تو کارت گرافیکتون استفاده کردید یعنی بین gpu و کولرش زدید خمیر رو؟
---------- Post added at 03:53 AM ---------- Previous post was at 03:48 AM ----------
راستی وقتی گرافیک 6200 رو میزارم رو سیستم این ارور میاد، دفعه اوله این ارور رو میبینم یعنی چی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاور رو تست کردیم مشکلی نداشت فقط موند مادر برد که تازه از Debuger روی مین فهمیدم ارور FF بایوس میگیره
سیستم با مکافات زیاد بالا اومد و به هر صورتی بود بایوس رو به چند ورژن قبل تر برگردوندم و سیستم درست شد و مشکلی نداره
فقط میمونه کارت گرافیک 4870 خودم که خراب شد و فکر کنم به خاطر همین ورژن اخری بایوس بود که آپدیت کردم و احتمالا باعث خرابیش شده
H.Operator
26-10-2011, 23:10
من هم به دلیل اینکه سیستمم دچار مشکل شد و اونجا هم امکانات کافی نبود فعلا از خوزستان اومدم بیرون
کارت گرافیک من هم گارانتی نداره و تموم شده و میخوام اگه بشه یه پخت و پزی بکنم باهاش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آره الان دقیقآ وقتشه که کباب شهـ:46:
الان دوباره با گرافیک 6200 سیستم بالا اومد با نرم افزار occt دمای پردازنده در حالت معمولی بین 41 تا 46 متغیر بود فول لود هم نگرفتم چون میترسم
پردازنده شما کلی صفا میکنه با این اوصاف[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگید خمیر سیلیکون رو چطور تو کارت گرافیکتون استفاده کردید یعنی بین gpu و کولرش زدید خمیر رو؟
دماش بالاست دوست عزیز به نظر من حتمآ واسش یه کولر خوب در حد 40-50 تومن تهیه کن که از مزیتاش اینه که کم صداس بله خوب من از خنک کننده Cooler master hyper tx3 استفاده می کنم + خمیر سیلیکون Tunic tx-4 که واقعآ با این اور خیلی خنکه و خیلی کم پیش میاد از 45 دماش بره بالاتر.
شما باید اول با دستمال کاغذی کل سطع پردازنده رو خوب پاک کنی که اثری از باقیمانده خمیر قبلی نباشه و بعد خمیر رو طوری میزنی روی سطح فلزی پردازنده که همه سطحش یک دست به یک اندازه خمیر باشه و صاف باشه و هیت سینک رو قرار میدی روش و پیچا رو میبندی به همین سادگیـ:20:.
راستی وقتی گرافیک 6200 رو میزارم رو سیستم این ارور میاد، دفعه اوله این ارور رو میبینم یعنی چی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما کدوم نسخه درایور انویدیا رو برای کارت 6200 نصب می کنید ؟
پاور رو تست کردیم مشکلی نداشت فقط موند مادر برد که تازه از Debuger روی مین فهمیدم ارور FF بایوس میگیره
سیستم با مکافات زیاد بالا اومد و به هر صورتی بود بایوس رو به چند ورژن قبل تر برگردوندم و سیستم درست شد و مشکلی نداره
فقط میمونه کارت گرافیک 4870 خودم که خراب شد و فکر کنم به خاطر همین ورژن اخری بایوس بود که آپدیت کردم و احتمالا باعث خرابیش شده خدا رو شکر که درست شد آره گاهی پیش میاد که اینجور ناسگاری نشون بدن ولی اینکه 4870 رو این ورژن بایاس خراب کرده باشه غلطه چون بهت گفتم این دمای 60-70 توی بیکاری و مطمئنآ 90 توی فول لود و حتی بالاتر بعد از یه مدت کارت رو دچار مشکل و همون قلع مردگی می کنه و متاسفانه سری 4000 کلآ سری داغی بودن مث اون 4890 که بخاری بود.
آره الان دقیقآ وقتشه که کباب شهـ:46:
دماش بالاست دوست عزیز به نظر من حتمآ واسش یه کولر خوب در حد 40-50 تومن تهیه کن که از مزیتاش اینه که کم صداس بله خوب من از خنک کننده Cooler master hyper tx3 استفاده می کنم + خمیر سیلیکون Tunic tx-4 که واقعآ با این اور خیلی خنکه و خیلی کم پیش میاد از 45 دماش بره بالاتر.
شما باید اول با دستمال کاغذی کل سطع پردازنده رو خوب پاک کنی که اثری از باقیمانده خمیر قبلی نباشه و بعد خمیر رو طوری میزنی روی سطح فلزی پردازنده که همه سطحش یک دست به یک اندازه خمیر باشه و صاف باشه و هیت سینک رو قرار میدی روش و پیچا رو میبندی به همین سادگیـ:20:.
شما کدوم نسخه درایور انویدیا رو برای کارت 6200 نصب می کنید ؟
خدا رو شکر که درست شد آره گاهی پیش میاد که اینجور ناسگاری نشون بدن ولی اینکه 4870 رو این ورژن بایاس خراب کرده باشه غلطه چون بهت گفتم این دمای 60-70 توی بیکاری و مطمئنآ 90 توی فول لود و حتی بالاتر بعد از یه مدت کارت رو دچار مشکل و همون قلع مردگی می کنه و متاسفانه سری 4000 کلآ سری داغی بودن مث اون 4890 که بخاری بود.
الان که دارم این مطلب رو مینویسم و تو اینترنتم دمای سی پی یو 52-53 درجه است :13:
و احتمالا تا چند روز آینده یه خنک کننده میگیرم واسش و انتخاب خودم z600 یا cooler master v8 هستش البته این انتخاب موقتیه تا ببینم چی میشه و اینکه کیفیت خود خمیری که روی خنک کننده هاست چطوره میشه رو اونها حساب کرد
-------------------
درایور 182.06 انویدیا
-------------------
الان انقدر از این بایوس شاکی هستم که همه مشکلاتم رو میندازم گردن اون:46:
ولی شما درست میگی سری 4000 حرارت و مصرف زیادی داشتن
خوبه کیس من فن زیاد داره وگر نه فکر کنم تا حالا منفجر شده بود:blink:
amd>intel
27-10-2011, 00:17
پاور رو با چه دستگاهي تست كرديد خرابي گرين زياد شده
پاور رو با چه دستگاهي تست كرديد خرابي گرين زياد شده
با psu tester گرین
فقط همین رو دسترسی داشتم
خیلی جالب بود دیشب نیم ساعت- چهل دقیقه رفتم برای شام سیستم رفت رو اسکرین سیور دمای کارت گرافیک 6200 که رو سیستم بود رفت روی 105 درجه :18:
امروز هم امتحان کردم مانیتور رو خاموش کردم ولی سیستم روشن بود نیم ساعت روی 103 درجه رفت
فکر کنم به خاطر سرمای هوا سیستم من افتاده تو کار گرمایش :rolleye:
H.Operator
27-10-2011, 21:05
یه سوال ؟ اسکرین سیور شما چی هست که تا میره روی اسکرین سیور دما میره بالا !!
یه سوال ؟ اسکرین سیور شما چی هست که تا میره روی اسکرین سیور دما میره بالا !!
یه اسکرین سیوری به نام Fire Element Screensaver 1.2 تصاویر گرافیکی متحرک هست که با شعله آتش ساخته شده
احتمالا به همون دلیل که شعله آتش هست گرافیک داغ میکنه:20:
من هم مشکوک شدم به اسکرین سیور که زیادی کار میکشه از گرافیک مثل 3D Mark هست احتمالا
[QUOTE=H.Operator;6575206]دوست عزیز حرارت دادن بیرون بدرد نمی خوره من 3 بار دادم برام حرارت دادن درست نشد تا روزی که خودم توی فر خونه بدون هیچ هزینه ای کبابش کردم و درست شد مث مرد:31:(حالا که می خوای بیخیالش شی این راهو امتحان کن شاید دیدی باز زنده شد ! کافیه بزاریش توی طبقه وسط فر و دما رو هم بزاری روی 210 درجه سانتی گراد و بزاری 8-10 دقیقه کباب بشه که بوی لحیمش در بیاد:27: فقط دقت کن باید همه قابو اینا رو از کارت جدا کنی و طوری بزاریش توی فر که پردازنده رو به پایین باشه)امتحان کن ضرر نمی کنی:46:
امشب میخوام این کار رو انجام بدم فقط اینکه پردازنده رو به پایین باشه یعنی چی؟
یعنی مماس با سطح کف فر باشه یا به پشت برد روی کف فر قرار بگیره! که اگه اینطور باشه سطح پردازنده روی سطح فر باشه نمیشه چون خازن ها مانع میشن
برای خازن ها اتفاقی نمی افته؟(ترکیدن!)
و توصیه های احتمالی دیگه
آخرین تصاویر بدست آمده از وضعیت کارت گرافیک من و پخت در درون فر(با تشکر از مادرم):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که در حین عملیات طبخ کارت این قطعه ها جدا شدن:
البته فکر کنم اضافی بود که افتادن:31:(الان تقریبا شده کارت 4850 با این وضعیت)
در ضمن فقط کافیه یک لحظه غافل بشید تا مادرتون دمای فر رو به 400 بالا ببره(دست گلش درد نکنه)
پرونده کارت من هم بسته شد
با تشکر از همه دوستان:11:
H.Operator
28-10-2011, 00:43
امشب میخوام این کار رو انجام بدم فقط اینکه پردازنده رو به پایین باشه یعنی چی؟
یعنی مماس با سطح کف فر باشه یا به پشت برد روی کف فر قرار بگیره! که اگه اینطور باشه سطح پردازنده روی سطح فر باشه نمیشه چون خازن ها مانع میشن
برای خازن ها اتفاقی نمی افته؟(ترکیدن!)
و توصیه های احتمالی دیگه
گفتم که طبقه وسط فر بزار طوری که خازنها رو به پایین باشن نه اینکه طبقه پایین پیش شعله ها باشه !!
آخرین تصاویر بدست آمده از وضعیت کارت گرافیک من و پخت در درون فر(با تشکر از مادرم):
که در حین عملیات طبخ کارت این قطعه ها جدا شدن:
البته فکر کنم اضافی بود که افتادن:31:(الان تقریبا شده کارت 4850 با این وضعیت)
در ضمن فقط کافیه یک لحظه غافل بشید تا مادرتون دمای فر رو به 400 بالا ببره(دست گلش درد نکنه)
پرونده کارت من هم بسته شد
با تشکر از همه دوستان:11:
متوجه نشدم چرا اینا جدا شدن مگه دما رو چقدر بردید بالا که این بلا سرش اومده ؟
گفتم که طبقه وسط فر بزار طوری که خازنها رو به پایین باشن نه اینکه طبقه پایین پیش شعله ها باشه !!
متوجه نشدم چرا اینا جدا شدن مگه دما رو چقدر بردید بالا که این بلا سرش اومده ؟
بله طبقه وسط گذاشتم و خازنها رو به پایین بودن
گفتم که مادر گرامی من به این دلیل که اپراتور فر میباشند قرار بود دما 200 درجه باشه که گذاشت رو 400
jafarian
28-10-2011, 01:08
برنامه hwinfo32 رو دان کنید بعدشم یک عکس از تپ sensor برنامه اینجا قراربدین کیس خودتونم با هوای فشرده گردگیری کردین:20:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
H.Operator
28-10-2011, 02:14
یه اسکرین سیوری به نام Fire Element Screensaver 1.2 تصاویر گرافیکی متحرک هست که با شعله آتش ساخته شده
احتمالا به همون دلیل که شعله آتش هست گرافیک داغ میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم مشکوک شدم به اسکرین سیور که زیادی کار میکشه از گرافیک مثل 3D Mark هست احتمالا
آره احتمالآ به همین خاطره که این بلا سرش اومده:13:
بله طبقه وسط گذاشتم و خازنها رو به پایین بودن
گفتم که مادر گرامی من به این دلیل که اپراتور فر میباشند قرار بود دما 200 درجه باشه که گذاشت رو 400
400 درجه:18:
خیلی زیاده چطور خود gpu جدا نشده X_X
آره احتمالآ به همین خاطره که این بلا سرش اومده:13:
400 درجه:18:
خیلی زیاده چطور خود gpu جدا نشده X_X
درسته اسکرین سیور خیلی زیبا و البته خیلی سنگین و گرافیک خور هست
اگه یه کم دیر تر متوجه میشدم اون هم احتمالا جدا میشد
به خیال خودش که تو تایم 8 -10 دقیقه که گذاشتم 200 درجه کمش هست که تا بیاد فر گرم بشه
از خودم ناراحت شدم که چرا خوب مدیریت نکردم این برنامه رو و کاش میتونستم نتیجه میگرفتم(چون خیلی لذت بخش میشد)
خوب نشد دیگه این هم تجربه ای بود
ممنون از شما دوست عزیز بابت راهنمایی هاتون:11:
H.Operator
28-10-2011, 20:17
درسته اسکرین سیور خیلی زیبا و البته خیلی سنگین و گرافیک خور هست
اگه یه کم دیر تر متوجه میشدم اون هم احتمالا جدا میشد
به خیال خودش که تو تایم 8 -10 دقیقه که گذاشتم 200 درجه کمش هست که تا بیاد فر گرم بشه
از خودم ناراحت شدم که چرا خوب مدیریت نکردم این برنامه رو و کاش میتونستم نتیجه میگرفتم(چون خیلی لذت بخش میشد)
خوب نشد دیگه این هم تجربه ای بود
ممنون از شما دوست عزیز بابت راهنمایی هاتون:11:
آره برای هر کسی پیش میاد دوست عزیزم این تصور که شاید 200 کمه تا بیاد گرم بشه ولی بیشتر عملیات ذوب شدن و احیا قلع توی زمان 7-8 دقیقه هست که انجام میشه دمای خیلی زیادیه فدای سرش ولی کاش 200 بود نتیجش جالب میشد.
خواهش می کنم دوست عزیزم وظیفم بود:11:
ن هم کارت گرافیک ATI 4870 HD SAPPHIRE دارم . مدتی است که تصویر شطرنجی می شود . خطوط سیاه روی نوشته ها را می گیرد . تصویر چند قسمتی می شود . اشکال از آنجا شروع شد که یک صدایی شبیه به گرفتگی پروانه فن به یک جایی می آمد . از آنجا که کیس توی جای کامیپوتر میز است خیلی به آن دقت نکرده بودم .یک روز کیس را از جایش کشیدم بیرون تا صدا را بررسی کنم . با ز هم چیزی دیده نشد . کامپیوتر را دوباره راه اندازی کردم تا علت صدا را ببینم . دیدم فن کارت گرافیک راه می افتد و پس از بالا آمدن سیستم می ایستد . باز دوباره کار می کند و می ایستد . با دست یک تکانی به فن دادم . دیدم راه افتاد و منشا صدا پیدا شد. کارت را باز کردم . دیدم فن خودش را از محور آزاد کرده و افتاده روی قاب دور فن و به همین علت صدا ایجاد می شود . قاب دور فن را باز کرده و قسمتی که روی فن را می پوشاند را با کارد تراشیدم . دوباره روی GPU خمیر ZP heatsink compoundزدم ( اندازه یک سرنگ انسولین که حدود 2 سی سی خمیر دارد به قیمت 800 تا 1000 تومان ) از آن موقع این شطرنجی شدن شدن تصویر و ایجاد خطوط سیاه روی تصویر ایجاد شد . خمیر را پس از تمیز کردن سطح GPU از یک کنار شروع به ریختم خمیر کردم و یک لایه نازکی را روی ان ایجاد کردم . قاب را بسته و کارت را جا زدم . سیستم را راه اندازی کردم . همه چیز خوب بود و مشکل شطرنجی شدن تصاویر هم برطرف شد . ولی یک مشکل ایجاد شد کامپیوتر بعد از 10 تا 15 دقیقه خاموش می کرد . گفتند اتصالات را چک کنم . دوباره کارت را درآوردم . دیدم سوکت فن جا نحورده بود . دوباره جا زدم و کارت را قرار دادم . دیدم دوباره تصاویر شطرنجی شده است . کارت را بیرون آورده . دوباره خمیر زدم . یکی از کاربران در یک سایتی گفت به احتمال زیاد مربوط به خمیر سرامیکی است که استفاده کرده اید . ایشان گفتند از خمیر سرامیکی مرغوب مثل ترمال تیک,وarctic,zero term و... استفاده کنید . اگر خوب شد که هیچ ولی اگر نشد بعلت اینکه دمای زیاد بهش وارد شده دیگر کارکرد سابق را نخواهد داشت و باید بفکر یک کارت دیگر باشم .من در مشهدم . دو مجتمع فروش قطعات کامپیوتر را سر زدم ولی هیچکدام نداشتند و همه از مارک ZP heatsink compound ساخت چین داشتند و می گفتند در بستن سیستم از همین نوع خمیر استفاده می کنند این خمیر تا 201 درجه سانتیگراد مقاومت حرارتی دارد. به ناچار از همان خریدم این کار را 8 مرتبه انجام دادم . دفعه آخر خمیر را در وسط ریختم و پس از بستن خودش تمام سطح GPU ار پر می کند اینطوری یکنواخت تر در می آمد . کارت را جا زدم ولی باز هم شطرنجی بود . یک مدتی کار کرد و خودش خوب شد و تمام نقاط شطرنجی و پیکسهای رنگی تصویر رفت . ولی دوباره پدیدار شد . الان هم که این نوشته را می نویسم تصویر خوب شده و بعد از مدتی دوباره شطرنجی می شود.
با نرم افزار اورست دمای CPU,GPU به شرح زیر است . در تصویر دوم قاب کیس را برداشتم و یک پنکه خانگی پسبیده به دیوار کیس روی دور کند روشن کردم . دمای GPU Diode mem IO ده درجه پایین آمد ولی تغییری در بر نداشت .
bhrooz555
04-03-2013, 09:26
من هم کارت گذاشتم توی فر و جواب داد الان که بدون مشکل داره کار میکنه:n09: البته اخطار به دوستانی که میخوان این کارو بکنند خیلی احتیاط کنید دما از 210 بالاتر نره و اینکه فقط سیستم حرارتی بالای فر رو فعال کنید و در فرتون رو هم نیم باز بزارید ولی بازم قول نمیدم مشکلی براتون پیش نیاد چون تحمل هر کارتی با کارت دیگر فرق داره :n05: آخر بگم کارت بعد 10 دقیقه به قدری داغ بود که وقتی نوک انگشتم گذاشتم روش به میلی نکشید 1 تاول گنده زد :n21:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.