PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیاز به Sound Blaster X-Fi MB2

MR TASH
25-10-2011, 11:27
لطفا لینک دانلود این داریور رو برام بگذارید متشکرم:11:

MR TASH
25-10-2011, 14:55
دوستان لطفا لینک درایور و برام قرار بدین خیلی احتیاج دارم به این درایور

Farshid72
25-10-2011, 20:02
از سایت مادربردت بگیر

MR TASH
26-10-2011, 09:53
ببیند دوستان این برنامه به صورت انلاین به فروش میرسه من به دنبال یک لینک برای دانلود این درایور به صورت فری هستم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ZuWK-6ePxlt065TQDKkC7RC4QeCwi16UDLXdN111VM4amlwVAIQSsxG 1Jnj6I
Sound Blaster X-Fi MB2 - PC

$30 online

February 2011, License, 1 license: Standard
The Sound Blaster X-Fi MB2 software suite is a powerful audio platform equipped with cutting-edge audio technology and THX TruStudio Pro. Sound Blaster X-Fi MB2 offers premium audio quality, effects and features for ordinary PC systems equipped with only basic onboard audio.

Farshid72
26-10-2011, 12:18
فک نکنم فریش تو سایت ها ایرانی گیرت بیاد ولی میتونی نرم افزار های آپ دیت بگیریو باهاش آپدیت کنی

MR TASH
26-10-2011, 15:19
فک نکنم فریش تو سایت ها ایرانی گیرت بیاد ولی میتونی نرم افزار های آپ دیت بگیریو باهاش آپدیت کنی

میدونی دوست من موضوع آپدیت نیست موضوع اینه که نیسه 1 این درایور هستش و میشه دانلودش کرد اما نسخه 2 این درایور رو لینکی برای دانلودش پیدا نکردم گفتم شاید کسی بدونه لینک این درایور کجاست. البته یک لینک دانلود ازش پیدا کردم که مربوط میشه به یک مادربرد کاملا حرفه ای که برند ایسوس زده و چون داریور خصوصی سازی شده برای مادربرد ایسوس فکر نمیکنم روی مادربرد من نصب بشه. اما میدونم این داریور برای هر سیستمی طرح ریزی شده اما لینک دانلودشو پیدا نمی کنم.

MR TASH
27-10-2011, 13:34
دوستان نسخه یک این نرم افزار رو دانلود کردم و برای فعال سازی برنامه نیاز به اکتیو کد دارم. اگه کرکی و یا کدی برای این درایور هست لطفا لینک دانلودشو برام قرار بدین ممنونم :11:

نام نسخه اول این برنامه اینه X-Fi MB

H.Operator
27-10-2011, 21:11
درود
من کارت صدای sound blaster x-fi titanium دارم اینی که شما میگید چی هست اصلآ میشه یه توضیحی راجبش یبدید ؟

MR TASH
30-10-2011, 15:44
درود
من کارت صدای sound blaster x-fi titanium دارم اینی که شما میگید چی هست اصلآ میشه یه توضیحی راجبش یبدید ؟

ببین دوست من کارت صدای شما درسته که x-fi است اما فقط درایورش روی کارت صدای شما شناسایی میشه و روی کارتهای دیگر شناسایی نمیشه من به دنبال درایوری هستم به نام x-fi mb2 که بر روی کارت صدای من شناخته بشه و کلا بر روی تمام کارتهای صدا آن برد مادربرد شناخته بشه و وجود این درایور اطمینان دارم اما لینک برای دانلود این درایور وجود نداره فقط یک دونه لینک هست که مربوط میشه به مادربرد حرفه ای ایسوس کلا با این درایور هست که میشه یک صدای واقعی رو تحربه کرد با تمام تکنولوژی های روز به کار رفته ان

xp21
18-12-2011, 05:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]