مشاهده نسخه کامل
: 1 گیگ حقیقی
سلام می خواستم بدونم که روی کارت ها می نویسن 1gb از کجا میشه فهمید اون یک حقیقی هست یا نه ؟ لطفا هم یک راه برای قبل از خرید ارائه بدید و هم برای بعد از خرید . تشکر
Hamed DC
25-10-2011, 12:13
سلام می خواستم بدونم که روی کارت ها می نویسن 1gb از کجا میشه فهمید اون یک حقیقی هست یا نه ؟ لطفا هم یک راه برای قبل از خرید ارائه بدید و هم برای بعد از خرید . تشکر
سلام
باید روش رو نگاه کنی!!!
وقتی خریدی بنداز روی سیستم با GPU-Z نوع حافظه و حجم رو نگاه کن.
سلام
روی gforce با gs و gt مشخص میشه اما برای ati radeon روش برای حافظه اختصاصی و اشتراکی چی نوشته؟:20:
Hamed DC
25-10-2011, 19:40
سلام
روی gforce با gs و gt مشخص میشه اما برای ati radeon روش برای حافظه اختصاصی و اشتراکی چی نوشته؟:20:
البته این GSوGTکه شما فرمودین مربوط به معماری کارت میشه و تنها ربطی به نوع و حجم حافظه نداره.
من منظور شما رو متوجه نشدم؟؟؟
البته این GSوGTکه شما فرمودین مربوط به معماری کارت میشه و تنها ربطی به نوع و حجم حافظه نداره.
من منظور شما رو متوجه نشدم؟؟؟
یعنی مشخصه خاصی نداره برای شناسایی RAM اختصاصی؟ هم در جیفورس هم در رادئون:20:
ArashMiniStar
25-10-2011, 20:06
یعنی مشخصه خاصی نداره برای شناسایی RAM اختصاصی؟ هم در جیفورس هم در رادئون:20:
خود ویندوز تو قسمت دیویس منیجر برای کارت گرافیک نشون میده حافظه اختصاصی و اشتراکی چقدره.:20:
خود ویندوز تو قسمت دیویس منیجر برای کارت گرافیک نشون میده حافظه اختصاصی و اشتراکی چقدره.
منظور من خارج از سیستم و حتی قبل از خرید است. یا از روی مدل میشه فهمید یا از روی لیبلی که روش چسبوندن!
خود ویندوز تو قسمت دیویس منیجر برای کارت گرافیک نشون میده حافظه اختصاصی و اشتراکی چقدره.
منظور من خارج از سیستم و حتی قبل از خرید است. یا از روی مدل میشه فهمید یا از روی لیبلی که روش چسبوندن!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.