مشاهده نسخه کامل
: مهندسی برق_قدرت
سلام دوستان
من دانشگاه آزاد برق قدرت درومدم(ورودی بهمن)ولی میترسم برم:41:
من همچین با ریاضی و فیزیک رابطه ی جالبی ندارم و خوشم نمیاد و نمرات قشنگی تو این درسا ندارم.دیپلمم ریاضیه.رفتم چارت دروسش رو هم درآوردم.فقط دیفرانسیل و فیزیک و از اینجور چیزاست.یکی از دوستامم الکترونیک میخونه تو همون دانشگاه میگه سخته.از طرفی پیام نور نرم افزار درومدم
با وجود اینکه دانشگاه آزاده و میگن سخت نمیگیرن(ولی همون دوستم میگه خیلی سخته و سخت میگیرن)و با این اوصاف و توضیحاتی که دادم بنظرتون من میتونم برم و این رشته رو ادامه بدم یا برم پیام نور؟
ARASH BAYAT
25-10-2011, 11:09
مهندسی برق مهندسی مکانیک و مهندسی شیمی جز رشتهای سخت حساب میشن . من همین احساش شمارو توی مهندسی شیمی داشتم ولی کم کم این احساس ازم دور شد . پارسال مدرک ارشد شیمی پالایش رو با معدل 16 تمام کردم . از من میشنوی دور پیام نور رو خط بکش.
The Life
25-10-2011, 12:41
دوست عزیز پیام نور واسه چی؟ نمیشه راه حل بهتری بری ، میتونی ریاضی و فیزیکت رو قوی کنی!!!! پیام نور خیلی سخته ! مطمئنم اگه بخوای میتونی با موفقیت پشت سر بزاریش! به خدا توکل کن و همینو ادامه بده .(The Life)
bane_soheil
25-10-2011, 12:59
به نظر منم همون مهندسی برق رو بخونی خیلی بهتره. باید خدمتتم عرض کنم که شاخه قدرت آسونترین شاخه مهندسی برق هستش (زیاد سخت نیست)در ضمن تو ایران از همه ی شاخه های برق بازار کاری بهتری داره
Alireza SM
25-10-2011, 14:08
برق قدرت تنها رشته مهندس آینده دار هست . ریاضی رو سعی کن خوب یاد بگیری (مخصوصا مشتق و انتگرال و دیفرانسیل و ... ) نگران هم نباش همه چی بهت یاد میدن تو دانشگاه
دوستان واقعا از همه ممنونم.جیگرتونو بخورم قارچ قارچ:31:
والا ریاضی من یکمی لنگ میزنه.میترسم برم این رشته و همه تو کلاس مخ باشن من بشم خنگ کلاس.همشم که درساش ریاضیه
hermione
26-10-2011, 01:06
رشته برق اکثر درساش مربوط به ریاضیه ( انتگرال و معادلات دیفرانسیل و... )
کتب دانشگاهیه ریاضیو مطالعه کنی خوبه ( مثل توماس یا سیلورمن ) معادلات دیفرانسیل هم به موقع می خونی توی دانشگاه
ترس که اصلا نداره هر چقدر هم درس سخت باشه با خوندن آسون میشه
مهندسی برق مهندسی مکانیک و مهندسی شیمی جز رشتهای سخت حساب میشن .
!!! :18: !!!
sorush22
05-11-2011, 16:28
به نظر منم همون مهندسی برق رو بخونی خیلی بهتره. باید خدمتتم عرض کنم که شاخه قدرت آسونترین شاخه مهندسی برق هستش (زیاد سخت نیست)در ضمن تو ایران از همه ی شاخه های برق بازار کاری بهتری داره
کلا مهندسی برق بر پایه ی علم ریاضی بنا شده و اگر کسی علاقه ای به ریاضی نداشته باشه نمیتونه موفق بشه در مورد حرف بالا هم باید بگم اگر چه قدرت از نظر درسی ساده تر از سایر گرایشهاست ولی وقتی رفتی سر کار بیچارت میکنه چون یکی از بدترین خطرناک ترین و سخت ترین شرایط کاری داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.