مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید dell یا asus ؟
yahya2005225
24-10-2011, 21:45
واقعا با مشکل مواجه شدم نمودم کدوم مدل رو از بین l502 dell و asus n53 or n55 انتخاب کنم
اگر میتونین یه کمک درست و حسابی بکنین
yahya2005225
24-10-2011, 21:51
متشکر می شم اگه کسی کمکم کنه
oMID-END
25-10-2011, 09:46
من خودم دارم میرم واسه خودم بخرم،اگه وایو نگیرم حتما n53 میگیرم!
اصلا سمت دل نمیرم چون واقعا کیفیتش افت کرده!
aneea2801
25-10-2011, 14:09
میشه دقیق تر مدل ها را بگید
یعنی با اسم کاملش
شما کانفیگی که میخوای برداری هم بگو
در جواب عزیزمون Dell xps ها بسیار با کیفیت هستند و لپ تاپ های گیمینگ عالی ای هستند
البته شما معیار قیمتت رو مشخص کنی و کاربرد شاید بهتر هم باشه!
farhad moradi
25-10-2011, 17:20
DELL L502 رو پیشنهاد می کنم. از همه لحاظ سرتره 1,660,000 زیگورات
Xilevens
25-10-2011, 21:32
من N55 رو پیشنهاد میکنم
هم کانفیگش از اون دو بالاتره
هم صفحه نمایش بهتری داره
هم امکانات جانبی بیشتر و هم وزن کمتر
و هم جدیدتره
و قیمتش هم مناسبه
حدود 1.48 تا 1.53
farhad moradi
26-10-2011, 14:30
من N55 رو پیشنهاد میکنم
هم کانفیگش از اون دو بالاتره
هم امکانات جانبی بیشتر و هم وزن کمتر
و هم جدیدتره
حدود 1.48 تا 1.53
پیشنهاد خوبیه
فقط میتونید کانفیگ و امکانات بیشتر رو نسبت به l502 بگید ؟
ممنون
mehdi666lp
26-10-2011, 14:55
واقعا با مشکل مواجه شدم نمودم کدوم مدل رو از بین l502 dell و asus n53 or n55 انتخاب کنم
اگر میتونین یه کمک درست و حسابی بکنین.
.
.
.
مدل N55 هم جدیدتر هست و هم کانفیگ بالاتری داره و هم کیفیت صفحه نمایش خوبی داره
Xilevens
28-10-2011, 15:50
پیشنهاد خوبیه
فقط میتونید کانفیگ و امکانات بیشتر رو نسبت به l502 بگید ؟
ممنون
کانفیگ بهترش که خیلی مهم باشه فقط گرافیک 555 هست که اونم کم چیزی نیست
ولی از امکانات بالاترش USB شارژر هست با ساب اکسترنال و سیستم صوتی خیلی قوی
صفحه نمایشش هم رزولوشن بالاتری داره
وزنش هم به خاطر پلاستیکی بودنش کمتره
farhang_760
28-10-2011, 17:59
سلام دوستان، من هم در به در دنبال لپ تاپ میگردم البته نه واسه الان اما میخوام دیگه کم کم مدل مورد نظرم رو انتخاب کنم فعلا که بازار ساکته و مدل پر سر و صدا نیومده
شاید باز هم باید منتظر اسوس باشیم نمیدونم والا
اما این دوستمون که میخواست N55 بگیره
اگر N53 رو دیده باشی اینو که ببینی یکم تو ذوقت میخوره البته نظر من اینه ها چرا که خب زرق و برق الومینیوم براش خورده رو نمیشه با پلاستیک عوض کرد. خب اینم مد نظر باشه که روی لید (در لپتاپ) براق هست و با وجود پلاستیکی بودنش اگر خش خشی بشه یکم شاید در آینده ظاهرش افت کنه اما آلومینیوم اگر خش هم بخوره خب بازم جا افتاده میشه
یک مورد دیگه اینه که کلید هاش در کل به نسبت n53 بهتر شده اما نمیدونم چرا عشق کردن این دفعه هم کلید های پهن بزنن خب یکم از لنووو یاد بگیرن کیبرد چوری میزنن
مسئله ی دیگه که خیلی برام جالب بود زمانی که داشتم یک فیلم بررسی آلمانی در مورد N55 رو نگاه میزدم طرف میگفت کلید شیفت سمت چپ کوچیک شده و این یکمی ازار دهنده است اما بعدا که چند تا فیلم بررسی این لپ تاپ رو دیدم ، متوجه شدم اینجوری نبود، نمیدونم شاید اون لپتاپش 13 بود یا یک نسخه ی دیگه N55 بود خلاصه یکی از ایراد هایی که ازش میگیرند میگن واقعا یک لپتاپ ساب میخواد چیکار؟؟!!!!
البته دوستان یو اس بی شارژ رو هم خوب اومدن
اما باطریش همون 6 سلولیه
صفحه نمایشش کدر هست و مثل N53 براق نیست
و در کل نمیدونم اسوس چرا روی این بدنه پلاستیکی همچین کانفیگی رو سوار کرده
شاید دلیل های بخصوص خودش رو داشته
اما لعنت به این لپ تاپ که هر چی بیشتر واردش میشی به این نتیجه میرسی که نباید بخری!!!!
اگر جایی برداشت هام اشتباه بوده دوستان تصحیحش کنن
ممنون:11:
F R E E M A N
28-10-2011, 21:53
اگر کسی میخواد لپ تاپشو سوهان کاری کنه بهتره سفارش بده براش از تیتانیوم بسازن! یعنی چی که آلومینیوم هرچی خش بخوره باز هم جا میفته؟
در دفتر کار لپ تاپ ایسوس f3f دارم مال 5 سال پیش که بعد از این همه کاری که ازش کشیدم هنوز رنگ نقره ای قسمت پالم رست ثابت مونده و چند تا خشی هم که روش افتاده اصلا پیدا نیست
n55 که دیگه روکش piano-gloss داره و چیزی نیست که به سادگی خش خشی بشه و از ریخت بیفته
کیفیت صفحه نمایشی که من از نزدیک دیدم خیلی بهتر از دیگر مدلهای ایسوس بود
ساب اکسترنال هم شاید به نظر بعضیها بیخودی باشه ولی بهتر ساب اینترنال مسخره بعضی مدلهاست
البته من هم سریهای جدید n را از لحاظ دیزاین نمی پسندم وسری k را بیشتر دوست دارم
farhad moradi
30-10-2011, 01:56
.
.
.
.
مدل N55 هم جدیدتر هست و هم کانفیگ بالاتری داره و هم کیفیت صفحه نمایش خوبی داره
کانفیگش که بالاتر نیست. فقط گرافشه که اصلا به چشم نمیاد .
farhad moradi
30-10-2011, 02:01
کانفیگ بهترش که خیلی مهم باشه فقط گرافیک 555 هست که اونم کم چیزی نیست
ولی از امکانات بالاترش USB شارژر هست با ساب اکسترنال و سیستم صوتی خیلی قوی
صفحه نمایشش هم رزولوشن بالاتری داره
وزنش هم به خاطر پلاستیکی بودنش کمتره
فک نکنم در مقابل کانفیگ در مقابل اسپیکر و صدای بی نظیر- Backlit Keyboard - دارای کارت TV - باتری 9CELL - خروجی سه بعدی - کیفیت ساخت عالی و زیبا چیزی باشن.
البته صفحه نمایشش خیلی خوبه. وزنش هم مث L502 هست. 2.7
farhang_760
30-10-2011, 12:38
اگر کسی میخواد لپ تاپشو سوهان کاری کنه بهتره سفارش بده براش از تیتانیوم بسازن! یعنی چی که آلومینیوم هرچی خش بخوره باز هم جا میفته؟
در دفتر کار لپ تاپ ایسوس f3f دارم مال 5 سال پیش که بعد از این همه کاری که ازش کشیدم هنوز رنگ نقره ای قسمت پالم رست ثابت مونده و چند تا خشی هم که روش افتاده اصلا پیدا نیست
n55 که دیگه روکش piano-gloss داره و چیزی نیست که به سادگی خش خشی بشه و از ریخت بیفته
کیفیت صفحه نمایشی که من از نزدیک دیدم خیلی بهتر از دیگر مدلهای ایسوس بود
ساب اکسترنال هم شاید به نظر بعضیها بیخودی باشه ولی بهتر ساب اینترنال مسخره بعضی مدلهاست
البته من هم سریهای جدید n را از لحاظ دیزاین نمی پسندم وسری k را بیشتر دوست دارم
منظور بنده اینه که خشی که رو ی پلاستیک می افته خیلی محسوس تر از خشی هست که روی آلومینیوم می افته کسی به دنبال تیتانیوم نبود اما فک نمیکنم کسی هم که لپتاپ جدید گرفته دوست داشته باشه به خاطر یک اتفاق کوچولو یک خشی یا یک جشم تیز روی بدنه لپتاپش به چشم بیاد.
من فقط مدل ها رو شرح دادم این دیگه انتخاب خود فرد هست که باید ببینه کدوم رو میتونه کنار بیاره
من توی محیطی هستم که لااقل همکارام 100 تا لپ تاپ دستشونه و دارم از نزدیک لپتاپ های سه سال کار کرده یا چند ماه کار کرده رو میبینم و این حرفا رو هم بر اساس مشاهداتم میزنم
پلاستیک جای فلز رو نمیگیره و فلز هم جای وزن سبک پلاستیک رو نمیگیره این انتخاب خودتونه
:11:
امین لفتافی
30-10-2011, 19:19
خدا وکیلی عالیه 502 عالیه
Xilevens
31-10-2011, 00:55
فک نکنم در مقابل کانفیگ در مقابل اسپیکر و صدای بی نظیر- Backlit Keyboard - دارای کارت TV - باتری 9CELL - خروجی سه بعدی - کیفیت ساخت عالی و زیبا چیزی باشن.
البته صفحه نمایشش خیلی خوبه. وزنش هم مث L502 هست. 2.7
اسپیکر و صدای بی نظیر که گفتم اسوس هم اسپیکر قدرتمندی گذاشته هم ساب قوی اسکترنال هم فناوری سونیک (حالا اونکه هر شرکتی فناوری خودشو داره)
3 مورد بعدیشو قبول دارم مواردی هست که تو اکثر لپتاپ ها نیست در این رنج
خروجی سه بعدی رو متوجه نشدم فقط
منظورتون چی بود؟
کیفیت ساخت عالی که با فرض برابر گرفتن همه برندها هیچی
ولی خداییش یه چیزی زیباییش دیگه کجا بود؟
xps این سریشو با چند سری قبل (با استثنا)
ساخته عین تخته گوشت خورد کنی
چیه این زیبا هست؟
سلیقه ایه ولی هرکی بگه قشنگه داره الکی میگه یا علاقه زیادی به مایک تایسون داره
F R E E M A N
31-10-2011, 11:56
باز هم حرفهای خنده دار در این فروم: "خروجی سه بعدی" گویا این کمپانی معظم دل دست از ادعاهای مسخره بر نمیداره
همه لپ تاپهایی که گرافیک gt540 به بالا و خروجی hdmi دارند (که اکثر لپ تاپهای موجود در بازار دارند) امکان اتصال به تلویزیونهای سه بعدی و استفاده از NVIDIA 3DTV Play را هم دارند
ایسوس اولین کمپانی بود که روی لپ تاپهاش 3DTV Play را گذاشت
تی وی تیونر اینترنال هم یک چیز بیخود و بی کیفیته که احتمال خرابیش خیلی زیاده، تیونر usb با کیفیت بسیار بهتر قیمت کمی داره
به نظر بسیاری این l502 بسیار زیبا شباهت زیادی به جعبه آچار داره
farhad moradi
31-10-2011, 13:15
اسپیکر و صدای بی نظیر که گفتم اسوس هم اسپیکر قدرتمندی گذاشته هم ساب قوی اسکترنال هم فناوری سونیک (حالا اونکه هر شرکتی فناوری خودشو داره)
3 مورد بعدیشو قبول دارم مواردی هست که تو اکثر لپتاپ ها نیست در این رنج
خروجی سه بعدی رو متوجه نشدم فقط
منظورتون چی بود؟
کیفیت ساخت عالی که با فرض برابر گرفتن همه برندها هیچی
ولی خداییش یه چیزی زیباییش دیگه کجا بود؟
xps این سریشو با چند سری قبل (با استثنا)
ساخته عین تخته گوشت خورد کنی
چیه این زیبا هست؟
سلیقه ایه ولی هرکی بگه قشنگه داره الکی میگه یا علاقه زیادی به مایک تایسون داره
من که میگم زیبا علاوه بر نظر شخصی خودم نظر خیلی از مشتریام هست . ولی شما نظر شخصی خودتونو میگید. ساب اکسترنال هم که رو این مدل ایسوسه واقعا نمیشه همه جا با خود بردش. اگه این کیفیت صداشه پس یه اسپیکر اکسترنال با هر مدلی میتونی بزاری و بگی کیفیت صداش خوبه. اصل اینه رو خود لپتاپ باشه.
در مورد خروجی سه بعدی : شما برای پخش فیلم های سه بعدی رو تلویزیون سه بعدی نیاز به یک پلیر سه بعدی دارید. شما با همین لپتاپ پخش می کنید و از پورت خروجیش ( شکل زیر) به تلویزیونتون وصل می کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
larantas
31-10-2011, 13:18
کاملا درسته وقتی در 502 رو میبندی به نظر من بیشتر شکل این ترازو هایی داره که کنار خیابون میذارن خودتو وزن کنی.
farhad moradi
31-10-2011, 13:21
باز هم حرفهای خنده دار در این فروم: "خروجی سه بعدی" گویا این کمپانی معظم دل دست از ادعاهای مسخره بر نمیداره
همه لپ تاپهایی که گرافیک gt540 به بالا و خروجی hdmi دارند (که اکثر لپ تاپهای موجود در بازار دارند) امکان اتصال به تلویزیونهای سه بعدی و استفاده از NVIDIA 3DTV Play را هم دارند
ایسوس اولین کمپانی بود که روی لپ تاپهاش 3DTV Play را گذاشت
تی وی تیونر اینترنال هم یک چیز بیخود و بی کیفیته که احتمال خرابیش خیلی زیاده، تیونر usb با کیفیت بسیار بهتر قیمت کمی داره
به نظر بسیاری این l502 بسیار زیبا شباهت زیادی به جعبه آچار داره
و اما پیشنهاد من به شما دوست عزیز:
شما اولا مث اینکه این لپ تاپو از نزدیک حتی ندیدید.
پیشنهاد می کنم در مورد چیزی که میخواید صحبت کنید قبلش اطلاعات درستی در مورد اون پیدا کنید و بعد صحبت کنید یا مث دوست عزیزمون zilevens محترمانه بپرس وگرنه چیزی نگید سنگینترید. منظورم من پورت hdmi نبود اون پورت بالا رو میگم.
تی وی تیونرش هم سیگنال دیجیتال رو میگیره و هم آنالوگ. نظر الکی درباره ی خرابیش ندید خیلی بهترید و خودتونو مسخره نمی کنید.
F R E E M A N
31-10-2011, 13:48
و اما پیشنهاد من به شما دوست عزیز:
شما اولا مث اینکه این لپ تاپو از نزدیک حتی ندیدید.
پیشنهاد می کنم در مورد چیزی که میخواید صحبت کنید قبلش اطلاعات درستی در مورد اون پیدا کنید و بعد صحبت کنید یا مث دوست عزیزمون zilevens محترمانه بپرس وگرنه چیزی نگید سنگینترید. منظورم من پورت hdmi نبود اون پورت بالا رو میگم.
تی وی تیونرش هم سیگنال دیجیتال رو میگیره و هم آنالوگ. نظر الکی درباره ی خرابیش ندید خیلی بهترید و خودتونو مسخره نمی کنید.
این پیشنهادات برای خودت خوبه که فروشنده ای و باید اطلاعات عمومیت حداقل کامل باشه
اول برو اسم اون پورت بالا و کاربردش را یاد بگیر بعد تبلیغات الکی بکن
تیونر اینترنال هم اگر چیز خوبی بود و مشکلی نداشت روی هر لپ تاپی میگذاشتن چون قیمتی نداره
حالا ما خودمون را مسخره کردیم شما که خیلی بزرگواری دیگه به رومون نیار!
farhad moradi
31-10-2011, 14:11
این پیشنهادات برای خودت خوبه که فروشنده ای و باید اطلاعات عمومیت حداقل کامل باشه
اول برو اسم اون پورت بالا و کاربردش را یاد بگیر بعد تبلیغات الکی بکن
تیونر اینترنال هم اگر چیز خوبی بود و مشکلی نداشت روی هر لپ تاپی میگذاشتن چون قیمتی نداره
حالا ما خودمون را مسخره کردیم شما که خیلی بزرگواری دیگه به رومون نیار!
این یه Mini-DisplayPort که بیشتر هم روی مک بوک هست. و همچنین اولین بار روی مک بوک اومده. و دارای پهنای باند خیلی بالاتری هستن و با رزولوشن میتونه پخش کنه در نتیجه برای نمایش فیلم های خیلی با کیفیت مناسب ترند. مث فیلم های 3D بالاتری .
یعنی این پورتم چون رو هر لپ تاپی نیست چیز الکیه و خوب نیست؟؟
F R E E M A N
31-10-2011, 15:05
این یه Mini-DisplayPort که بیشتر هم روی مک بوک هست. و همچنین اولین بار روی مک بوک اومده. و دارای پهنای باند خیلی بالاتری هستن و با رزولوشن میتونه پخش کنه در نتیجه برای نمایش فیلم های خیلی با کیفیت مناسب ترند. مث فیلم های 3D بالاتری .
یعنی این پورتم چون رو هر لپ تاپی نیست چیز الکیه و خوب نیست؟؟
من برای اطلاعات عمومی خودت گفتم ببین چیه نه اینکه برای من توضیح بدی
mini display port یکی از ابداعات بیخود و بی استفاده ای بوده که اپل بیشتر بکار برده و در این چند سال اصلا مورد توجه قرار نگرفته
در نهایت برای استفاده از این پورت باید تبدیل hdmi استفاده بشه که کیفیت خوبی نخواهد داشت
hdmi 1.4 جوابگوی همه نیازهای فعلی هستش حتی نمایشگرهای بالاتر از full hd
سوال: این اصطلاح خروجی سه بعدی که اینقدر تبلیغش را میکنی کجا شنیدی؟ از تبلیغات زیگوراته؟
farshid_nanazi
31-10-2011, 22:07
mini display port یکی از ابداعات بیخود و بی استفاده ای بوده که اپل بیشتر بکار برده و در این چند سال اصلا مورد توجه قرار نگرفته
در نهایت برای استفاده از این پورت باید تبدیل hdmi استفاده بشه که کیفیت خوبی نخواهد داشت
سوال: این اصطلاح خروجی سه بعدی که اینقدر تبلیغش را میکنی کجا شنیدی؟ از تبلیغات زیگوراته؟
واییییی چه خبره اینجاااا
بحث و نقد خوبه ولی کل کل و دست انداختن هم دیگه خوب نیست.... اساتید از شما بعیده!!!!
نکنید این کارارو... ما هم یاد می گیریم...دی:
من خودم به شخصه ایسوزو ترجیح می دم... کانفیگ خوبی داره
با این که قیافه نداره ولی از این مدل دل که سرتره
کیفیت این مدل دل هم از دست دل در رفته و خوب در اومده وگه نه بقیه مدلاش مالی نیستن
farhad moradi
01-11-2011, 08:05
ترجیح میدم با امثال شما ( که البته تو این سایت خیلی کمن ) که اهل بحث و گفتگو نیستن بحث نکنم.
یه جا سوال میپرسی جواب میگیری میگی جواب نخواستم و مسخره تر از اون فعلا همه ی تکنولوژی ها رو زیر سوال بردید. :27::27:
F R E E M A N
01-11-2011, 11:05
ترجیح میدم با امثال شما ( که البته تو این سایت خیلی کمن ) که اهل بحث و گفتگو نیستن بحث نکنم.
یه جا سوال میپرسی جواب میگیری میگی جواب نخواستم و مسخره تر از اون فعلا همه ی تکنولوژی ها رو زیر سوال بردید. :27::27:
راستش من خیلی هم اهل گفتگو نیستم ولی بعضیها دوست دارن همه پستها را جواب بدن
حالا یک پورت بیخود و بی استفاده شد همه تکنولوژیهای روز دنیا! چیزی که در همه جا بهش مگین useless من چرا باید تعریفشو بکنم
خیلی تکنولوژیها بودن که چون مورد استقبال قرار نگرفتن دیگه روی سیستمها دیده نمیشن مثل ieee 1394
در این تاپیک به اندازه کافی در این مورد بی ارزش بحث شد امیدوارم در تاپیکهای آینده بحثهای بهتری باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.