ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای راه انداختن یه شرکت

Nike17
24-10-2011, 19:39
با سلام
من تصمیم دارم یه شرکت کامپیوتری راه بندازم . رشته تحصیلی من مهندسی نرم افزاره ( ترم اخر هستم).
متاسفانه اطلاعات سخت افزاریم خیلی کمه و همچنین اطلاعات نرم افزاریم هم فقط در حد جزوات دانشگاهه و اصلا کاربردی نیست .
تصمیم دارم از صفر شروع کنم یه دنیا ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن توضیح بدن برای این کار چه سرمایه ای نیاز هست و همچنین چه اموزشهایی رو باید ببینم .

---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------

و اینکه بنظرتون اینکار چقدر ریسک داره ؟

Farshid72
24-10-2011, 21:13
اول باید کسایی که بلدن سیستم ببندن رو دور خودت جمع کنی که برات سیستماتو ببندن بعد باید بایه طراح واسه طراحی مغازت مشورت کنی و بعدش قسمت بازی و نرم افزار و تو یه مغازه جدا کنار مغازه سخت افزار بزاری....
کدوم شهرید ؟؟؟ اگه شهر بزرگید باید تبلیغات در سطح وسیع باشه جوری که حتی از شهر های دیگه هم بتونید سفارش قطعات بگیرید و بهتره نمایندگی کلیه برند ها رو هم اگه میتونید بگیرید
چند ماه اول ممکنه ضرر ده باشه ولی اگه درست کار کنید قطعا میتونید پول خوبی دارید ولی باید لحظه به لحظه آپ دیت باشید

Nike17
28-10-2011, 21:29
اول باید کسایی که بلدن سیستم ببندن رو دور خودت جمع کنی که برات سیستماتو ببندن بعد باید بایه طراح واسه طراحی مغازت مشورت کنی و بعدش قسمت بازی و نرم افزار و تو یه مغازه جدا کنار مغازه سخت افزار بزاری....
کدوم شهرید ؟؟؟ اگه شهر بزرگید باید تبلیغات در سطح وسیع باشه جوری که حتی از شهر های دیگه هم بتونید سفارش قطعات بگیرید و بهتره نمایندگی کلیه برند ها رو هم اگه میتونید بگیرید
چند ماه اول ممکنه ضرر ده باشه ولی اگه درست کار کنید قطعا میتونید پول خوبی دارید ولی باید لحظه به لحظه آپ دیت باشید

ممنون بخاطر راهنمایی
شمالم .خودم تصمیم دارم از یه مغازه کوچیک اما شیک که مال خودمونه شروع کنم . کار طراحیش با خودم میدونم از پسش برمیام. تا اینجاش اکیه . برای بستن سیستم اگریه سری کلاسهای سخت افزاری برم بنظرتون از پسش برمیام؟ یا اینکه کار حرفه ای میطلبه؟ اما در مورد این نمایندگی های فروش به فرض برای اوردن لپ تاپ باید قرارداد ببندم و به تعداد سفارشهایی که دارم ازشون سفارش بگیرم و یا اینکه فله ای بگیرم اما اگر فروش نداشتم چی ؟ من کلا اطلاعاتم خیلی کمه .