ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : التهاب پلک

sharare jahromi
24-10-2011, 18:56
سلام من23 سالمه و هیچ وقت چشام پف نداشت حتی بعد از خواب الان حدوده 2 ماهه زیر چشام ورم کرده و مویرگهای بنفش زیر چشام کاملا معلوم شده (این اتفاق ناگهانی واسه من و خواهرم افتاد)و ورم چشم چپمون بیشتره دکتر چشم رفتم گفت این مساله به چشات مربوط نیست .دکتر داخلی با دادن ازمایشش خون چیزی نفهمید فقط گفت کمکاری تیرویید دارم که الان 1 ماهه دارم لیووتیروکسین میخورم زیر چشام هنوز ورم داره با رگ.دکتر سینوس هم گفت سینوسات پاکه و مشکلت از سینوس نیست و بهم 7 تا انتی بیوتیک و 30 تا انتی هیستامین داد .الانم حدوده 15 روزه بالای مژه هامون(جایی که خط چشم می کشن)و زیر ابروهامون ورم کرده(صبها خیلی بیشتره) و رگهای داخلش معلوم شده دور چشامون که همیشه سفید بود الان یه جورایی کبوده نمی دونم باید پیش چه دکتری برم که تشخیص بده .یعنی این بیماری مسریه؟
لطفا راهنماییم کنید .خیلی نگران و ناراحتم

morsadr
25-10-2011, 17:44
سلام من23 سالمه و هیچ وقت چشام پف نداشت حتی بعد از خواب الان حدوده 2 ماهه زیر چشام ورم کرده و مویرگهای بنفش زیر چشام کاملا معلوم شده (این اتفاق ناگهانی واسه من و خواهرم افتاد)و ورم چشم چپمون بیشتره دکتر چشم رفتم گفت این مساله به چشات مربوط نیست .دکتر داخلی با دادن ازمایشش خون چیزی نفهمید فقط گفت کمکاری تیرویید دارم که الان 1 ماهه دارم لیووتیروکسین میخورم زیر چشام هنوز ورم داره با رگ.دکتر سینوس هم گفت سینوسات پاکه و مشکلت از سینوس نیست و بهم 7 تا انتی بیوتیک و 30 تا انتی هیستامین داد .الانم حدوده 15 روزه بالای مژه هامون(جایی که خط چشم می کشن)و زیر ابروهامون ورم کرده(صبها خیلی بیشتره) و رگهای داخلش معلوم شده دور چشامون که همیشه سفید بود الان یه جورایی کبوده نمی دونم باید پیش چه دکتری برم که تشخیص بده .یعنی این بیماری مسریه؟
لطفا راهنماییم کنید .خیلی نگران و ناراحتم

دوست عزیز علائمی که گفتید نشانه بیماری خاص و معینی نیست ولی احتمالاتی که در نظرم میاد ایناس :
اول از همه حساسیت و مخصوصا حساسیت به مواد آرایشی که با توجه به مکان این مشکل و اینکه دو تا خواهر دچار این مشکل شده اید این مساله را باید در نظر داشت .
دوم خستگی و بی خوابی ممتد و شاید تغذیه نا مناسب
سوم هم شاید واکنش به دارو و یا غذای خاص .
در هر صورت تا از نزدیک دیده نشود و بررسی های اولیه انجام نشه چیز بیشتری نمی شه گفت .

Sayam
25-10-2011, 19:54
.

این موضوع که به تنهایی نمیتونه کافی باشه برای تشخیص کم کاری غده تیروئید
چجوری چنین تشخیصی دادند بدون آزمایش تیروئید؟

sharare jahromi
25-10-2011, 20:52
sayam جان دکتر بعد از بررسی ازمایشاتم(T4.T3.TSH ) تشخیص کمکاری تیروئید داد.البته قرص رو دکتر غدد تجویز کرد

sharare jahromi
25-10-2011, 21:22
دوست عزیز علائمی که گفتید نشانه بیماری خاص و معینی نیست ولی احتمالاتی که در نظرم میاد ایناس :
اول از همه حساسیت و مخصوصا حساسیت به مواد آرایشی که با توجه به مکان این مشکل و اینکه دو تا خواهر دچار این مشکل شده اید این مساله را باید در نظر داشت .
دوم خستگی و بی خوابی ممتد و شاید تغذیه نا مناسب
سوم هم شاید واکنش به دارو و یا غذای خاص .
در هر صورت تا از نزدیک دیده نشود و بررسی های اولیه انجام نشه چیز بیشتری نمی شه گفت .

با تشکر از جوابی که دادین امکانش هست حساسیت 2 ماه طول بکشه؟
در طول این 2 ماه از ارایش پرهیز کردیم
اگه حساسیت باشه درمانش چیه؟
ایا ممکنه بیرون زدگی چربی اطراف چشم یکهو واسه 2 نفر اتفاق بیفته؟؟

sharare jahromi
25-10-2011, 21:47
با تشکر از جواب MORSADR

ایا امکان داره حساسیت 2 ماه طول بکشه؟(در طول این 2 ماه کاملا از ارایش پرهیز کردیم)

ایا امکان داره بیرون زدگی چربی زیر چشم یکهو بایمان اتفاق افتاده باشد؟

morsadr
26-10-2011, 18:50
با تشکر از جواب MORSADR

ایا امکان داره حساسیت 2 ماه طول بکشه؟(در طول این 2 ماه کاملا از ارایش پرهیز کردیم)

ایا امکان داره بیرون زدگی چربی زیر چشم یکهو بایمان اتفاق افتاده باشد؟

احتمال حساسیت به مدت طولانی علی رغم قطع عامل آن ( مواد آرایشی ) کم است . بنابر این در صورت ادامه مشکل بهترین کار بررسی مجدد می باشد
بیرون زدگی چربی ؟؟؟!!! بعد دو نفر با هم ؟؟!! فکر نکنم :41: