مشاهده نسخه کامل
: لاستیک گلدستون
Rahmani1369
24-10-2011, 17:23
من یه 131 دارم که 13000 تا کارکرده لاستیک هاش گلدستونه بادش رو 36 هستش تازگی ها فکر می کنم شدیدا داره رو اسفالت ها میکوبه و کوچکترین دست انداز رو به داخل منتقل میکنه چیکار کنم؟:41:
اگه بادش رو کم کنم مثلا 32 کنم بهتر میشه؟ درضمن بدجه تعویض لاستیک هم ندارم
اگه یه سال دیگه تعویض کنم به اتاق صدمه وارد نمیکنه؟
مطمئنی رینگات تاب نداره شاید از اون باشه ها
Rahmani1369
24-10-2011, 20:38
رینگها تاب نداره چون هر چهار چرخ رو بالانس کردم لرزش اتاق یا زدن فرمون اصلا نداره (حتما جای تعجب داره چون لاستیک هاش گلدستونه:27:) و از وقتی که بالانس کردم تا الان این مشکلات رو نداشته فقط میخواستم بدونم باد لاستیکهاش رو کم کنم دست اندازها و کمتر نشون میده یا نه چون لاستیکهاش واقعا خشکه؟:13:
آره ماشین نرم تر میشه ولی فکر کنم مصرف بره بالاتر
ess_1362
25-10-2011, 08:06
باد چرخ پراید با لاستیک 175 باید 29 تا 30 باشه تا جایی که من اطلاع دارم
پس قطعا 32 زیاده و 36 هم خیلی زیاد هست
موفق باشید
Rahmani1369
25-10-2011, 16:29
دمتون گرم لاستیکهاش 165 هستش تو دفترچه ام نوشته رو 29 باشه.
اخه این آباراتچی ها یکشون میگه 35 یکی میگه 33 ما آخر نفهمیدیم.همون میزارم رو 30 فکر کنم بهتره
ولی مصرفش با باد 36 شده بود 6/5 یعنی با 30 لیتر 530 کیلومتر (70 درصد برونشهری 30 درصدشهری با ترافیک معمولی کرج)
خیلی ممنون.
گلدستون از برندهای خوب کشور بود که چند سالی است افت شدید کیفیت دارد کوبیدن و لرزش از علایم این لاستیک است.
بهتر است باد روی 30 تنظیم شود.
گلد استون = مکافات
ترمز گیری ضعیف . خشک بودن . لیز خوردن . عمر کم . افتضاح .کلا لاستیک ایرانی نخرین
Ezhdeha999
28-10-2011, 00:11
به نظر من شما بهتر است باد لاستيك ها را روي حد مجاز تنظيم كني زيرا هر چيزي بايد استاندارد خودش را داشته باشد ودر كارها نبايد افراط و تفريط كرد و بهتر است باد ها روي 30 تنظيم باشد
Rahmani1369
29-10-2011, 18:58
ممنون از دوستان بادش رو 31 گذاشتم خیلی خوب شده با 60 تا دو دست اندازها میرم. ولی فرمونش خیلی سفت شده.لرزش فرمون هم یکم تو سرعت های بالا داره که فک کنم برا این لاستیک طبیعی باشه.
DJ POLESTAR
30-11-2011, 15:23
بابا 100 رحمت به گلدستون... مال من کویر تاره عین همین مشکلاتی که دوست زننده تاپیک اشاره کردند دارم!
یعنی در کوچگترین دست اندازها خودی نشون میده! و سری به اتاق انتقال میده؛ و فقط میکوبه!
از افراد زیادی شنیدم که میگن لاستیکهای ایرانی همشون این مشکل رو دارن...
اما لاستیکهای خارجی خیلی بهتر هستن در دست انداز.
ولی در کل کلا کمک فنرهای پراید خیلی خشکن؛ از یکی شنیدم که 60؛ 70 تومن باید خرج کنیم و کمک فنرهای فابریک کارخونه رو عوض کنیم... آیا درسته؟
با تعویض کمک های پراید به روانی ماشین فرق میکنه؟
Rahmani1369
10-12-2011, 22:09
بابا 100 رحمت به گلدستون... مال من کویر تاره عین همین مشکلاتی که دوست زننده تاپیک اشاره کردند دارم!
یعنی در کوچگترین دست اندازها خودی نشون میده! و سری به اتاق انتقال میده؛ و فقط میکوبه!
از افراد زیادی شنیدم که میگن لاستیکهای ایرانی همشون این مشکل رو دارن...
اما لاستیکهای خارجی خیلی بهتر هستن در دست انداز.
ولی در کل کلا کمک فنرهای پراید خیلی خشکن؛ از یکی شنیدم که 60؛ 70 تومن باید خرج کنیم و کمک فنرهای فابریک کارخونه رو عوض کنیم... آیا درسته؟
با تعویض کمک های پراید به روانی ماشین فرق میکنه؟
این سوال منم هستش کمک فنر چند درصد و لاستیک چند درصد در روانی خودرو موثر هستش ؟ در واقع سهم کدومش بشتره ؟
کمک فنر خوب چی میتونیم بگیریم ؟ ایرانی یا خارجی ؟ چه مارکی و چه قیمتی؟
لاستیک نرم میخوان کره ای بگیرین هانکوک . کومهو
لاستیک ایرانی زاتا خشکه و روی کیفیت هندلیگ . ترمز گیری و صدا تاثیر داره
من کومهو گرفتم تفاوت رو حس کردم
heinrich_himmler
11-12-2011, 00:16
فرق چنداني بين كمكهاي بيرون و شركت نيست مگر كيفيت كاركرد يا مدت زمان كاركرد كه جنسهاي خوب آزاد معمولا بهترن. در مورد لاستيك هم گلدستونها همه به صورت استاندارد هم تاب دارند و قابل اصلاح نيستند! كوير هم اخيرا افت كيفيت شديد پيدا كرده و در كوچكترين دست اندازها مي تركه. بنا به تجربه و با در نظر گرفتن قيمت پيرلي و گودير و كومهو فعلا بهتر از ايرانيها هستند و اين هم يه لينك آموزشي تكراري در مورد لاستيك و نهوه انتخاب لاستيك
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.