مشاهده نسخه کامل
: کمک فوری - ویروسی شبیه keyloger
soccerwave
24-10-2011, 16:42
سلام،
یک هفته هست که مشکلی برای یکی از دوستام پیش اومده ، مشکل این هست که پسورد های ایمیلش ربوده میشه.
حتی ویندوز عوض کرده ، و بعدش با Nod32 (آخرین آپدیت) اسکن کرده ولی ویروس رو شناسایی نکرده
توی این پست ها توضیحات کامل تری دادم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نرم افزار بالا که اصلا جواب نداد ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم راهنمایی کنید ...
سلام
مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید)
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد از نصب ویندوز تا قبل از نصب کردن آنتی ویروس و اسکن سیستم نباید روی درایو ها دبل کلیک کرد.
موفق باشید :40:
soccerwave
24-10-2011, 18:25
سلام
مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید)
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد از نصب ویندوز تا قبل از نصب کردن آنتی ویروس و اسکن سیستم نباید روی درایو ها دبل کلیک کرد.
این تاپیک رو خوندم.
نرم افزاری نیست که بتونه تروجان رو پیدا کنه ؟؟؟
این تاپیک رو خوندم.
نرم افزاری نیست که بتونه تروجان رو پیدا کنه ؟؟؟
سلام
معلومه تاپیک رو خوب نخوندین.
در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تمام ابزارهای مورد نیاز معرفی شده.
soccerwave
24-10-2011, 19:53
میگم خوندم دیگه :دی دروغم چیه
اون سوال رو پرسیدم ، چون این مراحل خیلی زیاد و طولانیه.
همین!
afshin0007
25-10-2011, 21:20
سلام،
یک هفته هست که مشکلی برای یکی از دوستام پیش اومده ، مشکل این هست که پسورد های ایمیلش ربوده میشه.
حتی ویندوز عوض کرده ، و بعدش با Nod32 (آخرین آپدیت) اسکن کرده ولی ویروس رو شناسایی نکرده
توی این پست ها توضیحات کامل تری دادم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین نرم افزار بالا که اصلا جواب نداد ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون میشم راهنمایی کنید ...
سلام دوستم متاسفانه بعضی برنامه ها هستن که قادر هستند تروجان هارو از دید انتی ویروس پنهان کنند
اون وقت هست که دیگه انتی ویروست نمیشناستش
من قبلا به سر خودم اومده بود اکثر انتی ویروس و انتی تروجان های معروف و امتحان کردم جواب نداد
دست اخر سیستممو fdick کردم
امیدوارم برای شما اینجوری نباشه
شما ویندوزتونو عوض کنین بعد رو هیچ درایوی دابل کلیک نکنین هیچ فایلی رو هم از هارد اجرا نکنین
واسه ورود به درایوها اسم درایو رو تو address bar بنویسین و وارد بشین
بعد یه آنتی ویروس بهتر از nod32 مثل کاسپر یا نورتون که روی CD باشه رو سیستمتون نصب کرده و آپدیت کنین و با اون سیستم رو full scan کنین
ضمنا واسه عوض کردن یا وارد کردن پسورد از صفحه کلید مجازی آنتی ویروس کاسپر اسکای یا اگه نداشتین از صفحه کلید مجازی ویندوز استفاده کنین
برای اینکار هم برین تو run و تایپ کنین osk
موفق باشین
soccerwave
26-10-2011, 19:21
سلام دوستم متاسفانه بعضی برنامه ها هستن که قادر هستند تروجان هارو از دید انتی ویروس پنهان کنند
اون وقت هست که دیگه انتی ویروست نمیشناستش
من قبلا به سر خودم اومده بود اکثر انتی ویروس و انتی تروجان های معروف و امتحان کردم جواب نداد
دست اخر سیستممو fdick کردم
امیدوارم برای شما اینجوری نباشه
شما ویندوزتونو عوض کنین بعد رو هیچ درایوی دابل کلیک نکنین هیچ فایلی رو هم از هارد اجرا نکنین
واسه ورود به درایوها اسم درایو رو تو address bar بنویسین و وارد بشین
بعد یه آنتی ویروس بهتر از nod32 مثل کاسپر یا نورتون که روی CD باشه رو سیستمتون نصب کرده و آپدیت کنین و با اون سیستم رو full scan کنین
ضمنا واسه عوض کردن یا وارد کردن پسورد از صفحه کلید مجازی آنتی ویروس کاسپر اسکای یا اگه نداشتین از صفحه کلید مجازی ویندوز استفاده کنین
برای اینکار هم برین تو run و تایپ کنین osk
موفق باشین
ممنون.
امتحان میکنم
امیدوارم جواب بده ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.