مشاهده نسخه کامل
: گیرنده دیجیتال تلویزیون های سامسونگ
majidred2011
24-10-2011, 13:18
سلام
خوب در این بخش سوال در مورد گیرنده های خود تلویزیون های سامسونگ قرار میگیرد
با تشکر:40::40::40:
bestportal
03-01-2012, 09:00
سلام. تلویزیونی که من دارم 46 اینچ و مدل 6260 سامسونگه که دارای گیرنده دیجیتاله.
اما سوال من اینه که چطوری فیلم ها رو ذخیره کنم؟؟؟
سلام. تلویزیونی که من دارم 46 اینچ و مدل 6260 سامسونگه که دارای گیرنده دیجیتاله.
اما سوال من اینه که چطوری فیلم ها رو ذخیره کنم؟؟؟
سلام
باید تو سرویس منو (منو مخفی) یه تغییراتی انجام بدی تا ببینی این قابلیت رو داره یا نه
اینجارو بخون:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bestportal
04-01-2012, 07:31
سلام
باید تو سرویس منو (منو مخفی) یه تغییراتی انجام بدی تا ببینی این قابلیت رو داره یا نه
اینجارو بخون:
میشه تو منوی سرویس چه تغییراتی انجام بدم تا ببینم این قابلیت رو داره یا نه؟ چون لینکی که معرفی کردید 90 صفحه است.
میشه تو منوی سرویس چه تغییراتی انجام بدم تا ببینم این قابلیت رو داره یا نه؟ چون لینکی که معرفی کردید 90 صفحه است.
شما تو صفحه اول همین لینک پست 6 رو کاملا مطالعه کن و طبق اون عمل کن.
و جوانب احتیاط رو کاملا رعایت کن که یه وقت کار دستت تلویزیونت ندی !
این صفحه اول:
اینم پست 6 :
با عکس توضیح داده شده که باید Hotel mode رو روشن کنی و...
bestportal
04-01-2012, 10:18
شما تو صفحه اول همین لینک پست 6 رو کاملا مطالعه کن و طبق اون عمل کن.
و جوانب احتیاط رو کاملا رعایت کن که یه وقت کار دستت تلویزیونت ندی !
این صفحه اول:
اینم پست 6 :
با عکس توضیح داده شده که باید Hotel mode رو روشن کنی و...
در پستی که گفتید. کدام یک از اون قابلیت ها این امکان رو میده که فیلم ها رو روی فلش ذخیره کنیم؟ تلویزیون من قابلیت دریافت کانال های دیجیتال رو داره. من فقط میخواهم با زدن فلش فیلم ها رو ذخیره کنم.:11:
amir_t6262
04-01-2012, 10:42
باید به دنبال قابلیت PVR باشی!
bestportal
04-01-2012, 11:49
ببخشید. میشه یکم بیشتر در مورد این قابلیت PVR توضیح بدید و اینکه از کجای منوی مخفی فعال میشه بگید؟
البته من الان با خدمات سامسونگ تماس گرفتم. گفتن همچین امکانی حتی با تغییر در منوی مخفی وجود نداره. اما سامسونگ دو سال میشه که محصولی رو تولید کرده بنام PVR USB که متاسفانه به ایران نیومده. با اون میشه فیلم ها رو ذخیره کرد.
درمورد سوالت:
مدل TV چیه؟
با ----T منظورته؟
اگه رو دیجیتال اینجوری میشه،طبیعیه که بعضی وقتا موقع روشن شدن سیگنال ضعیفه اما سریع درست میشه.(بستگی به شرایط جوی هم داره!)
bestportal
04-01-2012, 15:35
درمورد سوالت:
مدل TV چیه؟
با ----T منظورته؟
اگه رو دیجیتال اینجوری میشه،طبیعیه که بعضی وقتا موقع روشن شدن سیگنال ضعیفه اما سریع درست میشه.(بستگی به شرایط جوی هم داره!)
میشه جواب منم بدی؟
میشه جواب منم بدی؟
میشه جواب منم بدی؟
چرا نمیشه ! :10:
اگه جواب ندادم چون خودم تو سرویس منو TV خودم PVR رو ندیدم آخه !
این یه قابلیتیه که میتونه برنامه های تلویزیونی رو تو فلش رکورد کنه.
حالا دقیقا نمیدونم کجای سرویس منو هستش که بشه فعالش کرد.چون من پیداش نکردم:41:
حالا طبق اون لینکی که گزاشتم عمل کن ببین چی میشه
:11:
amir_t6262
04-01-2012, 18:36
درمورد سوالت:
مدل TV چیه؟
با ----T منظورته؟
مدل تلویزیون ua40d5550 که در اصل همان ua40d5000 است.
منظورم هم در زمان دیدن تلویزیون دیجیتال است.
وقتی که تلویزیون را روشن میکنم، یه 30 ثانیه تصویر قاطی است و در قسمت خطای بیت سیگنال ( در عیب یابی تلویزیون) تا 100 درصد هم خطا میده و بعد خود بخود درست میشه!
میخواستم بدونم این طبیعیه؟
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
چرا نمیشه ! :10:
اگه جواب ندادم چون خودم تو سرویس منو TV خودم PVR رو ندیدم آخه !
این یه قابلیتیه که میتونه برنامه های تلویزیونی رو تو فلش رکورد کنه.
حالا دقیقا نمیدونم کجای سرویس منو هستش که بشه فعالش کرد.چون من پیداش نکردم:41:
حالا طبق اون لینکی که گزاشتم عمل کن ببین چی میشه
:11:
در مورد PVR اسم این قابلیت pvr است، حالا اینکه در منوی مخفی هم دقیقا از این عبارت استفاده کرده باشند را نمیدانم!
ممکن است تحت عنوان دیگری در منو باشد و باید فعالش کرد.
---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
نکته دیگر هم فکر کنم اصلا چنین گزینه ای نباید باشد، یعنی مثل گیرنده دیجیتال که گزینه ای برای فعال کردن و غیرفعال کردنش وجود ندارد، این هم همینطور است و گزینه ندارد. بلکه با تغییر Local و ... منو باید این قابلیت خودبخود فعال شود.
بعد با زدن دکمه record از روی ریموت کنترل تلویزیون، میتوان آن برنامه را ضبط کرد.
البته به شرطی که اصلا تلویزیون چنین قابلیتی داشته باشد که موضوع اصلی هم همین است که آیا در این مدلهای خاص، اصلا از نظر سخت افزاری امکان چنین کاری هست یا نه!
بله امیر جان طبیعیه نگران نباش.واسه خودمم بعضی اوقات اول روشن شدن چند ثانیه اینجوری میشه بعد خودش درست میشه.
درمورد PVR سوال منم دقیقا همینه که با کدوم گزینه فعال میشه که نمیدونیم!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.