ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبدیل پارتیکل به اعداد و برعکس :

ALI V8
24-10-2011, 11:42
تبدیل پارتیکل به اعداد و برعکس :

دوستان میخواستم پارتیکل معلق در هوا رو به عدد مثلا 1 تبدیل کنم و بعد دوباره تبدیل به پارتیکل بشه و بعد دوباره به 2 تبدیل بشه همینطور ادامه بدم مثلا تا عدد 10.خودم یه روش با ماسک رفتم ولی زیاد جالب نشده.اگر شما روشی بهتر و با گرافیک زیباتری رو بلد هستید ما رو هم بی نصیب نذارید.ممنون.اگر احتیاج به پلاگینی هست لطفا معرفی کنید در صورت امکان لینکه دانلودش رو درج کنید.ممنون.

amingholami2011
24-10-2011, 16:52
یه کم بیشتر میشه توضیح بدید درمورد سوالتون.مثلا به چه شکلی تبدیل بشه؟!!
از مسک و مسک پد استفاده کردید خوب نشد؟
با auto-trace از منوی لایر یا create to mask with text مسک رو ساختی دیگه آره؟

ALI V8
24-10-2011, 23:41
یه کم بیشتر میشه توضیح بدید درمورد سوالتون.مثلا به چه شکلی تبدیل بشه؟!!
از مسک و مسک پد استفاده کردید خوب نشد؟
با auto-trace از منوی لایر یا create to mask with text مسک رو ساختی دیگه آره؟

پارتیکل یعنی اینکه آره دیگه شکلش عوض بشه تقریبا شبیه یه دایره که مثلا بهش بلار دادیم یکم نا واضحه که وقتی سورس تکست میزنیم مشخص نشه این عوض شدن.آره با ماسک کار کردم تمام صفحه رو مثلا پر از یک کردم بعدش ویگلی دادم بعدش ROTATION و SCALE بعد ماسک درست کردم به شکل عدد 1 که بازه بسته میشه به شکل 1 بعد با رنج سلکتور حرکت عدد ها رو متوقف میکردم داخل ماسک بعد که ماسک داره باز میشه رنج سلکتور رو به حالت اول بر میگردوندم که که عددها ویگلی داشته باشن تا سورس تکست عدد 2 زیاد معلوم نشه همینطور تا عدد 5 .بد نشده بود ولی استادمون قبول نکرد.!
حالا یه کلک زدم به نظر خودم که عدد های 1 تا 5 رو با @ نوشتم بعدش ویگلی دادم با SCALE و BLUR و همینطور ANCHOR POINT دادم که خوب تو صفحه پخش میشند بعد سورس تکست زدم و با رنج سکلتور حرکتشون رو متوقف میکنم که معلوم بشه چه عددیه بعد دوباره رنج سلکتور میبرم به حالت اول خوب که پخش شدند @ها سورس تکست میزنم به عدد بعدی همینطور تا عدد 5.البته یه نال آبجکت و یه دوربین هم گذاشتم نال آبجکت رو 3D کردم بهش چرخش میداد تو محور Y مثلا 6x-90 .بعد دوربین رو child کردم به نال آبجکت که دور عدد ها میچرخه وقتی عدد کامل میشه سرعت چرخش میارم پایین و وقتی دوباره داره از هم میپاشه سرعت چرخش رو میبرم بالا همینطور تا پنج تا عدد تکمیل بشه.حالا امیدوارم ازم قبول کنه.
میخواستم با پارتیکل کار کنم که مثلا 1 رو به پارتیکل تبدیل کنم و بعد مثلا سه ثانیه دوباره یک بشه اما هر کاری کردم گزینه ایی که پارتیکل رو به حالت اول که همونم مثلا عدد 1 هستش برگردونم پیدا نکردم.
راستش و بخوای تو کار با بعضی پلاگینها خیلی ضعیفم.
ولی ممنون از توجهت دوست من اگر شما منظور من رو گرفتی! بعد از اینهمه وراجی! اگر کار گرافیکی تر و روش بهتری رو بلدی بگی واقعا ازت ممنون میشم.

Simin Secret
01-11-2011, 17:45
فکر کنم یه آموزش تبدیل متن به شن توسط پلاگین فرم تو انجمن بود یه سرچ بزن چپیدا میشه میتونی متن رو به جاش عدد بدی