مشاهده نسخه کامل
: درخواست درایو کارت گرافیک
با سلام خدمت دوستان مهندس
من درایو این کارت گرافیک که عکشو گذاشتم میخوام خیلی ضروریه خواهش میکنم زود جواب بدید با تشکر
این عکس روی کارت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس پشت کارت
با سلام خدمت دوستان مهندس
من درایو این کارت گرافیک که عکشو گذاشتم میخوام خیلی ضروریه خواهش میکنم زود جواب بدید با تشکر
این عکس روی کارت
اینم عکس پشت کارت
دوست عزیز مستقیم برو سایت nvidia از طریق smart scan کارتت رو درایورش رو دانلود کن.
موفق باشی.:11:
سایت انویدیا واسه من باز نمیشه من از یه سایت دیگه رفتم دانلود کردم ولی اونم فایده نداشت یعنی نصب نشد
یه سری هم به این تایپک بزنید
سایت انویدیا واسه من باز نمیشه من از یه سایت دیگه رفتم دانلود کردم ولی اونم فایده نداشت یعنی نصب نشد
یه سری هم به این تایپک بزنید
دوست من شما از چه ویندوزی استفاده می کنی و چند بیتی؟32 یا 64؟ بگو تا برات لینکش رو بذارم.
موفق باشی:11:
ویندوز سون 32 بیت
خودم چند تا درایو دانلود کردم ولی هیچ کدومشون اجرا نشد یعنی وقتی اجراشون میکردی یه اتوران که واسه نصب بود بالا میومد و چند قسمت داشت مثل اسکن و اینستال و فینیش و ... که همون قسمت اول هنوز نرسیده به اینستال ارور میداد امیدوارم اونی که شما میزاری درست باشه دارم دیوونه میشم نزدیک به 800 مگ فقط درایو کارت گرافیک دانلود کردم:45:
ویندوز سون 32 بیت
خودم چند تا درایو دانلود کردم ولی هیچ کدومشون اجرا نشد یعنی وقتی اجراشون میکردی یه اتوران که واسه نصب بود بالا میومد و چند قسمت داشت مثل اسکن و اینستال و فینیش و ... که همون قسمت اول هنوز نرسیده به اینستال ارور میداد امیدوارم اونی که شما میزاری درست باشه دارم دیوونه میشم نزدیک به 800 مگ فقط درایو کارت گرافیک دانلود کردم:45:
چرا 32 بیت؟ مگه رمت کم تر از 4 گیگه؟ 64 بیتی نصب می کردی خوب! البته همین جوریش هم با درایور مشکل داری شما ، ولش کن نمی خواد:31:
ببین دوست من ورژن جدید تر هم بود منتهی چون شما یه کم اذیت شدی من این ورژن رو گذاشتم که مطمئن باشه ، ببین سری 9 رو هم شامل می شه:
Software Description
Download Nvidia GeForce 280.26 WHQL Win 7 32-bit driver
This is the first WHQL release from the Release 280 family of drivers.
This driver package supports GeForce 6, 7, 8, 9, 100, 200, 300, 400, and 500-series desktop GPUs as well as ION desktop GPUs. This driver package also includes the 3D Vision Controller driver. We have a discussion thread open on these drivers
لینک :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن اول باید مشکل اون PCI EXPRESS رو حل کنی بعد درایور.
باز هم کمکی بود در خدمتم.
موفق باشی دوست من:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.