ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدای جیر جیر هارد دیسک لپ تاپ - کمک؟؟؟

farhad777
24-10-2011, 00:18
با سلام.

دوستان عزیز من یک لپ تاپ hp 4530 i5 640gb بتازگی خریدم. هارد دیسک این لپ تاپ در بعضی مواقع صدای جیر جیر میده. لپ تاپ هیچ هنگی نداره 3 بار روش ویندوز نصب کردم پارتیشن بندی کردم و براحتی باهاش کار میکنم. همین الان که دارم این متن رو مینویسم چند بار جیر جیر کرد. یکم من رو نگران کرده از دوستانی که آگاهی به این موضوع دارند و یا اینکه این مسئله براشون پیش اومده لطفا من رو راهنمایی کنند.

امروز که با یکی از دوستان این موضوع رو مطرح کرده بودم ، خودش فروشنده لپ تاپ و یه لپ تاپ داره که همین مشکل رو داره. گفت این صدا برای هاردهای 640 گیگابایت و لپ تاپ من که ایسوس همین صدا رو میده.

نظر شما دوستان چیه؟؟؟

با تشکر.

F R E E M A N
24-10-2011, 10:54
صدای هارد ربطی به ظرفیتش نداره، بعضی از هاردها جیر جیر بیشتری دارند
محل قرار گیری هارد در بعضی لپ تاپها به شکلیه که صداها بیشتر به گوش میرسه
با نصب نرم افزار زیر میتونی هارد را کاملا تست کنی و همه مشخصاتش را بدست بیاری

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

vitamin1990
31-10-2011, 21:59
سلام وست عزیز .... نرم افزاری هست به اسم quietHdd این نرم افزار 60 کیلو بایتم بیشتر نیست ... دانلود کن و اجراش کن تو قسمت ایکون ها ( کنار ساعت ) روش راست کلیک کن و Disable ها رو تیک بزن ... به طور معجزه آسایی صدای هارد قطع میشه ... امیدوارم مشکل شما هم حل بشه ....

SalmanAdl
02-11-2011, 15:09
سلام دوست عزیز
منم اینن همین مشکلو با 4530 دارم
هاردتم باید مثل من هیتاچی باشه نه
رو اعصاب میره هیچ مشکلی نداره ها
فکر کنم باید هارد عوض کنیم
این صدا وقتی می اد که هارد بیکاره یعنی فعالیت نداره
مشکلو حل کردی منم در جریان بزار

amir2im
11-11-2011, 13:48
با سلام.

دوستان عزیز من یک لپ تاپ hp 4530 i5 640gb بتازگی خریدم. هارد دیسک این لپ تاپ در بعضی مواقع صدای جیر جیر میده. لپ تاپ هیچ هنگی نداره 3 بار روش ویندوز نصب کردم پارتیشن بندی کردم و براحتی باهاش کار میکنم. همین الان که دارم این متن رو مینویسم چند بار جیر جیر کرد. یکم من رو نگران کرده از دوستانی که آگاهی به این موضوع دارند و یا اینکه این مسئله براشون پیش اومده لطفا من رو راهنمایی کنند.

امروز که با یکی از دوستان این موضوع رو مطرح کرده بودم ، خودش فروشنده لپ تاپ و یه لپ تاپ داره که همین مشکل رو داره. گفت این صدا برای هاردهای 640 گیگابایت و لپ تاپ من که ایسوس همین صدا رو میده.

نظر شما دوستان چیه؟؟؟

با تشکر.

دوست عزیز این صدا کاملا طبیعیه و مربوط به هد هارد هست.مشکلی هم پیش نمی اد.

hamid.7003
13-11-2011, 14:19
طبیعیه و مشکلی نداره

I Am Gangster
13-11-2011, 14:30
دوست عزيز هارد خيلي خيلي حساسه !
كوچيك ترين جير جير ( برخورد هر جيزه با سطح هارد ديسك) باعث سوختنش ميشه !
پس اين جير جير مال هارد ديسك نيست !
احتمالا مال سي دي درايو !
وقتي ميخونه سي دي رو يه كم جير جير ميكنه كه اونم خيلي عاديه !

amirpers
14-11-2011, 13:11
دوستان من هم Asus N53SN دارم که همین مشکل صدای هارد رو دارم.
در حالت عادی صدایی نداره ولی وقتی یه برنامه رو اجرا می کنم ، و هارد شروع بع کار کردن می کنه ، در فاصله زمانی حدود چند ثانیه صدا میاد و قطع میشه و دوباره میاد و قطع میشه ...

mohsen29
21-11-2011, 21:56
سلام
من هم سونی وایو eg1egx دارم و همین مشکل رو داره.دیگه بیخیالش شدم.صدای موقع روشن شدن(boot راه اندازی) خیلی بیشتره.
دوستان اگه فهمدید چه جور میشه به طور کلی از شر این صدا خلاص بشیم من را هم خبردار کنید.

با تشکر

amirpers
26-11-2011, 02:12
من که همچنان مشکلم پابرجاست. بایوس دستگاه رو هم آپدیت کردم و درست نشد.
برنامه HD Tune رو گرفتم و همه چیز رو OK نشون میداد.
خیلی صدای اعصاب خورد کنیه. همیشه صدا نمیاد. گاهی اوقات این صدا میاد به فاصله چند ثانیه. بیشتر از جیر جیر کردن شبیه صدای موریانه ایه که یه گاز به چوب میزنه و دوباره چند ثانیه بعد یه گاز دیگه میزنه.

aliahvaz
19-12-2011, 22:13
منم دو روزه نت بوک Asus 1215b خریدم ولی از موقعی که بعد از شارژ اولیه به طور جدی استفاده ازش رو شروع کردم موقع کارکردن هارد صدای جیر جیر می‌ده البته زیاد بلند نبست ولی به هر حال شنیده می‌شه. نمی دونم این صدا عادیه یا نه.

amir2im
20-12-2011, 15:32
منم دو روزه نت بوک Asus 1215b خریدم ولی از موقعی که بعد از شارژ اولیه به طور جدی استفاده ازش رو شروع کردم موقع کارکردن هارد صدای جیر جیر می‌ده البته زیاد بلند نبست ولی به هر حال شنیده می‌شه. نمی دونم این صدا عادیه یا نه.
طبیعیه خیالت راحت

imanauditore
27-05-2013, 21:43
سلام ماله من هم یه صدایی میده، تازه خریدم hp probook 4540sA هست
هر وقت storage چراغاش flash میکنه اینم صدا میده
رو مخه
فک کنم غیر طبیعیه 750gb
بعضی موقعا صدا میده بعضی موقعا نه، خفیفه_ بد صداییه مثله صداییه که نمیتونم وصف کنم:n13:

sh68_sari
28-05-2013, 01:52
آقا واسه منم اینجوریه...خیلی خفیف...مث اینکه همه جاییه...acer v3
این نرم افزاری که بالا اعلام شد، quietHdd ، کسی امتحان کرد؟؟ جواب میده؟

hamed29
28-05-2013, 08:30
من dell 5110 دارم؛ فکر کنم طبیعیه ؛ دو ساله دارم کار میکنم مشکلی نداشته

775e
28-05-2013, 09:04
سلام من هم lenovo دارم اینجریه بنظرتون بفرستم گارانتی یا نه ؟؟؟

imanauditore
28-05-2013, 10:06
سلام عزیزان، من quietHDD رو تست کردم کار نداد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در سایت Hp هم دنبال این مسئله بودم که یه نفر نوشته بود باید Hard Reset بشه یعنی تمام منابع قطع بشه و دکمه ی پاور به مدت 15 ثانیه بگیری تا هاردور ریست کلی بشه که ریسک داره و بعد باید سیستم ریکاوری بشه(واسه صدای مثله depress دکمه ی موس)
از نرم افزارهای زیادی استفاده کردم مثله hard drive inspector notebook و disk monitor
که همگی اطلاعات کاملی میدن در باره ی هارد+تست و همه چی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتن سالمه
ولی من امروز میفرستم واسه گارانتی ببینم چشه...

sh68_sari
28-05-2013, 12:13
بابا منم اوایل حساس بودم میخواستم بدم گارانتی ولی الان دیگه عادی شده...خیلی کمهذ صداش اینجا هم دیدیم واسه همه همینه