مشاهده نسخه کامل
: کاهش حجم درایو
sattar_67
23-10-2011, 14:02
با عرض سلام
دوستان عزیز جدیداً مشکلی برای کامپیوتر من پیش اومده اینکه اول که سیستم رو روشن میکنم درایو C من 2 گیگ فضای خالی داره و بعد از چند دقیقه بعد از روشن کردن سیستم حجم درایو C بطور باور نکردنی به 18 کیلوبایت میرسه !!!! مشکل از کجاست
در ضمن هیچ فایلی کپی نمیشه و اخطار LowDisk میده ؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنم راهنماییم کنید
با تشکر
با عرض سلام
دوستان عزیز جدیداً مشکلی برای کامپیوتر من پیش اومده اینکه اول که سیستم رو روشن میکنم درایو C من 2 گیگ فضای خالی داره و بعد از چند دقیقه بعد از روشن کردن سیستم حجم درایو C بطور باور نکردنی به 18 کیلوبایت میرسه !!!! مشکل از کجاست
با تشکر
دوست من ویندوزتون چیه؟
آنتی ویروس چی نصب داری؟
یه بار انتی ویروستون رو آپدیت کنید و سیستم رو کامل اسکن کنید.
موفق باشی:11:
با عرض سلام
با تشکر
سلام..
شما علاوه بر چک کردن توصیه ی عرفان جان:40: این رو هم بدون که:
ممکنه حجم page File باشه که چون روی حالت system managed هستش هروقت نیاز به حافظه ی مجازی داشته باشه از حجم درایو C استفاده میکنه...البته شما بدون که 2 گیگ فضای خالی هم برای درایو C کافی نیست.
system restore رو هم غیرفعال کنین
سطل آشغال رو هم Empty کنین
فولدر temp رو از مسیر زیر پیدا کنین و محتویات داخلش رو پاک کنین:
در Run تایپ کن %tmp% و محتویاتشو کلا پاک کن
به profram files یک سری بزن در درایو سی و اونجا ممکنه برنامه هایی که پاک کردین فایلهاش هنوز باقی مونده باشه که گاهی اوقات حجم های زیادی اشغال میکنن.
موفق و :11:موئید باشین
از نرم افزار FileMon زیر مجموعه Sysinternals استفاده کنین و فایلهای سیستمتون رو مانیتور کنین تا بفهمین چه فایلی همچین مشکلی رو ایجاد میکنه؟
ضمنا علاوه بر توضیحات Dr.Smith اگه Hibernate رو هم از کنترل پنل غیر فعال کنین موجب خالی تر شدن درایو C میشه
موفق باشین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.