PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تلویزیون سونی cx520 لطفا راهنمائی کنید فوری

jojonice
23-10-2011, 12:53
سلام
لطفا راهنمائی کنید
از لحاظ کیفیت تلویزیون cx520 چطوره چون خواستم از ex520 بخریم اما قیمتش بالا بود و سایز 46 را میخواستم
حالا چه فرقی در میان cx520 با ex520 است آیا واقعا ارزش پول بیشتر را داره ex520
چون بودجه ای که گذاشتم فقط برای cx520 و سایز 46 است و میخواهم بدونم امکاناتش و کیفتش خوبه ؟
مرسی
خداحافظ

AmirF3
26-10-2011, 10:22
سلام
لطفا راهنمائی کنید
از لحاظ کیفیت تلویزیون cx520 چطوره چون خواستم از ex520 بخریم اما قیمتش بالا بود و سایز 46 را میخواستم
حالا چه فرقی در میان cx520 با ex520 است آیا واقعا ارزش پول بیشتر را داره ex520
چون بودجه ای که گذاشتم فقط برای cx520 و سایز 46 است و میخواهم بدونم امکاناتش و کیفتش خوبه ؟
مرسی
خداحافظ
تقريبا يكي هستند.فقط ex520 چون ال اي دي هست به روز تره و مصرف برقش نصف اون يكيه و كنتراستش هم بالاتره. ولي خوب شايد اين دلايل براي پرداخت 500 هزار تومن بيشتر كافي نباشه...
از اين لينك كه از سايت خود سوني هست ميتونيد مقايسه فني اين دو مدل رو ببينيد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mehdi_karavan
22-03-2012, 18:20
سلام.من cx520 دارم.خیلی راضی هستم. منتها فارسی رو خوب ساپورت نمیکنه.برای اینکه کلیه قابلیتهاش قابل استفاده باشه باید روی سنگاپور تنظیم کنی که باعث میشه ساعت دستگاه بهم بریزه و فارسی رو حرف به حرف و چپکی نشون بده.در فریم ور جدید هم این نقیصه اصلاح نشده اما توی سری جدید همین مدل فارسی رو خوب ساپورت میکنه.در مورد سری e هم ال ای دی و مصرفش کمتره.اما اطلاعات بیشتری از اون مدل ندارم.

hovo
25-03-2012, 13:10
تصویری که ال ای دی میده عمران ال سی دی بهت بده
در ضمن زاویه دید ال ای دی فول هست اما ال سی دی از کنار یا از پایین تصویر تار میشه(منظورم تاریک)

در ضمن شما که میخوای این قدر پول بدی
چرا شارپ برنمیداری
لا اقل فارسی صاپورت میکنه
خصوصیت گاید که صدا سیما توی دیجیتال راه اندازی کردی رو خواهی داشت
روی یواس بی میتوین زیر نویس فارسی داشته باشی
محدودیت fat 32 نداری
موتور تصویرش خدایی چیزی از سونی کم نداره
من خودم ex520 دارم
اما فارسی برام مهم نیست چون اساسا از dlna استفاده مینم که ساپورت میکنه اما فلش رو کلا بی خیال شدم
تصویر هم ماه درجه یک
عمرا کسی به پای سونی برسه
تازه 10 سال دیگه هم همین تصویر رو میده ولی ازم به فارسی و زیر نویس و گاید و وفیلم فول اچ دی رو نمیتونی از روی فلش اجرا کنی فکر کن باسونی اینها رو ازدست میدی

ali2821
29-03-2012, 16:03
من 40nx720 دارم كه براي سرچ كانال جديد ورزش دوباره سرچ كردم منتها اين سري كانالهاي يك تا شش را بيدا نكرد كه دوباره راه اندازي اتومات كردم با زبان انگليسي و انتخاب كشور سنگابور كه تمام كانالها را بيدا كرد بجز كانال شش كه آن هم با دستي بيدا كردم و جايگزين كردم ولي حالا مشكلي كه دارم اينه كه منوي فارسي به هم ريخته و جدا از هم و از چب شروع شده لطفا راهنمايي فرماييد