مشاهده نسخه کامل
: <<< بحث و گفتگو درباره مانيتور حرفه اي LG IPS226v >>>>>>
<<< بحث و گفتگو درباره مانيتور حرفه اي LG IPS226v >>>>>>
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين مانيتور در نمايشگاه IFA رو نمايي شده است .
كه از تكنولوژِي IPS استفاده ميكند. در واقع اين مانيتور يك super led هست . كه نسبت به ديگر نمايشگر ها
زاويه ديد بسيار وسيع تري دارد. 178 درجه افقي و 178 درجه عمودي كه در نوع خود بي نظير است .
همچنين اين مانيتور عمق رنگ بسيار بهتري نسبت به نمونه هاي led معمولي به نمايش ميگذارد.
و همچنين داراي مگاكنتراست است . كه تاثير بسيارب بر كيفيت نمايش تصاوير دارد .
همچنين اين مانيتور طراحي بسيار زيبايي دارد.و به دليل استفاده از پل ips كيفيت بسيار بالايي دارد.
استفاده از اين مانيتور رو به همه حرفه اي ها ( گرافيست ها - طراحان صفحات وب - office و گيمير هاي حرفه اي (زمان پاسخگويي اين مانيتور به دليل استفاده ips بسيار فراتر از حد انتظار است ) و ....
توصيه ميكنيم.
"21.5 Wide
مگا كنتراست 5,000,000:1
Full HD
HDMI , DVI
وضوح تصوير 1920x1080
Smart Package
زمان پاسخگويي تصوير 5ms
f-Engine
تكنولوژي DFC
امكان تنظيم 6 رنگ در منوي تنظيمات
بدنه مشكي براق با پايه كريستالي
قابل اتصال به پايه ديواري
قيمت 22" اين مانيتور 320 هزارتومان ميباشد.
--------------
دوستان من توصيه ميكنم وديو مقايسه اين انيتور رو با ديگر مانيتور هاي سامسونگ و دل و ايسوس در يوtube
مشاهده كنند تا به كيفيت اين مانيتور پي ببرند.
n.a.b.a.t
23-10-2011, 17:04
من ميخوام اين مانيتور رو بگيرم ميشه بگيد ips چيه ؟
من ميخوام اين مانيتور رو بگيرم ميشه بگيد ips چيه ؟
ips یک نو پنل دیگست که معمولا از tn ها زاویه دیدشون بیشتره ولی معمولا مدت زمان پاسخ گویی به تصویرشون از tn ها بالاتره حدود 5 میلی ثانیه هست
ips یک نو پنل دیگست که معمولا از tn ها زاویه دیدشون بیشتره ولی معمولا مدت زمان پاسخ گویی به تصویرشون از tn ها بالاتره حدود 5 میلی ثانیه هست
به اضافه این که کیفیت رنگ این پنل از کیفیت رنک پنل های tn بیشتره یعنی بدرد طراحایی می خوره که به خاطر کیفیت رنگ هنوز دارند از crt استفاده می کنند
کاش زودتر میگفتی میگرفتمش:13::5:
اینطور که تعریف کردی هم قشنگه هم کیفیت و امکانات خوبی داره.
واسه طراحی و امور روزمره و گیم و کلا همه چی!
قیمت هم 320 خوبه واسش
خيلي مانيتور توپيه هر كي گرفته بعدا ميفهمه...بايد كيفيتشو از نزديك ديد نه تو عكس
البته برای گیمر ها حرفه ای زیاد مناسب نیست چون تو صحنه های سریع تاری ایجاد می کنه
peyman_nn
25-10-2011, 17:10
البته برای گیمر ها حرفه ای زیاد مناسب نیست چون تو صحنه های سریع تاری ایجاد می کنه
مطمئنی اینجوریه ؟
یعنی به چشم میاد ؟؟
در ضمن چرا مانیتورهای جدید 3d نیستند ؟؟
مطمئنی اینجوریه ؟
یعنی به چشم میاد ؟؟
در ضمن چرا مانیتورهای جدید 3d نیستند ؟؟
بستگی داره که چه گیم هایی بازی می کنی یا چقدر حساسی ولی خوب کیفیتی که داره نمیشه گذشت
مانیتور 3d هم داریم ولی قیمتش بالاست ولی عزیز جان هنوز فناوری 3d اول کاره موده پیشرفت کنه که تا اون موقع همگیر نمیشه
داداش كي گفته مناسب نيست ؟
سرعت رفرنس درمانيتور Tn با مانيتور ips خيلي فرق داره :27:
سرعت عمل 5 ميلي ثانيه ips برابر 2 ميلي ثانيه tn هست .
به طور كلي ips سرعت عمل بسيار بالايي داره
منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش كي گفته مناسب نيست ؟
سرعت رفرنس درمانيتور Tn با مانيتور ips خيلي فرق داره :27:
سرعت عمل 5 ميلي ثانيه ips برابر 2 ميلي ثانيه tn هست .
به طور كلي ips سرعت عمل بسيار بالايي داره
منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک خرابه
Abbas.sedighi
07-11-2011, 18:59
با سلام خدمت دوستان در مقایسه با مانیتور 2261وی پی کیفیتش چطوره چون 2261 سرعت پاسخگوییش 2 هست.
من این مانیتور رو تهیه کردم، فقط یه نکته! این مانیتور از 3d پشتیبانی می کنه یا نه؟
این برام خیلی مهمه.
sound.vision
26-12-2011, 11:16
من این مانیتور رو تهیه کردم، فقط یه نکته! این مانیتور از 3d پشتیبانی می کنه یا نه؟
این برام خیلی مهمه.
نه قابلیت 3D نداره...! مونیتورهای سه بعدی که بشه واقعا ازشون لذت برد قیمت خیلی خیلی بالاتری دارند...
این برام خیلی مهمه.
نه داداش میشه از قیمتش این رو تشخیص داد
sound.vision
26-12-2011, 16:49
دوستان لطفا نظر بدید (با دلیل) که کدوم یکی از این دو مونیتور برای خرید بهتره :
1- LG IPS226V این مدل قیمت 315 هزار تومن
2- LG E2281VR این مدل قیمتش 400 هزار تومنه
sound.vision
28-12-2011, 11:37
IPS226V
ابن مدل رو دیروز خریدم :
LG IPS226V
خیلی خیلی بهتر از اون چیزی بود که فکرشو می کردم... عالیه!!!
persiantoolsbaz
07-01-2012, 11:29
این برام خیلی مهمه.
اگه میخوای از 3d پشتیبانی کنه باید مانیتور 3d بگیری:) من بهت D2342P LG رو معرفی میکنم که حدود 440 تومنه .
امکاناتش خوبه . یه نگاه به مشخصاتش بنداز : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:25 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------
دوست من این دو مدلی که معرفی کردی 2 تا از شاهکارای روز lg هست . اگه بگی واسه چه کاربردی می خوای میتونم بگم کدوم برات مناسبتره :11:
---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
ابن مدل رو دیروز خریدم :
LG IPS226V
خیلی خیلی بهتر از اون چیزی بود که فکرشو می کردم... عالیه!!!
مبارک باشه یکی از مانیتورهای حرفه ای بازار رو خریدی :10:
eshraghi2010
16-01-2012, 06:56
سلام به همه دوستان ! در صورت امکان یک مجموعه تنظیمات که از تمام کیفیت این مانیتور بتونه استفاده کنه معرفی کنید . من این مانیتور حرفه ای رو دیروز خریدم.!با توجه به نوسان ارز ،قیمتش حدودآ چقدره!البته قیمتی که من گرفتم شاهکاره!
persiantoolsbaz
16-01-2012, 12:03
سلام به همه دوستان ! در صورت امکان یک مجموعه تنظیمات که از تمام کیفیت این مانیتور بتونه استفاده کنه معرفی کنید . من این مانیتور حرفه ای رو دیروز خریدم.!با توجه به نوسان ارز ،قیمتش حدودآ چقدره!البته قیمتی که من گرفتم شاهکاره!
مبارک باشه انتخاب خوبی کردی . تا جائیکه من میدونم قیمت مانیتورهای الجی هنوز تغییر نکرده و این مانیتور فعلا" حدود 340 تومنه . شما چند گرفتیش ؟؟؟ یه cd بهنما توی جعبه مانیتورت هست که راهنمای استفاده از مانیتورته . میتونی ازش استفاده کنی .
salman26
16-01-2012, 12:09
مانیتورش عالیه ... :11:
eshraghi2010
16-01-2012, 19:55
295 تومن خوبه؟!!!!البته تو شهرستان !!!:31:
persiantoolsbaz
17-01-2012, 14:34
295 تومن خوبه؟!!!!البته تو شهرستان !!!:31:
آره خیلییی خوب خریدیش . از نمایندگی گرفتی؟؟؟ منظورم اینه که گارانتی داره دیگه ؟
sound.vision
17-01-2012, 15:24
دوستانی که این مونیتور رو خریدن و یا قصد خریدش رو دارند توصیه می کنم حتمن نقد و بررسی کامل این مانیتور رو در این سایت بخونن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر اون چیزی رو که باید در مورد این مانیتور بدونید اینجا به خوبی ذکر شده مضافا اینکه اون دسته از دوستانی هم که این دستگاه رو خریدن می تونن از روش توضیح داده شده در سایت فوق الذکر برای کالیبره کردن مانیتورشون استفاده کنن تا رنگ ها طبیعی تر جلوه کنن.......
من خودم به شخصه بعد از دو و یا سه هفته از خرید این مدل راضی راضی هستم تنها نکته ای که شاید می شد بهتر باشه Black Level این مانیتور هست که اونم با این رنج قیمتی و این مشخصات چیزی کم نداره ولی بازم می شد بهتر باشه... ولی در کل این مانیتور چه از لحاظ کیفیت و چه از لحاظ مصرف کم برق بسیار بسیار دستگاه خوبیه....
persiantoolsbaz
17-01-2012, 16:08
من خودم به شخصه بعد از دو و یا سه هفته از خرید این مدل راضی راضی هستم تنها نکته ای که شاید می شد بهتر باشه Black Level این مانیتور هست که اونم با این رنج قیمتی و این مشخصات چیزی کم نداره ولی بازم می شد بهتر باشه... ولی در کل این مانیتور چه از لحاظ کیفیت و چه از لحاظ مصرف کم برق بسیار بسیار دستگاه خوبیه....
مبارکت باشه دوست عزیز . آره موافقم با توجه به قیمتش از نظر مشخصات چیزی کم نداره :)
internet
21-01-2012, 08:23
دوستانی که این مونیتور رو خریدن و یا قصد خریدش رو دارند توصیه می کنم حتمن نقد و بررسی کامل این مانیتور رو در این سایت بخونن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر اون چیزی رو که باید در مورد این مانیتور بدونید اینجا به خوبی ذکر شده مضافا اینکه اون دسته از دوستانی هم که این دستگاه رو خریدن می تونن از روش توضیح داده شده در سایت فوق الذکر برای کالیبره کردن مانیتورشون استفاده کنن تا رنگ ها طبیعی تر جلوه کنن.......
البته این کمپانی ها هر روز یه چیزی می زنن می دن بیرون
و هیچ وقت هیچیشون کامل کامل نیست
من LG LED 2260s رو با قیمت خیلی مناسب خریداری کردم خیلی هم ازش راضی هستم رنک مشکی رو به بهترین وجه ممکن نمایش می ده یعنی دیگه از این مشکی تر نمیشه
چشم رو اصلا اذیت نمی کنه و لرزش و نمی دونم این مشکلات اصلا نداره با اینکه نه DVI داه و نه HDMI و با کابل VGA متصل کردم ولی خیلی راضی هستم ولی یک مانتیور سامسونگ داداشم گرفتم A300 و نوزده اینچ سامسونگ که من اصلا نمی تونم بشینم جلوش از بس که چشم رو اذیت می کنه
jo_jumper
01-02-2012, 17:07
اگه مانیتور را فقط برای بازی می خواهی بهتر مانیتوری که زمان پاسخ دهیش 2 میلی ثانیه است رو خرید کنی. توی lCD پیشنهادم LG W2261vp هست،
erfan_abedi_CB
05-02-2012, 12:43
من LG LED 2260s رو با قیمت خیلی مناسب خریداری کردم خیلی هم ازش راضی هستم رنک مشکی رو به بهترین وجه ممکن نمایش می ده یعنی دیگه از این مشکی تر نمیشه
چشم رو اصلا اذیت نمی کنه و لرزش و نمی دونم این مشکلات اصلا نداره با اینکه نه DVI داه و نه HDMI و با کابل VGA متصل کردم ولی خیلی راضی هستم ولی یک مانتیور سامسونگ داداشم گرفتم A300 و نوزده اینچ سامسونگ که من اصلا نمی تونم بشینم جلوش از بس که چشم رو اذیت می کنه
آره باهات موافقم مانیتورهای سری 60 الجی قیمتشون مناسبه و کیفیت خوبی هم دارند . مدل E2060T اش فقط 4000 تومن گرونتره و DVI هم داره .
YAHYA-PRO
29-03-2012, 20:07
این مانیتور برای بازی مناسب هست ؟
میشه باهاش کال زد ؟ :31: تصویرش جا نمونه 10 دفعه بکشنمون:whistle:
Firebirds
31-03-2012, 14:27
این مانیتور برای بازی مناسب هست ؟
میشه باهاش کال زد ؟ :31: تصویرش جا نمونه 10 دفعه بکشنمون:whistle:
بله به نقل از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Flcd-monitor%2Flg-flatron-ips226v-p10192%2Ftest.html) ازمان پاسخ دهی تصویر به اندازه پنل های TN دو میلی ثانیه ای سریع هست و مشکلی با بازی کال آف و ... ندارد
Responsiveness: fluid movements
Great news for gamers: the IPS226V is fast enough to keep them happy. Despite being advertised as a 6 ms display, it's actually almost as responsive as a screen with a 2 ms TN panel. The fast movements that are so common in FPS games like Doom, Unreal and Call of Duty look perfectly fluid.
Responsiveness [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Light
Background Dark
Background Average
This graph illustrates the monitor's ghosting time ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fghosting-time-test-tv-monitor-laptop-tablet-38-mobile-reviews-article-1142.html).
The shorter the time, the faster the monitor.
There are no problems with input lag either. It's definitely there, but it's so insignificant that your feeble human eyes won't be able to spot it. It won't have any impact on your next round of multi-player gaming.
دوستان من هم چند روز پیش این مانیتور را خریداری کردم کیفیت رنگاش خوبه ولی نورش چشمامو اذیت میکنه همش باید نورشو کم کنم برای وب گردی و افیسو این چیزا و برای بازی و فیلم زیاد کنم در ضمن من تو این مونیتور اثری از این قابلیت AUTO BRIGHT
ندیدم ولی تو سایت مادیران نوشته که داره دوستانی که این مدلو دارند در این مورد اطلاعی دارند؟
اگر این قابلیتو داشته باشه باید یه سنسور هم داشته باشه ولی من که پیداش نکردم.
Ehsan_2012
20-04-2012, 12:41
مشکلی که ذکر کردید من با مدل دیگری از مانیتور ال جی داشتم.... به نظرم این مانیتور برای فیلم عالی ست ولی واسه وب گردی چشم رو اذیت میکنه.
persiantoolsbaz
08-05-2012, 14:32
دوستان من هم چند روز پیش این مانیتور را خریداری کردم کیفیت رنگاش خوبه ولی نورش چشمامو اذیت میکنه همش باید نورشو کم کنم برای وب گردی و افیسو این چیزا و برای بازی و فیلم زیاد کنم در ضمن من تو این مونیتور اثری از این قابلیت AUTO BRIGHT
ندیدم ولی تو سایت مادیران نوشته که داره دوستانی که این مدلو دارند در این مورد اطلاعی دارند؟
اگر این قابلیتو داشته باشه باید یه سنسور هم داشته باشه ولی من که پیداش نکردم.
دوست عزیز این عکسی که شما گذاشتی در واقع توضیح تکنولوژی smart package هست و مانیتوری که یک و یا چند تا از ویژگی های این عکس رو داشته باشه ، دارای تکنولوژی smart package است .
مانیتور ips226v ویژگی Auto Bright رو نداره ولی مثلا" Cinema mode رو داره .
persiantoolsbaz
08-05-2012, 14:49
Ehsan و Armin عزیز در مورد وبگردی و اذیت شدن چشم با یکسری از مانیتورها باید این توضیح رو بدم که مانیتورهای led ای که کنتراست بالا و کیفیت تصویر و روشنایی تصویر خیلی خوبی دارن برای بازی و تماشای فیلم و ... خیلی خوب و لذت بخش هستن ولی برای خواندن و وبگردی بعد از مدتی ممکنه چشم اذیت بشه که با پایین آوردن روشنایی تصویر خیلی راحت میشه تنظیمات روشنایی مانیتور رو تغییر داد . در حالیکه اگر مانیتوری با کنتراست پایین تر تهیه کنیم ممکنه برای وبگردی نیازی به تغییر تنظیمات روشناییش نباشه ولی هرگز نمیتونیم تصاویر رو با کیفیتی که توی مانیتورهای led با کنتراست بالا هست ، مشاهده کنیم . بنابراین این ویژگی یه آپشن خوب حساب میشه .
سلام
من هم LG IPS226V گرفتم. رنگ و زاویه دید عالیه. تنها ظاهرش ساده است که برای من مزیته. در فیلم و گرافیک بی نظیره. فقط هنوز باهاش گیم اکشن نزدم. گرافیکم Intel HD 3000 مجتمع Intel Core i5 2500K هست که طبیعتا Full HD عملکرد جالبی نداره. FIFA 12 خوب بود. گارانتی مادیران 290 خریدم. مثل اینکه زیر 500 مانیتور کاملی پیدا نمیشه.
سلام
من هم LG IPS226V گرفتم. رنگ و زاویه دید عالیه. تنها ظاهرش ساده است که برای من مزیته. در فیلم و گرافیک بی نظیره. فقط هنوز باهاش گیم اکشن نزدم. گرافیکم Intel HD 3000 مجتمع Intel Core i5 2500K هست که طبیعتا Full HD عملکرد جالبی نداره. FIFA 12 خوب بود. گارانتی مادیران 290 خریدم. مثل اینکه زیر 500 مانیتور کاملی پیدا نمیشه.
با این قیمت خیلی خوبه.. دیگه از این کلاس بالاتر تو این رنج قیمت نیست و همه میرن بالای 500. Calibration فراموش نشه.
با این قیمت خیلی خوبه.. دیگه از این کلاس بالاتر تو این رنج قیمت نیست و همه میرن بالای 500. Calibration فراموش نشه.
آرمان جان تنظیم نوره یا کاری فراتر از اون باید انجام بدم؟
آرمان جان تنظیم نوره یا کاری فراتر از اون باید انجام بدم؟
فراتر از اینهاست.. معمولا بدون Calibrator های سخت افزاری کار طاقت فرسا و طولانی ایه ولی خب وقتی بهینه شد تفاوت ها بسیار زیاده. مانیتورهای گرون تر خودشون در کارخانه تک تک Calibrate می شن ولی خب یکی از کارهایی که انجام شده تا قیمت IPS ها پایین بیاد همین حذف Calibration در کارخانه بوده.
ali_invention
21-11-2012, 22:15
سلام دوستان منم این مانیتور رو خریدم تنها مشکلی که داره اینه که گوشه های پنل یا همون صفحه lcd با قاب(برای من گوشه بالا سمت راست) به اندازه یک میل بازی میکنه. شایدم من حساسم!!!زنگ زدم مادیران کارشناسشون اومد دید گفت طبیعیه. و این مانیتورا اینجورین. میخوام ازتون بپرسم که به نظر شما هم طبیعیه یا برم به هر زوری هست عوضش کنم؟
ali_invention
22-11-2012, 20:05
سلام دوستان منم این مانیتور رو خریدم تنها مشکلی که داره اینه که گوشه های پنل یا همون صفحه lcd با قاب(برای من گوشه بالا سمت راست) به اندازه یک میل بازی میکنه. شایدم من حساسم!!!زنگ زدم مادیران کارشناسشون اومد دید گفت طبیعیه. و این مانیتورا اینجورین. میخوام ازتون بپرسم که به نظر شما هم طبیعیه یا برم به هر زوری هست عوضش کنم؟
دوستان کسی نیست که بتونه من رد راهنمایی کنه؟
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
سلام دوستان
خوب بالاخره منم امروز این مدل رو گرفتم.
الان با کابل HDMI به لپتاپم وصل کردم و تصویر رو فقط از مانیتور میگیرم. Profile رو هم آپدیت کردم. رزولیشن هم 1920x1080 هست.
فقط یک مشکل هست:
تصویر من کاملا Full Screen نمیشه! Over Scan هم کردم اما از سمت چپ و راست 1سانت و از بالا پایین نیم سانت صفحه مشکلی هست و فاصله داره. تنظیمی برای کشیدن صفحه و فیت کردن صفحه هست؟؟
از طریق نرم افزار کارت گرافیکتون به راحتی میتونید این کار رو انجام بدین.
من کارت گرافیک ATI دارم همین مشکل رو داشتم که حل شد.
از طریق نرم افزار کارت گرافیکتون به راحتی میتونید این کار رو انجام بدین.
من کارت گرافیک ATI دارم همین مشکل رو داشتم که حل شد.
بله ممنون از طریق Catalyst Control Center تونستم تصویر رو Scale کنم و بهتر از قبل شد اما هنوز 5میل از چپ و راست خالی هست که نتونستم دقیق فیت کنم.
آیا جایی برای تنظیم Scale بصورت دستی هست؟!
مرسی
بله ممنون از طریق Catalyst Control Center تونستم تصویر رو Scale کنم و بهتر از قبل شد اما هنوز 5میل از چپ و راست خالی هست که نتونستم دقیق فیت کنم.
آیا جایی برای تنظیم Scale بصورت دستی هست؟!
مرسی
شما اگه rate رو رو 60 هرتز بذارین فک کنم دیگه حل بشه.
شما اگه rate رو رو 60 هرتز بذارین فک کنم دیگه حل بشه.
Rate روی 60 بود.
طبق تصویر زیر از طریق همون Scaling تونستم فیکس فیکس کنم. فقط کمی حوصله و دقت میخواست :n02:
ممنون از راهنمایی خوب شما
amirtoudeh
17-01-2013, 20:29
سلام
متاسفانه هنوز مانیتور از جعبه در نیومده بود یکی از اطرافیان زد سی دی شکست، حالا من موندم تو خماری اگه کسی از این مدل داره بی زحمت اگه براش مقدوره یه ایمیج ازش با الکل یا کلون بگیره آپلود کنه تو یکی از سرورها تا بتونم دانلود کنم و یا لینکی بده تا برم دانش کنم. ممنون
samira_googleOne
19-01-2013, 09:09
سلام
متاسفانه هنوز مانیتور از جعبه در نیومده بود یکی از اطرافیان زد سی دی شکست، حالا من موندم تو خماری اگه کسی از این مدل داره بی زحمت اگه براش مقدوره یه ایمیج ازش با الکل یا کلون بگیره آپلود کنه تو یکی از سرورها تا بتونم دانلود کنم و یا لینکی بده تا برم دانش کنم. ممنون
سی دی درایورها شکسته ؟
اگه سی دی درایورها شکسته نگران نباش چون از توی سایتشون میتونی درایورها رو دانلود کنی .
DaRiOuShJh
20-01-2013, 23:04
دوستان قیمت این مانیتور رو میتونه کسی بهم بگه؟
قیمت جدید؟
amin_947
21-01-2013, 09:33
الان بالای 500 تومن شده توی بازار
hamid_IT63
21-01-2013, 13:22
دوستان قیمت این مانیتور رو میتونه کسی بهم بگه؟
قیمت جدید؟
هفته پیش بازار بودم قیمتش 600 بود .
DaRiOuShJh
21-01-2013, 13:40
ممنون دوستان
یه مقدار بالاس برام
frozen01
08-04-2013, 15:18
590 تومان .خریدمش.
من هم مشکل تو رفتن پنل به اندازه 2 میلی رو دارم بردمش گارانتی گفتن مشکلی نداره.
amin_947
08-04-2013, 19:43
590 تومان .خریدمش.
من هم مشکل تو رفتن پنل به اندازه 2 میلی رو دارم بردمش گارانتی گفتن مشکلی نداره.
کجاش تو رفته ؟ میشه یه عکس بگیرید ؟
hamid_IT63
17-04-2013, 10:51
سلام دوستان
خوب بالاخره منم امروز این مدل رو گرفتم.
الان با کابل HDMI به لپتاپم وصل کردم و تصویر رو فقط از مانیتور میگیرم. Profile رو هم آپدیت کردم. رزولیشن هم 1920x1080 هست.
فقط یک مشکل هست:
تصویر من کاملا Full Screen نمیشه! Over Scan هم کردم اما از سمت چپ و راست 1سانت و از بالا پایین نیم سانت صفحه مشکلی هست و فاصله داره. تنظیمی برای کشیدن صفحه و فیت کردن صفحه هست؟؟
یه راه حل ساده تر هم برای فیکس شدن تصویرت داشتی :
میتونستی با دکمه های روی مانیتور تصویر رو تنظیم کنی .
دکمه menu رو بزن - بعد برو روی Tracking و دکمه set رو بزن . حالا میتونی اعداد horizontal و vertical رو بالا پایین کنی تا تصویرت تنظیم بشه .
سلامقصد خرید این مدل مانیتور رو دارم برام کیفیت تصور مهمه قیمتم مهم نیست از این مدل بالاتر هم هست ممنون میشم راهنمای کنیدLG E2391V
persiantoolsbaz
21-04-2013, 15:49
سلامقصد خرید این مدل مانیتور رو دارم برام کیفیت تصور مهمه قیمتم مهم نیست از این مدل بالاتر هم هست ممنون میشم راهنمای کنیدLG E2391V
دوست عزیز شما انتخاب e2391 رو توی تاپیک ips226 زدی برای همین من دو مدل رو برات باهم مقایسه میکنم تا خودت بر حسب کاربردی انتخاب کنی .
در مورد ips226:
پنل این مانیتور ips هست و بنابراین کیفیت تصویر و نمایش رنگهای زنده تر و واقعی تری داره .
زاویه دید خیلی خوبی داره .
دارای وردودی های hdmi و dvi هست .
به دلیل ویژگیهای اول و دومی که در موردش گفتم این مدل برای گرافیستها و طراحای حرفه ای که رنگ واقعی تصاویر و زاویه دید براشون مهمتره بیشتر مورد استقباله .
در مورد e2391 :
ظاهر این مانیتور خیلی لوکس و خاص هست .
بدنش بسیار باریک بدون قاب هست و از این نظر یه ظاهر متفاوتو قشنگتری داره .
زمان پاسخدهیش 2 میلی ثانیه هست و برای بازی عالیه .
ویژگی super resolution داره که بوسیله اون میتونی تصاویر معمولی رو با کیفیت خیلی بهتری ببینی .
ورودی hdmi داره.
jojonice
22-05-2013, 17:09
سلام
دوستان لطفا فوری راهنمائی کنید لطفا
در مورد این مانیتور را امروز خریداری کردم اما یه سوالی دارم احساس میکنم قسمت راست مانیتور کمی روشنائیش کمتره تا قسمت چپ مانیتور و یه حالتی داره که انگار نورش در تمام صفحه یکنواخت نیست
خواهش میکنم بگید مال همه همینطوره یا خیر
و
وقتی خیلی از سمت چپ یا راست و یا بالا نگاه میکنی باز هم کیفیت تصویر فرق میکنه و کیفیت میاد پائین
حالا مگر نگفته بودن که این ips ها هر چقدر هم زاویه را تعغیر دهید کیفیت تعغیر نمیکنه پس چرا باز هم تعغیر میکنه
لطفا راهنمائی کنید
ممنون
خداحافظ
jojonice
23-05-2013, 18:34
دوستان خواهشا بگید همه مانیتورها اینطورین یا خیر
سلام
دوستان لطفا فوری راهنمائی کنید لطفا
در مورد این مانیتور را امروز خریداری کردم اما یه سوالی دارم احساس میکنم قسمت راست مانیتور کمی روشنائیش کمتره تا قسمت چپ مانیتور و یه حالتی داره که انگار نورش در تمام صفحه یکنواخت نیست
خواهش میکنم بگید مال همه همینطوره یا خیر
و
وقتی خیلی از سمت چپ یا راست و یا بالا نگاه میکنی باز هم کیفیت تصویر فرق میکنه و کیفیت میاد پائین
حالا مگر نگفته بودن که این ips ها هر چقدر هم زاویه را تعغیر دهید کیفیت تعغیر نمیکنه پس چرا باز هم تعغیر میکنه
لطفا راهنمائی کنید
ممنون
خداحافظ
یکنواخت نبودن نور پس زمینه طبیعیه البته شدتش مهمه، اگه شدتش طوریه که در تصاویر روشن هم اذیت می کنه احتمال داره مانیتور شما اشکال داشته باشه. زاویه دید هم یه چیز نسبی است و در IPS ها هم تغییر می کنه ولی نه به اندازه TN ها.
jojonice
23-05-2013, 20:15
آقا ممنون از پاسخ شما و عکسی هم گذاشتم و اون قسمت سمت راست که تاریک تر است نسبت به سمت چپ را مشخص کردم بنظر شما آیا طبیعیه یا خیر البته ممکنه زیاد تو عکس مشخص نباشه
وقتی روی عکس کلیک کنید عکس بزرگ شده و معلومه
و راستی گارانتی این نوع مانیتور مادیران تعویض دارد یا خیر
این هم لینک عکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون
آقا ممنون از پاسخ شما و عکسی هم گذاشتم و اون قسمت سمت راست که تاریک تر است نسبت به سمت چپ را مشخص کردم بنظر شما آیا طبیعیه یا خیر البته ممکنه زیاد تو عکس مشخص نباشه
وقتی روی عکس کلیک کنید عکس بزرگ شده و معلومه
و راستی گارانتی این نوع مانیتور مادیران تعویض دارد یا خیر
این هم لینک عکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون
در این عکس نمیشه دید به خاطر نور محیط. ابتدا اتاق رو کاملا تاریک کنید (مثلا نیمه شب) و یک تصویر کاملا سیاه رو در مانیتور نشون بدید و عکس بگیرید تا بشه شدت تفاوت رو دید. بعیده گارانتی ها چنین چیزی رو قبول کنند.
jojonice
23-05-2013, 22:25
سلام
آقا ممنون از پاسخ
و دوباره عکس گرفتم اما این دفعه چراغ خاموش عکس گرفته شده و چند تا عکس گرفتم
لطفا بررسی بفرمائید که آیا نور ضمینه مانیتور طبیعی است یا خیر
اگر راه دیگری هم سراغ دارید برای تست کردن لطفا بگید تا انجام شود
این هم لینک عکسها و روی عکس کلیک کنید که عکس بزرگ شده و معلومه شود
مرسی
ممنون دوست عزیز ولی گفتم تصویر کاملا سیاه (در کل مانیتور) نشون بدید در مانیتور که بشه وضعیت کلی نشت نور رو بررسی کرد و با تصویرهای سفید مقایسه کرد.
jojonice
24-05-2013, 04:18
آقا ممنون و دوباره عکس گرفتم اما این دفعه هم چراغ خاموش بود و همه بک گراند مانیتور عکسی تیره بود که کلا در عکسهائی که گذاشتم کل عکس سیاه میباشد
ممنون میشوم با توجه به این عکس و عکسهای قبلی نظر خودتان را بگودیئد و اگر باز هم تعغیراتی بود بگید که بفرستم
مرسی
ENZO 000
24-05-2013, 19:56
بچه ها این ips نسبت به مانیتورای سوپر led ال جی بهتره یا که نه؟ چون قصد خرید مانیتور دارم.
بعد دوستان بهتر نیس اگه میخوام ای پی اس بخرم مارک ایسوس بگیرم؟ و اینکه کیفیت کدومش بهتره؟ من این مدلو مد نظر دارم
ASUS ML229H - IPS
آقا ممنون و دوباره عکس گرفتم اما این دفعه هم چراغ خاموش بود و همه بک گراند مانیتور عکسی تیره بود که کلا در عکسهائی که گذاشتم کل عکس سیاه میباشد
ممنون میشوم با توجه به این عکس و عکسهای قبلی نظر خودتان را بگودیئد و اگر باز هم تعغیراتی بود بگید که بفرستم
مرسی
تو این عکس ها مشکل خاصی نیست مانیتور های فول اچ دی بخاطر تعداد بالای پیکسل هاشون و گستردگی پنل یه درصد کمی اختلاف نور در قسمت های مختلف پنل دارند مخصوصا در قسمت های کناری اون هم بیشتر به دلیل فشار بست فلزی دور پنل هست که برد بک لایتو به ال سی دی می چسبونه که طبیعی هست اگر به صفحه اکثر موبایلها هم نگاه کنید این مشکلو می بینید من یک سالو نیم هست این مانیتور رو خریدم 16 ساعت در روز روشنه تصویرشم نسبت به قیمتش خیلی خوب هست
عیوبی که من به اون بخورد کردم
1- نداشتن گزینه تنظیم کنتراست خودکار
2-رنگ سفید پوشش خوبی نداره البته اکثر ips ها همینجوری هستند
3-پایه بزرگ و نه چندان مناسب با کوچکترین تکان میز مانیتور شروع به لرزیدن میکنه
ولی باز هم میگم نسبت به اکثر مانیتور های بازار در این رنج قیمت یه سرو گردن بالا تر هست
samira_googleOne
25-05-2013, 14:50
مرسی
اگر چیزی که شما توی مانیتورت بهش برخورد کردی در حد همین تصاویری هست که گرفتی مشکل خاصی نیست چون پخش نور led در سطح پنل همینطوره و معمولا" اطراف قاب یا همون گوشه های پنل به دلیل دریافت نور کمتر لامپهای led یه همچین وضعیتی دارن .
یکم بگذره به چشمت عادی میشه .
در مورد زاویه دید ips226 تا جاییکه خودم دیدم کیفیت تصویر از راست و چپ و بالا و پایین خیلی بهتر از مانیتورهای معمولیه و کمتر دچار افت کیفیت میشن ولی خب یه درصدی تفاوت کیفیت طبیعیه .
نگران نباش این مدل انتخاب خوبیه .
samira_googleOne
25-05-2013, 15:03
بچه ها این ips نسبت به مانیتورای سوپر led ال جی بهتره یا که نه؟ چون قصد خرید مانیتور دارم.
بعد دوستان بهتر نیس اگه میخوام ای پی اس بخرم مارک ایسوس بگیرم؟ و اینکه کیفیت کدومش بهتره؟ من این مدلو مد نظر دارم
ASUS ML229H - IPS
ببین این مدل ایسوس هم گزینه خوبیه ولی از نظر کیفیت تصویر تفاوتی چندانی با ips226 نداره ضمن اینکه حدود 300 تومن گرونتره که این بیشتر برمیگرده به برند . کلا" سونی و ایسوس معمولا" قیمتهاشون به نسبت بقیه برندها فضایی تره در صورتیکه گاهی واقعا" مدلهای مشابه از برندهای خوب دیگه توی بازار وجود داره که باهاشون رقابت میکنه ...
به هرحال به نظرم به این اختلاف قیمت نمی ارزه . ضمن اینکه یکم کمیاب شده توی بازار و سخت گیر میاد .
حالا در مورد سوپر led که گفتی: کلا" این اصطلاح سوپر led توی lg مربوط به یه سری ویژگیهای برتریه که اون مدلشون داره . مثلا" مانیتوری که زاویه دید خیلی وسیعی داره رو super angle میگن و به اون مانیتور super led میگن .
الان همین ips226 هم super angle هست .
ENZO 000
27-05-2013, 08:51
ببین این مدل ایسوس هم گزینه خوبیه ولی از نظر کیفیت تصویر تفاوتی چندانی با ips226 نداره ضمن اینکه حدود 300 تومن گرونتره که این بیشتر برمیگرده به برند . کلا" سونی و ایسوس معمولا" قیمتهاشون به نسبت بقیه برندها فضایی تره در صورتیکه گاهی واقعا" مدلهای مشابه از برندهای خوب دیگه توی بازار وجود داره که باهاشون رقابت میکنه ...
به هرحال به نظرم به این اختلاف قیمت نمی ارزه . ضمن اینکه یکم کمیاب شده توی بازار و سخت گیر میاد .
حالا در مورد سوپر led که گفتی: کلا" این اصطلاح سوپر led توی lg مربوط به یه سری ویژگیهای برتریه که اون مدلشون داره . مثلا" مانیتوری که زاویه دید خیلی وسیعی داره رو super angle میگن و به اون مانیتور super led میگن .
الان همین ips226 هم super angle هست .
مرسی عزیز چند روز بود هیشکی راهنماییم نمیکرد من الان میخوام مانیتور بخرم قبلا تاپیک زدم تا 400 تومن اما الان میخوام تا 700 تومن هزینه کنم و یه چیز خوب بخرم خوشال میشم راهنمایی کنید ک ایا همین ips خوبه دیگه؟یا یه چی دیگه بگیرم
ببخشید قیمت آک این مانیتور الان چنده؟؟؟
ENZO 000
27-05-2013, 10:46
ببخشید قیمت آک این مانیتور الان چنده؟؟؟
کدوم مانیتور؟ ips 226 lg?
این حدودا 730 تومنه
persiantoolsbaz
28-05-2013, 13:23
کدوم مانیتور؟ ips 226 lg?
این حدودا 730 تومنه
نه قیمتش بین 600 تا 630 تومنه توی بازار .
ENZO 000
28-05-2013, 20:36
نه قیمتش بین 600 تا 630 تومنه توی بازار .
مطمئنی؟ من مث ساعت قدیم و جدید قیمت جدیدشو گفتم :n08:
اگه این قیمت باشه ک دیگه حتما میخرمش اما مانیتور ایسوسه کنتراستش 50 میلیون بود و ال جی 5 میلیونه ازین نظر چ فرقی داره با اون؟ و قیمت اون ایسوسه چنده؟
دوستان من میخوام با حدود 700 یه مانیتور بخرم ک دیگه یه چیزیش اذیتم نکنه و پشیمونم کنه راهنماییم کنید لدفن
persiantoolsbaz
29-05-2013, 14:30
مطمئنی؟ من مث ساعت قدیم و جدید قیمت جدیدشو گفتم :n08:
اگه این قیمت باشه ک دیگه حتما میخرمش اما مانیتور ایسوسه کنتراستش 50 میلیون بود و ال جی 5 میلیونه ازین نظر چ فرقی داره با اون؟ و قیمت اون ایسوسه چنده؟
دوستان من میخوام با حدود 700 یه مانیتور بخرم ک دیگه یه چیزیش اذیتم نکنه و پشیمونم کنه راهنماییم کنید لدفن
ببین هر برندی یه مقیاس نسبی برای تعیین کنتراستش داره . ایسوس برای کنتراستش یه عدد تعیین میکنه و ال جی نسبت کنتراستش رو اعلام میکنه . واسه همین با هم فرق دارن . ال جی نسبت کنتراستش رو زده 5000000:1 البته مدل ips226 خیلی خیلی کمیاب شده اگه جایی پیداش کردی سریع بخر چون دیگه نیست . اگه پیداش کردی من بی بروبرگرد بازم همینو بهت معرفی میکنم چون توی رنج قیمت خودش عالیه .
ENZO 000
30-05-2013, 00:40
ببین هر برندی یه مقیاس نسبی برای تعیین کنتراستش داره . ایسوس برای کنتراستش یه عدد تعیین میکنه و ال جی نسبت کنتراستش رو اعلام میکنه . واسه همین با هم فرق دارن . ال جی نسبت کنتراستش رو زده 5000000:1 البته مدل ips226 خیلی خیلی کمیاب شده اگه جایی پیداش کردی سریع بخر چون دیگه نیست . اگه پیداش کردی من بی بروبرگرد بازم همینو بهت معرفی میکنم چون توی رنج قیمت خودش عالیه .
جدی؟ الان یه جا زده 715 تومن میارزه به نظرت پس؟ بعدم واسه بازی و فیلم و نت خوبه مشکلی ک ایجاد نمیکنه برام؟منظورم چشمامه البته بگم من زیاد حساس نیستم چون 10 ساله با این مانیتورای t730 bh کار میکنم :n16:
bayern_vahid`
08-06-2013, 22:16
من الان 1 سال هست دارم این مانیتور رو خریدم گیمر حرفه ای هم هستم خیلی ازش راضی هستم البته یه شانسی اوردم تو ارزونی خریدم الان قیمتش خیلی بالا رفته
در کل مشکل خاصی توش ندیدم رنگهاش واقعا زنده و پویا هستن
jojonice
23-06-2013, 21:05
سلام
دوستان سوالی دارم این مانیتور مخصوصا برای کارهای گرافیکی باید طوری تنظیم کنیم که همه چیز را مربع نشون بده مثل مانیتور های قدیمی حالا اگر بخواهیم اینطوری شود باید رزولوشن را در 1920 در 1080 بزاریم اما این خیلی زیاده و تصاویر را خیلی کوچیک میکنه راهی نیست در رزولوشن کمتر هم تصاویر را مربع نشان داد
ممنون
خداحافظ
Tech-man
26-06-2013, 09:19
سلام
دوستان سوالی دارم این مانیتور مخصوصا برای کارهای گرافیکی باید طوری تنظیم کنیم که همه چیز را مربع نشون بده مثل مانیتور های قدیمی حالا اگر بخواهیم اینطوری شود باید رزولوشن را در 1920 در 1080 بزاریم اما این خیلی زیاده و تصاویر را خیلی کوچیک میکنه راهی نیست در رزولوشن کمتر هم تصاویر را مربع نشان داد
ممنون
خداحافظ
دوست عزیزم
شما باید نسبت تصویر را به جای 16 به 9 روی 4:3 تنظیم کنید تا مربعی نشون بده
اگر رزولوشن را تغییر بدی که تصویرت شفافیت و کیفیت حالت اصلی را ندداره ولی می تونید از قابلیت زوم گخ در هر برنامه ای هست استفاده کنی
jojonice
26-06-2013, 17:44
سلام
ممنون از پاسخ میشود بیشتر توضیح دهیدخوب از روی خود مانیتور تصویر را 4:3 و بعد تصویر مربع شد اما اطراف سیاه میشود
حالا راه است چون همون طور که گفتم 1920 در 1080 خیلی تصاویر کوچیک میشود
رزولوشن های دیگری هم است که اینقدر تصاویر را کوچ نکند و مربع باشد
راستی منظورتون از حالت زوم گخ چیست تایپش درسته ؟
مرسی
mohammadjp1
28-06-2013, 22:15
اقا به نظرتون با 630 تومن این بهترین مودل ال جیه؟؟ یعنی من با خیال راحت همین رو بگیرم؟
satrianism
30-06-2013, 22:10
اونایی که این مانیتورو دارن توی بازی ها مشکل واکنش نداشتند؟ آخه 5 ملی ثانیه گری تو گری هست.:n27:
Tech-man
13-07-2013, 12:54
سلام
ممنون از پاسخ میشود بیشتر توضیح دهیدخوب از روی خود مانیتور تصویر را 4:3 و بعد تصویر مربع شد اما اطراف سیاه میشود
حالا راه است چون همون طور که گفتم 1920 در 1080 خیلی تصاویر کوچیک میشود
رزولوشن های دیگری هم است که اینقدر تصاویر را کوچ نکند و مربع باشد
راستی منظورتون از حالت زوم گخ چیست تایپش درسته ؟
مرسی
ببین عزیز
1920 در 1080 برای مانیتور 22 اینچ خیلی کوچیک نمی کنه همه چیو
کیفیت رو میبره بالا دیگه
بعد اگر شما میخوای کار گرافیکی کنی یا مربعی ببینی می تونی بذاری رو 4:3 که لازم نیست اصلا تو همین 16:9 هم باشه دررست نشون میده و لازم نیست مربع کنیش
ولی در کل منظورتو نیمی فهمم
اونقدرا هم کوچیک نمی کنه
شما هر کاری میخوای بکنی باید بر اساس پیکسل کار کنی دیگه . نه اینکه اون تصویر الان تو این مانیتور یا اون ماینتور چه شکلیه
Tech-man
13-07-2013, 12:56
اونایی که این مانیتورو دارن توی بازی ها مشکل واکنش نداشتند؟ آخه 5 ملی ثانیه گری تو گری هست.:n27:
نه عزیز
به نظر من که اصلا قابل تشخیص نیست 5 و 2 میلی ثانیه از هم
باز میتونید برید تو جاهاییکه میفروشن یا نمایندگی ها تست کنید
اگر هم چیزی بخواد خودشون نشون بده تو تلویزیونه نه مانیتوری با این سرعت (صرفا منظورم این مانیتور نیست. همه مانیتور های 5 میلی ثانیه رو میگم)
اصلا متوجهش نمیشی. من باهاش سریع ترین بازی های FPS رو اعم از Call of duty و Crysis رو انجام دادم، بدون هیچ مشکلی. از خیلی از پنل های tn هم در عمل سریع تره.
Tech-man
27-07-2013, 09:48
اصلا متوجهش نمیشی. من باهاش سریع ترین بازی های FPS رو اعم از Call of duty و Crysis رو انجام دادم، بدون هیچ مشکلی. از خیلی از پنل های tn هم در عمل سریع تره.
تایید می کنم
Angel Of Darkness
01-10-2013, 14:00
سلام دوستان یکی لطف میکنه easy set package رو برام بزاره تمام نتو زیرو رو کردم ندارن سایت مادیران هم برداشتتش
سلام من گرفتم اما چرا دکمه های لمسیش کار نمیکنه بار تنظیمات فقط دکمه پاورش کار میکنه مشکلی داره ؟؟
با سلام
من مانیتور LG IPS Monitor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 22EA53 گرفتم .
وقتی بک گراند تیرس روشناییش کم میشه و وقتی بک گراند روشنه روشناییش زیاد میشه.
چرا....؟
hamid_IT63
22-10-2013, 16:58
با سلام
من مانیتور LG IPS Monitor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 22EA53 گرفتم .
وقتی بک گراند تیرس روشناییش کم میشه و وقتی بک گراند روشنه روشناییش زیاد میشه.
چرا....؟
آخه این چه سوالیه که می پرسی داداش؟!!!
خب معلومه که وقتی بک گراند روشنه روشنایی تصویر بیشتر خودشو نشون میده و ممکنه چشمو اذیت کنه ولی اگه بک گراند تصویر تیره تر باشه روشنایی تصویر کمتر به نظر میرسه و چشم رو کمتر اذیت میکنه.
saeed afshar
10-11-2013, 15:11
اقا به نظرتون با 630 تومن این بهترین مودل ال جیه؟؟ یعنی من با خیال راحت همین رو بگیرم؟
این مدل خیلی کمیاب شده ولی اگه بتونی گیرش بیاری عالیه. رنگها رو فوق العاده طبیعی نشون میده و واقعی و مطابق با رنگ چاپ نمایش میده . زاویه دید افقی و عمودی وسیعی داره .
afsane3000
25-05-2016, 21:21
سلام دوستان من یه مانیتور الجی گرفتم
مدلش ips226 هست نمی دونم چرا در رنگ مشکی در گوشه پایین سمت راست یعنی بالای دکمه پاور یه هاله کوچیک خاکستری دیده می شه انگار مثلا نور روی تصویر افتاده!
ورودی تصویر با hdmi و vga تست کردم بازم همین مشکل وجود داشت !
کسی از دوستان می تونه منو راهنمایی کنه که مشکل از چی می تونه باشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Angel Of Darkness
25-05-2016, 21:43
ال ای دی های این قسمت از جاشون خارج شدن و دارن نور رو تو زاویه بدی میدن
کسی که وارد باشه میتون راحت برشونگردونه تو جاشون
vampireXZX
25-05-2016, 22:00
دوستان مانیتورهای ips wide lg چطورن؟!برای فیلم دیدن میخوام
afsane3000
25-05-2016, 22:07
ال ای دی های این قسمت از جاشون خارج شدن و دارن نور رو تو زاویه بدی میدن
کسی که وارد باشه میتون راحت برشونگردونه تو جاشون
کار زیاد داره هزینش چقدر میشه.
Angel Of Darkness
25-05-2016, 22:54
کار زیاد داره هزینش چقدر میشه.
کار خاصی نداره اگه تعمیرکارش کار بلد باشه اگه بلد نباشه راحت میزنه ال سی دیو خراب میکنه از همینم میفتی
هزینه بازو بسته کردن 22 اینچو ازتون میگیرن فک کنم دوروبر30 تا 50 تمن باشه خیلی وقته دوروبر تعمیرا ت نیستم دقیق نمیدونم
Forklift
02-11-2016, 09:51
من یه مانیتور میخوام که بتونم باهاش کار گرافیک بازی انجام بدم کسی میدونه چی بگیرم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.