ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر اساتيد در مورد مانيتور sle23hd01md

real man
23-10-2011, 11:30
با سلام

صنام يه مانيتور ٢٣ با گيرنده ديجيتال به قيمت ٣٦٠ ارائه كرده
مدعي از تكنولوژي روز كره جنوبيه
FullHD(1920*1080
تيونر ديجيتال داخلي
ذخيره برنامهها بر روي USB
پخش كننده مالتي مديا
و ...

خواستم دوستان اگه استفاده كردن نظرشون رو بگن

با اين قيمت گزينه خوبيه ؟
گزينه مشابه ؟

با تشكر

real man
24-10-2011, 14:06
اساتيد هيچ نظري ندارن !
كسي از دوستان برخورد نداشته با اين مانيتور ؟

n.a.b.a.t
24-10-2011, 15:50
اشتباه نكن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به خدا محشره

Soroush-S
24-10-2011, 22:14
من خودم LCD صنام دارم. نمیگم از برندای دیگه بهتره ولی در سطح هموناست. قطعاتش هم ساخت کره هستش . پنلش ساخت LGDisplay و شاسی هم ساخت کره هستش .البته سامسونگ و ال جی هم خوبن ولی ممکنه اشتباهی از پنلهای چینی هم استفاده کنند.:27:

Soroush-S
14-04-2012, 17:09
دوستان من این مدلو گرفتم . کیفیت خوبی داره بخصوص که fullhd هست و گیرنده دیجیتال داخلی داره و قابلیت PVR . مصرف برقشم حدود 30 واته .

mrmmnb
14-04-2012, 18:45
چند گرفتی و از کجا؟ عکسی ازش داری؟

Soroush-S
15-04-2012, 09:03
چند گرفتی و از کجا؟ عکسی ازش داری؟
من با کارت میزان(سخا) گرفتم 403 هزار تومن. ولی حدود 345 تو بازار رشت ازش قیمت دارم . فکر کنم نمایندگی ها هم 360 بدن.
اینم مشخصاتش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 56

DaRiOuShJh
20-01-2013, 23:02
دوستان کسی از LED های صنام آمار نداره؟:n13:

Soroush-S
21-01-2013, 23:39
دوستان کسی از LED های صنام آمار نداره؟:n13:

مثلا چه آماری؟ یکسری اطلاعات دارم:n01:

mInI_ClockEr
22-01-2013, 00:24
فکر نکنم دیگه موجود باشن با این تحریم ها و قیمت ارز
چون اصلاً برای صنام به صرفه نیست ش
:n16:

Soroush-S
22-01-2013, 09:08
فکر نکنم دیگه موجود باشن با این تحریم ها و قیمت ارز
چون اصلاً برای صنام به صرفه نیست ش
:n16:
چند هفته پیش داخل فروشگاه اتکا دیدم . فقط قیمتش شده 530 تومن.

boyebaran
22-01-2013, 09:37
دوست عزیز اکثر پنل های ال جی و سامسونگ هم ساخت چین هستند چون مدتهاست برندشون رو به چین فروختن.بنظر من اینکه بعد از پایان گارانتیتون اگه مانیتور مشکل دار بشه و بتونین قطعاتش رو تو بازار پیدا کنید اصل خیلی مهمیه که فک کنم دچار مشکل میشید پس بهتره از مانیتور های رایج مثل ال جی و سامسونگ استفاده کنید.

Soroush-S
22-01-2013, 10:21
دوست عزیز اکثر پنل های ال جی و سامسونگ هم ساخت چین هستند چون مدتهاست برندشون رو به چین فروختن.بنظر من اینکه بعد از پایان گارانتیتون اگه مانیتور مشکل دار بشه و بتونین قطعاتش رو تو بازار پیدا کنید اصل خیلی مهمیه که فک کنم دچار مشکل میشید پس بهتره از مانیتور های رایج مثل ال جی و سامسونگ استفاده کنید.

به حق چیزای نشنیده - یعنی شما میگی برندای خارجی تامین قطعاتشون در شرایط کنونی از داخلی ها بهتره؟!:n13:
در ضمن پنل این مدل صنام هم واسه سامسونگ هست.
تازه الان مانیتورها یکبارمصرف هستند یعنی اگه پنل و شاسی خراب بشه ارزش تعمیر نداره و شما باید یدونه تازه بگیرین.

vanish
22-01-2013, 10:33
آقا چرا یه عکس وقتی روشنه ازش نمیزاری؟

DaRiOuShJh
22-01-2013, 12:58
ممنون رفتم یه aoc دیروز خریدم:n02:
آره این مانیتور رو چند جا پرسیدم میگن دیگه 5-6 ماهه تو بازار نیست

Soroush-S
22-01-2013, 13:10
آقا چرا یه عکس وقتی روشنه ازش نمیزاری؟

اگه با منی فعلا دوربین مناسب ندارم تا عکس بزارم ولی از ال سی دی 37 صنام خودم چندتا عکس اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])گذاشتم.

boyebaran
26-01-2013, 16:34
اولا شما هر شاسی مانیتور ال سی دی به من بده من نهایت با 30 تا 40 تومان برات تعمیرش میکنم(غیر از پنل).بعدش برندای خارجی مانند سامسونگ و ال جی سالهاست رایج هستند و قطعات اونها هم تو بازار ریخته.دست دوم و شاسی اوراقی هم بمراتب از مارک اسنوا بیشتر تو بازار هست که بشه از تو بازار خرید.بهتره بدونی که چینی ها کاملا بر اساس بازار کشور های هدف کار میکنن و میدونن که قطعات یدکی مصرفی هر کشور بیشتر چه قطعاتی هست و همزمان با گسترش اون برند تو بازار اون کشور شروع به تولید مشابه اون قطعه میکنن.من سالها تو کارخونه تولید تلویزیو کار میکردم و میدیدم که مثلا کنترل از راه دور تلویزیونی که ما تولید میکردیم و ساخت کره بود همزمان با توزیع تو بازار چینیش تو بازار میومد یا آی سی ها همون شاسیهم همینطور.کلا اگه یکمی هم توی خدمات پس از فروش دست داشتید میدید که پاسخگویی سام و متد ایران باز هم بمراتب از این برندای دیگه مثل اسنوا صنام و....بهتره.

boyebaran
26-01-2013, 16:36
به حق چیزای نشنیده - یعنی شما میگی برندای خارجی تامین قطعاتشون در شرایط کنونی از داخلی ها بهتره؟!:n13:
در ضمن پنل این مدل صنام هم واسه سامسونگ هست.
تازه الان مانیتورها یکبارمصرف هستند یعنی اگه پنل و شاسی خراب بشه ارزش تعمیر نداره و شما باید یدونه تازه بگیرین.

اولا شما هر شاسی مانیتور ال سی دی به من بده من نهایت با 30 تا 40 تومان برات تعمیرش میکنم(غیر از پنل).بعدش برندای خارجی مانند سامسونگ و ال جی سالهاست رایج هستند و قطعات اونها هم تو بازار ریخته.دست دوم و شاسی اوراقی هم بمراتب از مارک اسنوا بیشتر تو بازار هست که بشه از تو بازار خرید.بهتره بدونی که چینی ها کاملا بر اساس بازار کشور های هدف کار میکنن و میدونن که قطعات یدکی مصرفی هر کشور بیشتر چه قطعاتی هست و همزمان با گسترش اون برند تو بازار اون کشور شروع به تولید مشابه اون قطعه میکنن.من سالها تو کارخونه تولید تلویزیو کار میکردم و میدیدم که مثلا کنترل از راه دور تلویزیونی که ما تولید میکردیم و ساخت کره بود همزمان با توزیع تو بازار چینیش تو بازار میومد یا آی سی ها همون شاسیهم همینطور.کلا اگه یکمی هم توی خدمات پس از فروش دست داشتید میدید که پاسخگویی سام و ماد ایران باز هم بمراتب از این برندای دیگه مثل اسنوا صنام و....بهتره.

Soroush-S
26-01-2013, 19:38
اولا شما هر شاسی مانیتور ال سی دی به من بده من نهایت با 30 تا 40 تومان برات تعمیرش میکنم(غیر از پنل).بعدش برندای خارجی مانند سامسونگ و ال جی سالهاست رایج هستند و قطعات اونها هم تو بازار ریخته.دست دوم و شاسی اوراقی هم بمراتب از مارک اسنوا بیشتر تو بازار هست که بشه از تو بازار خرید.بهتره بدونی که چینی ها کاملا بر اساس بازار کشور های هدف کار میکنن و میدونن که قطعات یدکی مصرفی هر کشور بیشتر چه قطعاتی هست و همزمان با گسترش اون برند تو بازار اون کشور شروع به تولید مشابه اون قطعه میکنن.من سالها تو کارخونه تولید تلویزیو کار میکردم و میدیدم که مثلا کنترل از راه دور تلویزیونی که ما تولید میکردیم و ساخت کره بود همزمان با توزیع تو بازار چینیش تو بازار میومد یا آی سی ها همون شاسیهم همینطور.کلا اگه یکمی هم توی خدمات پس از فروش دست داشتید میدید که پاسخگویی سام و ماد ایران باز هم بمراتب از این برندای دیگه مثل اسنوا صنام و....بهتره.
خدمات پس از فروش صنام و سامسونگ که یکیه. منظور منم در بالا از مانیتور بیشتر یه همچین محصولاتی بود که سایز کوچیک هستند و tv+monitor معروفند.در مورد کنترل از راه دور حق باشماست طرف نمیاد برای یه کنترل از راه دور 20 تومن بده 5 تومن میده چینی میخره .ولی در مورد شاسی فرق داره نمیاد 30 -40تومن بده شاسی چینی بخره . میره از نمایندگی شاسی اصل میخره 200 300 تومن.
ضمنا شما کدوم کارخونه کار میکردین. بیاین قسمت صوتی و تصویری از راهنمایی شما بهره مند بشیم.:n16: