مشاهده نسخه کامل
: 2 سوال آماتوری اما نیاز به پاسخی تخصصی !
rezidentevilone
23-10-2011, 02:50
2 سوال مهم داشتم !
سوال اول :
باسیستمی که در امضام هست ایا من می تونم از ویندوز 7 به صورت کامل استفاده کنم ؟
با توجه به اینکه مادربرد من ویستا کامپتیبل هست و اون زمان 7 هنوز به دنیا نیومده بود !
سوال دوم :
فرق ویندوز 32 بیت با 64 بیت چیه ؟
می دونم برنامه های مختص خودش رو داره اما از لحاظ پرفورمنس آیا 4 بیتی بهتره ؟ یا ..... ؟
تشکر از اساتید :11:
سلام
در مورد سؤال اول میتونم بگم بله با خیال راحت نصب کنید.
در مورد سؤال دوم هم تا الان تاپیک های بسیار زیادی در مورد ایجاد شده :
Windows 7 64bit or 32 bit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
>>> مهم- همه چیز از 64 بیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مفهوم 32 بیتی یا همون ایکس86 و 64 بیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوال راجع به نرم افزارهای 32بیت و 64بیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تفاوت ویندوز 7 سون 64 بیتی با 32 بیتی انتخاب با شما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید :40:
rezidentevilone
23-10-2011, 16:00
سلام
در مورد سؤال اول میتونم بگم بله با خیال راحت نصب کنید.
در مورد سؤال دوم هم تا الان تاپیک های بسیار زیادی در مورد ایجاد شده :
Windows 7 64bit or 32 bit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
>>> مهم- همه چیز از 64 بیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مفهوم 32 بیتی یا همون ایکس86 و 64 بیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوال راجع به نرم افزارهای 32بیت و 64بیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تفاوت ویندوز 7 سون 64 بیتی با 32 بیتی انتخاب با شما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام و ممنون بخاطر پاسخ گ.یی
در مورد مطلب اول :
من یه بار 7 نصب کردم اما دیسک مادربرد رو که گذاشتم اصلا هیچ برنامه ای رو برای نصب نیاورد و می گفت که سازگار نیست با این ویندوز
اما صدا و اینا کامل نصب شده بود ( صدا سیستم درمیومد ) با این حال بازم می فرمایید که بلامانع هست ؟
سلام
همون اول که سؤال میپرسید همه چیزو بگید بی زحمت که بشه جامع تر و کاملتر راهنمایی کرد.
درایور ویندوز 7 برای مادربورد رو از سایت سازنده دریافت و نصب کنید.
بله مشکلی نیست.
rezidentevilone
23-10-2011, 22:23
سلام
همون اول که سؤال میپرسید همه چیزو بگید بی زحمت که بشه جامع تر و کاملتر راهنمایی کرد.
درایور ویندوز 7 برای مادربورد رو از سایت سازنده دریافت و نصب کنید.
بله مشکلی نیست.
آره قبل پست شما رفتم سایتش دیدم باریکلا همه درایور های سون 64 بیت رو تمام و کمال گذاشته ! حال کردم ! :ذی
با تشکر از شما :40::40::40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.