ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Asus N53SN or Lenovo Z570

greenmidi
22-10-2011, 20:38
شما کدوم رو پیشنهاد میدید
من خودم لنوو رو ترجیح میدم به خاطر تعریف هایی که شنیدم چون کیفیت و دوام برام مهمه
برای فیلم دیدن و گشت و دانلود اینترنتی و..
حدودا کار یک پی سی رو انجام بده

larantas
22-10-2011, 22:32
من خودم لنوو رو ترجیح میدم به خاطر تعریف هایی که شنیدم چون کیفیت و دوام برام مهمه
حدودا کار یک پی سی رو انجام بده

به نظر من اسوز چون هم صفه نمایشش نسبتا با کیفیت تره. هم گرافیک قوی تری داره.

greenmidi
23-10-2011, 20:01
امروز چند جا زنگ زدم مثل اینکه ایسوز نیست
چند تا فروشنده هم گفتند لنوو برند بهتریه از نظر رنکینگ جهانی از نظر کیفیت با اپل رقابت می کنه
من خودم این حرف رو تا حدودی قبول دارم نظر دوستان چیه؟

Xilevens
23-10-2011, 22:20
تا اونجا که ما یادمونه آخرین رنکینگی که بستن اسوس اول بود
ولی شما دوست عزیز همون لنوو رو بخر

greenmidi
23-10-2011, 22:36
تا اونجا که ما یادمونه آخرین رنکینگی که بستن اسوس اول بود
ولی شما دوست عزیز همون لنوو رو بخر
چرا؟:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati:e xclamati
این رنکینگ رو کجا میشه دید؟

Xilevens
23-10-2011, 23:38
رنکینگ آمار خرابی کمتر بود
واسه سال 2009
دیگه اعتباری نداره
واسه این میگم لنوو رو بگیر چون دلت با لنوو هست
اگه اسوس بگیری کوچکترین ضعفش پشیمونت میکنه از انتخابی که کردی
ولی اگه لنوو بگیری ضعفی هم ببینی میدونی انتخاب خودت بوده
این واسه شما هست که علاقت به اون مدل لنوو هست
وگرنه به کسی که برند واسش مهم نیست من توصیه میکردم اسوس رو بگیره

greenmidi
23-10-2011, 23:46
رنکینگ آمار خرابی کمتر بود
واسه سال 2009
دیگه اعتباری نداره
واسه این میگم لنوو رو بگیر چون دلت با لنوو هست
اگه اسوس بگیری کوچکترین ضعفش پشیمونت میکنه از انتخابی که کردی
ولی اگه لنوو بگیری ضعفی هم ببینی میدونی انتخاب خودت بوده
این واسه شما هست که علاقت به اون مدل لنوو هست
وگرنه به کسی که برند واسش مهم نیست من توصیه میکردم اسوس رو بگیره
با تشکر از شما
من اومدم اینجا که چیزی رو که بلد نیستم یا نمی دونم یاد بگیرم
من با این فروم چند وسیله خریدم(گوشی،تلویزیون،...) که چند ساله کار می کنن و پشیمون هم نیستم
خوشحال میشم اگه بقیه دوستان هم نظر بدن

SAJAD0936
24-10-2011, 18:03
سلام بر شما

انتخاب بین این دو مدل کار چندان دشواری نیست

توی اخرین نمایشگاهی ک رفتم با محصولات لنوو کار کردم واقعا درست میگن ک لپ تاپاش خنکن و با کیفیت شما اگه با گرافش مشکل نداری 570 لنوو بهترین انتخابه برات

اینم بگم ک z470 انتخاب خود من بود برای خرید پس از حدود 3 ماه تحقیق کردن ولی با دیدن سری اولترابوک نظرم عوض شد و منتظر اونام

موفق باشین

mehdi666lp
26-10-2011, 13:23
حدودا کار یک پی سی رو انجام بده.
.
.
.
هر دو برند خوب هستن اسوس کیبوردش زیاد جالب نیست اما کانفیگ خوبی داره.....Lenovo هم که دیگه معلومه یه برند کاری و با کیفیت و خوب.....از کسایی که دارن بپرسی همه راضی هستن

greenmidi
26-10-2011, 19:45
.
.
.
.
هر دو برند خوب هستن اسوس کیبوردش زیاد جالب نیست اما کانفیگ خوبی داره.....Lenovo هم که دیگه معلومه یه برند کاری و با کیفیت و خوب.....از کسایی که دارن بپرسی همه راضی هستن

شما کدوم رو انتخاب می کنید؟

mehdi666lp
28-10-2011, 09:54
شما کدوم رو انتخاب می کنید؟.
.
.
.
من باشم چون کانفیگ بالا میخواستم Asus بر میداشتم

farhang_760
28-10-2011, 18:33
این لنوو y570 که مشهد اصلا نبود
چی شده حالا باز میگن اسوس کمیاب شده؟
البته لنوو کیبورد مریضی داره (یعنی خیلی خوب و راحت)
اسوس نمیدونم چرا داره کیبور واسه دست غول میزنه
اما کانفیگاش بالاست خب
فکر کنم فردا اسوس کیبور بزنه که هر دکمش نصب لپتاپ باشه شاید عینک طراحش حین طراحی شکسته چمیدونم اما هیچکس راضی نبوده و هر کسی که گفته خوبه داره باچیزای دیگش دلشو خوش میکنه
البته بگم نمیدونم چرا من اینقدر به این برند علاقه دارم
منم خودم اسوس انتخاب میکردم اما لنوو رو هم نمیشه گذشت
این انتخاب خود شماست سعی کن پسندت رو هم دخالت بدی وگرنه اگر یک انتخاب دیگری رو ملاک قرار بدی به قول دوستمون فردا هر چی بشه میگه دیدی چه اشتباهیی کردم!!!

جدی گفتم سعی کن سلیقتم ملاک قرار بدی در کل دو تا خوبن

موفق باشید:11:

Rainold
28-10-2011, 20:32
این لنوو y570 که مشهد اصلا نبود
چی شده حالا باز میگن اسوس کمیاب شده؟
البته لنوو کیبورد مریضی داره (یعنی خیلی خوب و راحت)
اسوس نمیدونم چرا داره کیبور واسه دست غول میزنه
اما کانفیگاش بالاست خب
فکر کنم فردا اسوس کیبور بزنه که هر دکمش نصب لپتاپ باشه شاید عینک طراحش حین طراحی شکسته چمیدونم اما هیچکس راضی نبوده و هر کسی که گفته خوبه داره باچیزای دیگش دلشو خوش میکنه
البته بگم نمیدونم چرا من اینقدر به این برند علاقه دارم
منم خودم اسوس انتخاب میکردم اما لنوو رو هم نمیشه گذشت
این انتخاب خود شماست سعی کن پسندت رو هم دخالت بدی وگرنه اگر یک انتخاب دیگری رو ملاک قرار بدی به قول دوستمون فردا هر چی بشه میگه دیدی چه اشتباهیی کردم!!!

جدی گفتم سعی کن سلیقتم ملاک قرار بدی در کل دو تا خوبن

موفق باشید:11:
یه سری به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بزن یکی خریدتش و میگه تو کرایسیس تیک میندازه :41: کاش ایسوس یکم خوشگل بود....

EngineeR EhsaN
28-10-2011, 21:07
میشه با درایو بلو-ری دی وی دی رایت کرد؟ :13:

mehdi666lp
30-10-2011, 14:48
میشه با درایو بلو-ری دی وی دی رایت کرد؟ :13:.
.
.
.منظورت Blu - Ray ROM روی لپ تاپ اگه هست بله این قابلیت هارو داره :

CD ------ Read \Write

DVD ------Read \Write

Blu -Ray ------Read

rasacars
30-10-2011, 23:00
man khodam kheili Asus doost daram vali tahala nadashtam va faghat az nazare moshakhasat va technologiaye jadidesh kheeeeeeeili bahale, khodam mikham asus N55 begiram amma hey hame pashimoonam mikonan migam divanei be asus 1500 pool bedi!! hala man moondam che konam , az nazare khodam kheili ba keyfiate vali kollan mitarsam , che konaaaaaaaam???????????

EngineeR EhsaN
30-10-2011, 23:07
دوست عزیز سعی کنین فارسی تایپ کنید
من خودمم علاقه ای به مارک اسوس نداشتم ولی با توجه به تعریفایی که بچه های همین فروم کردن و هم کانفیگ خوبی که داره تصمیم گرفتم همین مدل (n55) بگیرم :8:

rasacars
31-10-2011, 14:56
یعنی الان خریدین؟ راضی هستین؟

mehdi666lp
02-11-2011, 09:23
یعنی الان خریدین؟ راضی هستین؟.
..
.
دوست عزیز Asus هم برند خوبیه هم شناخته شده هست......مدل N55 یکی از مدل های جدید سری N مخسوب میشه از دوستانی که خریدن بپرسی بهت میگن راجب این مدل

arashlolos
13-06-2012, 18:58
من میترسم lino z570 بگیرم به قیمت 1450
بعد پشیمون شم که چرا کانفیگ بالای ایسوز رو نگرفتم
خوب کانفیکم برام خیلی مهمه.
یعنی نمیخام آخ بگه برای تجهیزات سخت افزاری
از طرفی لنو دوس دارم

3rdoor
14-06-2012, 11:46
خب این انتخاب که نباید انقدر سخت باشه . . . اگه به کانفیگ بالا نیاز داری ایسوس اگر هم به سخت جوبی و عمر طولانی نیاز داری , z570

arashlolos
14-06-2012, 19:47
خب این انتخاب که نباید انقدر سخت باشه . . . اگه به کانفیگ بالا نیاز داری ایسوس اگر هم به سخت جوبی و عمر طولانی نیاز داری , z570
سخته دیگه چون امروز رفتم بگیرم

leno z570 ci7
قیمتش 1580 تومان بود.با یه موس یه کیف و یه نود 32 یک ساله!
فقط بلوری نداشت که اونم ببینم میتونم حلش کنم
و
hp 4530 ci7 vga2490 ram8 hdd 750
به قیمت 1500 فیکس.

و سری n ایسوزم که 1500 هست تقریبا.

حالا آدم واقعا میمونه کدومو بگیره

air_damned
16-06-2012, 09:32
من میخواستم n53 بگیرم ولی یه سری از دوستان مطرح کرده بودند که با توجه با کارت گرافیک بالای اون ولی بازم تو بعضی از بازیها کم میاره و منو مردد کرد تو گرفتنش..حتی یکی از دوستان مطرح کرده بود که برای بازی مناسب نیست و باید کنسول بخری بجای لپ تاب
نظز شما چیه دوستان...

afdragon
16-06-2012, 10:23
من میخواستم n53 بگیرم ولی یه سری از دوستان مطرح کرده بودند که با توجه با کارت گرافیک بالای اون ولی بازم تو بعضی از بازیها کم میاره و منو مردد کرد تو گرفتنش..حتی یکی از دوستان مطرح کرده بود که برای بازی مناسب نیست و باید کنسول بخری بجای لپ تاب
نظز شما چیه دوستان...

کلا لپتاب برا بازی نیست. شما نمی تونی انتظار فراوانی از لپتاب داشته باشی. حتا لپتاب های خیلی گرون مخصوص گیم هم تو بعضی از بازیا کم میارن چه برس به این لپتاب های مالتی مدیا.
در کل تو رنج قیمت 1.5 میلیون بهترین گرافیک که گیرتن میاد 540 و 550 و یا 630 هست و اون هم با سی پس یو i5

ulsss
16-06-2012, 16:13

leno z570 ci7
و
به قیمت 1500 فیکس.

z570 usb3 نداره ولی 4530 داره.

ONLYFARZAD
16-06-2012, 20:18

leno z570 ci7
و
به قیمت 1500 فیکس.

ببین منم مشکل تورو داشتم بین این 2 تا برند مونده بودم تو سری n ایسوس صفحه کلیدش تخت هست و اصلا قشنگ نیست و تایپ کردن باهاش مشکله و صفحه کلید و زیباییش واسم مهم بود چون وقتی لپتاپ رو باز میکنی چشمت به صفحه کلید هست و اینجوری واقعا میخورد تو ذوقم ببین اگه صفحه کلید اصلا واست مهم نیست برو ایسوس بردار هر کدوم مزایا و معایبی دارن من آخرش با صفحه کلید ابم تو یه جوب نرفت رفتم لنوو گرفتم همین مدل الانم پشیمون نیستم که چرا ایسوس نگرفتم و از لنوو کاملا راضیم

هر دفعه در لپتاپ رو باز میکنم صفحه کلید زیبا و فوق العاده لنوو رو میبینم خدا رو شکر میکنم که ایسوس نگرفتم

حالا ببین سلیقه خودت چیه چی واقعا برات اولویت داره به این توجه کن که بعدا پشیمون نشی

arashlolos
18-06-2012, 09:37
ببین منم مشکل تورو داشتم بین این 2 تا برند مونده بودم تو سری n ایسوس صفحه کلیدش تخت هست و اصلا قشنگ نیست و تایپ کردن باهاش مشکله و صفحه کلید و زیباییش واسم مهم بود چون وقتی لپتاپ رو باز میکنی چشمت به صفحه کلید هست و اینجوری واقعا میخورد تو ذوقم ببین اگه صفحه کلید اصلا واست مهم نیست برو ایسوس بردار هر کدوم مزایا و معایبی دارن من آخرش با صفحه کلید ابم تو یه جوب نرفت رفتم لنوو گرفتم همین مدل الانم پشیمون نیستم که چرا ایسوس نگرفتم و از لنوو کاملا راضیم

هر دفعه در لپتاپ رو باز میکنم صفحه کلید زیبا و فوق العاده لنوو رو میبینم خدا رو شکر میکنم که ایسوس نگرفتم

حالا ببین سلیقه خودت چیه چی واقعا برات اولویت داره به این توجه کن که بعدا پشیمون نشی

سلام رفیق
ممنونم از پاسختون.شما درست میگید
رفتم دیدم واقعا لنو زیباتره.ایسوس شبیه اسباب بازیه یجورایی
تعجب میکنم چطور یه صفحه کلید خوشکل نمیتونن طراحی کنن؟
لنو انتخاب قطعی منه
تو ci7 دوتا کانفیگ بیشتر نداره.
یدونه بلوری یدونه بدون بلوری
تفاوت قیمتشونم حدود 60 تا 80 تومنه.
حالا اینجا تو رشت بدون بلوری دارن ولی نتونستم بگیرم.یعنی میترسم پشیمون بشم چرا بلوری نگرفتم.
به نظرتون ارزش داره؟
آخه این پل تاپ که میگن خیلی سفت و محکمه و عمرش زیاده.منم سی پی یو و گرافیکو رمو هاردم تا 6 سالم اعتبار داره و قویه.فقط ممکنه اون موقع بلوری تو بازار زیاد باشه و جای dvd رو گرفته باشه که اونوقت اونجا پشیمون میشی!
سه شنبه یکی داره هردوتا کانفیگشو سفارش میده بیاره.
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدش رنگ نقره ای خوشکل تره یا مشکی؟مشکلیش مایل به قهوه ایه که!

blueboy_72000
18-06-2012, 12:00
سلام اقا من مثل ... موندم بین چند تا مدل یه کمکی کنید مشکل ما حل شه z570 یا A53sm یا dv6-6c50
کانفیگشونم بترتیب:1- 2.2ci7- 6gb ram - gforce 540 2gb
2- 2.2ci7- 8gb ram- gforce 630 2gb

Amir-Rainman
18-06-2012, 12:10
سلام رفیق

حالا اینجا تو رشت بدون بلوری دارن ولی نتونستم بگیرم.یعنی میترسم پشیمون بشم چرا بلوری نگرفتم.
من در مورد بلوری یه چیزی شنیدم که کلا ازش منصرف شدم، اونم اینکه، اگه یه خوره خش رویه DVD یا CD باشه یا اصلا اونو نمیخونه یا نصفه نیمه میخونه!!! چند نفر هم این موضوع رو تأیید کردن!
هر وقت گرفتی قیمت و آدرس مغازه رو واسم اگه تونستی پخ کن (اگه رشت گرفتی) شاید منم همین مدل رو گرفتم! ( از ایسوس که دیگه ناامید شدم، ایسر هم...:13:، ولی این لوونو هم قشنگه و هم کیفیت خوبی داره، ولی نمیدونم اگه بگیرمش به خاطر برندش پشیمون نمیشم؟؟؟!! البته برند زیاد مهم نیست ولی خلاصه .... ، باهاش کار هم نکردم ولی با اون دو مدل قبلی کار کردم؛ خلاصه اینقدر تویه فروم سوال پرسیدی منم به شک انداختی!:31::46:) واقعا انتخاب یه لپ تاپ خوب سخته!:9:

arashlolos
18-06-2012, 13:04
سلام اقا من مثل ... موندم بین چند تا مدل یه کمکی کنید مشکل ما حل شه z570 یا A53sm یا dv6-6c50
کانفیگشونم بترتیب:1- 2.2ci7- 6gb ram - gforce 540 2gb
2- 2.2ci7- 8gb ram- gforce 630 2gb
من که از ایسوس منصرف شدم.
فقط اچ پی سری 6000 و در آینده سری 7000 چشممو گرفته
و اون یکی هم لنو سری y چشممو گرفته که اصلا پولشو ندارم.
از تعریفایی که از لنو شنیدم عاشق همین لنو شدم.اچ پی رو هم بیخیال شدم
اصلا به فرض که اچ پی بهتر باشه.این همه ملت ایسوس ایسر دل اچ پی ام اس آی توشیبا و ... دارن.هرکدوم یه نقصی دارن.
باز این انتخابی که ما کردیم ظاهرا نقص قابل توجهی نداره.و مشکل مارو حل میکنه و مطمئنا ازش راضی خواهیم بود.تا اونجایی که گرافیکشم قویه پس دیگه حله.پردازندشم که سونه.رمشم فعلا 6 و ارتقا هم میتونی بدی.
یخورده توقعاتمونو بیاریم پایین حله.این که اگه مشکلی داشت یا نقصی تو صفحه نمایش و ... دیدیم نشینیم غصه بخوریم.همسایمون پول نون شب نداره بابا.بعد ما داریم لپ تاپ میگیریم نزدیک 2 میلیون.خدایا ببخش مارو.
ببخشید بی ربط اگه بود
پستای منو ببینید تو فروم چقد تحقیق کردم.
الان تنها انتخابم همین لنو هست و یکمم سری 6 اچ پی.
این نظراتم اصلا تخصصی نبود.و خیلی خوشبینانه گفتم.ضمن اینکه همین خوش بین بودنم تاثیر مثبت داره اگه با اطلاعات کافی باشه.
اما انتخابم نتیجه پرسجو از دوستان متخصص و کاربرای لپ تاپا بود.

سلام رفیق

من در مورد بلوری یه چیزی شنیدم که کلا ازش منصرف شدم، اونم اینکه، اگه یه خوره خش رویه DVD یا CD باشه یا اصلا اونو نمیخونه یا نصفه نیمه میخونه!!! چند نفر هم این موضوع رو تأیید کردن!
هر وقت گرفتی قیمت و آدرس مغازه رو واسم اگه تونستی پخ کن (اگه رشت گرفتی) شاید منم همین مدل رو گرفتم! ( از ایسوس که دیگه ناامید شدم، ایسر هم...:13:، ولی این لوونو هم قشنگه و هم کیفیت خوبی داره، ولی نمیدونم اگه بگیرمش به خاطر برندش پشیمون نمیشم؟؟؟!! البته برند زیاد مهم نیست ولی خلاصه .... ، باهاش کار هم نکردم ولی با اون دو مدل قبلی کار کردم؛ خلاصه اینقدر تویه فروم سوال پرسیدی منم به شک انداختی!:31::46:) واقعا انتخاب یه لپ تاپ خوب سخته!:9:

بلوری رو ممنونم که گفتی.اصلا دلیل نخریدنم همین بلوری بود که گفتم فردا سفارش بدم بیارن.فرقش از 60 تا 80 تومنه.
البته اگه تفاوتش زیاد نبود میگم حتما بلوری بدن.چون 3 سال دیگه فک کنم فیلما با بلوری عرضه بشن.
البته یچیم هست.اینکه من اصلا سی دی نمیخرم.همش دانلود و با فلش انتقال میدم.نیازی به بلوری هم ندارم.فک کنم بدون بلوری بگیرم بهتره.
نه بابا ، با توصیفاتی که چنتا از دوستان با تجربه اینجا کردند من تصمیمم برای خرید قطعی شده.
فقط نمیدونم چیکار کنم که تخفیف زیادی بدن.4 تا نمایندگی تو رشت داره.
به نظرت روراست بهشون بگم هرکدومتون ارزون تر داد از همون میگیرم؟؟؟
چون هیچی نمیتونن کم کنن.جعبش پلومپه و خیالم راحت.نود 32 رو گفتم پس بدم چقد کم میکنی گفتش نزدیک 20 تومن.به زورررررررررررررررر
کیفشم کوله نیست معمولیه لنو هست.
فقط نمیدونم چرا با اینکه 1500 میلیون خرید داریم میکنم باز هیچ براشون مهم نیست.تحویل نمیگرین اصلا.

blueboy_72000
18-06-2012, 13:34
[QUOTE=arashlolos;7058584]من که از ایسوس منصرف شدم.
چرا؟

aaffm
18-06-2012, 20:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان نظر شما در مورد اين لب تاب چي هست.

ONLYFARZAD
18-06-2012, 20:10
سلام رفیق

ببین عزیز منم لپتاپم بلوری داره اینکه میگن با سیدی و خش اینا مشکل داره من هیچ مشکلی ندارم با بلوری هم سیدی خش دار و هم دی وی دی رو به خوبی اجرا میکنه کلا دو تا لنز داره یکی واسه خوندن دی وی دی و سیدی و اون یکی واسه بلوری هست و اصلا ربطی به هم ندارن هر کدوم لنز جدا دارن من توی فروم سازگار دیدم تو قسمت ایسوس بعضی ها با بلوری مشکل داشتن ولی ماله من لنوو هست و تو فروم لنوو سازگار دیدم کسی اعتراضی نداشت احتمالا بلوری های ایسوس مشکل دارن من که لنوو دارم و باهاش مشکلی ندارم

ظرفیت بلوری رو میگن تا حدود 50 گیگ هست که اگه عرضه بشه و جا بیوفته دیگه فلش و دیویدی و سیدی کسی استفاده نمیکنه حالا میل خودته

ONLYFARZAD
18-06-2012, 20:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان نظر شما در مورد اين لب تاب چي هست.

عزیز این مدل مشکوک میزنه چون گرافیک z570 gt 540m هست نه gt 555m حواست جمع کن سرت کلاه نره

arashlolos
19-06-2012, 05:45
ببین عزیز منم لپتاپم بلوری داره اینکه میگن با سیدی و خش اینا مشکل داره من هیچ مشکلی ندارم با بلوری هم سیدی خش دار و هم دی وی دی رو به خوبی اجرا میکنه کلا دو تا لنز داره یکی واسه خوندن دی وی دی و سیدی و اون یکی واسه بلوری هست و اصلا ربطی به هم ندارن هر کدوم لنز جدا دارن من توی فروم سازگار دیدم تو قسمت ایسوس بعضی ها با بلوری مشکل داشتن ولی ماله من لنوو هست و تو فروم لنوو سازگار دیدم کسی اعتراضی نداشت احتمالا بلوری های ایسوس مشکل دارن من که لنوو دارم و باهاش مشکلی ندارم

ظرفیت بلوری رو میگن تا حدود 50 گیگ هست که اگه عرضه بشه و جا بیوفته دیگه فلش و دیویدی و سیدی کسی استفاده نمیکنه حالا میل خودته

این مشکل نداشتن بلوری لنو یک دلیلش مربوط میشه به تعداد کم خریداران این لپ تاپ.ایسوس چند برابر فروشش بیشتره پس گزارش خرابیشم بیشتره.
البته نمیگم بلوری خوب نیست

arashlolos
19-06-2012, 05:45
عزیز این مدل مشکوک میزنه چون گرافیک z570 gt 540m هست نه gt 555m حواست جمع کن سرت کلاه نره

اگه این کانفیگ درست باشه که محشره.ولی دستکاری شدست چون سازگار چنین کانفیگی نداره.
ضمن اینکه امروز تماس میگیرم سازگار ببینم چه خبره

arashlolos
19-06-2012, 05:46
[QUOTE=arashlolos;7058584]من که از ایسوس منصرف شدم.
چرا؟

کلا شبیه اسباب بازیه شکلش برام
صفحه کلیدشم خوشکل نیست . به قول بعضیا کار کردنش مشکله
انتخاب من لنوست ولش نمیکنم

ONLYFARZAD
19-06-2012, 11:16
این مشکل نداشتن بلوری لنو یک دلیلش مربوط میشه به تعداد کم خریداران این لپ تاپ.ایسوس چند برابر فروشش بیشتره پس گزارش خرابیشم بیشتره.
البته نمیگم بلوری خوب نیست

در اینکه ایسوس پرفروش هست شکی نیست من بلوری دارم و باهاش مشکلی ندارم دلیلشم گفتم که دو تا لنز دارن و لنز سیدی و دیویدی با بلوری جداست کلا لنز های کمبو ضعیف هستن و این به خاطر بلوری نیست اتفاقا من خودم لحطه ای که لپتاپ رو گرفتم اولین کاری که کردم 4 تا سیدی خش دار و 4 تا دی وی دی خش دار اوردم و گذاشتم رو دستگاه همرو اجرا کرد و تا الانم مشکلی نداشتم

aaffm
19-06-2012, 19:27
حالا اون z570 دست كاري شده شما چي پيشنهادي داريد

ONLYFARZAD
19-06-2012, 19:50
حالا اون z570 دست كاري شده شما چي پيشنهادي داريد

این سایت معتبرترین وارد کننده لنوو هست از اینجا میتونی مدلتو طبق کانفینگی که میخوای انتخاب کنی این قسمت برای مدل های z هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arashlolos
19-06-2012, 21:40
بالخره ماهم لپ دار دار شدیم:8:
مبارکههههههه:26:
z570 ci7 hdd:750 gt540
قیمت: 1540000 تومان.
چون من خریدم نمیگم شماهم همینو بگیر.اگه دیدم خوب کار میکنه میام و تو فروما ازش تعریف میکنم.
ان شالله که خوب باشه.
در ضمن ci7 فقط دوتا کانفیگ داره.همونی که این بالا نوشتم و یکی دیگه باز همینه فقط بجای دی وی دی ، بلوری داره.قیمتشونم از 50 تا 100 تومان اختلاف داره.

ONLYFARZAD
19-06-2012, 22:21
بالخره ماهم لپ دار دار شدیم:8:
مبارکههههههه:26:
z570 ci7 hdd:750 gt540
قیمت: 1540000 تومان.
چون من خریدم نمیگم شماهم همینو بگیر.اگه دیدم خوب کار میکنه میام و تو فروما ازش تعریف میکنم.
ان شالله که خوب باشه.
در ضمن ci7 فقط دوتا کانفیگ داره.همونی که این بالا نوشتم و یکی دیگه باز همینه فقط بجای دی وی دی ، بلوری داره.قیمتشونم از 50 تا 100 تومان اختلاف داره.

به مبارک عزیز خوشحالم به جمع لنوو دار ها خوش اومدی امیدوارم فنش واست حالا حالا ها بچرخه

مبارررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررک:7:

bpc
19-06-2012, 22:24
دوست عزیز مبارکه انشالله توی خوشیا ازش استفاده کنی بعد از استفاده بیا مارم تو جریان بزار چطوره کار باهاش:11:

blueboy_72000
20-06-2012, 14:15
آقا ما هم تصمیم به خرید لنوو گرفتیم اینجور که بنظر میاد از اسوس بهتره فقط یه سوال از کجا گرفتی 1540000 تو اهواز 1590000 هستش تفاوتش تو چیه؟

aaffm
20-06-2012, 15:51
كيفيت مانيتورش خوبه نسبت به قيمتش