مشاهده نسخه کامل
: محل خرید نت بوک؟؟؟
درود
دوستان من قصد داشتم به یکی از آشناهام بگم که از چین یه نت بوک برای من بگیره که یکی از دوستام گفت این نت بوک ها درجه بندی داره! ولی از نظر ظاهری کاملا شبیه به هم هستن و اگه از چین بگیری و تو زرد از آب در بیاد دیگه نمیشه کاریش کرد.
میخواستم ببینم این موضوع درسته؟ و اینکه اگه از اینجا(شیراز) بگیرم چقدر با چین تفاوت قیمت داره؟
در مورد گارانتی چطور؟
خلاصه اگه میشه بگید از اینجا بگیرم بهتره یا نه
mj_heydari
22-10-2011, 20:09
اختلاف قیمت نت بوک خیلی کمه و اصلا ارزش نداره ..
گارانتی هم که معلومه نداره
جنس که زیاد معنی نمیده ..مارک (برند ) مهم هست ..
کلا از این جا بگیری بهتره
Mr.Mazmamfi
22-10-2011, 20:13
درود
دوستان من قصد داشتم به یکی از آشناهام بگم که از چین یه نت بوک برای من بگیره که یکی از دوستام گفت این نت بوک ها درجه بندی داره! ولی از نظر ظاهری کاملا شبیه به هم هستن و اگه از چین بگیری و تو زرد از آب در بیاد دیگه نمیشه کاریش کرد.
میخواستم ببینم این موضوع درسته؟ و اینکه اگه از اینجا(شیراز) بگیرم چقدر با چین تفاوت قیمت داره؟
در مورد گارانتی چطور؟
سلام
من زیاد اطلاعاتی درباره محل خرید ندارم ولی تو این تاپیک اطلاعات خوبی در مورد خرید از چین گفته :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت های خرید از چین و دبی و . . . رو بخون
کسی که از چین خرید میکنه خیلی باید تبحر زیادی داشته باشه وگرنه جنسهای تقلبی خیلی زیاده و ممکنه بهش بندازن .
پیشنهاد میکنم از همین ایران بخرید و با گارانتی معتبر .
mehran gorji
22-10-2011, 21:28
درود
سلام دوست عزیز.
من تائید نمیکنم.
ما که تعمیرکار هستیم سرمون کلاه میره.
چه برسه با شما.
توضیحات ریز را اقا مصطفی لینک دادند.
میخواستم ببینم این موضوع درسته؟
درضمن شرکتهای وارد کننده میبینی 1 کشتی خرید میکنند و شامل تخفیف بالایی میشه که با گارانتی قیمت ها زیاد توفیر نمیکنه.
پس ارزش نداره.
و اینکه اگه از اینجا(شیراز) بگیرم چقدر با چین تفاوت قیمت داره؟
بستگی به مدل لپ تاپ ها داره.
دوست من ایسوزی رو 2 سال پیش با تفاوت اختلاف قیمت 150 تومن گرفته بود.
قیمت لپ تاپ 900 بود.
در مورد گارانتی چطور؟
سعی کنید با گارانتی های اصلی و ثابت شده خرید کنید تا خیالتان از بابت ریفر ......... راحت باش.
مدل لپ تاپ را اعلام کنید تا به شما نماینده ای در شیراز داشت رو معرفی کنم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.