مشاهده نسخه کامل
: نمایش خروجی در vb.net
tochal62
21-10-2011, 23:05
سلام خدمت اساتید بزرگ .
سوالی داشتم که با اجازه می پرسم . نمی دونم از دوستان کسی با fortran کار کرده یا نه.
یک ویژگی خوبی که این زبان برنامه نویسی داره اینه که تو حل یک مسئله مثلا فیزیکی ، همزمان با حل
نتایج رو به کمک دستور print می تونیم مشاهده کنیم . به این ترتیب که یک صفحه سیاه رنگ باز میشه و به طور پیوسته و همزمان با حل مسئله نتایج نشون داده میشه .
سوال من اینه که آیا این امکان تو vb.net هست ؟ با چه دستوری میشه این کار رو کرد ؟
با تشکر از راهنمایی شما
سلام دوست عزیز.
سوال من اینه که آیا این امکان تو vb.net هست ؟ با چه دستوری میشه این کار رو کرد ؟
نه این دستور توی ویژوال بیسیک وجود نداره....:31:
اینطور که بوش میاد شما فقط اسم ویژوال بیسیک رو شنیدید...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با یک جستجوی کوچک در گوگل مشکلتون حل میشد....موفق باشید و سربلند:11:.
tochal62
22-10-2011, 18:21
سلام دوست عزیز.
نه این دستور توی ویژوال بیسیک وجود نداره....:31:
اینطور که بوش میاد شما فقط اسم ویژوال بیسیک رو شنیدید...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا یک جستجوی کوچک در گوگل مشکلتون حل میشد....موفق باشید و سربلند:11:.
خیلی ممنونم از راهنمایی تون ، عجب تیکه ای هم به من انداختید !:31:
اما مشکل اینجاست که من می خوام برنامه ام هم بتونه از امکانات windows application استفاده کنه ، یعنی بتونم از toolbox استفاده کنم و در عین حال هنگام ران کردن کد اون کنسول سیاه هم روال حل رو به کاربر نشون بده . میشه این دوتا با هم ؟
سوال دومم اینه که تو دستور console.readline() چرا داخل پرانتز نمیشه یک جمله نوشت مثالا می خوام بنویسم
please enter number
ممنونم از کمکتون.
tochal62
22-10-2011, 18:31
یه سوال یادم رفت :31:
خروجی کنسول خیلی تند رد میشه . من یه لوپ دارم که حدود چند صد بار برنامه این لوپ رو طی میکنه و می خوام در هر لوپ نتایج رو تو کنسول ببینم ، چطور میشه سرعت نمایش خروجی تو کنسول رو کند کرد ؟
خیلی منونم
سلام دوست عزیز..
خیلی ممنونم از راهنمایی تون ، عجب تیکه ای هم به من انداختید ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا آن روز را نیاورد که ما به کسی کلمه ای مانند تیکه بیاندازیم...:11:.
بله شما میتونید هر دو مورد رو با هم داشته باشید:46: ولی برای کار کردن با هردو مورد باید از Thread استفاده کنید...
دستور readline برای دریافت یک متن از کاربر میباشد..با دستور WriteLine میتونید یک متن بنویسید...
موفق و سربلند باشید در پناه حق:11:.
tochal62
22-10-2011, 20:58
سلام مجدد.
ببخشید چطور میشه این کار رو کرد ؟ مطلبی میشه معرفی کنید که من اون رو بخونم و بتونم این دو تا رو یکی کنم
توضیحتون خیلی کلی بود .
خوب یک dll با نام System.Windows.Form به Refrence برنامه تون اضافه کنید....
حالا از کدهاتونو به صورت زیر تغییر بدید این یک مثاله:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.