ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغییر کد قالب های بلاگفاو پرشین بلاگ و....و استفاده شخصی از اونا

ninjavb
21-10-2011, 20:04
با سلام
من دارم یه سایت طراحی میکنم(پروژه دانشگاه) میخواستم از قالب هی اماده استفاده کنم یه قالب اماده پیدا کردم ولی وقتی میخواستم دانلود کنم نوشته بود کد قالب برای بلاگفا وپرشین بلاگ و... من کد بلاگفا رو توی notpad با پسوند htrml ذخیره کردم بعد که باز کردم فقط یه سری نوشته نشون میده ولی وقتی تو اینترنت باشم و بازش کنم درست نشون میده . میخواستم ببینم اصلا من میتونم ار این جور قالب ها استفاده کنم؟ و به دلخواه تغییرش بدم؟

با تشکر

afterpc
21-10-2011, 20:29
هر سرویس وبلاگ دهی، معمولا کدهای مخصوص خودش رو داره. طراحان قالب از اونا برای این استفاده میکنن که عنوان، ایمیل و ... که کاربر (صاحب وبلاگ) اونا رو توی قسمت تنظیمات میده. مثلا توی میهن بلاگ، این کد یعنی عنوان:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بلاگفا هم همچین چیزایی داره، ولی من فقط با کدک های میهن بلاگ کار کردم.
حالا اگه این کدا رو توی سایتتون بزارین، اینا به عنوان نوشته در میان. شما میتونین توی بلاگفا (من میهن بلاگ رو ترجیح میدم) یه وبلاگ باز کنین و بهش دامنتون رو وصل کنین.

ninjavb
22-10-2011, 19:21
هر سرویس وبلاگ دهی، معمولا کدهای مخصوص خودش رو داره. طراحان قالب از اونا برای این استفاده میکنن که عنوان، ایمیل و ... که کاربر (صاحب وبلاگ) اونا رو توی قسمت تنظیمات میده. مثلا توی میهن بلاگ، این کد یعنی عنوان:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبلاگفا هم همچین چیزایی داره، ولی من فقط با کدک های میهن بلاگ کار کردم.
حالا اگه این کدا رو توی سایتتون بزارین، اینا به عنوان نوشته در میان. شما میتونین توی بلاگفا (من میهن بلاگ رو ترجیح میدم) یه وبلاگ باز کنین و بهش دامنتون رو وصل کنین.

من به اونجا نرسیدم که یه domain داشته باشم فقط الان دارم با dream و php یه سایت ساده طراحی میکنم.

afterpc
23-10-2011, 19:24
خوب، پس اگه از قالب های آماده استفاده میکنین، نسخه میهن بلاگش رو بگیرین. بعد از این لینک:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برین و به جای اون کدک هایی که گذاشته، مشخصات سایت خودتونو بزارین.

ninjavb
23-01-2012, 10:08
با سلام میدونم خیلی وقته از این پست میگذره ولی من امروز جوابش رو پیدا کردم اون روز رفتم سراغ یه سری قالب اماده دیگه که تو سایتهای انگلیسی زبان بود.
جواب اینه : بعد از اینکه کد قالب رو گرفتیم فرقی نمیکنه مال کدوم سرویس وبلاگ دهی باشه باید فایل css و فایل های عکسی رو هم که تو همون فایل css مشخص شده باز و رو سیستم خودمون ذخیره کنیم.