PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید آموزش ZBrush

hes25
21-10-2011, 16:53
دوستان سلام

من چند وقتیه تو فکر یادگرفتن زی براشم امروزم این برنامه رو گرفتم نصب کردم عجیب از امکاناتش خوشم اومد تازه می فهمم که این چیه که هی توی نمونه کارای حرفه ای ملت میان میگن مثلا مکس با زیبراش ، مایا با زیبراش ،...!

الان مصمم شدم شروع کنم یاد بگیرمش حالا چند تا پک آموزشی دیدم خواستم بپرسم واسه کدوم شرکت خوبه که من با همون شروع کنم

pclord
21-10-2011, 17:19
شرکت دیجیتال توتورز برای شروع خوبه، بعدش آموزش خوب و حرفه ای زیاد هست براش که اگه خواستی بگو تا آدرس بهت بدم.

موفق باشی.

hosienmax100
22-10-2011, 12:59
پيشنهاد من اينه شما از زبراش 2 شروع كنيد و با اموزش هاي شركت محبوب gnomon.../

موفق باشيد /

hes25
22-10-2011, 18:27
پيشنهاد من اينه شما از زبراش 2 شروع كنيد و با اموزش هاي شركت محبوب gnomon.../

موفق باشيد /

سلام مرسی

راستش من گنومون برای مایا گرفته بودم اما دوتا عیب داشت!
1-اینکه برای آدم مبتدی اصلا خوب نیست یعنی یه ضرب میره برای ساخت ایستگاه های فضایی و ساخت شهرک های بزرگ و نمی دونم کار با متریال های پیچیده و سنگین و ...یکم برای آدم مبتدی گنگ هست

2-اینکه توی دی وی دی به این حجم فقط دو ساعت فیلم داره! در حالی که برای دیجیتال (مثلا مایا) توی هر دی وی دی تا ده ساعتم فیلم داشت!

حالا طبق این کدوم بهتره من هیچی از زی براش نمی دونم البته مایا رو الان چند سال میشه کار میکنم مشکلی ندارم اما حالابا این مشکلی پیدا نمی کنم؟

بعدم اینکه من اینترنتم از شانس بد دایل آپ هستش نمی تونم برم دانلود کنم و اینا، برای همین با این بودجه محدودی که دارم
یا باید پک 1 -گنومون و بخرم
یا باید پک 2-دیجیتال و بگیرم
حالا نظر بدین کدوم بهتره؟

ممنون

pclord
23-10-2011, 10:14
همون دیجیتال رو بگیر.

البته من پیشنهاد میکنم از آموزش های سال 2011 دیجیتال توتورز استفاده کنی.

موفق باشی.

hosienmax100
23-10-2011, 10:57
تمام آموزشي هاي انگليسي زبان استاندارد هاي لازم رو براي آموزش رعايت ميكنن ..

شما هر كدوم رو كه گيرت اومد ببيني ضرر نكردي ..براي اين گفتم gnomon چون توي مستر كلاس هاش زبراش رو تقريبآ كامل توضيح دادن حالا حرف سجاد هم كاملا درسته ديجيتال هم آموزشي هاش خوبن اما من خودم به شخصه gnomon رو بيشتر دوست دارم ..

موفق باشيد /