مشاهده نسخه کامل
: Battlefield 3 - ALPHA & BETA
marmolak kocholo
29-09-2011, 12:07
یکی جواب اینو بده سوال من هم هست:31:
خب این چه سوالیه عزیز من، بارها و بارها گفته شده نسخه بتا شامل بخش مولتی پلیر بازی هست، اصلا سینگل پلیر نداره !
امروز هم ( تا چند ساعت دیگه) بتای این بازی اوپن میشه و همه می تونن دانلود کنن و وارد بازی بشن!
Zaghan_13
29-09-2011, 15:50
با توجه به صحبتهای دوستان یک بهم بگه این بتا رو دانلود کنم میتونم بازی کنم یا نه؟
اونایی که بازی کردن بگن چجوریه؟بدون دقدقه بازی کردین؟
خیلی دوست دارم بازی کنم اما نمیدونم میشه؟میتونم؟صبر کنم؟
:41:
Mool Tee
29-09-2011, 16:07
با توجه به صحبتهای دوستان یک بهم بگه این بتا رو دانلود کنم میتونم بازی کنم یا نه؟
اونایی که بازی کردن بگن چجوریه؟بدون دقدقه بازی کردین؟
خیلی دوست دارم بازی کنم اما نمیدونم میشه؟میتونم؟صبر کنم؟
:41:
صبر کن open بشه دان کنیم هنوز open نشده تا یه 2 3 ساعت دیگه میشه
دوستان بیاید امیدوار باشیم که ip ها بلاک نمیشه که احتمالش 0% هست به نظر من (نظر دوستانم بدونیم بد نیست):8:
Killzone2
29-09-2011, 16:25
این متن VG247
This is it, soldier. No more deals, promos and pre-buys. The Battlefield 3 multiplayer beta goes open today, and is now live on Xbox 360, PS3 and PC.
نسخه بتا رو برای سه پلتفرم PS3 , Xbox 360 و PC میشه بازی کرد...
Mool Tee
29-09-2011, 16:51
چرا بتا اوپن نمیشه؟؟؟؟؟؟؟دیر شده
Killzone2
29-09-2011, 17:13
چرا بتا اوپن نمیشه؟؟؟؟؟؟؟دیر شده
عزیز این پست بالا پس چی بود؟! :31:
بتا رو میشه بازی کرد یعنی باز شده....:11:
Mool Tee
29-09-2011, 17:17
عزیز این پست بالا پس چی بود؟! :31:
بتا رو میشه بازی کرد یعنی باز شده....:11:
من از کجا دانلود کنم تو سایت خود بازی که هنور باز نشده!:13:
marmolak kocholo
29-09-2011, 17:24
الان اونجا اول صبحه، شما صبر کنید، چند ساعت دیگه بتای اوپن میاد!! برای ما دیر شده برای اونا زوده اگه بزارن : )
payambar41
29-09-2011, 18:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لینکهای PC , xbox اومدن اما نمیدونم چرا pc مشکل داره اگه کسی میدونه بگه
Mool Tee
29-09-2011, 18:17
لینک pc مشکل داره تو سایت بازی
من که گذاشتم داره دانلود میشه به امید خدا تا ساعت 6 فکر کنم تموم میشه :46::31:
bar333lona
30-09-2011, 00:08
من که گذاشتم داره دانلود میشه به امید خدا تا ساعت 6 فکر کنم تموم میشه :46::31:
سرعت اینترنت ت و سرعت دانلودت چنده ؟
سرعت اینترنت ت و سرعت دانلودت چنده ؟
سرعت اینترنتم 1MB هستش اینجوری که حساب کردم تا ساعت 6 صبح باید تموم بشه :46:
الان شده 45.35%
Mool Tee
30-09-2011, 05:07
سرعت اینترنتم 1MB هستش اینجوری که حساب کردم تا ساعت 6 صبح باید تموم بشه :46:
الان شده 45.35%
با چیز پی ان گذاشتی؟
با چیز پی ان گذاشتی؟
بله با چیز پی ان گذاشتم دانلود شد:46:
Mool Tee
30-09-2011, 08:30
بتا رو دانلود نکننین چون بازی اصلی بعدن بهتون نمی چسبه
یه توصیه به کسایی که می خوان Beta رو دانلود کنن.
اگه می تونید این 20 روز رو تحمل کنید تا بازی بیاد تحمل کنید تا بازی بیشتر بهتون بچسبه(مخصوصا آنلاین) ولی اگه تحمل ندارید دانلود کنید ولی بعدا که نسخه نهایی بازی ااومد پشیمون میشید(مزه بازی از دست میره) حالا دیگه انتخاب با خودتونه:31:
نه عزیز من این حرفت رو قبول ندارم
کسی که عشق BF3 باشه با بازی کردن نسخه بتا از اشتیاقش به بازی کم که نمیشه هیچ تازه اگه بازی در حد انتظارش باشه مشتاق تر هم میشه:31::46:
حالا تا نسخه اصلی هم بیاد بتا رو یه تست میکنیم ببینیم چه جوریه:31:
Mool Tee
30-09-2011, 11:38
نه عزیز من این حرفت رو قبول ندارم
کسی که عشق BF3 باشه با بازی کردن نسخه بتا از اشتیاقش به بازی کم که نمیشه هیچ تازه اگه بازی در حد انتظارش باشه مشتاق تر هم میشه:31::46:
حالا تا نسخه اصلی هم بیاد بتا رو یه تست میکنیم ببینیم چه جوریه:31:
ولی من یکمی با شما مخالفم:11: یه بازی مثل Pes که من خیلی دوست داشتم بازی کنم وقتی دمو رو داد بیرون من از صبح تا شب بازی می کردم ولی الان که نسخه اصلی بازی رو خریدم به اون حد دوسش ندارم و از چشمم افتاده:41: امیدوارم این اون طور نشه ولی یه چیزی این بین هست اینه که Pes (فوتباله).....:27:(منم نگفتم بازی نکنید گفتم بعدا پشمون شدید نیاید بگید نگفتید!!!:41:(حرف بدی زده بودم که 1 دونه هم ازم تشکر نشد):37::45:
Beta Pic
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Zaghan_13
30-09-2011, 13:42
خب پس...اوپن شد یا نه؟
یه لینک درست و حسابی بدین ما هم آنلاین بازی کنیم...آنلاین بازی نکرده از دنیا نریم:31:
sima_6600
30-09-2011, 13:47
در یک کلام اون چیزی نبود که من در نظر داشتم نا امید کننده بود واقعا بد بود
واقعا؟
ممنون میشم مشکلاتش را بگین و دلیل اینکه شما از این بازی خوشتون نیومده ؟:11:
Zaghan_13
30-09-2011, 14:36
شما راحت تونستی بازی کنی؟
از کجا دانلود کردی؟(برای پی سی...اگه پی سی دارین)
sima_6600
30-09-2011, 14:38
واقعا؟
ممنون میشم مشکلاتش را بگین و دلیل اینکه شما از این بازی خوشتون نیومده ؟:11:
بازی با این که بتا هست ولی باز برای نسخه بتا خیلی باگ داره که اصلا جالب نبست
KillCam باگ داره یک دفعه میره اسمون میره زیر زمین
وقتی دراز میکشی و سینه خیز میری میری زیر زمین در بعضی جا ها
تفنگ ها RPG که هیچی میزنی 1 متری یارو هیچیش نمیشه هیچی
گرافیک برای این وسعت از بازی بسیار خوبه چون خودتون میدونید نمیشه خیلی انتفاد کرد ولی خدایش تخریب بازی خیلی عالی بود.
نکته بسیار بد اینه که فقط 1 مپ رو میتوانید بازی کنید.اون یکی پسورد داره سرور هاش نمیشه بازی کرد و این خیلی ضدحاله
در اخر خیلی باگ داره نمیشه شمردش خود کسای هم که بازی میکنن شاکی هستن خارجی ها همه شاکی شدن.:10:
anti-military
30-09-2011, 14:56
بازی با این که بتا هست ولی باز برای نسخه بتا خیلی باگ داره که اصلا جالب نبست
KillCam باگ داره یک دفعه میره اسمون میره زیر زمین
وقتی دراز میکشی و سینه خیز میری میری زیر زمین در بعضی جا ها
تفنگ ها RPG که هیچی میزنی 1 متری یارو هیچیش نمیشه هیچی
گرافیک برای این وسعت از بازی بسیار خوبه چون خودتون میدونید نمیشه خیلی انتفاد کرد ولی خدایش تخریب بازی خیلی عالی بود.
نکته بسیار بد اینه که فقط 1 مپ رو میتوانید بازی کنید.اون یکی پسورد داره سرور هاش نمیشه بازی کرد و این خیلی ضدحاله
در اخر خیلی باگ داره نمیشه شمردش خود کسای هم که بازی میکنن شاکی هستن خارجی ها همه شاکی شدن.:10:
جان ؟ همه این مشکلاتی که گفتی به خاطر پینگ بالاست نه به خاطر بتل فیلد
من بازی کردم و هیچ مشکلی ندارم . گرافیک بازی به شدت جذابه و به نظرم تا امروز هیچ بازی از نظر گرافیکی ازش بهتر نیست
گیم پلی هم عالیه و صداگذاری هم خیلی جذاب و real هست
درکل خیلی بهتر از اون چیزیه که فکر میکردم یه سری از مشکلات مثل همینکه میری تو زمین و آسمون فقط و فقط به خاطر پینگ بالاست
sima_6600
30-09-2011, 15:04
من بازی کردم و هیچ مشکلی ندارم . گرافیک بازی به شدت جذابه و به نظرم تا امروز هیچ بازی از نظر گرافیکی ازش بهتر نیست
درکل خیلی بهتر از اون چیزیه که فکر میکردم یه سری از مشکلات مثل همینکه میری تو زمین و آسمون فقط و فقط به خاطر پینگ بالاست
نه خیر تمام پلیر ها همین مشکل رو داشتن :13:.در مورد گرافیک من با اخرین جزیات بازی کردم ولی میگم نمیشه گفت عالی حالا هر کسی نظری داره.:46:گیم پلی هم عالی کار شده ولی پریدنش از روی موانع بعضی وقت ها باگ میشه.در کل من بیشتر انتظار داشتم از این بازی و مشکل اساسی بازی همین Origin هست و وب سایت مسخرش اههههههههه
Mool Tee
30-09-2011, 15:13
[
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
میشه بگی شما سرعت اینترنتت چنده؟پینگت تو بازی چنده؟از کجا گرفتی
خب منم یکمی بازی کردم
باگ که داره بازی نمیشه گفت بدونه باگ هستش :31:
KillCam بعضی مواقع میره آسمون میاد پایین:31:
گرافیک در حد بتا خوب بود البته چون خودشون گفتن نسخه بتا با نسخه اصلی خیلی فرق داره با اون حساب میشه گفت در حد بتا خوب بود
صداگذاری عالی و گیم پلی عالی:46:
sima_6600
30-09-2011, 17:06
قابل توجه شما پینگ من بالا نیست این هم یک باگ جدید همه میرن تو زمین کسی نمیتواند A رو بگره Mod Rush همین مپ هر کی میرسه به A میره زیر زمین به Chat box نگاه کن همه دارن میکن.:10:
marmolak kocholo
30-09-2011, 17:22
منم تونستم بازی رو به کمک امید عزیز نصب کنم، فقط الان دارم درایور جدید انویدیا یعنی 285.38 رو دانلود می کنم چون برای اجرا مینیموم درایورتون باید همین باشه وگرنه نمیزاره بازی رو اجرا کنید.
یه توضیحی در مورد نصب و اجرا این نسخه بدم،
وقتی می خواید بازی رو وارد لیست اوریجین کنید و بعد از اون بازی رو دانلود کنید باید حتما با N پی V کانکت شید، بدون اون نمی تونید کاری انجام بدید، بعد از این که بازی رو دانلود و نصب کردید کافیه روی بازی 2 بار کلیک کنید تا یه صفحه تو مرورگرتون باز بشه، در واقع اون صفحه همون سیستم Battlelog هست که تو این نسخه باب شده، نمی دونم به چه دلیل دایس سیستم "این گیم" رو تبدیل به این کرد!! برای اولین بار یکم دنگ و فنگ داره ولی بعدش عادت می کنید...
تو پست بعدیم بعد از اینکه وارد بازی شدم میام در مورد خود بازی هم صحبت می کنم، چند تا عکس هم میزارم...
داشت یادم میرفت !! داخل بازی شما هیچ نیازی به N پی V ندارید ! همون طور که گفتم به راحتی می تونید به سرور ها کانکت بشید...
جا داره دوباره از امید جان هم تشکر کنم که اگه نبود فکر نکنم می تونستم بازی رو دانلود کنم D: !
anti-military
30-09-2011, 18:27
[
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
میشه بگی شما سرعت اینترنتت چنده؟پینگت تو بازی چنده؟از کجا گرفتی
من 1 مگابایت دارم از آسیاتک که البته خوبه ولی عالی نیست و به زودی میکنم 2 مگابایت ببینم چی میشه
در مورد این مشکلات هم تو نسخه PC فقط و فقط به خاطر پینگ پایین هست
چون من 1 بار اینجوری شدم اونم زمانی بود که پینگم شدیدا خراب شده بود وگرنه تو چندین ساعتی که بازی کردم
هیچ باگی ندیدم
sima_6600
30-09-2011, 18:46
من 1 مگابایت دارم از آسیاتک که البته خوبه ولی عالی نیست و به زودی میکنم 2 مگابایت ببینم چی میشه
در مورد این مشکلات هم تو نسخه PC فقط و فقط به خاطر پینگ پایین هست
چون من 1 بار اینجوری شدم اونم زمانی بود که پینگم شدیدا خراب شده بود وگرنه تو چندین ساعتی که بازی کردم
هیچ باگی ندیدم
شما ما هر چی بگیم میگی نه اخر حرف خودته نگاه به عکس کن همه میگن Bug توی chat box بعد میگی نت خراب بوده پینگ اونا که خراب نبوده اونجا مثل ایران نیست دادا مشکل از بازیه
SA.JJ.AD
30-09-2011, 20:35
:16: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عجب چت باکس پر محتوایی :18::16:
marmolak kocholo
30-09-2011, 22:47
بعد از چندین ساعت بازی کردن، بالاخره تونستم از بازی بیام بیرون (!) واقعا عالی بود، فقط یه سری چیزا خیلی تو ذق میزد!!
اول کاری خیلی خوشحال و شاداب وارد بازی شدم به امید اینکه مشکلی از نظر لگ و این چیزا به وجود نمیاد! وقتی بازی استارت خورد دیدم نه از این خبرا نیست D: !! من با رزولوشن 1080p بازی کردم، و با کارت 460 لگ داشتم، در واقع فریم روی 20 30 تا 50 متغییر بود که برای یه بازی FPS اصلا مناسب نیست، مجبور شدم رزولوشن رو بیارم رو 1680 که خوشبختانه معقول تر شد و تونستم از بازی لذت ببرم، ولی کلا بازی از نظر گرافیکی اپتیمایز نیست، جوری که تو یه جا 50 فریم دارم ولی یهو فریم دراپ میشه در حد 5 یا 1 ...! یعنی در واقع بازی می ایسته! GPU Usage هم اصلا پایداری نداشت اون جوری که من تو MSI AB دیدم!
ولی واقعا از نظر گرافیکی فوق العاده بود، یه سری جاها منو یاد کرایسیس مینداخت گرافیکش! از این لحاظ کم نظیره واقعا، اینو هم در نظر بگیرید که گفتن گرافیک نهایی باز هم از این بیشتر میشه! ( خدا به دادمون برسه ) : (
از این جور باگا بگذریم این کیل کم هم برای خودش داستانی بود، بعضی اوقات میرفت هوا، بعضی اوقات هم میرفت ته زمین D: !! یه جا هم یه باگ دیدم که براتون عکسشو میگیرم، خشاب طرف بالا سرش بود D: D: !!
از اینها گذشته بعضی وقت ها که میموردی و صفحه سیاه سفید میشد میخواستی دوباره زنده بشی باز هنوز صفحه سیاه سفید بود و رنگی نشون نمی داد!
در کل برای نسخه بتا چیز قابل قبولی بود، لذت بردیم، ولی بیش از اندازه باگ داشت! خوشبختانه حال و هوای نسخه ی قبلی رو هم داشت و از اون حالتش خارج نشده بود...
همون باگ سیاه سفید ( با یه Esc درست میشد البته )
خشاب D:
کیل کم زیر زمین D:
بازم کیل کم ایندفعه رو هوا
تو پست بعدی چندتا عکس هنری هم براتون میزارم !
فعلا...
Mool Tee
01-10-2011, 05:05
شما ها چقدر گیر میدین حالا باگ داره دیگه نسخه بتا هست دیگه:31:.ولی دیدین من یه توصیه چند صفحه پیش داشتم دیدین گوش ندادین دانلود کردید ضد حال خوردید:41::21:
sima_6600
01-10-2011, 08:47
شما ها چقدر گیر میدین حالا باگ داره دیگه نسخه بتا هست دیگه:31:.ولی دیدین من یه توصیه چند صفحه پیش داشتم دیدین گوش ندادین دانلود کردید ضد حال خوردید:41::21:
حس کنجکاوی همینه دیگه :31:.ولی خدایش بازیش حال میده با این همه باگ هم حال میده اما یک چیزی خیلی ضد حال بود این که فقط 1 Map داره حداقل 3 تا مپ میزاشتن ملت خودشون رو خالی کنن:31:
sima_6600
01-10-2011, 13:35
بله و انتشار یک بیانیه در سایت BF که نشون میده یک سری مشکلات که در حال حل شدن هست.همون طوری که من گفتم Killcam مشکل داشت و زیر زمین رفتن هم همین طور و وقتی دشمن رو میزدی به شکل عجیبی پرت میشد حدود 30 متر :دی سرور هم یک دفعه قاطی میکرد همه میفتادن بیرون و 1000 مشکل دیگه :دی که همه دارن Fix میشن و در اخر یک عکس با اخرین تنطیمات از این بازی زیبا میزارم.
واقعا گرافیک بازی زیباست... هر چی بگم کمه...! خورشید، آسمان، سنگ ها!!! همگی دقیقا به بهترین شکل ممکن طراحی شدن!
امیدوارم قوی تر هم بشه...
دوست عزیز کی گفته ضد حال خوردن بچه ها:31: اگه به پست ها دقت کرده باشی میبینی که به باگ ها و مشکلات اشاره شده ولی در اخر همه گفتن که خیلی بازی عالی بود
تمام کسانی هم که نسخه بتا رو بازی کردن میدونستن که که نسخه بتا مشکلات و باگ هایی باید داشته باشه ولی این باگ هایی که برای نسخه اصلی رفع هم میشه دلیل نمیشه از بازی زده بشیم یا ضد حال بخوریم واقعا از همه لحاظ بازی عالی هستش به نظر من این باگ ها هم توی نسخه بتا خیلی طبیعی هستش:31::46:
موفق باشید:11:
halflife g
01-10-2011, 14:46
دارم کلا درباره نسخه pc صحبت می کنم:
یکم گرافیکش ناامیدم کرد............. .
اون چیزی که تو تریلر ها نشون میدادن نبوده البته درسته که گفتن نسخه نهایی بهتر خواهد بود ولی چون نسخه pc اش خیلی کمپرس نشده مثه کنسولا در نتیجه گرافیک نهایی نزدیک به این خواهد بود...... .
من به شخصه امیدم خیلی بیشتر بود....... .حالا نمیدونم شاید دوستان نظر دیگه ای داشته باشن.
.
.
Mool Tee
01-10-2011, 14:51
من که دارم میمیرم بازی رو انجام بدم ای خـــــــــدا چرا اینقدر طول میکشه مخصوصا آنلاینش.راستی مپش خیلی بزرگه؟؟
:40::40: Waiting For BATTLEFIELD 3 :40::40:
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
اون چیزی که تو تریلر ها نشون میدادن نبوده البته درسته که گفتن نسخه نهایی بهتر خواهد بود ولی چون نسخه pc اش خیلی کمپرس نشده مثه کنسولا در نتیجه گرافیک نهایی نزدیک به این خواهد بود...... .
من به شخصه امیدم خیلی بیشتر بود....... .حالا نمیدونم شاید دوستان نظر دیگه ای داشته باشن.
.
.
با توجه به عکس هایی که دوستان گذاشتن گرافیک فوق العاده هست نسبت به Beta و با توجه به گفته سازنده ها که بازی با نسخه بتا خیلی فرق داره باید حساب کرد چرا نا امید شدی؟:41:
امیدوارم که این بازی باگ نداشته باشه و انشا ا...مثل مافیا 2 با ویدئو هایی که ازش منتشر شده زمین تا اسمون فرق نخواهد داشت
matrix_3s
01-10-2011, 15:43
هیچ فرقی به حال ما dx10 دارا نمیکنه..........!!!!!!!!
.
.
مراد جان من خودم از نزدیک تجربه Beta رو نداشتم... ولی اون چیزی که از شات ها معلومه، یک عنوان فوقالعاده و پیشرو در زمینه گرافیک هست...!
کیفیت Texture ها واقعا مثال زدنی هست، به سنگ در این عکس نگاه کنید:
(عکس توسط آرین عزیز گرفته شده.:10:)
جلوه های نور خورشید، سایه ها، و ... هم به جای خود!
در کل نظرم کاملا با شما متفاوته!:دی(و نظر شما هم محترم...)
پیروز باشید.
halflife g
01-10-2011, 18:13
مراد جان من خودم از نزدیک تجربه Beta رو نداشتم... ولی اون چیزی که از شات ها معلومه، یک عنوان فوقالعاده و پیشرو در زمینه گرافیک هست...!
کیفیت Texture ها واقعا مثال زدنی هست، به سنگ در این عکس نگاه کنید:
(عکس توسط آرین عزیز گرفته شده.:10:)
جلوه های نور خورشید، سایه ها، و ... هم به جای خود!
در کل نظرم کاملا با شما متفاوته!:دی(و نظر شما هم محترم...)
پیروز باشید.
در اینکه گرافیک خیلی خیلی قشنگه درش حرفی نیست ولی اگه تجربه کنین بازی رو یا مثلا به عکسای زیر که با تنظیمات بالای گرافیکی گرفته شدن نگاه کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهنوز جای کار داره تا بشه بهش لقب بهترین گرافیک رو داد........اگه این گرافیک تو نسخه نهایی هم همینجور بمونه(که به احتمال بالایی اینجوری خواهد موند)بازم کرایسیس لقب بهترین گرافیکو واسه خودش نگه میداره..... .
+
نظرات خارجیها و یا فرومای ایرانی رو هم بخونید متوجه میشین که با اون چیزی که به عنوان اولین تریلر دیده بودیم کمی فرق داره........(امیدوارم هایپ نشده باشه و نسخه نهایی عالی باشه)
+
به جای جای خالی آدرس بازی سنتر رو قرار بدین.. .
.
.
.
.
Mool Tee
01-10-2011, 18:29
بچه ها انقد زود در مورد بازی قضاوت نکنید . هر موقع بازی اومد بهش گیر بدین یه نسخه بتا بازی کردین فک کردین نسخه اصله!
راستی پینگا تو سرورا چنده. اصلا حال میده آنلاین بیام بازی کنم(دنلود) کنم؟
آقا این برنامه origin رو دانلود کردم ثبت نام هم کردم...این لیست بازی هاش بالا نمیاد...نمیدونم ارور سرور میده یا یه همچین چیزی!
مشکل چیه؟
در اینکه گرافیک خیلی خیلی قشنگه درش حرفی نیست ولی اگه تجربه کنین بازی رو یا مثلا به عکسای زیر که با تنظیمات بالای گرافیکی گرفته شدن نگاه کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهنوز جای کار داره تا بشه بهش لقب بهترین گرافیک رو داد........اگه این گرافیک تو نسخه نهایی هم همینجور بمونه(که به احتمال بالایی اینجوری خواهد موند)بازم کرایسیس لقب بهترین گرافیکو واسه خودش نگه میداره..... .
+
نظرات خارجیها و یا فرومای ایرانی رو هم بخونید متوجه میشین که با اون چیزی که به عنوان اولین تریلر دیده بودیم کمی فرق داره........(امیدوارم هایپ نشده باشه و نسخه نهایی عالی باشه)
+
به جای جای خالی آدرس بازی سنتر رو قرار بدین.. .
.
.
.
.
به نظر من کاملا Crysis 2 رو پشت سر میزاره، مهم ترین نکته قوت گرافیک این بازی که همون تخریب پذیری فوقالعاده باشه در این عکس ها جاش خالیه!!!:46:
اون لینک ها رو هم دیدم، کیفیت بافت ها و آبجکت ها در بعضی عکس ها باور نکردنیه... البته نکات منفی هم داره مثلا گیاهان اون طور که باید، زیبا نیستند(در عکس ها که این طور به نظر میرسه)
در مورد حرفتون که گفتید به تریلر ها نمیرسه... خوب قطعا گرافیک بازی (هر بازی...) رو در تریلر ها از اون چیزی که هست بالاتر نشون میدن، با ادیت و شلوغ کاری و غیره :دی
پیروز باشید.
Mool Tee
01-10-2011, 19:03
آقا این برنامه origin رو دانلود کردم ثبت نام هم کردم...این لیست بازی هاش بالا نمیاد...نمیدونم ارور سرور میده یا یه همچین چیزی!
مشکل چیه؟
اول برو اینجا بزن رو بتلفیلد 3 بتا بعد میگه Origin داری یا نه بعد میزنی آره بعد ساین این میشی تو اوریجین تو قسمت My games بازی شروع به دانلود می کنه حجم بازی حدود 4 گیگ هست موفق باشید :46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعکس از دانلود بازی با اکانت خودم
marmolak kocholo
01-10-2011, 19:07
مراد جان انگار متوجه نشدیا، در این که حرفت درسته و این گرافیک، گرافیکی نیست که تو تریلرها نشون دادن شکی نیست ولی با اینکه هی میگی گرافیک نهایی با این فرق زیادی نداره اصلا موافق نیست!! جدا از این که همینم باشه فوق العادست!
یکی از دلایتم انگاری حجم بالای بازی هست که میگی به خاطر این که کمپرس نشده پس گرافیک نهایی همینه!! سیستم مورد نیاز بازی نوشته 20 گیگ فضا! جدای از این نسخه آلفا هم 3.5 گیگ بود دقیقا ولی آیا همین کیفیت رو داشت؟ زمین تا آسمون بین نسخه آلفا و بتا تغییر ایجاد شده! شما اگه اونو میدید که به کل بازی رو فکر کنم بیخیال میشدید...!
منم 2 تا دلیل دارم که می گم نسخه نهایی به این شکل نخواهد بود:
1. خود سازنده ها این رو اعلام کردند، مطمئناً تفاوت رو شاهد هستیم.
2. تو بخش مولتی پلیر همیشه یه سری افکت هارو با کیفیت تکسچرهارو به خاطر وسعت گیم پلی کاهش میدن تا بشه راحت تر بازی کرد. مخصوصاً تو سری بازی های BF که مپ های مولتی پلیرش به بزرگی وسعت معروفه، پس گرافیک مولتی پلیر با سینگل قطعاً تفاوت خواهد داشت!
الانم همون طور که تو پست قبلی گفتم چندتا عکس براتون میزارم لذت ببرید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه شما این عکسارو دیدی بعد اومدی گفتی گرافیک بازی بده یعنی .... :31: !!
به نظر من کرایسیس گرافیکش بهتر و بالاتر از اینه!
halflife g
01-10-2011, 19:30
مراد جان انگار متوجه نشدیا، در این که حرفت درسته و این گرافیک، گرافیکی نیست که تو تریلرها نشون دادن شکی نیست ولی با اینکه هی میگی گرافیک نهایی با این فرق زیادی نداره اصلا موافق نیست!! جدا از این که همینم باشه فوق العادست!
یکی از دلایتم انگاری حجم بالای بازی هست که میگی به خاطر این که کمپرس نشده پس گرافیک نهایی همینه!! سیستم مورد نیاز بازی نوشته 20 گیگ فضا! جدای از این نسخه آلفا هم 3.5 گیگ بود دقیقا ولی آیا همین کیفیت رو داشت؟ زمین تا آسمون بین نسخه آلفا و بتا تغییر ایجاد شده! شما اگه اونو میدید که به کل بازی رو فکر کنم بیخیال میشدید...!
منم 2 تا دلیل دارم که می گم نسخه نهایی به این شکل نخواهد بود:
1. خود سازنده ها این رو اعلام کردند، مطمئناً تفاوت رو شاهد هستیم.
2. تو بخش مولتی پلیر همیشه یه سری افکت هارو با کیفیت تکسچرهارو به خاطر وسعت گیم پلی کاهش میدن تا بشه راحت تر بازی کرد. مخصوصاً تو سری بازی های BF که مپ های مولتی پلیرش به بزرگی وسعت معروفه، پس گرافیک مولتی پلیر با سینگل قطعاً تفاوت خواهد داشت!
والله من راستش کمپرس شده رو واسه کنسولش شنیده بودم......حالا واسه pc نشنیده بودم.......ولی اگه در مورد pc هم اینجوری باشه من کلا حرفمو پس می گیرم:11:و گرنه به نظر من کرایسیس بهترین خواهد ماند. ..... .
+
در مورد این عکسایی که گذاشتی فوق العاده بودن گرافیک مشخصه البته نه بیشتر نوردازیش که نورپردازیش همتا داره ولی تکسچرهاش عالین و واقعا فوق العاده هستند.......ولی گل و گیاهها و ساختمانها خیلی جالب نیستن و البته draw distance.........
در کل بهتره تا عرضه بازی رسمی صبر کنیم اونوقت بهتر میشه نظر داد و البته منم دلم میخواد که بازی بهترین پرفرمانس رو داشته باشه که خواد داشت .پس تا عرضه بازی..... .
.
.
.
من یه سوالی واسم پیش اومده!
این نسخه ی بیتا فقط واسه مولتی پلیره؟سینگل پلیر چی پس؟
Mool Tee
01-10-2011, 21:36
من یه سوالی واسم پیش اومده!
این نسخه ی بیتا فقط واسه مولتی پلیره؟سینگل پلیر چی پس؟
نسخه آزمایشه هست واسه آنلاین سینگل نداره:27:
گرافیک بازی خیلی زیباست بافت ها هم قشنگن واقعا خوب کار شده اما نه عالی یه همچین بافت های زیبایی رو هم من تو کیلزون 3 دیده بودم
و این که خیلی سخته بتونه کرایسیس رو بزنه کنار
sima_6600
01-10-2011, 22:56
گرافیک بازی خیلی زیباست بافت ها هم قشنگن واقعا خوب کار شده اما نه عالی یه همچین بافت های زیبایی رو هم من تو کیلزون 3 دیده بودم
من میگم 50% میشه گفت عالی چرا که خیلی از تکسچیر هاش خوب کار نشده ولی
آب زمین ستگ اسمان و تورپردازی خدایش عالی کار شده اما درخت اتیش و شیشه ها اصلا خوب کار نشده
Crysis به خاطر موتور قولش انقدر روی زبون ها بوده دیگه بعد 10 سال کم تر از این انتطار نمیرفت:46:.
ولی باز هم باید صبر.
حامدی کار نشد نداره!: دی
حالا این من این شما...هستیم بازی هم منتشر میشه چند وقت دیگه پوز همین کرایسیس رو هم مثل مرد به خاک میماله بره تو تاریخ!: دی
(انصافآ با کرایسیس 2 خیلی حال کردم فقط به دلیل اینکه گرافیکش رو حساب کتاب بود و حتی رو ضعیف ترین سیستمها هم به خوبی جواب میداد...بتل زیادی قرتــی بازی در میاره سر پردازش گرافیکش رو سیستمها :| )
حامدی کار نشد نداره!: دی
حالا این من این شما...هستیم بازی هم منتشر میشه چند وقت دیگه پوز همین کرایسیس رو هم مثل مرد به خاک میماله بره تو تاریخ!: دی
(انصافآ با کرایسیس 2 خیلی حال کردم فقط به دلیل اینکه گرافیکش رو حساب کتاب بود و حتی رو ضعیف ترین سیستمها هم به خوبی جواب میداد...بتل زیادی قرتــی بازی در میاره سر پردازش گرافیکش رو سیستمها :| )
سلام وحید نبودی مدتی مریدتم :40:
میدونی وحید من نمیگم که پوزشو نماله رو خاک:31: به هر حال هر چه بازی هامون روزبه روز گرافیک خوبی داشته باشن این عالیه ولی یه چیزی هست فکر کنم هر دومون هم میدونیم همه چیز که گرافیک نیست :31:
یادش بخیر یادته تو کیلزون چقدر این حرفارو میگفتین ...
ولی در کل میگم این طوری که بازی اومده جلو با هیاهوی فراوان نتونه بزنه کنار گرافیک رو کمی ابرو ریزی میشه
مخصوصا تو این تصاویری که از بتای بازی دادن میشه فهمید که گرافیک خوبه درسته ایراداتی بود ولی همانطور که بتای کرایسیس 2 هم ایراد داشت اما تو نسخه اصلی دیدیم عالی ظاهر شد
در کل با حرفات موافقم کار نشد نداره :10:
lucky_luke
02-10-2011, 03:44
ااینقدر ازش تعریف کردین که منم زد به سرم بازی رو دانلود کردم
یکی دو ساعت هم بازی کردم و این نظر شخصیمه:
1-درمورد باگ ها چیزی نمیگم چون بتا هست و اصلا بتا رو میدن بیرون که باگ ها رو برطرف کنند ولی گرافیک بازی جالبه وخیلی هم روونه به نظرم
2-همه اومدن گفتن صدا گذاری بازی بینظیره و از این حرفا ولی انصافا من خوشم نیومد .... صدای سلاح ها خیلی خفست و انگار تفنگ بادی دستته (بدون سایلنسر) و دیالوگ ها هم بی احساس هستن مثلا وقتی یارو میگه بمب رو کار گذاشتن یا دیفیوز کردیم آنچنان ریلکسه که آدم فکر میکنه سر میز صبحونه نشسته!!!
3- گیم پلی هم هیجان داره ولی نه به اندازه کافی مخصوصا اینکه تیمی که باهاشون بازی میکردم کلی اسنایپر داشت و هریکی یه گوشه قایم شده بود تا یکی از جلوش رد بشه
در کل اگه MW3 حتی در حد یه DLC برای MW2 باشه از نظر من BF3 تنها از نظر گرافیک نسبت بهش برتری داره و در بقیه زمینه ها بخوصوص گیم پلی سریع و مهیج بازم جای کار داره
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال :
پینگم رو تو بازی چجوری بفهمم ؟
میخوام بدونم پینگم نسبت به بقیه در چه حدیه
Dj_aghamajid
03-10-2011, 00:10
گیمر های محترم باز هم خبر خوش واستون دارم:
آپدیت جدیدی از طرف شرکت Electronic Arts اومده که باگ های موجود در نسخه بتا رو رفع میکنه!
sima_6600
03-10-2011, 09:53
شناسای چیت ها و Aimbot ها این جماعت کی ادم میشن نمیدونم بازی رو به گند میکشن با چیت هاشون حتی در نسخه Beta.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو مشخصات سیستم مورد نیاز بازی
Mool Tee
03-10-2011, 14:33
این بوتر و چیتر ها که همه جا هستن نمی دونم از چیت چی بهشون رسیده جایی نیست که چیتر نباشه مثلا آنلاین MW2 از 50 نفری که وارد سرور میشن 52 تاشون چیترن و کیک میشن ایرانه دیگه:41:
25/10/11
:40::40::40:BATTLEFIELD 3:40::40::40:
Mool Tee
03-10-2011, 14:43
تاریخ انتشار بازی 3 Battlefield
آمریکای شمالی : Tuesday, October 25, 2011 برابر است با سه شنبه، ۰۳ آبان 1390
اروپا:Friday, October 28, 2011 برابر است با جمعه، ۰۶ آبان 1390
virus2009
04-10-2011, 19:21
این بوتر و چیتر ها که همه جا هستن نمی دونم از چیت چی بهشون رسیده جایی نیست که چیتر نباشه مثلا آنلاین MW2 از 50 نفری که وارد سرور میشن 52 تاشون چیترن و کیک میشن ایرانه دیگه:41:
25/10/11
:40::40::40:BATTLEFIELD 3:40::40::40:
cheat هم نوعی از Fun ـه که البته بازی رو به گند میکشه :31:
Dj_aghamajid
04-10-2011, 23:34
بنچمارک هایی از این بازی:
نمیدونم تکراریه یا نه! اگه تکراری نیست (بقول احمد پورمخبر) حالشو ببرید...
چرا GTX 580از GTX590 بهتر عمل کرده؟
sir payman
05-10-2011, 00:51
چرا GTX 580از GTX590 بهتر عمل کرده؟
نه بهتر نبوده و در تمام تستها پایینتر قرار گرفته
اون 580SLI هست که از 590 بهتر بوده.
نه بهتر نبوده و در تمام تستها پایینتر قرار گرفته
اون 580SLI هست که از 590 بهتر بوده.\
580SLI بهتر از 590؟
marmolak kocholo
05-10-2011, 12:46
\
580SLI بهتر از 590؟
دوست من، SLI یه تکنولوژی تو کارت های Nvidia هست که به وسیله اون میشه کارت های مشابه رو کنار هم گذاشت!
وقتی می نویسن 580lSLI یعنی 2 تا 580 رو به هم وصل کردن.
خوب بنا بر بررسی که مجید جان لینک دادن میشه تا حد زیادی میزان فریم ریت بازی رو با قطعات مختلف متوجه شد...
در رزولیشن 1920X1200 که نزدیک به رزولیشن معمول و محبوب 1920X1080 هست تنها کارت های Dual-GPU قادر به تولید فریم ریت 60 هستند... البته با تنظیمات High و MSAA=0!
6850 هم 30 فریم ارائه میده، از GTX 560 و 6870 هم بالای 30 فریم رو میشه حساب کرد...
وضعیت فریم ریت ها در رزولیشن 1680X1050 مناسب تره... و میشه فریم بهتری دریافت کرد!
و اما رزولیشن 2560X1600 ... در این رزولیشن کاملا به یک ترکیب Dual-GPU نیاز هست(با وجود تنظیمات High به جای Ultra)
و قوی ترین Single GPU ها نیز نمیتونن فریم ریت ایدهآل ارائه بدن.
خوب با انتخاب تنظیمات Ultra که هنوز به قول نویسنده این مطلب، The ultra settings are not fully developed ، میشه به حرف مسئولین Dice در مورد انتخاب VGA رجوع کرد :دی
Dual-GPU ها همچنین فریم ریت کاملا عالی ارائه میدن، ولی Single-GPU ها...!:13:
از نظر CPU البته خوشبختانه BF3 چندان به CPU حساس نیست و یک 4 هسته مناسب مثل Athlon II X4 ها کفایت میکنن... 2 هسته ها هم میتونن فریم ریت مناسب ارئه بدن، ولی نسبت به 4 هسته ها تقریبا 20 درصد ضعیف تر عمل میکنن.
نظر شخصی من:
با یک گیم سنگین از نظر گرافیکی رو به رو هستیم، باز باید برای نسخه نهایی که تنظیمات گرافیکی کامل دارن صبر کرد ولی از همین نسخه Beta میشه حدودا کارایی قطعات رو فهمید...
چیزی که از همین الآن معلومه؛ برای اجرای این بازی در بالاترین تنظیمات به یک سیستم قدرتمند نیاز هست...!
از نظر گرافیکی، رقابت این گیم با Crysis 2 دیدنی میشه!:دی
مهم اینه که این گیم غیر از گرافیک پرشکوه و بسیار زیبا، بقیه عوامل مورد نیاز برای یک گیم بسیار قدرتمند رو هم داراست، و این بسیار مهمه...
پیروز باشید!
pouya_1631
05-10-2011, 16:52
سلام لطفا به من بگید رو سیستم من batel 3 چطوری کار میده
core i7 920
5770 asus
gskill3*2gb 1600 triple
p6x58 premium asus
1680 1050
L.A.M.P.A.R.D
05-10-2011, 17:05
سلام به همه ی بروبچ بتلفیلد.....ازتون برای خرید یه کیس جدید کمک میخوام :دی
ممنون میشم کمکم کنید....تا 800(البته تا 1 ملیونم جا داره ولی باید قید lcd ful hd رو بزنم !)
pouya_1631
05-10-2011, 18:56
core i7 920
5770 asus
gskill3*2gb 1600 triple
p6x58 premium asus
1680 1050
core i7 920
5770 asus
gskill3*2gb 1600 triple
p6x58 premium asus
1680 1050
سلام به همه ی بروبچ بتلفیلد.....ازتون برای خرید یه کیس جدید کمک میخوام :دی
ممنون میشم کمکم کنید....تا 800(البته تا 1 ملیونم جا داره ولی باید قید lcd ful hd رو بزنم !)
core i7 920
5770 asus
gskill3*2gb 1600 triple
p6x58 premium asus
1680 1050
فعلا اینجا جای اینجور بحثها نیست و باید صبر کرد وقتی نسخه_ی نهایی بازی اومد مطمئنا یه تاپیک مخصوص مشکلات pc زده خواهد شد که اونجا با توجه به بنچمارک نهایی روی سیستمهای مختلف دوستان راهنماییتون میکنند....والان بیان اینگونه سوالات با توجه به اینکه بازی هنوز نیومده جز انحراف تاپیک نتیجه دیگه ای نداره;)
armardeh
05-10-2011, 19:39
core i7 920
5770 asus
gskill3*2gb 1600 triple
p6x58 premium asus
1680 1050
ميشه با سيستمت بازي هم ساخت چه برسه به اجراش!:31::20:
Mool Tee
05-10-2011, 20:27
ميشه با سيستمت بازي هم ساخت چه برسه به اجراش!:31::20:
گرافیکت نمیکشه رو Ultra ولی خب خوب می تونی اجراش کنی
لینک دانلود درایور انویدیا مخصوص بازی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرایور ati هم توی این پست هست:
این درایور واسه 32 هم میشه؟ (اخه رو لینکش زده 64)
Mool Tee
06-10-2011, 11:32
فک کنم یه تاپیک باید بزنیم اسمشو بزاریم با این سیستم BF3 اجرا میشه یا نه.:31:
دوستان من میخوام نسخه بتا رو بازی کنم. تو برنامه origin اکانت می سازم ولی log in نمیشه. چند بار امتحان کردم. همش میگه آی دی یا پسوورد اشتباهه لطفا منو یاری کنید.ممنون
virus2009
06-10-2011, 16:02
لینک دانلود درایور انویدیا مخصوص بازی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرایور ati هم توی این پست هست:
درایور انویدیا رو 9800GT نصب میشه ... ؟؟؟
تو سایت انویدیا آخرین آپدیت رو 280 زده بود.
sima_6600
06-10-2011, 16:29
درایور انویدیا رو 9800GT نصب میشه ... ؟؟؟
تو سایت انویدیا آخرین آپدیت رو 280 زده بود.
بله نصب میشه تمام دریاور ها به هم میخورن
بعد اون که زده 280 به این خاطر که نسخه WHQL هست ولی این 285 نسخه beta برای همین به شما نمایش نمیده.
Mool Tee
06-10-2011, 17:45
فعلا اینجا جای اینجور بحثها نیست و باید صبر کرد وقتی نسخه_ی نهایی بازی اومد مطمئنا یه تاپیک مخصوص مشکلات pc زده خواهد شد که اونجا با توجه به بنچمارک نهایی روی سیستمهای مختلف دوستان راهنماییتون میکنند....والان بیان اینگونه سوالات با توجه به اینکه بازی هنوز نیومده جز انحراف تاپیک نتیجه دیگه ای نداره;)
به نظر من سیستم هم خوب جزوی از مباحث بازی هست:27:
ALI&SOAP
06-10-2011, 20:32
به نظر من سیستم هم خوب جزوی از مباحث بازی هست:27:
من با این نظر مخالفم
سیستم اعلام شده افراد خودشون مقایسه کنن:46:
Mool Tee
06-10-2011, 20:50
من با این نظر مخالفم
سیستم اعلام شده افراد خودشون مقایسه کنن:46:
حالا من یه چیزی گفتم میای مخالفت می کنی تو؟:40::31:
Killzone2
06-10-2011, 22:03
دو تا ویدئو جدید برای نسخه بتا که یکی برای نسخه PS3 و دیگری برای نسخه XBOX 360 هست میتونید مشاهده کنید :
Battlefield 3 Beta: Xbox 360 Performance
Battlefield 3 Beta: PS3 Performance
marmolak kocholo
07-10-2011, 16:58
به مناسبت آخر هفته (!)، مپ کاسپین برای همه باز شده، هرکی بازی نکرده تا وقت هست سریع بره که خیلی خفنه!
مپ فوق العاده بزرگی هست، اصلا معلوم نیست سر و تهش کجاست! 64 نفر رو ساپورت می کنه و تمام وسایل نقلیه هم موجود هست، جت، جیپ، هلیکوپتر، تانک و...
چندتا شات از این مپ که همین الان گرفتم.
SA.JJ.AD
07-10-2011, 17:21
مرسی عکس های فوق العاده ای گرفتی :40:لذت بردیم:20:
+
مخصوصا این عکس که نور پردازی خارق العادش چشم هارو نوازش میکنه :18::31:
EngineeR EhsaN
07-10-2011, 19:27
با این سیستم اجرا میشه؟
sima_6600
07-10-2011, 19:30
من هم این مپ رو بازی کردم Lag خالص هم برای ایرانی ها هم برای خارجی ها کلا Bug بود در ضمن وقتی با Snip زوم میکنی تکسچیر ها افت میکنه تکسچیر ها این مپ از نزدیک خیلی زایع درست شده.و هواپیما توی هوا خیلی مضحک حرکت میکنه.هر چی بگم کم گفتم از باگ های این مپ حالم گرفته شد
ali_z051
07-10-2011, 19:40
نسخه اصلی کی منتشر میشه؟
Mool Tee
07-10-2011, 20:42
یه نگا به صفحه اول مینداختی میدیدیا:46: ولی من برات می نویسم
تاریخ انتشار بازی 3 Battlefield
آمریکای شمالی : Tuesday, October 25, 2011 برابر است با سه شنبه، ۰۳ آبان 1390
اروپا:Friday, October 28, 2011 برابر است با جمعه، ۰۶ آبان 1390
AlexMercer
07-10-2011, 20:44
شرمنده یکی لینک دانلد نسخه ببتا رو میده؟هنوز قابل بازی هست یا نه؟ کرک شده؟
چندتا مرحله هست؟
لطفا یک لینک مستقیمی یا لینکی که فیلتر نباشه بدین . ریپک نشده بتا؟
sima_6600
07-10-2011, 20:48
شرمنده یکی لینک دانلد نسخه ببتا رو میده؟هنوز قابل بازی هست یا نه؟ کرک شده؟
چندتا مرحله هست؟
لطفا یک لینک مستقیمی یا لینکی که فیلتر نباشه بدین . ریپک نشده بتا؟
کرک نیاز نداره
سینگل پیلیر نداره فقط مولتی هست و 2 مپ هست ولی یک مپ خیلی لگ داره.حجم هم 4 گیگ هست و تا اخر این هفته قابل بازی هست و بعد بسته میشه open beta همین:46:
AlexMercer
07-10-2011, 20:55
کرک نیاز نداره
سینگل پیلیر نداره فقط مولتی هست و 2 مپ هست ولی یک مپ خیلی لگ داره.حجم هم 4 گیگ هست و تا اخر این هفته قابل بازی هست و بعد بسته میشه open beta همین:46:
مرسی پسریم:11::31:
BMW.M3_E46
08-10-2011, 12:10
کسایی که BF BC2 رو آنلاین زدن چقدر لگ داشتن!؟می خوام آنلاین اینو بگیرم!
Zaghan_13
08-10-2011, 12:55
میشه با نسخه ی کرک شده بازی کرد؟
sima_6600
08-10-2011, 13:49
میشه با نسخه ی کرک شده بازی کرد؟
خیرررررررررررررررررررر نمیشه.Cd-key ارجینال میخواد
Zaghan_13
08-10-2011, 14:16
خیرررررررررررررررررررر نمیشه.Cd-key ارجینال میخواد
خب حالا واسه چی میزنی؟!:31:
سی دی کی رو از کجا بگیرم؟
BMW.M3_E46
08-10-2011, 14:22
کسی آن نزده!؟
sima_6600
08-10-2011, 14:32
کسی آن نزده!؟
من دارم و میزنم والا لگ که نداره با پینگ 200 هم به راحتی بازی میکنم راستش پینگ توی bc2 زیاد مهم نیست .
خب حالا واسه چی میزنی؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سی دی کی رو از کجا بگیرم؟
نزدم هنوز یکم صبر کن تازه دارم گرم میشم:31:
سی دی کی هم از این جا بخر
aligame . ir
:10:
marmolak kocholo
08-10-2011, 14:34
کسی آن نزده!؟
این لگی که داری می گی به هزارتا فاکتور بستگی داره!
من دارم الان بازی می کنم، لگ ندارم، با پینگ زیر 300 به راحتی می تونی بازی کنی، مشکلی نداره...
Mool Tee
08-10-2011, 14:58
من واسه این بازی کلی مایه گذاشتم یه کارت گرافیک GTX گرفتم با CD Key بازی اگه نتونم به راحتی هم سیگنل هم آنلاینش رو بازی کنم میمیرم
BMW.M3_E46
08-10-2011, 15:16
اخه یه BF play4free سایت BF گذاشته بود 3GB دانلود کردم گرافیکش که مزخرف بود که هیچ با وجود پینگ 150 لگ داشتم
اصلا نچسبید پاکش کردم
Mool Tee
08-10-2011, 15:29
اخه یه BF play4free سایت BF گذاشته بود 3GB دانلود کردم گرافیکش که مزخرف بود که هیچ با وجود پینگ 150 لگ داشتم
اصلا نچسبید پاکش کردم
من bf bc 2 رو با پینگ 200 حتی 300 با اینترنت نامحدود 128 ام بازی می کنم نه لگی نه مشکلی خیالتون از سور های قدرتمند EA مطمئن باشه
SA.JJ.AD
10-10-2011, 01:34
DICE ، سازنده بازی Battlefield 3، در مورد 10 مشکل اساسی که توسط کاربران در زمان تست بتا گزارش شده، لب به سخن گشود. بیشتر مشکلات گزارش شده، مربوط به سیستم فرم دهی squad، مشکلات دوربین و لرزیدن تصویر و این دست موارد میشود که DICE اصرار دارد که این مشکلات را تحت کنترل دارد.
این لیست "top 10" این مشکلات است که در Battlefield Blog منتشر شده:
فقدان انعطاف در هنگام تشکیل squad :
این سیستم در نسخه retail، بهبود پیدا خواهد کرد : قابلیت تشکیل squad اولیه برای شروع بازی، پیوستن به squad مورد نظرتان در زمان join شدن در بازی جدید و در صورت عدم مشکل با سیستم بالانس در سرور، در ادامه بازی در squad مربوطه باقی میمانید. و همچنین میتوانید دوستان خود را به یک squad دعوت کرده و در ادامه نیز یک بار آن را در بازی تغییر دهید.
محتویات و پچ های اضافی در کنسول ها برای بتا، نظیر مشکل چت و پارتی سیستم PS3 :
در خالی که ما برای پچ بتا مشتاقیم ولی DICE در حال حاضر برروی ریسورس های موجود و پولیش نسخه نهایی تمرکز کرده.
آیا DICE برای برطرف کردن مشکلات بازی، تا زمان عرضه وقت کافی خواهد داشت؟
برای دیدن پاسخ این سوال به این قسمت General Manager Karl Magnus Troedsson's مراجعه کنید - در این قسمت Troedsson اظهار داشته که فیدبک های Open Beta نه تنها در بازی نهایی BF3 تاثیر مستقیم خواهد گذاشت که در آینده و ساپورت آن نیز نقش خواهد داشت.
عدم قابلیت تغییر تنظیمات برای شروع (و deploymentـِ) matchـها در نسخه PC :
این قابلیت با اضافه شدن صفحه ای برای اصلاح و تغییر تنظیمات با نام deploy screen به بازی نهایی اضافه شده.
مشکل عدم پایداری در زمین های بازی و "falling into the map" در عملیات Métro :
این مشکل در بتا نیز با آپدیت سرور حل شده.
مشکلات Kill cam که بعضی اوقات بیش از حد از صحنه دور میشود:
این مشکل نیز تا زمان عرضه حل خواهد شد.
باگی که بعضی اوقات بازیباز را باعث جلوگیری از دویدن بازیباز میشود:
این مشکل نیز تا زمان عرضه برطرف خواهد شد.
مشکلات و لرزش تصویر. به حا ماندن تصویر آبی رنگ پس از respawn (برگشتن به حالت عادی پس از آسیب دیدن). توقف تصویر در زمان استفاده از C4 (در نسخه 360):
این مشکلات نیز در نسخه نهایی برطرف خواهد شد.
جسدهای روی زمین که مرده به نظر میرسند در حالی که نمرده اند:
تیم DICE به دنبال حل این مشکل هستند.
چرا برخورد تیرها با چیزی که در Bad Company 2 دیدیم متفاوت است؟
netcode نیز یکی از چیزهایی بود که در Open Beta، به تست آن پرداختیم و لزوما منعکس کننده چیز خاصی از بازی نهایی نخواهد بود. تیم DICE به فیدبک های کاربران توجه خواهد کرد و به بهینه سازی بخش آنلاین خواهد پرداخت.
amiredge
10-10-2011, 12:20
با این سیستم اجرا میشه؟
خير.حتي روي حداقل هم نميتوني اجراش كني.
mpirayesh
10-10-2011, 14:47
با این چطور
البته با ویندوز سون 64
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sirchicco
10-10-2011, 23:19
با این چطور
البته با ویندوز سون 64
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CPU و RAM لپ تاپت خوبه ولی کارت گرافیکت خیلی ضعیفه شاید بتونی توی رزولوشن پایین با جزئیات گرافیک متوسط رو به پایین بازی کنی
باووو ول کنین این حرفا رو...خوبه دیدین همین rage چه بلایی سر پی سی گیمرا آورد!بزارید بازی بیاد به این بحث ها هم میرسیم البته تو تاپیک مشکلات نصب و اجرا !
EngineeR EhsaN
11-10-2011, 17:54
با این سیستم اجرا میشه؟
خير.حتي روي حداقل هم نميتوني اجراش كني.
کدوم یکی از قطعات رو آپگرید کنم تا بشه بازی کرد؟
RAM
GRAPHIC
CPU
amiredge
12-10-2011, 19:17
بستگي داره كه با چه جزئياتي بخواي بازي كني.
اگه با حداقل جزئيات بخواي بازي كني بايد cpu رو تغيير بدي.هر چند فكر كنم در اين حالت هم گرافيكت نكشه.
ولي اگه بخواي با حداكثر جزئيات بازي كني بايد كلا همه چيزو آپگريد كني.
tranceyou
13-10-2011, 14:12
سلام
اقا جایی هست که بشه اصل بازی رو خرید در حال حاضر یه پولی بدیم برامون بیارن؟؟؟ جای معتبر!!!!
Mool Tee
13-10-2011, 17:27
سلام
اقا جایی هست که بشه اصل بازی رو خرید در حال حاضر یه پولی بدیم برامون بیارن؟؟؟ جای معتبر!!!!
Cd Key بخری بهتر نیست؟
از اینجا می تونی بخری خوبه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:46:
amiredge
14-10-2011, 11:11
اين cd-key چه جوري كار ميكنه؟
ببخشید میشه لطفا بفرمایید که این بازی روی لپتاپ asus n55sf با مشخصات زیر اجرا میشه یا نه و با چه کیفیتی
سوال دومم اینه که بازی باید30 فریم در ثانیه باشه که بدون گیر بشه بازی کرد؟
Intel® Core™ i7 2670QM/2630QM Processor
NVIDIA® GeForce® GT 555M 2GB DDR3 VRAM
DDR3 1333 MHz SDRAM
ببخشید میشه لطفا بفرمایید که این بازی روی لپتاپ asus n55sf با مشخصات زیر اجرا میشه یا نه و با چه کیفیتی
DDR3 1333 MHz SDRAM
sirchicco
15-10-2011, 13:13
DDR3 1333 MHz SDRAM
سیستم خوبی داری فکر کنم بدون مشکل بتونی با کیفیت بالا بازی کنی
اصولا چشم آدم بیشتر از 24 فریم به بالا رو نمیتونه تشخیص بده ولی وقتی می گن 30 فریم در ثانیه مناسبه برای یه بازی منظور اینه که در صحنه های شلوغ ( انفجار - گرد و غبار و... ) چون معمولا افت فریم ایجاد می شه ولی از 24 تا پایین نمیاد ( البته بستگی به بازیم داره بعضی بازیا تا 15 - 16 هم پایین میاد) واسه همین بازی اصطلاحا بدون لگ اجرا می شه، حالا هرچی فریم ریت بالاتر باشه احتمال افت فریم تا زیر 24 کمتر میشه
البته این برداشت منه!:10:
فریم ریت روون و مناسب کاملا سلیقهای هست، ممکنه برای یک نفر فریم ریت 30 کاملا ایدهآل باشه و برای یکی دیگه 40 هم نامناسب...
هم چنین، نکته خیلی مهم سبک بازی هست، مثلا برای بازی های اول شخص شوتر، فریم ریت نباید دچار افت بشه و یا در بازی های استراتژی خیلی فریم ریت ثابت اهمیت نداره...
ولی در کل چشم انسان فریم بالای 60 رو نمیتونه تشخیص بده!
اون 24 که شما گفتید، فریم ریت مناسب برای انیمیشن های دوبعدی هست تا تصویر روون به نظر برسه، تعداد فریم که والت دیسنی در انیمیشن هاش استفاده میکرد همین 24 عدد بود.
اون چیزی هم که شما گفتید بدون لگ اجرا شدن، لگ ربطی به فریم ریت نداره، و قضیش جداست.:46:
پیروز باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.