ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کارت گرافیک ( شطرنجی شدن بازی برای یک لحظه )

ELDORAMO
20-10-2011, 16:48
سلام دوستان
چند وقته توی بازی ها حتی اونهایی که خیلی وقته دارم و حتی حداکثر فریم رو هم بیرون میده وقتی وارد بازی میشم اگه تند حرکت کنم یا موس رو سریع بچرخونم محیط اول خیلی تار و بدون جزئیات دیده میشه و در کمتر از یک ثانیه فورا تصویر با کیفیت میشه
تصویر حالت بلور بودن پیدا می کنه و بلافاصله اصلاح میشه و جزئیات ظاهر میشه
الان بازی Rage رو که نصب کردم به اوج خودش رسیده یعنی اول همه چی ماته بعد درست میشه اصلا نمیشه راه رفت
گرافیکم هم Sapphire 6870 و مانیتور LG w2061tq هست و توی اکثر بازی ها این مشکل ایجاد شده
مثل
metro2033
crysis 2
Rage
کسی می تونه راهنمایی کنه؟

jafarian
20-10-2011, 16:58
اون rage که بنظرم کلا مشکل داره اونکه بکناراما بابت مابقی موارد بایوس مین خودتون آپدیت کنید دروهله اولم درایورگرافیک دیدین بازم به همون صورت بود گرافیک روی یک سیسنم دیگه تست کنیدکه معلوم بشه مشکل ازکارت یا اسلات گرافیک تنظیمات گیم رو هم تو پایینترین حالت بیارین برای تست :20:

H.Operator
21-10-2011, 13:13
درود
دوست عزیز شما این درایور رو نصب کنید ببینید مشکلتون رفع میشه(آخرین درایور برای کارتهای گرافیک AMD Radeon هست که مخصوصآ توی این بازیهایی که شما معرفی کردید کارایی کارت بیشتر شده ):

Catalyst 11.10 Beta 3 Preview driver for Win Vista 7 32 and 64-bit

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ELDORAMO
21-10-2011, 15:22
ممنون دوست گلم
این رو دقیقا از کجای سایت ATI اوردید؟
یک فایل 150 مگی برای این مشکل پیشنهاد شده که فکر کنم این همونه حالا نصبش کنم خبر می دم
اما تمامی دوستان من چه Nvidia چه ATI همه همین مشکل رو کم و بیش دارن ولی واسه من به اوج خودش رسیده

H.Operator
21-10-2011, 17:26
خواهش می کنم
اگر با این درایور رفع نشد احتمالآ یه نرم افزار هست که روی سیستم دوستانتون هم هست و باعث ایجاد این مشکل میشه.
برای دانلود درایور شما باید به این صفحه مراجعه کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amd>intel
21-10-2011, 23:23
آخرين درايور AMD ميتونه راه كار خوبي باشه ولي قبلش بايد درايور قبلي كاملا پاك بشه . درايور چيپست مادربرد هم بگير و نصب كن

ELDORAMO
23-10-2011, 09:01
برای بازی Rage یک اپدیت به حجم 1 گیگ عرضه شده که بعد از نصب اون و دستکاری گزینه های گرافیکی اضافه شده مشکل بازی به طور کامل در گرافیک های Nvidia حل شد اما من هنوز روی گرافیک خودم امتحانش نکردم
خبرشو میدم

ELDORAMO
27-10-2011, 17:30
مشکل با نصب اپدیت بازی کاملا حل شد