مشاهده نسخه کامل
: مشکل کارت گرافیک ( شطرنجی شدن بازی برای یک لحظه )
ELDORAMO
20-10-2011, 16:47
سلام دوستان
چند وقته توی بازی ها حتی اونهایی که خیلی وقته دارم و حتی حداکثر فریم رو هم بیرون میده وقتی وارد بازی میشم اگه تند حرکت کنم یا موس رو سریع بچرخونم محیط اول خیلی تار و بدون جزئیات دیده میشه و در کمتر از یک ثانیه فورا تصویر با کیفیت میشه
تصویر حالت بلور بودن پیدا می کنه و بلافاصله اصلاح میشه و جزئیات ظاهر میشه
الان بازی Rage رو که نصب کردم به اوج خودش رسیده یعنی اول همه چی ماته بعد درست میشه اصلا نمیشه راه رفت
گرافیکم هم Sapphire 6870 و مانیتور LG w2061tq هست و توی اکثر بازی ها این مشکل ایجاد شده
مثل
metro2033
crysis 2
Rage
کسی می تونه راهنمایی کنه؟
شما آخرین ورژن درایور گرافیک رو دانلود کنید و نصب کنید و vsync رو هم در بازی فعال کنید
این مشکل میتونه از درست تنظیم نبودن ریزولیشن بازی هم باشه
کرک بازی میتونه باعث این مشکل بشه
در آخر رفرش ریت از داخل بازی کم بشه
مشکل شما سخت افزاری نیست و بیشتر من فکر کنم نرم افزاری باشه
چون تو بازی های دیگه مشکل ندارید
بازی rage هم فکر کنم با گرافیک های رادئون مشکل داره و باید درایور حتما آپدیت بشه
آقا مهرداد درست میگن من هم بعد از نصب بازی مافیا2 همین مشکل داشتم رزولیشن را تنظیم کنید احتمالا درست خواهد شد .
ELDORAMO
23-10-2011, 09:01
برای بازی Rage یک اپدیت به حجم 1 گیگ عرضه شده که بعد از نصب اون و دستکاری گزینه های گرافیکی اضافه شده مشکل بازی به طور کامل در گرافیک های Nvidia حل شد اما من هنوز روی گرافیک خودم امتحانش نکردم
خبرشو میدم
ELDORAMO
27-10-2011, 17:30
مشکل با نصب اپدیت بازی کاملا حل شد
مشکل با نصب اپدیت بازی کاملا حل شد
گفتم مشکل شما سخت افراری نیست و نرم افزاری هست
rreezzzaaa
15-08-2013, 09:54
سیستمی تقریبا باحال دارم . مثل ..... ازش کار میکشم . (یعنی خیلی ازش کار میکشم . تدوین میکنم . بازی میکنم . افتر افکت کار میکنم . کارهای سه بعدی مثل تری دی مکس و ...) ولی نه به طور مدارم.
تازگیا بعد از اینکه کمی با کامپیوترم گیم میزنم بعد از چند مدت کامپیوترم:
1- هنگ میکنه
یا
2- روی مینیتور نویز میاد ( از بازی که خارج میشم ادامه داره تا وقتی که یکبار کامپیوترمو خاموش روشن کنم ، یعنی برق بره بیاد)
کابلهارو تست کردم از اونا نبود . فنامو زیاد کردم از اونم نبود .
حالا نمیدونم از گرافیکه . یا از سی پی یوئه . یا از درایو کارت گرافیکمه ( v.314)
سیتمم :
cpu ; i5 2300
vga : 440gt
ram : 8gb 1333
mb: gygabyte p3-usb3
power:از اون خوبای گرین
ممنون میشوم از راهنماییتون.
vahidsoltanian
17-08-2013, 16:04
سلام من حدود 2 ماه است که سیستم جدید خریدم اوایلش اصلا مشکلی نداشت بازی کرایسیس 3 رو روی حالت 3 بعدی اجرا میکردم اما بعد از چند بار ویندوز عوض کردن جدیدا توی بازی darksiders 2 سیستم هنگ میکنه صدای زنبور مانندی به صورت ممتد میاد یه بازی گرافیک پایین دیگه هم هست که واسه اونم همین مشکل بود ولی واسه بازیای دیگه مثه فوتبال یا مورتال کمبت کمپلیشن اصلا چنین مشکلی نداره با برنامه های سیستم کر یا تون اپ هم چک کردم انتی ویروس هم دارم همه چی اوکیه حتی فیلم سه بعدی هم راحت پخش میکنه نسخه ویندوزم 7 32 بیت سرویس پک 1 خست یکی از دوستام میگه اینترپرایز 64 بیت بذار اینم بگم من سیستممو 1 ماه خاموش نکردم آخه اینترنت نامحدود دارم همش روشنه از لحاظ فن چک کردم همه چی تمیز هست ممکنه از گرافیک باشه؟ اینم مشخصات سیستم
VGA:7870 2 gb GHZ Edition Sapphire
RAM:4 gb DDR 3 1600 apacer
Motherboard:Asrock z68 pro Fatality Series
CPU:Core i7 3770 k
power:silent 700 watt
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.