ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آيا انكان دارد تنظيمات VRay‌ را روي يك فايل ذخيره كرد و در صحنه هاي مختلف از آن استفاده كرد؟

Pejvak61
19-10-2011, 16:30
آيا ميشه تنظيمات VRay‌ را روي يك فايل ذخيره كرد و در صحنه هاي مختلف ازش استفاده كرد؟
مثلاً من صحنه اي دارم كه لازمه تكسچرهاش با كيفيت نشون داده بشن يا صحنه اي كه رفلكت نور رو روي اشياء بتابه و يا رندر هاي با كيفيت معمولي ولي با خاصيت فعال بودن GI و تنظيمات مربوطه.

اگر ميشه آيا فايل هاي ساخته شده اي مخصوص صحنه هايي كه گفتم براي دانلود وجود داره كه همه‌ي موارد رو در بر گرفته باشه و من فقط اونو Load كنم و نيازي نباشه من كار خاصي روش انجام بدم؟

max_3d
19-10-2011, 17:05
آيا ميشه تنظيمات VRay‌ را روي يك فايل ذخيره كرد و در صحنه هاي مختلف ازش استفاده كرد؟
مثلاً من صحنه اي دارم كه لازمه تكسچرهاش با كيفيت نشون داده بشن يا صحنه اي كه رفلكت نور رو روي اشياء بتابه و يا رندر هاي با كيفيت معمولي ولي با خاصيت فعال بودن GI و تنظيمات مربوطه.

اگر ميشه آيا فايل هاي ساخته شده اي مخصوص صحنه هايي كه گفتم براي دانلود وجود داره كه همه‌ي موارد رو در بر گرفته باشه و من فقط اونو Load كنم و نيازي نباشه من كار خاصي روش انجام بدم؟
سلام
در کل نه عزیز برای هر محیطی تنظیمات خاص خودشو داره ولی پلاگین solid rocks برای همین منظور درست شده و یه سری پیش فرض هایی رو به صورت اتوماتیک تنظیم می کنه مثلا با کیفیت معمولی رندر بگیر یا با کیفیت بالا یا حتی بالاتر
فکر کنم کار شما با موتورهای دیگه بیس فیزیکال برای رندر کار کنید بد نیست ولی یه بدی داره که باید سیستم قوی داشته باشی
موفق باشید.

Lord-Voldemort
19-10-2011, 20:25
درود
شما وقتی f10 رو می زنید اون پایین گزینه ای هست به نام preset اونجا پایینش یه save هست که می تونید تنظیمات رو سیو کنی
فکر کنم منظورت همین بود

Pejvak61
19-10-2011, 22:20
درود
شما وقتی f10 رو می زنید اون پایین گزینه ای هست به نام preset اونجا پایینش یه save هست که می تونید تنظیمات رو سیو کنی
فکر کنم منظورت همین بود
بله
همینه درسته

متشکرم

[Solved]