مشاهده نسخه کامل
: Samsung Galaxy Nexus » دومین همکاری مشترک گوگل و سامسونگ ، با آندروید 4.2
Majid-6120
05-05-2012, 09:43
فایل این نرم افزار که باهاش تست گرفتی رو برای دانلود قرار میدی؟
من چند تا دانلود کردم ولی همشون میگن باید آپلود کنم بعد نتیجه رو ببینید ولی آپبود هم نمیکنه!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:10:
به نظرتون می ارزه ادم صبر کنه تا gs III بیاد ایران یا اینکه نکسوس انتخاب بهتریه؟
خودم فکر کنم نکسوس چون قیمتش هم داره متعادل میشه کم کم.
sAeEd_kHaAn
05-05-2012, 15:46
عزیز اینجا تاپیک مشاوره نیست به عنوان تاپیک دقت کن : Samsung Galaxy Nexus » دومین همکاری مشترک گوگل و سامسونگ ، با آندروید4.0.4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما سوالتو اینجا مطرح کن :
مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عزیز اینجا تاپیک مشاوره نیست به عنوان تاپیک دقت کن : Samsung Galaxy Nexus » دومین همکاری مشترک گوگل و سامسونگ ، با آندروید4.0.4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما سوالتو اینجا مطرح کن :
مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
می دونم عزیز. منظور من هم همش خرید گوشی نبود. می خواستم بدونم مثل اینکه gsIII از نظر فنی هم چیز خیلی خاصی نسبت به نکسوس نداره؟
Amir Varasteh
06-05-2012, 09:30
می دونم عزیز. منظور من هم همش خرید گوشی نبود. می خواستم بدونم مثل اینکه gsIII از نظر فنی هم چیز خیلی خاصی نسبت به نکسوس نداره؟
دوست من Galaxy SIII از همه نظر از نکسوس سر تره. بجز قیافه.
Amir Varasteh
07-05-2012, 14:08
یه چیز جالب توی معرفی Galaxy SIII بود گفتم بزارم شمام ببینید :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sAeEd_kHaAn
08-05-2012, 08:52
قابل توجه پارسا :دی
قیمت امروز ال دیجیتال
800 تومن
قابل توجه پارسا :دی
قیمت امروز ال دیجیتال
800 تومن
چرا اینقدر قیمت ها متفاوته؟ توی دیجی کالا زده 915 تومن.
فرقی توی گوشی هاش است؟ همه هم که بدون گارانتی هستند.
.:PAR3A:.
08-05-2012, 14:05
دیجی کالا عظیما دزده. :دی
قابل توجه پارسا
قیمت امروز ال دیجیتال
800 تومن
به قول مهدی من که هر روز گوشی عوض نمیکنم ، مهم نیس.
MOHAMMAD2010
08-05-2012, 18:17
بچه ها به نظرتون به چند میرسه تا چند وقت دیگه !؟ به نظر من به 750 میرسه
Amir Varasteh
08-05-2012, 20:55
وقتی که پای گوشی جدیدی در میون نبود و نکسوس تک بود واسه خودش، قیمتش از 1200 رسید به 800! حالا که گوشیهای جدیدی Galaxy SIII و HTC One X اومده، نکسوس حالت قدیمی پیدا کرده و بنابراین میشه انتظار داشت که قیمتش بیاد پایین تر.
من 700 تا 750 شه میخرم.
sAeEd_kHaAn
09-05-2012, 08:36
همین روند ادامه داشته باشه 1 هفته دیگه 750 تومنه
تا 700 هم میاد پایین
700 بیاد من زود میخورم، راستی هنسفریش در چه حده؟ کسی امتحان کرده؟
MOHAMMAD2010
09-05-2012, 10:53
امروز دیدم یکی از بچه ها گفته بود تو کردستان 765 بوده ! پس به زودی این قیمت به جاهای دیگه هم میرسه
Amir Varasteh
09-05-2012, 11:33
اوووپس!!! موبایل 40 30 توی فارس زده 750! :19:
Amir Varasteh
09-05-2012, 11:51
بچه ها یه سوال.
الان اگه بخوایم بخریم باید از آل دیجیتال بگیریم احتمالا که از بقیه یکم معتبر تره.
48 فرصت تست داره. چطوری میشه تستش کرد؟ یعنی چی رو باید تست کرد دقیقا؟ آیا نرم افزاری چیزی هست که گوشی رو چک کنه؟
milad_takjoo
09-05-2012, 18:54
دوستان گوشی بازار داره میده 740...خیلی خوبه...واقعا ارزش داره..
Amir Varasteh
09-05-2012, 20:49
دوستان گوشی بازار داره میده 740...خیلی خوبه...واقعا ارزش داره..
این مطمئن هست؟ واسه تست باید چیکار کنیم؟ چون 24 ساعت بیشتر فرصت تست نداره.
hasanmotori
09-05-2012, 21:10
الان دوباره رفتم تو سایتش 20 تومن ارزونترش کرد. 730تومن :18:
فردا یه سر برم مغازش بینم راس میگه یا نه :20:
milad_takjoo
09-05-2012, 21:25
این مطمئن هست؟ واسه تست باید چیکار کنیم؟ چون 24 ساعت بیشتر فرصت تست نداره.
والا یه بار قاب گرفته بودم مشکلی نداشت....ولی اگه یکم صبر کنین فک کنم قیمت مغازه ها هم به این قیمت ها میرسن و میتونین راحتتر تهیه کنین....
Amir Varasteh
09-05-2012, 22:10
والا یه بار قاب گرفته بودم مشکلی نداشت....ولی اگه یکم صبر کنین فک کنم قیمت مغازه ها هم به این قیمت ها میرسن و میتونین راحتتر تهیه کنین....
مشهد کسی نداره. یه مغازه دیدم 1,100 میداد. بالاخره باید اینترنتی تهیه کنم. بهترین فروشگاه کدومه به نظرت؟
09-05-2012, 22:13
آل دیجیتال معتبر ترینه اینطور که شنیدم.
milad_takjoo
09-05-2012, 22:47
مشهد کسی نداره. یه مغازه دیدم 1,100 میداد. بالاخره باید اینترنتی تهیه کنم. بهترین فروشگاه کدومه به نظرت؟
نظر من هم رو آل دیجیتال هست....فک کنم قیمتش هم برسه به همین قیمتا تا چند روز دیگه..
Amir Varasteh
09-05-2012, 22:50
آل دیجیتال معتبر ترینه اینطور که شنیدم.
خب پارسا جان یه سوال. این آلدیجیتال واسه تست 48 ساعت فرصت داره.
چطور میشه تست کرد؟ آیا نرم افزاری چیزی هست که گوشی رو برات چک کنه؟
amin n & i series
10-05-2012, 00:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rectory%2Fview.aspx%3Fid%3D1060%26page%3D2)
سلام
مثل اینکه همین موبایل 4030 قیمتشو باز کاهش داد به 730:31:{ایشالا اگه شد و تنبلیم نشد میرم یه امار میگیرم ببینم قیمت رو درست زده...:31:}
اگه 2 هفته صبر کنید تا 600 650هم میاد....ایشالا نوت هم میاد رو 700 تا اون موقع همه ایشالا یه نوت میخریم:31:{یه چند تا قیمتم بدم حال کنید(میدونم تاپیک قیمت نیس...قیمت دیروز ..شیراز...صوت و تصویر):تب 7 پلاس 650....ایکس 7 :370 ....اکسپریا مینی 235....Live:300.....EVO 3D:630 ...دیزایر اچ دی:چینی 500..تایوان 530}
فعلا واسه خرید عجله نکنید
MOHAMMAD2010
10-05-2012, 17:08
بچه ها میشه کسایی که گوشی رو دارن این دو تا سوال منو جواب بدن :
1 - شب تا صبح حدود 9 ساعت بدون روشن بودن wifi یا اجرای برنامه خاصی چند درصد از باتریش کم میشه ؟
2 - با برنامه RockPlayer تو پخش فیلم اون 3 تا کلید حذف میشن یا نه ؟
ممنون
----------------------------------------------------------------------
در ضمن قیمت آل دیجیتال هم 750 شد !
10-05-2012, 18:00
1 - شب تا صبح حدود 9 ساعت بدون روشن بودن wifi یا اجرای برنامه خاصی چند درصد از باتریش کم میشه ؟
با رام AOKP ، با کرنل فاوکس ، از ساعت 3 شب تا 3 ظهر ، روی فرکانس 800 ، 3%. تسک کیلر و... هم ندارم.
لینک راکپلیر رو هم بدی تست میکنم.
milad_takjoo
10-05-2012, 18:20
تو آل دیجیتال زده حافظه داخلی 16 گیگی ..حافظه داخلی2 32 گیگ ...منظورش چیه؟
MOHAMMAD2010
10-05-2012, 19:07
با رام AOKP ، با کرنل فاوکس ، از ساعت 3 شب تا 3 ظهر ، روی فرکانس 800 ، 3%. تسک کیلر و... هم ندارم.
لینک راکپلیر رو هم بدی تست میکنم.
بفرما این لینک راک پلیر :
----------------------------------------------------------------
با رام اصلی خودش حدودا چند درصد کم میکنه برای همین زمان ؟ بیشتر یا کمتر ؟
تو آل دیجیتال زده حافظه داخلی 16 گیگی ..حافظه داخلی2 32 گیگ ...منظورش چیه؟
هیچی اشتباه زده شما جدی نگیر .
10-05-2012, 23:06
با رام اصلی خودش حدودا چند درصد کم میکنه برای همین زمان ؟ بیشتر یا کمتر ؟
از رام اطلاع ندارم ، اما کرنل خودش با وجود امکانات کمتر ، مصرف باتری بالاتری داره. آدم نکسس بگیره رام رسمی استفاده کنه میتونه جز عجایب 7 گانه جهان بشه ولی. :) :دی
sAeEd_kHaAn
11-05-2012, 09:59
بقیه گوشی ها 5 تومن میان پاین این 50 تومن :دی تا 1 هفته دیگه به 600 هم میرسه :دی هرکی میخواد بخره صبر کنه قیمتا خیلی خوب میشن مخصوصا بعد از 3 خرداد
Amir Varasteh
11-05-2012, 11:58
پوریا اندروید 4.0.4 ریختی؟
MOHAMMAD2010
11-05-2012, 12:36
از رام اطلاع ندارم ، اما کرنل خودش با وجود امکانات کمتر ، مصرف باتری بالاتری داره. آدم نکسس بگیره رام رسمی استفاده کنه میتونه جز عجایب 7 گانه جهان بشه ولی. :) :دی
اوکی
فقط اون نرم افزارو اگه تست کردی خبرشو بهم بگو
11-05-2012, 12:46
پوریا اندروید 4.0.4 ریختی؟
اگه منظور از پوریا منم (پارسا هستم. :) ) ، بله. AOKP Milestone 5 هستم که بر پایه IMM76I هست که 4.0.4 ــه.
خیر ، حذف نمیشن.
MOHAMMAD2010
11-05-2012, 12:50
راستی پارسا شندیم باتریش خیلی افتضاحه ، درسته ؟
تو بازی مخصوصا ؟ مثلا از گالکسی s بدتره ؟
Amir Varasteh
11-05-2012, 13:34
آهان منظورم پارسا بود.
یه سوال دیگه پارسا، آل دیجیتال 48 ساعت فرصت تست میده.
چطور میشه گوشی رو تست کرد؟ مثلا آیا نرم افزاری هست که گوشی رو برات چک کنه؟ یا ...؟ پیشنهادت چیه؟
11-05-2012, 13:52
راستی پارسا شندیم باتریش خیلی افتضاحه ، درسته ؟
تو بازی مخصوصا ؟ مثلا از گالکسی s بدتره ؟
دوستانی مثل مهدی و رضا و رئوف و اینا میدونن ، تنها شکی که من روی خرید نکسس داشتم همین مساله باطری بود. اما باطریش واقعا از انتظارم بهتر بود.
بازی سنگین تست نکردم ، ولی توی ویدیو و بازی های 2 بعدی و وب و اینا مصرفش عالی نیست ، ولی اصلا اذیتم نکرده. کلاک سی پی یو رو هم بردم 800 ، خیلی بهتر شده.
آهان منظورم پارسا بود.
یه سوال دیگه پارسا، آل دیجیتال 48 ساعت فرصت تست میده.
چطور میشه گوشی رو تست کرد؟ مثلا آیا نرم افزاری هست که گوشی رو برات چک کنه؟ یا ...؟ پیشنهادت چیه؟
والا من راهی واسه تست سراغ ندارم. Display رو چک کن ببین پیکسل سوخته نداشته باشه ، دوربین و اسپیکر و... سالم باشه و ... .
فقط بعد اینکه خریدی اگه تونستی یه وایپ بزن ، ببین ازت کد میخواد یا نه. اینطور که شنیدم ، یه سری نکسس های ایران لاک هستن و بعد یه وایپ ، دوباره آنلاک کد میخوان. واسه من که مشکلی نداشت.
Amir Varasteh
11-05-2012, 16:46
والا من راهی واسه تست سراغ ندارم. Display رو چک کن ببین پیکسل سوخته نداشته باشه ، دوربین و اسپیکر و... سالم باشه و ... .
فقط بعد اینکه خریدی اگه تونستی یه وایپ بزن ، ببین ازت کد میخواد یا نه. اینطور که شنیدم ، یه سری نکسس های ایران لاک هستن و بعد یه وایپ ، دوباره آنلاک کد میخوان. واسه من که مشکلی نداشت.
ممنون ولی چطوری بفهمم پیکسل سوخته داره یا نه؟
وایپ چیه؟
مرسی از کمکت.
rezamaldinii
11-05-2012, 19:08
نقل قول:
خیر ، حذف نمیشن.
یعنی موقع دیدن فیلم اون سه دکمه تو تصویر ثابت میمونن ؟ تو بازیا چه طور؟
تو نور افتاب گالکسی 2 خواناییه بهتری داره یا نکسوس ؟
بقیه گوشی ها 5 تومن میان پاین این 50 تومن :دی تا 1 هفته دیگه به 600 هم میرسه :دی هرکی میخواد بخره صبر کنه قیمتا خیلی خوب میشن مخصوصا بعد از 3 خرداد
سلام
از کی تو ایران نکسوس اومد؟ قیمت واقعیش چند بود ؟ ( قیمت چرتی که هر کسی حرف دلار میزنه بخاطر گرونی نمیگما مثلا s2 بارسال 900 اینا بود خبر ندارم اولش همین قیمت بود ییا نه)
عجیبه زیاد اوده بایین نکنه بدرد بخور نیست میخان تو اونور تولید شده ها بفروش بدهند نسخه جدید گوگل حرفی ازش نیست؟
داره میاد بایین ولی قیمت سوخت میخان ببرن بالااااااا بعد دوباره میشه مثل قبل که الکی گرون میشه همه چیز.
شانس نیس درست چیزی بخام میره بالا:13:
11-05-2012, 19:45
یعنی موقع دیدن فیلم اون سه دکمه تو تصویر ثابت میمونن ؟ تو بازیا چه طور؟
تو نور افتاب گالکسی 2 خواناییه بهتری داره یا نکسوس ؟
توی MX Player اون دکمه ها میرن. توی بازی ها خیر.
تست نکردم ولی فکر میکنم خوانایی S II زیر آفتاب بهتر باشه.
ممنون ولی چطوری بفهمم پیکسل سوخته داره یا نه؟
وایپ چیه؟
مرسی از کمکت.
برای پیکسل سوخته یه سری عکس رو نگاه کن ببین پیکسلی خاموش نباشه یا فقط یک رنگ رو نشون نده و ...
وایپ هم همون فکتوری ریست ــه.
پارسا اون کد ستاره مربع صفر ستاره مربع تو نکسوز کار نمی ده؟
اگر کار می ده واسه تست پیکسل سوخته بهتره
11-05-2012, 20:44
پارسا اون کد ستاره مربع صفر ستاره مربع تو نکسوز کار نمی ده؟
اگر کار می ده واسه تست پیکسل سوخته بهتره
نه جواب نمیده.
rezamaldinii
11-05-2012, 21:05
من بین خرید گالکسی 2 و نکسوس دودلم صفحه نمایش و جنس بدنه خیلی برام مهمه اینکه گوشی بتونه بازیا و برنامه های اندروید رو به خوبی اجرا کنه برام اهمیتی زیادی داره ایا کسایی که با نکسوس کار کردن از این قابلیتایه این گوشی راضین ؟
پارسا زیر آفتاب زیاد فرقی نداره
جفتشون یک خوانایی دارن
من بین خرید گالکسی 2 و نکسوس دودلم صفحه نمایش و جنس بدنه خیلی برام مهمه اینکه گوشی بتونه بازیا و برنامه های اندروید رو به خوبی اجرا کنه برام اهمیتی زیادی داره ایا کسایی که با نکسوس کار کردن از این قابلیتایه این گوشی راضین ؟
داداش اینقدر سخت نگیر
به شخصه طراحی نکسس رو دوست دارم ولی بخوام بخرم S2 میخرم
چون دوست دارم
تو هم هرچی دوست داری بگیر!!! سلیقه خودت مهمه
نگران نباش هیچکدوم کم نمیارن
Amir Varasteh
11-05-2012, 22:21
به نظر من گلکسی نکسوس بگیر. چون از نظر سخت افزاری تفاوت ندارن، اما شما که طرفدار بازی و نرم افزار هستی، آپدیتهای اندروید اول برای نکسوس میان و بعد چند وقت برای بقیه.
Amir Varasteh
11-05-2012, 23:07
برای پیکسل سوخته یه سری عکس رو نگاه کن ببین پیکسلی خاموش نباشه یا فقط یک رنگ رو نشون نده و ...
وایپ هم همون فکتوری ریست ــه.
یعنی وقتی گرفتمش همونجا فکتوری ریست کنمش؟
hamed999
12-05-2012, 11:12
یه سوال از اقا پارسا
این گوشی رو به هیچ عنوان نمیشه بش فلش و ... .وصل کرد ؟
بلندی صدای اسپیکرش با تعویض رام در چه حدی شده ؟ اونقدری هست که تماس رو از دست ندیم ؟
MOHAMMAD2010
12-05-2012, 12:49
پارسا جان شما قبل از این گوشی گالکسی s هم داشتی ؟
آخه شنیدم کیفیت صداش تو هدفون از گالکسی s خیلی پایین تره میخواستم ببینم درسته یا نه ؟
البته من با نرم افزار پلیر خودش که رو گوشی هست هیچ وقت آهنگ گوش نمیکنم رو همون گالکسی s هم همش با power amp گوش میکردم حالا مثلا پاور امپ روی این نصب کنیم بازم کیفیت صداش پایین تز از گالکسی s هست ؟
ممنون
johnypersian1656
12-05-2012, 13:11
یه سوال از اقا پارسا
این گوشی رو به هیچ عنوان نمیشه بش فلش و ... .وصل کرد ؟
با اجازه از پارسای عزیز .
چرا میشه . این ویدئو رو ببینین :
12-05-2012, 13:52
یعنی وقتی گرفتمش همونجا فکتوری ریست کنمش؟
بله.
بلندی صدای اسپیکرش با تعویض رام در چه حدی شده ؟ اونقدری هست که تماس رو از دست ندیم ؟
من که دیگه مشکلی ندارم و تا حالا هم نشده تماسی رو نشنوم. بهتره تست کنید خودتون.
پارسا جان شما قبل از این گوشی گالکسی s هم داشتی ؟
آخه شنیدم کیفیت صداش تو هدفون از گالکسی s خیلی پایین تره میخواستم ببینم درسته یا نه ؟
البته من با نرم افزار پلیر خودش که رو گوشی هست هیچ وقت آهنگ گوش نمیکنم رو همون گالکسی s هم همش با power amp گوش میکردم حالا مثلا پاور امپ روی این نصب کنیم بازم کیفیت صداش پایین تز از گالکسی s هست ؟
ممنون
من گلکسی اس نداشتم ، توی این آهنگ هم تا به حال آهنگ گوش نکردم. : ))
من با آیتاچ گوش میکنم. :)
MOHAMMAD2010
12-05-2012, 17:28
حالا یه آهنگ بریز توش با نرم افزار power amp گوش کن ببین کیفیتش چطوریه ؟
تو power amp هم EQ رو عوض کن نتیجه رو به من بگو از نظر کیفیت صدا
اینم لینکش : ( خیلی مهمه حتما تست کن و اکولایزر هاشم بیس و تریبل رو بالا ببر نتیجه رو بهم بگو )
hasanmotori
12-05-2012, 17:57
تاپیک نکسوس اس معلوم نیس کجاس اینجا میپرسم
دوستم یه نکسوس اس داره قبلاً که 2.3 روش بود همه بازیا روش اجرا میشدن مشکلی نداشت
الان که 4.0.4 ریخته خیلی از بازیا یا اجرا نمیشن یا وسط بازی میپره بیرون
الان رم خالیش از 80 مگ بیشتر نمیشه میتونه به خاطر این باشه ؟
Amir Varasteh
12-05-2012, 18:15
دوستم یه نکسوس اس داره قبلاً که 2.3 روش بود همه بازیا روش اجرا میشدن مشکلی نداشت
100% به همین خاطره. فکر کن کامپیوترت 256 مگ رم داشته باشه و بخوای روش ویندوز 7 بریزی:)
Ali_Best
12-05-2012, 18:25
پایین ترین قیمت این گوشی الآن چنده؟ و کجا؟!
Amir Varasteh
12-05-2012, 18:33
پایین ترین قیمت این گوشی الآن چنده؟ و کجا؟!
750,000 آل دیجیتال کرمان.
alldigitall.ir
بازار تهران 720
تمامی سایت ها گرون تر از بازار هستند
johnypersian1656
12-05-2012, 20:39
اگر بازیهای hd هست (که نسخه ی تگرا باشه )که این مشکل رو داره باید chainfire3d رو نصب کنه . توی رام cm9 بازیهای اچ دی مشکلی ندارند . واسه رم هم حسن جان بگو برنامه ی ram manager pro رو نصب کنه و تنظیمشو بذاره روی hard gaming .بهترین ترکیبی هم که میتونه واسه بازی کردن داشته باشه رام slim ics با کرنل trinity و اورکلاک کردن گوشی هست.
hasanmotori
12-05-2012, 22:25
اگر بازیهای hd هست (که نسخه ی تگرا باشه )که این مشکل رو داره باید chainfire3d رو نصب کنه . توی رام cm9 بازیهای اچ دی مشکلی ندارند . واسه رم هم حسن جان بگو برنامه ی ram manager pro رو نصب کنه و تنظیمشو بذاره روی hard gaming .بهترین ترکیبی هم که میتونه واسه بازی کردن داشته باشه رام slim ics با کرنل trinity و اورکلاک کردن گوشی هست.
بازی nova 2 بود. یه بار تونست بازی کنه بعد از اون بعد از اینکه دموی اولیه بازیو نشون میده میپره بیرون
hero of sparta هم اصلاً وارد بازی نمیشه. sd بازیهارو با خود گوشی دانلود کرده
رام cm9 رسمیه ؟ آخه یادمه میگفتن قراره نسخه های مخصوص gpu های مختلف از بین بره و همه بازیا رو gpu های مختلف جواب میدن ...فقط گرافیک اونایی که مخصوص تگرا هستن رو تگرا بالاتره
حالا بهش میگم همین برنامه رو نصب کنه ببینیم چی میشه
johnypersian1656
13-05-2012, 10:24
بازی nova 2 بود. یه بار تونست بازی کنه بعد از اون بعد از اینکه دموی اولیه بازیو نشون میده میپره بیرون
hero of sparta هم اصلاً وارد بازی نمیشه. sd بازیهارو با خود گوشی دانلود کرده
رام cm9 رسمیه ؟ آخه یادمه میگفتن قراره نسخه های مخصوص gpu های مختلف از بین بره و همه بازیا رو gpu های مختلف جواب میدن ...فقط گرافیک اونایی که مخصوص تگرا هستن رو تگرا بالاتره
حالا بهش میگم همین برنامه رو نصب کنه ببینیم چی میشه
پس دیتای بازیها مشکلی نداره. cm9 رسمیه و نسخه های night builds هم داره . slim ics هم خیلی سبکه توش رم بیشتری داره .
MOHAMMAD2010
13-05-2012, 18:52
پارسا کجایی ؟ بابا جواب سوال مارو بده :41:
MOHAMMAD2010
21-05-2012, 17:17
امروز سفیدشو 720 خریدم
اگه دوست دارین چند تا عکس ازش بزارم !؟
عکس بزارید ممنون
سفید بهتره؟ تو سونی اس فکر کنم مشکی بهتره نکنه بایینش نوار شیشه ای داره ولی نکسوس نمیدونم
مبارک باشه یک سوال این باتریش ضعیفه نه بخاطر صفحه نمایش بزرگ
صفحه نمایشش به کیفیت سونی اس هست؟ با سونی حال میکنم وگرنه اینم خوبه ( فعلا که نگرفتم هیچی )
اینجا همه موبایل باز هستنا چند تا چند تا میگیرید:20:
MOHAMMAD2010
21-05-2012, 19:18
عکس بزارید ممنون
سفید بهتره؟ تو سونی اس فکر کنم مشکی بهتره نکنه بایینش نوار شیشه ای داره ولی نکسوس نمیدونم
مبارک باشه یک سوال این باتریش ضعیفه نه بخاطر صفحه نمایش بزرگ
صفحه نمایشش به کیفیت سونی اس هست؟ با سونی حال میکنم وگرنه اینم خوبه ( فعلا که نگرفتم هیچی )
اینجا همه موبایل باز هستنا چند تا چند تا میگیرید:20:
به نظر من آره سفید خوشگل تره
اکسپریا اس هم به نظرم در برابر این اصلا خوشگل نیست حالا چه سفید چه مشکیش !
صفحه نمایش هم آره هر دو تا عالین
باتریش هم که تا حالا به نظرم خوب بود و ضعیف نبوده
عکس هم چشم پست بعدی میزارم
MOHAMMAD2010
21-05-2012, 19:24
اینم خدمت شما :
از نزدیک خوشگل تر از عکساشه
amin n & i series
21-05-2012, 20:58
محمد جان مبارکت باشه :)
خیلی خیلی خوشکله
منم خواستم بخرم ولی به خاطر حافظش و نخوردن مموری دو دلم .... وگرنه بقیه چیزاش عالیه
راستی اگه تونستید یه مشت فیلم فول اچ دی با بیتریت بالا بریز روش ببین راحت پخش میکنه...اگه بازی هم زدی روش نخورد و جواب نداد ممنون میشم بگی
کلا یه ریویو بذار مشکلات و مزایاش از دید خودت بگو:10:
ممنون:40:
21-05-2012, 22:08
راستی اگه تونستید یه مشت فیلم فول اچ دی با بیتریت بالا بریز روش ببین راحت پخش میکنه...
تست شد ، مشکلی نیست.
صداش یه مقدار داره منو اذیت می کنه. حافظه داخلی هم اگه دیوایس دیگه ای ندارین علاوه بر این فکر می کنم اذیت کنه. من با وجود اینکه نه بازی HD دارم ، نه موزیک (وظیفه اونا رو به آیتاچ محول کردم :دی) فقط 2 گیگ فضای خالی دارم.
+
دیروز یه کابل OTG هم خریدم ، OTG بدون مشکل راه افتاد. کرنل یادم نیست ولی فکر می کنم Faux123 بود ، با نرم افزار StickMount.
hamed999
21-05-2012, 23:16
دوستانی که میگن که نخوردن مموری یه عیبه - دیگه با وجود otg خو میشه یه فلش 32 گیگ رو مثل رم همیشه همراه داشت پس مشکله بزرگی نیست - به صرفه ترین گوشی از لحاظ قیمت این هست -
دوستان میشه یه مقایشه gpu این گوشی و گالکسی اس 2 کنن ؟ یعنی میشه در آینده بازی بیاد که این نتونه اجرا کنه ؟
amin n & i series
21-05-2012, 23:49
ممنون از پارسا جان بابت پاسخ کاملتون:40:
حامد خان درسته با اتصال کابل otg مشکل کمبود حافظه حل شده تا حدودی ولی باید قبول کرد یه جورایی یه مشکله
با توجه به اینکه دیتای بازی ها زیاد شده و اکثرا حدودا 1گیگ شدن نمیشه همزمان چند تا بازی خوب رو گوشیت داشته باشی{رو فلش هم که نمیشه زد}5 6 تا بازی خوب بخوای رو گوشیت داشته باشی باید قید نصف حافظه رو بزنی...یا مثلا رفتی عروسی:8: میخوای یه 1ساعت 2ساعتی بلفرض فیلم بگیری {سنسیشن که داشتم هر یه دقیقه فیلم فول اچ دی حدود 100 مگ میشد اینو نمیدونم چقدر میشه} کل حافظه گوشی رو باید فرمت کنی که بشه فیلم گرفت
از یه طرفم باید در نظر داشت که هر روز که ادم تو عروسی یا توی مسافرت نیست که هی بخواد فرتو فرت فیلم و عکس بگیره{بلفرض که دوربین نداشته باشی}.....واسه همین ادم بین دو راهی میمونه
از یه طرف دیگه هم اگه کسی نکسوس بخره دیگه 100 در 100 مطمءنه که اندروید بعدی هم براش میاد
از طرف دیگه (چقدر طرف طرف میکنم} گوشی با این امکانات و این قیمت نیست {شیراز 690 هم دیدم} که ایشالا پایین ترم میاد....از طرف دیگه امروز یکی از دوستام مثل اینکه galaxy s advance رو رویت کرده 630 تومن {راست و دروغش با خودش...من که هنوز به شخصه ندیدم}که قیمت بدی نیست واسه یه دو هسته ای هر چند به پای نکسوس نمیرسه
کلا ادم روانی میشه واسه خرید گوشی :31:
{بحث رو حال کردین خودم نوشتم خودمم جواب خودمو دادم:27:}
Amir Varasteh
21-05-2012, 23:52
امروز سفیدشو 720 خریدم
اگه دوست دارین چند تا عکس ازش بزارم !؟
مبارک باشه محمد.
از آل دیجیتال گرفتی؟
من خیلی وخته میخوام بخرم جرأت نمیکنم... اگه یه وخ مشکل داشته باشه میترسم توش گیر کنم... اینکه پست کنم واسه کرمان، باز اونا جواب بدن یا ندن... مشهد لعنتی هم 800 میدن!! واسه همین گیجم!
22-05-2012, 00:16
باو چه مشکلی ، بخر این حرفا چیه. :دی
Amir Varasteh
22-05-2012, 00:17
باو چه مشکلی ، بخر این حرفا چیه. :دی
اتفاقه دیگه ... 720 هزار دارم میدم... :44:
22-05-2012, 00:24
دوستانی که میگن که نخوردن مموری یه عیبه - دیگه با وجود otg خو میشه یه فلش 32 گیگ رو مثل رم همیشه همراه داشت پس مشکله بزرگی نیست - به صرفه ترین گوشی از لحاظ قیمت این هست -
دوستان میشه یه مقایشه gpu این گوشی و گالکسی اس 2 کنن ؟ یعنی میشه در آینده بازی بیاد که این نتونه اجرا کنه ؟
دوست عزیز ، از این بابت مطمئن باشید که تا اومدن نکسس بعدی امکان نداره بازی ــی بیاد که این نتونه از پسش بر بیاد.
گوشی واسه خود گوگله ، خود گوگل نمیزاره چنین شرایطی پیش بیاد!
ممنون از پارسا جان بابت پاسخ کاملتون:40:
حامد خان درسته با اتصال کابل otg مشکل کمبود حافظه حل شده تا حدودی ولی باید قبول کرد یه جورایی یه مشکله
با توجه به اینکه دیتای بازی ها زیاد شده و اکثرا حدودا 1گیگ شدن نمیشه همزمان چند تا بازی خوب رو گوشیت داشته باشی{رو فلش هم که نمیشه زد}5 6 تا بازی خوب بخوای رو گوشیت داشته باشی باید قید نصف حافظه رو بزنی...یا مثلا رفتی عروسی:8: میخوای یه 1ساعت 2ساعتی بلفرض فیلم بگیری {سنسیشن که داشتم هر یه دقیقه فیلم فول اچ دی حدود 100 مگ میشد اینو نمیدونم چقدر میشه} کل حافظه گوشی رو باید فرمت کنی که بشه فیلم گرفت
از یه طرفم باید در نظر داشت که هر روز که ادم تو عروسی یا توی مسافرت نیست که هی بخواد فرتو فرت فیلم و عکس بگیره{بلفرض که دوربین نداشته باشی}.....واسه همین ادم بین دو راهی میمونه
از یه طرف دیگه هم اگه کسی نکسوس بخره دیگه 100 در 100 مطمءنه که اندروید بعدی هم براش میاد
از طرف دیگه (چقدر طرف طرف میکنم} گوشی با این امکانات و این قیمت نیست {شیراز 690 هم دیدم} که ایشالا پایین ترم میاد....از طرف دیگه امروز یکی از دوستام مثل اینکه galaxy s advance رو رویت کرده 630 تومن {راست و دروغش با خودش...من که هنوز به شخصه ندیدم}که قیمت بدی نیست واسه یه دو هسته ای هر چند به پای نکسوس نمیرسه
کلا ادم روانی میشه واسه خرید گوشی :31:
{بحث رو حال کردین خودم نوشتم خودمم جواب خودمو دادم:27:}
GS Advance اصلا قابل قیاس با این نیست! دولوپمنت این 4 برابر GS Advance ارزش داره.
البته یه نکته ای هم هست ، من حدود 5 - 6 گیگ فقط موزیک ویدیو دارم روی گوشیم که میتونم بریزم رو فلش و با OTG استفاده کنم. اینطوری از اون قضیه 2 گیگابایت بالاتر میره. :دی
اما در هر حال مساله حجم می تونه برای خیلی کاربر ها مشکل ساز بشه.
amin n & i series
22-05-2012, 00:44
حرفتون کاملا درسته ....advance در مقابل نکسوس حرفی واسه گفتن نداره .در هیچ زمینه ای....چه دوربین .چه صفحه..چه سی پی یو و از همه مهم تر ورژن اندروید...ولی اگه بیاد زیر 530 40 که حتما میاد {با توجه به اینکه تازه داره کم کم میاد تو بازار} اون موقع به یکی از گزینه های خوب بدل میشه
حالا از بحث نکسوس خارج نشیم دیگه
راستی تا حالا از این قابلیته هست که برای باز شدن قفل گوشی باید چهره شما رو شناسایی کنه استفاده کردید؟؟؟خوبه؟؟؟تو شناسایی چهره اذیتتون نمیکنه؟
حرفتون کاملا درسته ....advance در مقابل نکسوس حرفی واسه گفتن نداره .در هیچ زمینه ای....چه دوربین .چه صفحه..چه سی پی یو و از همه مهم تر ورژن اندروید...ولی اگه بیاد زیر 530 40 که حتما میاد {با توجه به اینکه تازه داره کم کم میاد تو بازار} اون موقع به یکی از گزینه های خوب بدل میشه
راستی تا حالا از این قابلیته هست که برای باز شدن قفل گوشی باید چهره شما رو شناسایی کنه استفاده کردید؟؟؟خوبه؟؟؟تو شناسایی چهره اذیتتون نمیکنه؟
حالا که بحثش پیش اومد
سخت افزار این گوشی حتی از s2 هم بهتر عمل کرده (البته رو رام استاک ) و احتمالا در ICS خیلی بهتر خودشو نشون میده
نه این که هیچ حرفی برای گفتن نداشته باشه! هر چی هم باشه Mali 400داره و فقط HD نیست !
sAeEd_kHaAn
22-05-2012, 08:46
محمد مبارکت باشه چند تا دیگه سفید داشت ؟ :دی
22-05-2012, 09:38
قابلیت به شدت مزخرفیه که روی اکثر رام ها هم ورداشتن. من مشکلی نداشتم ، ولی اصلا چیز کاربردی ــی نیست. همون پینکد مناسب تره.
حالا که بحثش پیش اومد
سخت افزار این گوشی حتی از s2 هم بهتر عمل کرده (البته رو رام استاک ) و احتمالا در ICS خیلی بهتر خودشو نشون میده
نه این که هیچ حرفی برای گفتن نداشته باشه! هر چی هم باشه Mali 400داره و فقط HD نیست !
ICS نیاز به ریسورس بالاتری داره و آپدیت به ICS نه تنها بنچمارک رو بهتر نمی کنه ، بلکه پایین تر هم میاره.
ضمنا گوشی فقط CPU و GPU نیست ، خیلی نکات دیگه ای هم وجود داره.
amin n & i series
22-05-2012, 10:28
حالا که بحثش پیش اومد
دوست گلم از حرفم بد برداشت نکنید
من با توجه به قیمت الان نکسوس و ادونس و قیمت نزدیکی که به هم دارن اینو گفتم که ادونس به نسبت نکسوس حرفی برای گفتن نداره
در حال حاضر نکسوس تقریبا 50 تومن گرون تر از ادونس هست ولی در مقابل رزلوشن بیشتر صفحه .فیلم برداری فول اچ دی.کلاک بیشتر سی پی یو {اینو نمیشه مزیت دونست ولی برا کسی که اهل اور کلاک نیست مزیت هست} طراحی بهتر{البته سلیقه ای هست ولی به نظر من نکسوس خیلی قشنگ تره}.رم بیشتر .اندروید 4 .همچنین اندروید بعدی و .... خیلی چیزای دیگه با خرید نکسوس به دست میاره...
گزینه های بالا معیار کمی برای انتخاب گوشی نیستند
ولی بازم میگم همون طورم که در پست قبلی گفتم اگه قیمتش زیر 550 بیاد که حتما هم میاد گزینه خیلی خیلی خوبی هست ادونس و همچنین بدون رقیب
MOHAMMAD2010
22-05-2012, 11:21
مبارک باشه محمد.
از آل دیجیتال گرفتی؟
من خیلی وخته میخوام بخرم جرأت نمیکنم... اگه یه وخ مشکل داشته باشه میترسم توش گیر کنم... اینکه پست کنم واسه کرمان، باز اونا جواب بدن یا ندن... مشهد لعنتی هم 800 میدن!! واسه همین گیجم!
مرسی
من حضوری از آل دیجیتال خریدم
محمد مبارکت باشه چند تا دیگه سفید داشت ؟ :دی
ممنون
والا فعلا که تموم کرده
-------------------------------------------
راستی در باره صدا و باتری هم فکر میکردم خیلی بد باشه ولی الان هم به نظرم صداش عالیه هم باتریش !
-----------------------------------------------------------------------------
فقط یه سوال من رام رسمی 4.0.4 رو روش نصب کردم سرعتش همه جا خوبه - فقط تو ورود و خروج از منوی اصلی app سرعتش خیلی میاد پایین و کند این کارو میکنه تو فیلم هایی هم که از این گوشی تو نت دیده بودم اونجا هم همینطوره الیته فقط موقع ورود و خروج این جوریه اگه نه مثلا موقع حرکت بین صفحه ها عالیه
راهش چیه درسته بشه ؟ لانچرش رو باید عوض کنم ؟
دوست گلم از حرفم بد برداشت نکنید
من با توجه به قیمت الان نکسوس و ادونس و قیمت نزدیکی که به هم دارن اینو گفتم که ادونس به نسبت نکسوس حرفی برای گفتن نداره
در حال حاضر نکسوس تقریبا 50 تومن گرون تر از ادونس هست ولی در مقابل رزلوشن بیشتر صفحه .فیلم برداری فول اچ دی.کلاک بیشتر سی پی یو {اینو نمیشه مزیت دونست ولی برا کسی که اهل اور کلاک نیست مزیت هست} طراحی بهتر{البته سلیقه ای هست ولی به نظر من نکسوس خیلی قشنگ تره}.رم بیشتر .اندروید 4 .همچنین اندروید بعدی و .... خیلی چیزای دیگه با خرید نکسوس به دست میاره...
گزینه های بالا معیار کمی برای انتخاب گوشی نیستند
ولی بازم میگم همون طورم که در پست قبلی گفتم اگه قیمتش زیر 550 بیاد که حتما هم میاد گزینه خیلی خیلی خوبی هست ادونس و همچنین بدون رقیب
قیمت های ایران رو زیاد جدی نگیر! قیمت این گوشی از s2 حدود 80دلار کمتره که به پول ما حدودا 150-160 یعنی همون 500تومنه
اما پارسا جون :دی مهندس عزیزم:دی کسی حرف از بنجماک نزد! به این دلیل میاد پایین که سعی میشه از حداکثر قدرت در تمام زمینه ها استفاده بشه و برای همین قدرت اسمی میاد پایین
گوشی Cpu نیست Gpu نیست صفحه نمایشم نیست پس چیه ؟:دی قابلیت 2G؟ بگذزیم .. اینجا جاش نیست
تو پروفایل خواستی ادامه میدیم:)
22-05-2012, 11:52
فقط یه سوال من رام رسمی 4.0.4 رو روش نصب کردم سرعتش همه جا خوبه - فقط تو ورود و خروج از منوی اصلی app سرعتش خیلی میاد پایین و کند این کارو میکنه تو فیلم هایی هم که از این گوشی تو نت دیده بودم اونجا هم همینطوره الیته فقط موقع ورود و خروج این جوریه اگه نه مثلا موقع حرکت بین صفحه ها عالیه
راهش چیه درسته بشه ؟ لانچرش رو باید عوض کنم ؟
رام AOKP یا LiquidSmooth یا FoxHound بریز (AOKP رو من از همه بیشتر خوشم میاد) ، خود AOKP لانچرش Nova ــه ، دیگه چنین مشکلی نباید باشه قاعدتا.
MOHAMMAD2010
22-05-2012, 20:22
پارسا این رام AOKP مزایاش نسبت به رسمی 4.0.4 چیه ؟
--------------------------------------------------
راستی قسمت sms این گوشی چرا اینقدر ساده هست ؟ یعنی حتی مثل سامسونگ های s و S2 هم نیست ! نه رنگی نه چیزی ! نمیشه یه کاریش کرد ؟
E.G_band
22-05-2012, 20:30
یعنی این گوشی تا یه چند ماه دیگه به 500 تومن هم می رسه؟
Ali_Best
22-05-2012, 21:07
شما صبر کن اول ببین نتیجه نشست فردا چی میشه!
ضمنا بیاد پایین به اون قیمت یا باید منتظر معجزه بشی یا اینکه صبر کنی یه حداقل 7 - 8 ماهی اونم شاید......
22-05-2012, 21:11
پارسا این رام AOKP مزایاش نسبت به رسمی 4.0.4 چیه ؟
--------------------------------------------------
راستی قسمت sms این گوشی چرا اینقدر ساده هست ؟ یعنی حتی مثل سامسونگ های s و S2 هم نیست ! نه رنگی نه چیزی ! نمیشه یه کاریش کرد ؟
امکانات شخصی سازی فوق العاده زیاد ، فیکس شدن باگ های رام رسمی ، اضافه شدن یه سری توییک و ...
E.G_band
22-05-2012, 21:35
شما صبر کن اول ببین نتیجه نشست فردا چی میشه!
ضمنا بیاد پایین به اون قیمت یا باید منتظر معجزه بشی یا اینکه صبر کنی یه حداقل 7 - 8 ماهی اونم شاید......
این نشست هم واسه همه شده زندگی ها!!!!!!!!!!فقط جو روانی اونه که باعث بالا یا پایین شدن دلار می شه وگرنه هیچ ربطی به نشست مشست نداره.گرونی دلار واسه یه مسائل دیگست که نمی تونم اینجا بگم.
در ضمن الان اگه از خارج از ایران بخری همون اطراف 500 تومن در میاد.پس این طوری نیست که 7-8 ماه صبر کنی.
Ali_Best
22-05-2012, 21:55
این نشست هم واسه همه شده زندگی ها!!!!!!!!!!فقط جو روانی اونه که باعث بالا یا پایین شدن دلار می شه وگرنه هیچ ربطی به نشست مشست نداره.گرونی دلار واسه یه مسائل دیگست که نمی تونم اینجا بگم.
در ضمن الان اگه از خارج از ایران بخری همون اطراف 500 تومن در میاد.پس این طوری نیست که 7-8 ماه صبر کنی.
آخه وقتی وضعیت مدیریت بازار این قدر خراب باشه که وقتی دلار میاد پایین انگار نه انگار چی میشه گفت؟!
من خودم منتظر فردام که دلار باز نره بالا! حالا بیاد پایین هم فرضا مگه اثر زیادی داره! :|
اونی هم که شما میگی آره ولی یه شرط میخواد! یه آدمی باید پیدا بشه که این کارو بکنه منصفانه! من که ندارم!
Amir Varasteh
22-05-2012, 23:20
من که فردا صبح میرم میخرم... میترسم مثل دو ماه پیش قیمتا دو برابر شه. مثلا ممکه شنبه صبح نکسوس بشه 4 میلیون تومن:31:
amin n & i series
23-05-2012, 00:50
من که فردا صبح میرم میخرم... میترسم مثل دو ماه پیش قیمتا دو برابر شه. مثلا ممکه شنبه صبح نکسوس بشه 4 میلیون تومن:31:
امیر خان نه صبح بری بخریا!!!
صبر کن تا حداقل بعد از ظهر
چه مذاکرات خوب باشه چه بد تقریبا تا 2 3 ظهر{اگه صبح برگزار بشه} مشخص میشه تقریبا و خبراش میاد بیرون به طور دست و پا شکسته
اگه دیدی که خوبه یه چند روز دیگه صبر میکنی ولی اگه دیدی بده همون بد از ظهر اقدام به خرید کن....اگه مذاکرات بدم باشه حداقلش اینه تا فردا بعد از ظهر قیمتا تغییر نمیکنه و از صبح 5شنبه تغییر میکنه
منم دقیقا میخوام همین کارو کنم....
منم سپردم به چند تا از رفیقام که مغازه دارن چیزایی رو که میخوام مثل گوشی فردا برام کنار بذارن موقتا تا بعد از ظهر که اگه بد شد عصر برم بیارم اگه بدم نشد که هیچ بعدا سر فرصتی با قیمت مناسبتر میرم میگیرم
محمد جان ممنون از عکس که گذاشتید و گوشی مبارک باشه
اره سفیدش خیلی باحال بود از عکس که توب بود چه برسه از نزدیک
بست قبل مثله الان عجله دارم بد تابت کردم.
باتریش چقد جواب میده البته تو کار های مختلف فرق داره مثلا بازی + ..... نمیدونم دقیق بگم چه کارایی ولی چند ساعت جواب میده
کیفیت اسبیکرش برای موزیک خوبه استریو هست؟ دوربینش خوبه؟
از برند سونی خوشم میاد ولی زرد شدن که شنیدم دودل شدم نظر دومم رو نکسوس هست بخام بگیرم دوباره قیمت ها فضایی میشه:20:
MOHAMMAD2010
23-05-2012, 07:43
محمد جان ممنون از عکس که گذاشتید و گوشی مبارک باشه
اره سفیدش خیلی باحال بود از عکس که توب بود چه برسه از نزدیک
بست قبل مثله الان عجله دارم بد تابت کردم.
باتریش چقد جواب میده البته تو کار های مختلف فرق داره مثلا بازی + ..... نمیدونم دقیق بگم چه کارایی ولی چند ساعت جواب میده
کیفیت اسبیکرش برای موزیک خوبه استریو هست؟ دوربینش خوبه؟
از برند سونی خوشم میاد ولی زرد شدن که شنیدم دودل شدم نظر دومم رو نکسوس هست بخام بگیرم دوباره قیمت ها فضایی میشه:20:
باتریش والا زیاد تست نکردم ولی متوسط رو به خوبه و اونقدری که بعضیا میگفتن بد نیست
یه دونه اسپیکر داره صداش زیاد بلند نیست ولی کیفیتش خوبه ولی تو هندزفری هم بلنده هم با کیفیت
دوربینش هم به نسبت اینکه 5 هت عالیه
Amir Varasteh
23-05-2012, 13:10
سلام.
منم خریدم 780. مشکی گرفتم. :40:
فعلا یکم گیج میزنم، چون تا حالا اسمارت فون نداشتم، اما به نظر خفن میاد:دی
یه چیزی اینکه شما هم زیاد طول میکشه که لاگین شه به اکانت جیمیلتون؟
Amir Varasteh
23-05-2012, 13:22
یه سوال دیگه، چرا مال من Face Unlock نداره؟؟
titanium_zarin
23-05-2012, 13:35
این درسته که با بازیهای گیم لافت مشکل داره ؟؟؟
sAeEd_kHaAn
23-05-2012, 20:22
سلام.
منم خریدم 780. مشکی گرفتم. :40:
فعلا یکم گیج میزنم، چون تا حالا اسمارت فون نداشتم، اما به نظر خفن میاد:دی
یه چیزی اینکه شما هم زیاد طول میکشه که لاگین شه به اکانت جیمیلتون؟
مبارکت باشه ولی گرون نگرفتی ؟ ال دیجیتال 725 میده البته الان موجود نداره
Amir Varasteh
23-05-2012, 23:52
مبارکت باشه ولی گرون نگرفتی ؟ ال دیجیتال 725 میده البته الان موجود نداره
یکم گرون گرفتم... اما خواستم از شهر خودم بگیرم.
سلام
محمد جان ببخشید زیاد سوال میکنم
کیفیت اسبیکرش مثله 5800 هست استریو .... 5800 دو تا اسبیکر داشت نمیدونم ولی دو تا خروجی اسبیکر داشت شاید یکی بود ولی دو تا کانال میداد بیرون
5800 بنظرم صداش خوب بود اسبیکرش
مرسی
میگن سونی اس جدیدا دیگه خوبه زرد نمیشه وسوسه شدم یون بیاد بهتره فکر کنم
خیلی گیج شدم تو انتخاب بین این سه تا
مرسی
titanium_zarin
24-05-2012, 01:31
این درسته که با بازیهای گیم لافت مشکل داره ؟؟؟
کسی تست نکرده ؟؟؟
چرا باید مشکل داشته باشه؟ بازی هایی که برا Galaxy S هست رو دانلود کنید این اجرا میکنه:دی
اصولا کرم بازی های گیم لافت کرکش هست
MOHAMMAD2010
24-05-2012, 12:55
سلام
محمد جان ببخشید زیاد سوال میکنم
کیفیت اسبیکرش مثله 5800 هست استریو .... 5800 دو تا اسبیکر داشت نمیدونم ولی دو تا خروجی اسبیکر داشت شاید یکی بود ولی دو تا کانال میداد بیرون
5800 بنظرم صداش خوب بود اسبیکرش
مرسی
میگن سونی اس جدیدا دیگه خوبه زرد نمیشه وسوسه شدم یون بیاد بهتره فکر کنم
خیلی گیج شدم تو انتخاب بین این سه تا
مرسی
آخه کدوم گوشی جدید صداش استریو هست که این باشه !
یه اسپیکر با صدای کم و کیفیت خوب داره
و اصلا به پای 5800 نمیرسه !
شما چه گیری به این اسپیکر دادی !
Ali_Best
24-05-2012, 14:11
یکی از دوستان من از آل دیجیتال خریده
حالا میگه که انگار پورت جک 3.5 میلی متریش عیب داره
به این صورت که وقتی فیش هدفون رو میزنی گاهی قطع میشه و باید مثلا فیش رو بچرخونی تا درست بشه
برای دوستانی که اینجا دارند این گوشی رو که این مشکل وجود نداره؟
24-05-2012, 17:14
به این صورت که وقتی فیش هدفون رو میزنی گاهی قطع میشه و باید مثلا فیش رو بچرخونی تا درست بشه
خیر من مشکلی ندارم.
آخه کدوم گوشی جدید صداش استریو هست که این باشه !
یه اسپیکر با صدای کم و کیفیت خوب داره
و اصلا به پای 5800 نمیرسه !
شما چه گیری به این اسپیکر دادی !
گجت جدید باید بهتر . گیر ندادم فقط 5800 صداش توب بود گوشی جدید بگیرم در همین حد میخام نه کمتر از
هر گوشی تو نخش رفتم یک مشکلی داشت
Ali_Best
24-05-2012, 17:42
گجت جدید باید بهتر . گیر ندادم فقط 5800 صداش توب بود گوشی جدید بگیرم در همین حد میخام نه کمتر از
هر گوشی تو نخش رفتم یک مشکلی داشت
گوشی کامل کلا نیست
نکسوس از نظر قدرت نرم افزاری و سخت افزاری خیلی عالیه
ولی خب همون مشکلات و چیزایی مثل فقط 12 گیگ رم در دسترس (اگه اشتباه نکنم) جزو مشکلاتش حساب میشه
یا اینکه کلا سامسونگ برای استفاده از پورت HDMI شون باید حتما رابط بگیری و ......
ولی در کل تا این قیمت با این وضع خراب بازار بهترین گوشی ممکن میتونه باشه
خود من برای دوستم همین رو خریدم
حالا اگه بودجه بالاتر باشه میتونی قدرت نکسوس رو داشته باشی + چیزایی که مدنظرته
یا اینکه با این بودجه یه گوشی با قدرت نرم افزاری و سخت افزاری کمتر ولی صدای بهتر بگیری
Ali_Best
24-05-2012, 17:45
خیر من مشکلی ندارم.
مرسی پارسا
حالا خــــر بیار باقالی بار کن
آل دیجیتال رو چه کنیم :|
گوشی کامل کلا نیست
نکسوس از نظر قدرت نرم افزاری و سخت افزاری خیلی عالیه
ولی خب همون مشکلات و چیزایی مثل فقط 12 گیگ رم در دسترس (اگه اشتباه نکنم) جزو مشکلاتش حساب میشه
یا اینکه کلا سامسونگ برای استفاده از پورت HDMI شون باید حتما رابط بگیری و ......
ولی در کل تا این قیمت با این وضع خراب بازار بهترین گوشی ممکن میتونه باشه
خود من برای دوستم همین رو خریدم
حالا اگه بودجه بالاتر باشه میتونی قدرت نکسوس رو داشته باشی + چیزایی که مدنظرته
یا اینکه با این بودجه یه گوشی با قدرت نرم افزاری و سخت افزاری کمتر ولی صدای بهتر بگیری
thanks
سونی اس هم خوشم میاد ولی مثله اینکه دات ها سخته + زردی که البته جدیدا رفع شده درسته؟ اگه قدیمی گیرمون بیاد که تو باچه میره
فکر کنم مدل های یون و سولا سونی بیاد باحالن
چه مدل هایی مد نظرتون بود htc حال نمیکنم . ابل هم گرونه هم تو ایران کارایی نداره + lcd هم کوچیکه
مرسی
Ali_Best
24-05-2012, 19:00
thanks
سونی اس هم خوشم میاد ولی مثله اینکه دات ها سخته + زردی که البته جدیدا رفع شده درسته؟ اگه قدیمی گیرمون بیاد که تو باچه میره
فکر کنم مدل های یون و سولا سونی بیاد باحالن
چه مدل هایی مد نظرتون بود htc حال نمیکنم . ابل هم گرونه هم تو ایران کارایی نداره + lcd هم کوچیکه
مرسی
اینجا تاپیک نکسوس هست و درست نیست که مشاوره کنیم
شما میخوای برید به تاپیک مشاوره اونجا بهتر راهنمایی میکنند
شما اول باید لیست انتظاراتتون رو کامل بنویسید
بعد از اون مشاوره بگیرید
به موتورولا هم فک کنید به چند دلیل:
دیزاین بهتر
قیمتش الآن خیلی خوب شده
خز شدگی کمتر و کلاس کاری بالاتر
امکانات خاص و منحصر به فرد (که بیشتر افراد ازش اطلاعی ندارند متاسفانه)
mehdi30nema
24-05-2012, 19:29
این گوشی صفحه نمایشش 4.65 کامل هست ؟ چون من شنیدم یه مقدارش توسط اون نوار پایینی آندروید پر شده و تصویری که به آدم میده عملا خیلی کمتر از 4.65 اینچ هست .
در ضمن از اونجایی که gpu گوشی با گالکسی اس یکی هست ، فکر میکنید بعد ها برای اجرای بازی مشکلی نخواهد داشت ؟ چون من همین الان با بعضی بازی ها روی گالکسی اس مشکل دارم .
MOHAMMAD2010
24-05-2012, 20:12
وقتی باتری این گوشی به 20 درصد و پیغام شارژ میده اون 20 درصد باقی مونده زود تر خالی میشه درسته ؟ ( به نسبت اون 80 درصد اولیه )
24-05-2012, 20:25
این گوشی صفحه نمایشش 4.65 کامل هست ؟ چون من شنیدم یه مقدارش توسط اون نوار پایینی آندروید پر شده و تصویری که به آدم میده عملا خیلی کمتر از 4.65 اینچ هست . در ضمن از اونجایی که gpu گوشی با گالکسی اس یکی هست ، فکر میکنید بعد ها برای اجرای بازی مشکلی نخواهد داشت ؟ چون من همین الان با بعضی بازی ها روی گالکسی اس مشکل دارم .
خیلی کمتر که ته تهش 4.55 اینچ بشه. که البته من خیلی نازک تر کردم نویگیشن بار رو (توی رام هایی مثل AOKP و FoxHound و LiquidSmooth این قابلیت هست).
+
فعلا که با بازی ــی مشکلی نداره ، در آینده هم من 1% هم احتمال نمیدم این اتفاق بیافته. نکسس ها محور اندروید هستن ، گوگل نمیزاره چنین اتفاقی بیافته.
وقتی باتری این گوشی به 20 درصد و پیغام شارژ میده اون 20 درصد باقی مونده زود تر خالی میشه درسته ؟ ( به نسبت اون 80 درصد اولیه )
عجــــب. :دی
Amir Varasteh
24-05-2012, 23:56
منم مشکل ندارم...
Amir Varasteh
24-05-2012, 23:59
پارسا یه آموزشی چیزی بزار که منم AOKP بریزم...
Amir Varasteh
25-05-2012, 10:51
درضمن یکی دوتا از بازیهای GameLoft ریختم روی لوگوی اول بازی گیر کرد.
25-05-2012, 12:20
پارسا یه آموزشی چیزی بزار که منم AOKP بریزم...
برو اینجا :
(اینم لینک دانلود اپلیکیشن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درایور ها رو هم از طریق نصب این برنامه ، نصب کن :
32 بیت :
64 بیت :
بعد گوشیتو خاموش کن ، دکمه های Volume Down + Volume Up (جفتشون) رو بگیر و گوشی رو روشن کن. (میره تو Fastboot Mode.)
بعد تولکیت رو اجرا کن و با توجه به فرمویر فعلیت (احتمالا باید 2 یا 3 باشه) گزینه رو انتخاب کن :
بعد توی صفحه بعدی ، گزینه 7 رو انتخاب کن :
بعد دیگه خودت طبق مراحلش برو (میفهمی خودت چه به چیه.).
بعدش دیگه هم روتی ، هم بوت لودرت بازه ، هم CWM داری.
این فایلو دانلود کن :
بریز توی مموری گوشیت.
حالا دوباره خاموش کن و برو فستبوت ، بعد دکمه ی Volume Up رو انقدر بزن تا اون بالا بنویسه Reboot to Recovery (یا چنین چیزی :دی) ، بعد دکمه Power رو بزن تا بره تو ریکاوری.
بعد Wipe data/factory reset رو بزن ، Wipe cache partition رو هم محظ احتیاط بزن ، بعد install zip from sdcard رو بزن و choose zip from sdcard رو بزن و فایل بالایی رو انتخاب کن ، کارش که تموم شد reboot system now رو بزن ~> تمومه.
زیاد دقیق نگفتم ، تا چند وقت دیگه یه آموزش انسانوار میسازم. :دی
Amir Varasteh
25-05-2012, 12:24
ممنون. سریع تر آموزش انسانوارت رو آماده کن. چون من زیاد وارد نیستم میترسم به F بدم.
یه سوال دیگه اینکه ریسک این کار چطوریه؟؟
و اینکه خواهشا زودتر آموزش مشتی بزار از اول اول تا آخر آخر.
MOHAMMAD2010
25-05-2012, 12:49
عجــــب. :31:
آقای بامزه ! پرسیدم واسه شما هم اینطوریه یا نه ؟ ( چون گوشی قبلیم که s1 هم بود همین جوری بود )
25-05-2012, 13:36
ممنون. سریع تر آموزش انسانوارت رو آماده کن. چون من زیاد وارد نیستم میترسم به F بدم.
یه سوال دیگه اینکه ریسک این کار چطوریه؟؟
و اینکه خواهشا زودتر آموزش مشتی بزار از اول اول تا آخر آخر.
ریسک خیلی کمی داره ، نهایتش اینه که کار انجام نمیشه! یا اینکه رام بالا نمیاد که خیلی راحت با Odin میتونی پکیج Chainfire رو فلش کنی.
تمام مدل های تجربه ثابت کرده گوشی های سامسونگ خراب نمیشند! به جز این اخیر که کرنل بعضی از نوت ها مشکل داشت
کلا سامی رو با خیال راحت فلش کنید
فوقش سافت بریک میشه و یک فلش دیگه میخواد:دی
Galaxy player دارم بالای 100بار سافت بریک شده!
titanium_zarin
25-05-2012, 21:02
پارسا تو که رامaokp داری این خیلی به کارت میاد !
MOHAMMAD2010
25-05-2012, 21:31
درایور ها رو هم از طریق نصب این برنامه ، نصب کن :
32 بیت :
یه لینک دیگه بده این کار نمیکنه !
PersiAndroid
30-05-2012, 14:00
امروز یه سفیدشو گرفتم واسه خواهرم مقایسه صفحه که با نوت انجام دادم به نظرم رنگا تو این بهترن...
شفافیت هم همینجور مخصوصا آیکونا محسوسه
dash_mehdi
30-05-2012, 14:08
امروز یه سفیدشو گرفتم واسه خواهرم مقایسه صفحه که با نوت انجام دادم به نظرم رنگا تو این بهترن...
شفافیت هم همینجور مخصوصا آیکونا محسوسه
رئوف جان حالا که جفتشو داری یه مقایسه ای کلی بکن ببینیم کدوم بهتره
اخه منم بین این دو گوشی موندم و همین طور اس2
PersiAndroid
30-05-2012, 16:43
سعی می کنم از صفحشون با دوربینم چندتا شات ماکرو ازشون بذارم ولی خب سایتا قبلا به صورت حرفه ای تر از این کارا کردن :D
ولی از لحاظ طراحی به نظرم جی نکس بهتره از جفتشون ... بعد اس 2 بعدم نوت
من نمیتونم به طراحی نوت ایرادی بگیرم چون صفحه بزرگش و کار با اس پن ایجاب می کنه یه طراحی کاملا تخت داشته باشه
تو جی نکس قوسی که داره کار کردن باهاشو خیلی دلنشین می کنه
نوت در عین حالی که صفحه بزرگش خیلی حال میده بازم تکلیفت با خودت مشخص نیس... در کل حس اسمارتفون رو با نوت نداری...
مخصوصا من که یه یک ماهی خطم رو 7.7 بود کلا دیگه نمی فهمم چی به چیه
نوت کنترلش تو یه دست 75 درصد بیشتر نیس یعنی با حالی که با یه دست میتونی نگهش داری اما نمیتونی کاملا همه کاری باهاش بکنی
اگه بذاریش رو one hand operation هم حس می کنی چشات چپه یا معلولی
اس 2 طراحی خوبی داره و من هیچوقت با طراحیش مشکلی نداشتم و به اندازه کافی دوس داشتنی بود مخصوصا نازکیش
ولی من بخوام بین اینا واسه خوشدستی یکی رو انتخای کنم مسلما جی نکسه... گرچه اون سه تا دکمه اصلیش که رو صفحس یکم رو اعصابه
حتی وقتی که گوشی خاموشه هم خبری از دکمه ها نیس باید دقت کنی گوشیو وارونه نگیری.
خلاصه یه چند وقت بگذره آدم عادت می کنه...
از لحاظ صفحه اس 2 خیلی شفافیت خوبی داره... مخصوصا تو رنگای یک دست... مثلا وقتی صفحه یکپارچه یه رنگ میشه حتی سفید
قشنگ این تفاوتو حس می کنی... ولی خب این بیشتر تو عکسا جواب گو هست... وقتی میری تو نت... رزلشن نوت و جی نکس خودشونو نشون میدن
یعنی جائی که باید اس 2 رو زوم بکنی تا قشنگ بخونی رو جی نکس و مخصوصا نوت دیگه به اون صورت لازم نیس
مهمترین چیزی که تو نوت جی نکس محسوسه عمق تصویر و جزئیاته..
مثلا یه عکسی که رو جی اس 2 باید زوم کنی تا به اون جزئیات برسی رو نوت و جی نکس لازم نیس و دقت تصویر رو کاملا حس می کنی طوری که تو اس 2 تفاوت رزلشن بیشتر برات معضل میشه تا کوچیکی صفحه
از لحاظ دوربین من کلا از شفافیت عکسای جی نکس خیلی خوشم اومد... و نویزی تو عکساش نیس...
عکسای اس 2 هم که همه میدونن کیفیت و شفافیت و رنگای خوبی داره نوت به نظرم تو بهترین حالت دوربینش به خوبیه اس 2ـه اما بهتر نیس
اما تو فیلمبرداری نوت خیلی خوبه تو فول اچ دی از اس 2 هم به نظرم روونتره هم جزئیات بهتری داره
من از فول اچدی خیلی کم استفاده می کنم چون زاویه دید رو خیلی کاهش میده
اما در کل فیلمبرداری فول اچدی تو جی نکس به خوبی اچ دیش نیس...
تو فیلمبرداری کلا به نظرم نوت بهتره بعد اس 2 و بعد جی نکس
من بنچمارک نگرفتم :| ولی برای سرعت و روونی ui به نظرم اس 2 خیلی حس بهتری داره بعد جی نکس بعدم نوت
نمیدونم چرا ولی حس می کنم ui رو نوت به روونی اس دو نیس شایدم به خاطر اینه که رمش خیلی اشغاله و بیشتر از 800 مگ تو دسترس نیس
البته من رو جینجربرد رسمیم تو نوت حس رام زدن نی....
یه i9100g یه هفته پیش دستم بود که وقتی تو تاسک منیجرش چک کردم دیدم رم در دسترسش 0.94gb زده بود وقعا هم از نسخه اصلی روونتر بود با همون جینجربرد رسمی
اما تو جی نکس خوبه... مخصوصا رام خودش از هر کاستوم رام اندروید 4 ی که رو اس 2 ریختم بهتره :| در کل فکر نکنم جای تعجبی داشته باشه این قسمتش
کیفیت مکالمه و صدا هم من بین اینا تفاوت آنچنانی ندیدم... یعنی مواد لازمشو نداشتم یه دوس دختر صدا خشنگ باید اونور خط باشه
تو اسپیکر هم اس دو و جی نکس بهتر بود یکم یا شایدم از نوت با اون هیکل انتظار صدای خرکی داشتم...
خلاصه اگه جونینو اینچو تالاموستون مث ما به ...اک نرفته پیشنهاد می کنم برین جی نکس بخرین...
درسته پنتایله صفحش ولی عمرا بفهمین :| رنگاشم غلظتش مث پلاسه رزلشن و جزئیاتشم خیلی خوبه
دوربینشم واقعا راضی کنندس... اینکه اس 2 خودش یه چیزه دیگس توش شکی نیس... و شاید نشه با هیچگوشی مقایسش کرد اما رزلشن فک کنم خیلی مهمتر یاشه
خلاصه به اس دو و جی نکس میشه گفت اسمارتفون ولی به نوت نه ... شاید اگه دستتون کوچیک بشه بعد از چند وقت بین مفاصل انگشتاتون فاصله بیفته
کار با اس پن هم باحاله ولی حیاتی نیس... :| در کل نوت حس خاص خودشو داره اما ارزش آسیب های مغزیشو نداره..
به نظرم سایز صفحه اس 3 خیلی ایده آل تر از این 3 تا باشه .
mehdi30nema
30-05-2012, 21:09
مبارک باشه ، راستش منم خیلی تو نخ نکسوز رفتم ولی نمیدونم چرا نسبت به سخت افزارش یکم شک دارم و احساس میکنم چند ماهه دیگه حرفی برای گفتن نداشته باشه .
Amir Varasteh
30-05-2012, 21:18
مبارک باشه ، راستش منم خیلی تو نخ نکسوز رفتم ولی نمیدونم چرا نسبت به سخت افزارش یکم شک دارم و احساس میکنم چند ماهه دیگه حرفی برای گفتن نداشته باشه .
دوست من شما هر چي بخري 6 ماه بعد يكي بهتر از اون مياد. تو خريد نكسوس شك نكن. من راضيم....
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
dash_mehdi
30-05-2012, 22:30
دوستان امروز غروب علاعدین بودم
نکسوس بین 740 تا 830 قیمت کردم
اس2 بین 700 تا 800
نوت هم بین 800 تا 900 بود
خود نمایندگی مایکروتل که تو بازار مبایله هم قیمتاش حدود 30-40 تومن از علا بالاتر بود
از رئوف جان هم بسیار ممنونم بابت توضیحات
dash_mehdi
30-05-2012, 22:49
به نظر منم اون سه دکمه ی نکسوس واقعا عجیبن
شاید تنها دلیلی که باعث منصرف کردنه من از خرید نکسوس بشه اون سه تا دکمه باشه
اخه خدایی خیلی منسوخ و بزرگه که ظاهر گوشی رو کلا به هم ریخته
بعد دوستان یه راهنمیی هم کنن که منی که الان یه گوشی 4 اینچی دارم غیر معقولانه نیست برم یه گوشی دوبرابر قیمت گوشیم بخرم که 4.3 باشه(جی اس2)
ویدئو هاشو هم میبینم واقعا نوت یه چیزه دیگست.
PersiAndroid
30-05-2012, 22:58
نوت خیلی خوبه اما وقتی امروز بعد از چن وقت اس 2ـمو بدون کیس و برچسب و اینجور چیزا دست گرفتم خدایی با سایزش با وزنش کیف می کردم...
واقعا حس می کردم یه اسمارتفون دستمه همونطور که گفتم اس دو خودش یه چیزه خاصه....
جالبه که اس 2 ارزون تر از جی نکسه اونجا... اینجا گرونتر بود...
نوت خوبه ولی واسه هشت پا...
سایز 4ـم دیگه واقعا ستمه...
پارسا یه روز که یه ویدیو تو یوتوب بش نشون دادم که یه گالکسی اس 1 کنار یه نوت بود جمله ی بسیار جالبی گفت که منو تحت تاثیر قرار داد
گفت صفحه جی اس 1 کنار نوت انگار روش ... زده باشن :D
ولی سایز ایده آل جی اس 2 و جی نکسه ... حتی اس 2 به نظرم سایزش و نازکیش خیلی بهتره
و واقعا از 4 بری 4.3 اینچ خیلی حس تفاوت می کنی ولی از 4 بری 5.3 حس خاک بر سری می کنی...
dash_mehdi
30-05-2012, 23:07
نوت خیلی خوبه اما وقتی امروز بعد از چن وقت اس 2ـمو بدون کیس و برچسب و اینجور چیزا دست گرفتم خدایی با سایزش با وزنش کیف می کردم...
واقعا حس می کردم یه اسمارتفون دستمه همونطور که گفتم اس دو خودش یه چیزه خاصه....
جالبه که اس 2 ارزون تر از جی نکسه اونجا... اینجا گرونتر بود...
نوت خوبه ولی واسه هشت پا...
سایز 4ـم دیگه واقعا ستمه...
پارسا یه روز که یه ویدیو تو یوتوب بش نشون دادم که یه گالکسی اس 1 کنار یه نوت بود جمله ی بسیار جالبی گفت که منو تحت تاثیر قرار داد
گفت صفحه جی اس 1 کنار نوت انگار روش ... زده باشن :D
ولی سایز ایده آل جی اس 2 و جی نکسه ... حتی اس 2 به نظرم سایزش و نازکیش خیلی بهتره
و واقعا از 4 بری 4.3 اینچ خیلی حس تفاوت می کنی ولی از 4 بری 5.3 حس خاک بر سری می کنی...
دقیقا راسمیگی
البته دو سه تا جا هم رفتم که جی اس2 از نکسوس گرونتر بود(نکس میگفت 740 جی اس2 رو میگفت760)
طراحی جی اس 2 رو خیلی دوست دارم ولی هرچی تلاش میکنم از طراحی نکس خوشم نمیاد
کلا طراحی های بیضی و حلالی شکل به دل نمیشینه حالا اون سه دکمه هم اضافه شده که دیگه...
امروز تو نمایندگی مایکروتل با نوت و اس 2 کامل کار کردم.
اس پن رو که ورداشته بودن : دی ولی وقتی با نوت کار میکنی کاملا احساس میکنی یه رابط کاربری جدیدتری داره نسبت به اس2
اس2 کمی قدیمی بنظر میاد(البته این نظر منه که شایدم غلط باشه)
حالا به نظرت گوشی تو هفته های اینه باز روند نزولی داره یا میکشه بالا؟
PersiAndroid
30-05-2012, 23:16
به نظرم تا آخر خرداد بازار همینه...
طراحی جی نکس ارگونومیک تره... ولی اس 2 خیلی شیک تره مخصوصا مشکی یه دست که باشه میشه خداوندگار طراحی چاکلت بار
یه رام درست و حسابی بریزی رو اس 2 خوب همون حس رو میده... اون حسی هم که نوت بت انتقال میده به خاطر 5 ردیفه بودن منو اپلیکشنشه
dash_mehdi
30-05-2012, 23:20
اره دقیقا
نوت 5 ردیف بود ولی اس2 2 ردیف ولی همش هم اون نیست
حالا میگی تو خرداد بازار همینه یعنی بعدش چی میشه؟
PersiAndroid
31-05-2012, 01:34
آخر خرداد کنفرانس... ببینیم چی میشه
31-05-2012, 02:09
مهدی نویگیشن بار رو میتونی کوچیک تر کنی ، سایز دیفالتش خیلی مسخرس ، من الان خیلی کوچیک ترش کردم ولی.
+
رئوف متحول شدی اساسیاااا. : ))
اسفند بود حدودا هی تو کف نکسس بودم و اینا ، تو برمیگشتی میگفتی نوت بگیر اگه با سایز کنار نمیای S2 ، الان بعد از آسیب اینچوتالاموس عاقل شدی. =))
mehdi30nema
31-05-2012, 08:21
دوستان حالا که تعداد نکسوس دارا بیشتر شده میشه لطف کنید و یه شفاف سازی در مورد این سه تا دکمه پایین صفحه نمایش نکسوس انجام بدید .
چون من خوب متوجه نشدم که دقیقا این سه تا دکمه چه زمانی صفحه را اشغال میکنند ؟
موقع فیلم دیدن ؟ موقع بازی کردن ؟ موقع وب گردی ؟ یا زمان های دیگه ؟
بعد اینکه گفتید میشه اون نوار رو کوچک کرد جزو تنظیمات خود گوشی هست یا باید رام های کاستوم براش بریزیم تا این قابلیت اضافه بشه ؟
E.G_band
31-05-2012, 09:37
آخر خرداد کنفرانس... ببینیم چی میشه
آقای رئوف خان زیاد دل مارو خوش نکن از این نشست پشست ها و کنفرانس منفرانس ها:31:چیزی عاید ماکه نمی شه هیچ ،بدتر ضرر هم می کنیم بدبختم می شیم.
MOHAMMAD2010
31-05-2012, 12:02
به نظر منم اون سه دکمه ی نکسوس واقعا عجیبن
شاید تنها دلیلی که باعث منصرف کردنه من از خرید نکسوس بشه اون سه تا دکمه باشه
اخه خدایی خیلی منسوخ و بزرگه که ظاهر گوشی رو کلا به هم ریخته
بعد دوستان یه راهنمیی هم کنن که منی که الان یه گوشی 4 اینچی دارم غیر معقولانه نیست برم یه گوشی دوبرابر قیمت گوشیم بخرم که 4.3 باشه(جی اس2)
ویدئو هاشو هم میبینم واقعا نوت یه چیزه دیگست.
زشتن !؟ این دیگه از اون حرفا بود اتفاقا قشنگی این گوشی به همون 3 تا کلیدش هست که وقتی صفحه گوشی خاموشه کاملا مشکیه و خیلی شیکه !
به نظرم تا آخر خرداد بازار همینه...
طراحی جی نکس ارگونومیک تره... ولی اس 2 خیلی شیک تره مخصوصا مشکی یه دست که باشه میشه خداوندگار طراحی چاکلت بار
یه رام درست و حسابی بریزی رو اس 2 خوب همون حس رو میده... اون حسی هم که نوت بت انتقال میده به خاطر 5 ردیفه بودن منو اپلیکشنشه
s2 شیک تره !!!!!؟
اینجا دوستان حرفای جالبی میزنن !
یکی از برتری های کامل نکسوس نسبت به s2 قیافه و شیکیش هست
31-05-2012, 15:00
دوستان حالا که تعداد نکسوس دارا بیشتر شده میشه لطف کنید و یه شفاف سازی در مورد این سه تا دکمه پایین صفحه نمایش نکسوس انجام بدید .
چون من خوب متوجه نشدم که دقیقا این سه تا دکمه چه زمانی صفحه را اشغال میکنند ؟
موقع فیلم دیدن ؟ موقع بازی کردن ؟ موقع وب گردی ؟ یا زمان های دیگه ؟
بعد اینکه گفتید میشه اون نوار رو کوچک کرد جزو تنظیمات خود گوشی هست یا باید رام های کاستوم براش بریزیم تا این قابلیت اضافه بشه ؟
تقریبا همیشه صفحه رو اشغال می کنن ، بعضی از برنامه ها با این گوشی هماهنگ شدن و خودشون نوار رو حذف می کنن ، مثل MX Player.
موقع بازی هم هست ، موقع وب گردی هم هست ، موقع فیلم هم بستگی به پلیر داره.
توی تنظیمات خود گوشی نیست اما توی تنظیمات تقریبا همه کاستوم ها هست. خیلی عذر میخوام ولی تقریبا حماقته آدم نکسس بخره رو رام استاک بمونه!
PersiAndroid
31-05-2012, 16:57
زشتن !؟ این دیگه از اون حرفا بود اتفاقا قشنگی این گوشی به همون 3 تا کلیدش هست که وقتی صفحه گوشی خاموشه کاملا مشکیه و خیلی شیکه !
s2 شیک تره !!!!!؟
اینجا دوستان حرفای جالبی میزنن !
یکی از برتری های کامل نکسوس نسبت به s2 قیافه و شیکیش هست
داش ممد من یه ساعت اندر توصیف جی نکس نوشتم... ولی سلیقه ای هم هست.. اتفاقا پستمو زودی ویرایش کرده بودم نوشته بودم پشتش " ولی هیچی رو دست جی نکس سفید نمی زنه" ولی جدیدا که انجمن اینجوری شده ویرایش نمیشه انگار
شما با سلیقه ی من مشکل داری نمیدونم من باید چیکار کنم... بنچمارک سلیقه ی یه آدم نمیشه گرفت که گیر میدین به این چیزا...
گفتم جی نکس ارگونومیکه سفیدشم خدای زیبایی... اس 2 هم طراحی چاکلت بار رو به اعلا رسونده...
بد بختی داریما الان من میگم جی اس 2 خوشگله بیا بزن لت و پارم کن :D
dash_mehdi
31-05-2012, 17:52
مهدی نویگیشن بار رو میتونی کوچیک تر کنی ، سایز دیفالتش خیلی مسخرس ، من الان خیلی کوچیک ترش کردم ولی.
منو میگی پارسا جون؟!
حالا چی هست اینی که میگی :d
PersiAndroid
31-05-2012, 18:04
اون 3 تا دکمه لمسی که پایینه صفحه رو آشغای (اشغال) می کنه
Amir Varasteh
31-05-2012, 22:07
.
.
.
توی تنظیمات خود گوشی نیست اما توی تنظیمات تقریبا همه کاستوم ها هست. خیلی عذر میخوام ولی تقریبا حماقته آدم نکسس بخره رو رام استاک بمونه!
من استاکم هنوز... اگه یه آموزش خوب بزاری تا از این حماقت در بیام دعات میکنم.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
USB MASS storage چطوری تو این گوشی فعال میشه؟
راهی هست؟
02-06-2012, 19:18
من که ندیدم. چه نیازی به USB Mass Storage داری؟!
من نیازی ندارم ، دوستم که گوشی رو داره نیاز داره
خوب حالت MPT همه ی فایل ها و فولدر ها رو نشون نمیده ، درسته؟
Amir Varasteh
02-06-2012, 22:40
سلام.
اولا MPT نه و MTP. دوما مشلکی نیست و همه فولدرها رو میتونی ببینی.
johnypersian1656
03-06-2012, 01:11
ممکنه چند تا دلیل داشته باشه. یکی اینکه مثلا بخواد از آهنگهای روی گوشی مثلا با سیستم ماشین استفاده کنه! (حالا شاید خیلی رایج نباشه :دی ) ولی من وصل کردم مدام قطع و وصل میشه :دی شاید هم سیستم عامل اون شخص اوبونتو یا مک باشه! چون انتقال فایلها هم با راه اندازی gnu توی debian سخته ! با adb هم فایلهای حجیم زمان بره . توی مک هم سختی های خودشو داره (هرچند راههایی داره ) اما این دوستمون میتونه از samba استفاده کنه . ولی جالبه این مشکلو حتی با usb mass storage toggle هم که واسه همه ی گوشیهایی که ums ندارن کار میکنه نمیشه برطرف کرد. یادمه اون اوایل میگفتن سامی و گوگل گفتن به خاطر طراحی و ... ums نذاشتن (یه همچین چیزایی :دی ) خلاصه که این آپشن به galaxy nexus اضافه نمیشه
p.s : یادش بخیر یه زمانی mpt میشد motorola phone tools
سلام.
اولا MPT نه و MTP. دوما مشلکی نیست و همه فولدرها رو میتونی ببینی.
اشتباه تایپی بود...
MOHAMMAD2010
04-06-2012, 12:32
تنها مشکلش اینه سرعت انتقال فایل ها از pc به گوشی پایینه تو این روش
mehdi30nema
04-06-2012, 17:10
دوستان من هنوز یه چند تا سوال در مورد این گوشی دارم که ممنون میشم جواب بدید :
1 - داستان این کد هشت رقمی چیه ؟ چون یه جا که رفتم قیمت کنم وقتی از این کده پرسیدم انگار داری به فروشنده فحش میدی یا مثلا اومدی بهش میگی آب میوه نداری بدی . اینقدر تعجب کرد که من خودم گفتم نکنه حرف بی ربطی بهش زدم .
2 - یه ویدئو مقایسه ایی از سایت فون داگ بین این گوشی و اکسپریا اس دیدم و کیفیت صفحه نمایش این گوشی خیلی بهتر بود ولی وقتی اون نوار پایینی رو بزاریم کنار عملا صفحه نمایش مفید اندازه اکسپریا اس یعنی 4.3 شده بود . این نوار پایینی صفحه خیلی رو اعصابه ، واقعا زور داره صفحه نمایش گوشی آدم 4.65 باشه بعد در عمل 4.3 بهمون بده .
3 -در مورد دوربین نظر شما چیه ؟ یعنی مثلا در مقایسه با 5 گالکسی اس بهتره یا در همون حده ؟
با تشکر
MOHAMMAD2010
04-06-2012, 17:14
دوستان من هنوز یه چند تا سوال در مورد این گوشی دارم که ممنون میشم جواب بدید :
1 - داستان این کد هشت رقمی چیه ؟ چون یه جا که رفتم قیمت کنم وقتی از این کده پرسیدم انگار داری به فروشنده فحش میدی یا مثلا اومدی بهش میگی آب میوه نداری بدی . اینقدر تعجب کرد که من خودم گفتم نکنه حرف بی ربطی بهش زدم .
2 - یه ویدئو مقایسه ایی از سایت فون داگ بین این گوشی و اکسپریا اس دیدم و کیفیت صفحه نمایش این گوشی خیلی بهتر بود ولی وقتی اون نوار پایینی رو بزاریم کنار عملا صفحه نمایش مفید اندازه اکسپریا اس یعنی 4.3 شده بود . این نوار پایینی صفحه خیلی رو اعصابه ، واقعا زور داره صفحه نمایش گوشی آدم 4.65 باشه بعد در عمل 4.3 بهمون بده .
3 -در مورد دوربین نظر شما چیه ؟ یعنی مثلا در مقایسه با 5 گالکسی اس بهتره یا در همون حده ؟
با تشکر
1 - بعضیا لاک هستن و با کد باز میشن ولی بیشتر تو ایران آنلاک هست گوشی های اونم حتما همه آنلاک بودن وقتی گفتی بهش برخورده
2 - کجا 4.3 میشه !!!؟ اون نوار پایینی باریک تر از این حرفاس - من که ازش خوشم هم میاد !
3 - من خودم قبلش گالکسی s داشتم به نظرم دوربینش تا حدودی از s بهتره البته تو حالت ماکرو s هم عکسای خوبی میگرفت
صدای هنسفریش در چه حده؟
کسی تست کرده؟
Amir Varasteh
05-06-2012, 14:15
صدای هنسفریش در چه حده؟
کسی تست کرده؟
واسه من که مضخرفه! یه هندزفری توپ گرفتم واسش خیلی عالی شد.
اما مال خودش خیلی بده.
سلام
نکسوس قابلیت نصب usb رو هم داره؟
johnypersian1656
09-06-2012, 14:38
سلام
نکسوس قابلیت نصب usb رو هم داره؟
ustb host?usbotg بله
mehdi30nema
14-06-2012, 22:31
امروز علائدین قیمت گرفتم حدوده 720 قیمت میدادند و تو بازار موبایل هم از 740 تا 770 بود . سفید هم فقط یه جا داشت که اونم 800 میگفت .
گوشی رو تو یه مغازه گرفتم دستم و خیلی خوش دست هست ، واقعا باهاش حال کردم ولی نمیدونم چرا باز تو خریدش دو دل هستم .
تو سایت فون آرنا یه سری ریویو دیدم که تست های Nena Mark 2 , AnTutu و Quadrent رو بین گوشی های Galaxy SII , Galaxy SIII , Galaxy Note , One x , Xperia S , Galaxy Nexus انجام داده بود که متسفانه تو هر سه تست کمترین امتیازات از ان نکسوس شده بود .
من که کاملا مایوس شدم نسبت به سخت افزار این گوشی . احساس میکنم اگه بخرم شش ماه نشده ممکنه حرفی برای گفتن نداشته باشه دیگه .
amin n & i series
14-06-2012, 23:28
امروز علائدین قیمت گرفتم حدوده 720 قیمت میدادند و تو بازار موبایل هم از 740 تا 770 بود . سفید هم فقط یه جا داشت که اونم 800 میگفت .
گوشی رو تو یه مغازه گرفتم دستم و خیلی خوش دست هست ، واقعا باهاش حال کردم ولی نمیدونم چرا باز تو خریدش دو دل هستم .
تو سایت فون آرنا یه سری ریویو دیدم که تست های Nena Mark 2 , AnTutu و Quadrent رو بین گوشی های Galaxy SII , Galaxy SIII , Galaxy Note , One x , Xperia S , Galaxy Nexus انجام داده بود که متسفانه تو هر سه تست کمترین امتیازات از ان نکسوس شده بود .
من که کاملا مایوس شدم نسبت به سخت افزار این گوشی . احساس میکنم اگه بخرم شش ماه نشده ممکنه حرفی برای گفتن نداشته باشه دیگه .
سلام
حرف دلمو زدی
کار منم شده هر روز پاشم برم تو این موبایلی ها هی قیمت بگیرم ....بعدشم باز دو دل میشم باز بر میگردم....فکر کنم 2 3 بار دیگه برم دم موبایلی ها یه لگد حوالم میکنن:31:
والا منم تو خریدش موندم
از یه طرف هم خوشکله و هم صفحه خیلی خوبی داره...از یه طرف این حافظش میزنه تو ذوقم....هر کارم میکنم بتونم با این حافظش راه بیام نمیشه....
از یه طرف کل اس 2 ها شدن سری g که سخت افزارش شدن مثل همین نکسوس{حتی چیپست سری اس 2 g یه کوچولو قدیمی تره} وگرنه اس 2 میخریدم....از طرفی بازی های جدیدم داره بیشتر میشه واسه صفحه های hd
کلا موندم چی کار کنم...از خواب خوراک افتادم...این نوت نامرد هم قیمتش باز رفت بالا که یه نوت بخریم خلاص بشیم
دوستان یه لطف میکنید یه بنچمارک از نکسوس و اس 2 و اس 2 g و نوت بزارید ببینیم اختلافشون چقدره
ممنون
15-06-2012, 00:45
تا مدتی بعد از وارد شدن نکسس بعدی حتی فکر این که این گوشی توی زمینه ای کم بیاره رو هم نکنید ، این گوشی گوشی گوگله و پدر فعلی اندروید ، تحت هیچ شرایطی به این زودیا کم نمیاره .
+
I9100 مسلما تا حد نسبتا زیادی از GNex توی پردازش گرافیکی قوی تره ، ولی I9100G با GNex برابره و مقدار ناچیزی هم ضعیف تر .
E.G_band
15-06-2012, 14:21
آقا امروز توی علائدین طبقه اولش (چون 2 به بالا بسته بود)690 می دادن فقط یه جا سفید داشت اون عوضی هم می گفت 750 از قیافش معلوم بود چه کرمیه:21:
فقط یه سوال این حافظه ی nexus کم نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟16 فکر کنم خیلی کم باشه درست نیست؟
آقا امروز توی علائدین طبقه اولش (چون 2 به بالا بسته بود)690 می دادن فقط یه جا سفید داشت اون عوضی هم می گفت 750 از قیافش معلوم بود چه کرمیه:21:
فقط یه سوال این حافظه ی nexus کم نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟16 فکر کنم خیلی کم باشه درست نیست؟
تازه حافظه در دسترس کمتر هم هست:دی
ولی فوقش 2-3تا بازی HD حدود 2گیگ
بقیه موزیک و ویدئوتون و در اخر یک فلش و یکMHL برای بقیه خرت و پرتا:دی
E.G_band
15-06-2012, 15:37
تازه حافظه در دسترس کمتر هم هست:دی
ولی فوقش 2-3تا بازی HD حدود 2گیگ
بقیه موزیک و ویدئوتون و در اخر یک فلش و یکMHL برای بقیه خرت و پرتا:دی
خب اینکه خیلی کمه..............................واقعا جواب میده؟؟؟؟آقا پارسا شما بگید که تجربش رو دارین.چطور بوده تا الان؟
گلکسی پلیر من تازه 8هست !:دی
من فقط رو اینترنال این بازی ریختم
E.G_band
15-06-2012, 15:47
نمی دونم والله!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من تا یه 20 روز بعد از تیر صبر می کنم هرکدوم بهتر بود می خرم.تا الان که نکسوس هم قیافه ی زیباتری داره هم قیمت بهتری داره.و بدی s2 اینه که الان فقط g توی بازار موجود هست.که تقریبا این دوتا می شن عین هم.
ولی این نکسوس لامصب چقدر خوشگل بود!!!!!!!!!!!!!!!:20:
Amir Varasteh
15-06-2012, 17:36
من 3 4 تا بازی HD دارم به اضافه کلی موزیک و 70 80 تا اپلیکیشن هنوز 2 گیگ خالیه... من فک میکردم خیلی کم بیارم اما از نظر من کاملا کافیه!
درضمن این گوشی نسبت به S2 واقعا با کلاس تره! همینکه پشتش آرم گوگل هست خودش کلی این گوشی رو متمایز و خاص میکنه! طراحی بسیار شکیل و زیبایی هم داره... من که به S2 ترجیحش دادم و کاملا هم راضیم!
15-06-2012, 18:01
من بازی HD خوشم نمیاد و هیچی بازی HD ندارم رو گوشی .
فایل های اضافی هم همرو ریختم رو فلش و اگه نیاز داشتم با OTG استفاده می کنم .
4 گیگ هم آهنگ دارم و الان 4 گیگ فضای خالی دارم .
من به شخصه مشکلی با این فضا ندارم .
E.G_band
15-06-2012, 19:33
خیلی خیلی ممنون.انشالله وعده ما 20 روز دیگه توی طبقه 6 علائدین :31:هر کدوم ارزونتر بودن رو می خرم ولی اولویت با نکسوس هستش.
راستی:باطریش چطوره از s2 ضعیفتره؟؟؟؟یا برابره؟البته s2 نسخه i9100 g رو حساب کنید.
amin n & i series
16-06-2012, 00:07
سلام مجدد به همه دوستان
میگم لطف میکنید حافظه قابل دسترس رو بگید {دقیق دقیقش}
الان داشتم مقاله xperia p رو میخوندم زده بود 11.26 گیگ دردسترس....یه لحظه خوف کردم...گفتم نکنه نکسوس هم همین قدر باشه{اخه من رو 14 گیگ حساب کردم واسه نکسوس.گفتم اگه 14 گیگ باشه خوبه}
mehdi30nema
16-06-2012, 10:29
سلام مجدد به همه دوستان
میگم لطف میکنید حافظه قابل دسترس رو بگید {دقیق دقیقش}
الان داشتم مقاله xperia p رو میخوندم زده بود 11.26 گیگ دردسترس....یه لحظه خوف کردم...گفتم نکنه نکسوس هم همین قدر باشه{اخه من رو 14 گیگ حساب کردم واسه نکسوس.گفتم اگه 14 گیگ باشه خوبه}
فکر نمیکنم بیشتر از 12 گیگ فضا داشته باشه .
راستی دوستان درسته که میگن این گوشی تو ارسال و دریافت بلوتوس کمی مشکل داره ؟
Amir Varasteh
16-06-2012, 13:09
حافظه دقیق 13.6 گیگ هست.
توی بلوتوث هم مشکلی نداره.
Amir Varasteh
17-06-2012, 15:52
مشکلی که من باهاش مواجه شدم رنج Wifi هست.
من الان با Access Point م 4 متر فاصله دارم اما آنتن وایرلس روی گوشی نصفه اس!! نمیدونم آیا مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری.
دوستانی که گلکسی نکسوس دارن لطفا نظر بدن. اگر گوشیشون این مشکل رو نداره بگن که مودم وایرلس یا اکسس پوینتشون مدلش چیه و روی چه فرکانس و کانالی داره کار میکنه؟
Mohammad Yek110
18-06-2012, 16:23
سلام
دوستانی که این گوشی رو دارن لطف کنن معایبشو بگن
یه مقایسه اجمالی هم با اس 2 داشته باشن
ممنون:11:
E.G_band
18-06-2012, 16:31
قبول دارم که بار ها این کار کردن ولی یه بار دیگه هم به طور مفصل و حرفه ای برامون یه ریویو از دیدگه خودتون بزارین.نوکرتونم:11:
18-06-2012, 16:48
سلام
دوستانی که این گوشی رو دارن لطف کنن معایبشو بگن
یه مقایسه اجمالی هم با اس 2 داشته باشن
ممنون:11:
قبول دارم که بار ها این کار کردن ولی یه بار دیگه هم به طور مفصل و حرفه ای برامون یه ریویو از دیدگه خودتون بزارین.نوکرتونم:11:
گوشی فوق العاده ایه در یک کلام . :دی
دیزاین شیک تری از S II داره .
دوربینش خیلی عالیه و نویزش بسیار کمه ، اما S II مقداری بهتر عمل می کنه .
درخشش صفحه S II مقدار ناچیزی بیشتره اما این 720p ــه .
از اندازه گوشی استفاده خوبی شده ، 4.65" ــه و با این حال اندازه گوشی اندازه S II ــه .
باتریش خوب قوی نیست ، ولی من مشکلی باهاش ندارم و راضیم ازش ، با وجود اینکه تو تست ها ضعیف عمل کرده بود (البته یادم افتاد که من فرکانس CPU ــم 700 ــه =)) ).
در هر حال هم نکسسه و مال گوگل ، بالا و پایین گوگله این . :دی
کلا خریدش به شدت توصیه می شه .
mehdi30nema
18-06-2012, 18:13
درخشش صفحه S II مقدار ناچیزی بیشتره اما این 720p ــه .
ا.
من یه ریویو دیدم از سایت hemordroids که تو این ریویو درخشش نکسوس خیلی بیشتر از اس 2 بوده .
اینم عکسش :
51986
یه چیز بگم :
من یک ساله گالکسی اس دارم و همه جوره راضیم ، یعنی اصلا این گوشی هیچ گیری نداره ، همه چیزش عالیه و اگه مثلا هیچ نرم افزاری روش نریزیم هم بازم ایرادی نداره .
ولی نمیدونم چرا در مورد نکسوس این حس رو ندارم و با توجه به چیزایی هم که بچه ها گفتن یه سری گیر و گور هم داره . مثلا سیستم اس ام اس هاش کامل نیست و باید نرم افزار روش بریزیم یا مثلا برای بلوتوس کردن فایل های apk مشکل داره و یه سری موارد دیگه .
یعنی خوبی زیاد داره و چون یه سری ضعف هم داره نمیزاره آدم راحت بره سمت این گوشی .
Amir Varasteh
18-06-2012, 21:12
من یه ریویو دیدم از سایت hemordroids که تو این ریویو درخشش نکسوس خیلی بیشتر از اس 2 بوده .
اینم عکسش :
51986
یه چیز بگم :
من یک ساله گالکسی اس دارم و همه جوره راضیم ، یعنی اصلا این گوشی هیچ گیری نداره ، همه چیزش عالیه و اگه مثلا هیچ نرم افزاری روش نریزیم هم بازم ایرادی نداره .
ولی نمیدونم چرا در مورد نکسوس این حس رو ندارم و با توجه به چیزایی هم که بچه ها گفتن یه سری گیر و گور هم داره . مثلا سیستم اس ام اس هاش کامل نیست و باید نرم افزار روش بریزیم یا مثلا برای بلوتوس کردن فایل های apk مشکل داره و یه سری موارد دیگه .
یعنی خوبی زیاد داره و چون یه سری ضعف هم داره نمیزاره آدم راحت بره سمت این گوشی .
یعنی چی SMSش کامل نیست. نرم افزارهایی مثل GoSMS هستن اما من هنوز از نرم افزار پیشفرض گوشی استفاده میکنم و راضیم.
در مورد بلوتوث مشکل اینه که فایل apk رو نمیگیره. اما send میکنه. البته این رو نمیش مشکل گفت... بیشتر یه چیز امنیتیه.
19-06-2012, 04:13
این نکاتی که مطرح کردین مربوط به ICS میشه . :)
Mohammad Yek110
19-06-2012, 08:53
سلام
همین الان از اصفهان سل قیمت گرمتم(همون علاالدین شماست:دی)
مشکی:
750
E.G_band
19-06-2012, 09:29
تهران زیر 700 هم گیر میاد.......................گرونه!
!
MOHAMMAD2010
19-06-2012, 09:40
تهران زیر 700 هم گیر میاد.......................گرونه!
!
نه عزیز همون تهرانم بالای 700 هست
E.G_band
19-06-2012, 10:01
من الان 690 قیمت دارم...........................!شما که خریدین و کیف دنیا رو می کنید:20:راستی سفیدش چرک نمی شه؟؟؟؟؟یه ذره دربارش توضیح بدین.
ممنون.
mehdi30nema
19-06-2012, 12:09
من الان 690 قیمت دارم...........................!شما که خریدین و کیف دنیا رو می کنید:20:راستی سفیدش چرک نمی شه؟؟؟؟؟یه ذره دربارش توضیح بدین.
ممنون.
شما کجا 690 قیمت گرفتی ؟ هفته پیش علائدین زیره 720 قیمت ندادن ، تازه اونم از این شیاد ها بودن که بعد میگن 100 تومان پول نرم افزار بدین .
راستی فکر میکنید اصلا قیمتش پایین تر بیاد ؟ یعنی به زیره 700 میرسه ؟
اگه نه که بریم بخریم زودتر چون یه جورایی انگار داره کم یاب میشه دیگه .
E.G_band
19-06-2012, 12:20
علائدین تمامی مغازه هاش توی طبقه همکف داشتن 700 و 690 می دادن.......................................... ........!
من همین یکی دو روز پیش قیمت گرفتم.سفیدشم یه جا داشت که 740 می گفت.
توی یکی از سایت ها هم 699 گذاشته برای فروش.
دوستان من قصد دارم این گوشی رو بخرم
این گوشی مشکل بخصوصی نداره؟
من گوشی رو حداقل برای یکی دوسال میخوام به نظرتون جواب میده؟
باتریش به نسبت جی اس 2 بهتره یا در یه حده؟یک روز رو که دوام میاره؟
در آخر اگه نکته ای هست موقع خرید ممنون میشم راهنمایی کنید؟
PersiAndroid
19-06-2012, 19:25
نه.. اگه تونستی سفید بخر
آره جواب میده.. یعنی از لحاظ ساپورت نسبت به هم رده هاش بهترین گزینس
باتریش به نظر من خوبه.. در حد اس 2
MOHAMMAD2010
19-06-2012, 20:39
ممنون.
نه والا تا الان که اصلا کثیف نشده
چی بگم ؟
از خوشگلیش همین قدر بگم که امروز عصر سر جلسه امتحان گوشیو قبل شروع امتحان بیرون اوردم سایلنت کنم ، مراقبمون که یه دختره بود اومد گفت گوشیت چیه !؟ بده ببینم ! دادم دستش یه خورده نگاش کرد داد بهم :31:
Amir Varasteh
20-06-2012, 00:51
از خوشگلیش همین قدر بگم که امروز عصر سر جلسه امتحان گوشیو قبل شروع امتحان بیرون اوردم سایلنت کنم ، مراقبمون که یه دختره بود اومد گفت گوشیت چیه !؟ بده ببینم ! دادم دستش یه خورده نگاش کرد داد بهم :31:
با این حرفت فروش این گوشی رو 3 برابر کردی:دی
اقتصاد کشور متحول شد.
POROMA2008
22-06-2012, 21:56
این گوشی چیپ گرافیکی جدا و اختصاصی نداره مثل GS II چطور با S II در یک حده
تازه دوربینش 5 نه 8 با این تفاوت قیمت ناچیز و شباهت به S II نمیدونم چرا دوستان به شدت نکسوس را یشنهاد می کنند
Mohammad Yek110
23-06-2012, 10:22
تازه دوربینش 5 نه 8 با این تفاوت قیمت ناچیز و شباهت به S II نمیدونم چرا دوستان به شدت نکسوس را یشنهاد می کنند
نه خب اینم خیلی ضعیف نیست نسبت به اس 2.
صفحه بزرگتر و رزولوشن اچدی هم دو تا از خوبیهاش هستن
شاید به خاطر زیبایی خیلی محبوبه
و ساپورت گوگل که خیلی اعتبار گوشی رو بالا می بره
amir200812
23-06-2012, 11:04
چی چی نداره؟ نه جانم! این گوشی یکی از قویترین چیپ های گرافیکی رو داره! PowerVR SGX540 @ 384 MHz چیپ قدرتمنی هست!
(این چیپ خیلی قویتر از اونی هست که روی S1 بود چون در S1 فرکانس این چیپ 200 Mhz بود ولی روی نکسوس 384 Mhz هست! تقریبا 2 برابر بیشتر!
POROMA2008
23-06-2012, 12:49
حق با شماست من الان اطلاعات دقیق در ارنا دیدم
حیف که دوربینش 5:41:
راستی رابط کاربری سفارشی این گوشی چیه؟ تاچ ویز که نیست
POROMA2008
23-06-2012, 12:54
رادیو هم نداره با احترام به نظر دوستان انتخاب نکسوس گوگل در مقابل S II با توجه به سخت افزار و قیمت در هر دو و یک برند بودن هر دو انتخاب نکسوس اشتباه محضه
Mool Tee
23-06-2012, 13:14
سلام دوستان این گوشی تا 2 هفته دیگه تو بازار هست؟؟
PersiAndroid
23-06-2012, 13:37
براچی نباشه؟
تا سه هفته دیگه هم هست :))
Mool Tee
23-06-2012, 13:46
آخه یه نفر نوشته داره کمیاب میشه!ممنون عزیز.
amir200812
23-06-2012, 15:32
رادیو هم نداره با احترام به نظر دوستان انتخاب نکسوس گوگل در مقابل S II با توجه به سخت افزار و قیمت در هر دو و یک برند بودن هر دو انتخاب نکسوس اشتباه محضه
S2 در تمام موارد برتر نیست! مثلا نمایشگر این HD هست و حدود 2.4 برابر تفکیکپذیری بالاتری نسبت به S2 داره. و بزرگتر هم هست (ممکنه کسی دنبال گوشی با نمایشگر بزرگ باشه!)
مثلا من شخصا از طراحی S2 خوشم نمیاد! ولی رنگ سفید NEXUS بنظرم عالی هست!
خلاصه نمیشه گفت یکی کاملا بر دیگری برتری داره.
Mohammad Yek110
23-06-2012, 17:02
نه فکر نکنم تاچ ویز باشه
رادیو رو میشه کنار اومد
برای من که زیاد مهم نیست
مردم این گوشی رو بیشتر به خاطر طراحیش دوست دارن که خیلی زیباست
و ساپورت گوگل
+
آندروید4
E.G_band
23-06-2012, 17:23
آقا ما عین قاشق نشسته با دمپایی می پریم وسط:کسی قصد فروش داشت یه ندایی هم به ما بده.
Mohammad Yek110
23-06-2012, 17:58
گرون شد:41:
آخه من چرا باید چوب ندونم کاری دو نفر دیگه رو بخورم؟:19:
چرا؟
چرا؟
همینجوری گرون میشه
پول منم تا بیاد جور شه قیمت این شده2 تومن:دی
دوستان تهرانی اگه قیمت دارن قیمت بدن
E.G_band
23-06-2012, 18:19
720 هستشششششششش.
ولی....
مرگ بر آمریکا..............خدا لعنتت کنه نمی زاری ما یه گوشی بخریم:42:.لپ تاپ رو که 400 بالای قیمت خریدیم دست از سر جنگل ما وردار:31:
Mohammad Yek110
23-06-2012, 18:22
720 هستشششششششش.
ولی....
مرگ بر آمریکا..............خدا لعنتت کنه نمی زاری ما یه گوشی بخریم:42:.لپ تاپ رو که 400 بالای قیمت خریدیم دست از سر جنگل ما وردار:31:
مشکل از جای دیگس:27:
نمیدونم اصفهان میگفتن 820
dash_mehdi
23-06-2012, 18:33
گرون شد:41:
آخه من چرا باید چوب ندونم کاری دو نفر دیگه رو بخورم؟:19:
چرا؟
چرا؟
همینجوری گرون میشه
پول منم تا بیاد جور شه قیمت این شده2 تومن:دی
دوستان تهرانی اگه قیمت دارن قیمت بدن
نكسوس از 700 شروع و حداكثر 800 قيمت كردم.
در كل با برنامه ها و متعلقاتش بين 750 تا 800 در مياد
E.G_band
23-06-2012, 18:34
می دونم:31:ولی داریم تصویر سازی می کنیم.
Mohammad Yek110
23-06-2012, 18:42
نكسوس از 700 شروع و حداكثر 800 قيمت كردم.
در كل با برنامه ها و متعلقاتش بين 750 تا 800 در مياد
با گارانتی یا بی گارانتی؟
ظاهرا به خاطر گوگل گارانتی نمیشه
dash_mehdi
23-06-2012, 18:48
با گارانتی یا بی گارانتی؟
ظاهرا به خاطر گوگل گارانتی نمیشه
نه عزيز به اون كه ربطي نداره
قيمت هم كاملا با گارانتي و پارس مايكروتل اصل
ولي اگه به بدون گارانتي چشم كردي بگم كه زير 700 گير نمياري و موبايلي ها خيلي بخوان قيمتو بيارن پايين برا گارانتي 10 الي 30 هزار تومنه
E.G_band
23-06-2012, 18:50
نه عزيز به اون كه ربطي نداره
قيمت هم كاملا با گارانتي و پارس مايكروتل اصل
جون من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من چند وقت پیش توی نمایندگی بودم گفت گارانتیش رو نداریم.توی بازار موبایل کلا سرهم 3-4 تا مغازه پیدا نمی شن که داشته باشنش.همش توی علائدین هست.
dash_mehdi
23-06-2012, 18:59
جون من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من چند وقت پیش توی نمایندگی بودم گفت گارانتیش رو نداریم.توی بازار موبایل کلا سرهم 3-4 تا مغازه پیدا نمی شن که داشته باشنش.همش توی علائدین هست.
بازار موبايل رو كه ولش كن چون تمام موبايلاش بين 10 تا 40-50 تومن از علا گرون تره.
شما بريد علا مثل ريگ ريخته نكسوس و با گارانتي پارس مايكروتل و قيمت هم بين 750 تا حدود 800 تومن
Mohammad Yek110
23-06-2012, 19:10
قیمت سفیدش چقده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Mohammad Yek110
23-06-2012, 19:33
USB Host رو پشتیبانی می کنه؟ یعنی میشه فلش و سایر دستگاه ها رو از طریق USB بهش وصل کرد؟
بله
از لحاظ سخت افزاری که مشکلی نداره و ساپورت می کنه ، چون گفته شده USB Game Controllers رو ساپورت می کنه
از لحاظ نرم افزاری هم که ICS از USB Host پشتیبانی می کنه
گیم کنترلر مخصوص میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
E.G_band
23-06-2012, 20:21
30-40 تومن گرونتر از مشکیش هست.
MOHAMMAD2010
23-06-2012, 20:27
سفیدشو فکر کنم الان زیر 800 نباشه دیگه
دیزاین این وشی اصلا قابل مقایسه با s2 نیست
hellbrain666
23-06-2012, 20:35
سلام
آیا 32 گیگ این گوشی تو بازار پیدا میشه ؟ + قیمت
هرجا دیدم 16 بوده
اصلا وجود داره؟
ممنون
Mool Tee
23-06-2012, 21:02
دوستان این گوشی دوربین دوم برای مکالمه داره؟!
amir200812
23-06-2012, 21:03
دوستان این گوشی دوربین دوم برای مکالمه داره؟!
دوربین دوم با قابلیت فیلمبرداری HD داره!:46:
Ali_Best
23-06-2012, 23:29
سلام
هرجا دیدم 16 بوده
اصلا وجود داره؟
ممنون
قرار بود بزنند
حرفشم بود که در دو نسخه زده میشه
ولی بعد فقط همون 16 گیگ رو دادند بیرون و رسما همین هم ارائه شد
23-06-2012, 23:33
مثل اینکه چند تایی 32GB تولید شد و ظرف چند روز تولید لغو شد. توی XDA من 2 نفرو دیدم که دارن.
Mohammad Yek110
24-06-2012, 08:09
کسی در مورد قضیه گیم کنترلر توضیح نمیده؟
dash_mehdi
24-06-2012, 10:37
سلام
هرجا دیدم 16 بوده
اصلا وجود داره؟
ممنون
توليد ميشه ولي در ايران موجود نيست.
قيمت 16 گيگ هم 750 تا 820-830 تومن
24-06-2012, 12:02
توليد ميشه ولي در ايران موجود نيست.
دیگه تولید نمیشه ، کلا فقط چند روز تولید شد مثل اینکه.
دوستان کسی از آل دیجیتال خرید کرده؟
چطوره مطمئن هست؟
Ali_Best
24-06-2012, 21:34
دوستان کسی از آل دیجیتال خرید کرده؟
چطوره مطمئن هست؟
آل دیجیتال و گوشی شاپ کاملا مطمئن هستند
خودم چند بار از همین آل دیجیتال خریدم کردم. یه نکسوس هم ازش خریدیم :)
دیجی کالا هم خوبه ولی یکی دو تا بچه ها سر فارسی اینا مشکل داشتند....
Pedram_mrn
25-06-2012, 01:37
واسه یکی از بچه ها میخوام نکسوس سفید بخرم آل دیجیتال و دیجی کالا ندارن سفیدشو موبایل بازار داره فقط....
کسی تاحالا خرید داشته ازش؟ تو سایتش نماد اعتماد الکترونیکی داره، میشه بهش اطمینان کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ali_Best
25-06-2012, 21:03
واسه یکی از بچه ها میخوام نکسوس سفید بخرم آل دیجیتال و دیجی کالا ندارن سفیدشو موبایل بازار داره فقط....
کسی تاحالا خرید داشته ازش؟ تو سایتش نماد اعتماد الکترونیکی داره، میشه بهش اطمینان کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دوست عزیز
میشه اطمینان بهشون کرد اما تحت شرایطی
شما باهاشون تماس تلفنی بگیر و صحبت کن. شرایطشون رو بپرس و زمان تست و اینا اگه موردی مشکوکی دیدی بی خیالش شو!
ولی همون نمادی که دارند اگه دبّه دربیارند تو فروش باباشونو میتونی دربیاری!
پیدا کردن یه گوشی خاص همیشه ریسک داره پس بهش میارزه! تماس میگیری صداشونم ضبط کنی بهتره ;)
البته اینایی که من گفتم با نهایت در نظر گرفتن درست نبودن طرف هست وگرنه اینقدرام زیاده!
تو پرشین تولز کسی ازش بد نگفته و به نظر آدم درستی هم میاد
فقط بررسی بیشتری بکنید پست هاشو تو همون انجمن ها بررسی کنید اخلاق طرف رو هم ببینید و بعد تصمیم بگیرید
HamiD-Xfors
26-06-2012, 00:02
من امروز خريدم تو قسمت مسيج چطور ميشه T9 غير فعال كرد؟
E.G_band
26-06-2012, 00:13
اینجا رسمه که هر وقت هر کس چیزی رو بخره باید اول درباره محلی که خریده و قیمت و مزایا و معایب گوشی بحث کنه پس بسم الله...................!
HamiD-Xfors
26-06-2012, 08:39
اینجا رسمه که هر وقت هر کس چیزی رو بخره باید اول درباره محلی که خریده و قیمت و مزایا و معایب گوشی بحث کنه پس بسم الله...................!
:31:
از تبريز گرفتم بدون گارانتي 740 تومن! هنوز 24 ساعت نشده كه گرفتم چي بگم آخه! باتريشم تموم شده تبديل نگرفتم هنوز شارژ كنم! :41:
از ظاهرش كه خيلي خوشم مياد يعني يكي از دلايلي كه اينو گرفتم ظاهرش بود كه سليقه هر كسي يجوره! :12: و اينكه دوربين واسه من مهم نبود (دوربين جلو بيشتر به دردم ميخوره) فك ميكردم خيلي بزرگه وقتي تو دستم گرفتم ديدم خيلي هم خوشدسته!:31:
چند ساعني كه باهاش كار كردم از كيفيت تصويرش خيلي لذت برم! من تبلت 7 (p1000) دارم اونم خوبه ولي اين خيلي خيلي بهتره اما نور صفحه به اندازه تبلت نيست!:20:
از عيباش اينه كه صداش كمه كه ضد حال خوردم! و اينكه وقتي باهاش يه تماس با دوستم گرفتم احساس كردم صداي دوستم بم شده! :18:(گوشيه دوستم sony xperia s )
قسمت sms هم ابري نيست كه فك كنم با يه نرم افزار حل بشه! چون اينجوريشو ديگه نديده بودم كه پيغامهاي من بالا جمع ميشه ماله طرف مقابل پايين! تو 2.3 / 2.2 كه به ترتيب send و resiv بود! شايدم تو تنظيماتش باشه كه باطري تموم شد و نتونستم كشف كنم! :19:
و اينكه كلا آندرويد 4 يه چيز ديگس و خيلي فرق داره ! ادم احساس غريبي ميكنه انگار نه انگار اندرويده! :20:
اينشالا بيشتر باهاش كه باهاش كار كردم از عيباش ميگم
اگه سوالي بود من در خدمتم! :12: رسم اينجارو هم نميدونستم ببخشيد! :11:
Amir Varasteh
26-06-2012, 13:55
سلام و تبریک.
واسه من که SMSاش مشکلی نداره! من به ترتیب Send و Receive میاد.
درضمن واسه شارژرش مگه تبدیل داره؟ دوشاخ معمولیه که.
HamiD-Xfors
26-06-2012, 14:14
ممنون !
نه واسه من تبديل ميخواد! :18:
نه ماله من تو يه صفحه اس ولي جدا!
HamiD-Xfors
26-06-2012, 14:17
T9 چجور غير فعال ميشه؟
Pedram_mrn
26-06-2012, 15:16
بله دوست عزیز
میشه اطمینان بهشون کرد اما تحت شرایطی
شما باهاشون تماس تلفنی بگیر و صحبت کن. شرایطشون رو بپرس و زمان تست و اینا اگه موردی مشکوکی دیدی بی خیالش شو!
ولی همون نمادی که دارند اگه دبّه دربیارند تو فروش باباشونو میتونی دربیاری!
پیدا کردن یه گوشی خاص همیشه ریسک داره پس بهش میارزه! تماس میگیری صداشونم ضبط کنی بهتره ;)
البته اینایی که من گفتم با نهایت در نظر گرفتن درست نبودن طرف هست وگرنه اینقدرام زیاده!
تو پرشین تولز کسی ازش بد نگفته و به نظر آدم درستی هم میاد
فقط بررسی بیشتری بکنید پست هاشو تو همون انجمن ها بررسی کنید اخلاق طرف رو هم ببینید و بعد تصمیم بگیرید
:31: کلا اگه یارو هم درست بود بیخیال شدم...
بش زنگ زدم گفت ببینم دارم یا نه بهت خبر میدم که خبر نداد...
از آل عزیز سفارش دادم 745 سفیدشو نداشت.
موبایل علاالدین هم کلا دیگه فروش نداره (کل پاساژشون) منتظرن ارز به یه ثباتی برسه....
مرسی از راهنماییت...
Ali_Best
26-06-2012, 15:45
:31: کلا اگه یارو هم درست بود بیخیال شدم...
بش زنگ زدم گفت ببینم دارم یا نه بهت خبر میدم که خبر نداد...
از آل عزیز سفارش دادم 745 سفیدشو نداشت.
موبایل علاالدین هم کلا دیگه فروش نداره (کل پاساژشون) منتظرن ارز به یه ثباتی برسه....
مرسی از راهنماییت...
ولش کن!
اینجا رو هم یه سر بزن:
اینا به مراتب از اون یکی بهتر به نظر می رسند. تبلیغات زیادی هم انجام دادند. یه تماس ضرر نداره!
علاءالدین همون تقاطع حافظ و جمهوری رو میگی؟!
نمیشه که! یعنی هیچی فروش ندارند؟!
E.G_band
26-06-2012, 18:07
خب همانطور که فکرش رو می کردیم اولین آپدیت ها برای nexus میاد اومد:8:
به زودی آپدیت آبنبات ژله ای میاد پس سریعتر با بستنی ساندویچی هاتون وداع کنید که آبنبات ژله ای اومد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](7).gifاین آپدیت به زودی از طرف گوگل ارائه می شود.
موفق باشید.........ایشالله نصیب ماهم بشه این گوشی.
Pedram_mrn
26-06-2012, 21:05
نه علاالدین بندرعباسو میگم...
گوشی بازار مطمئنه ولی کلا نکسوس نداشت
از آلدیجیتال خریدم براش همون مشکیشو
مرسی
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
منم امروز خریدم
مشکی بدون گارانتی 750 از شیراز
فقط میتونم بگم عالیه
Mool Tee
27-06-2012, 15:09
سلام به دوستان یه سوالی داشتم?من به حالت اینکه گوشی SD Card داشته باشه عادت کردم ولی این گوشی خوب اصلا نمی خوره بهش! توی ریختن فایل Apk و فیلم و عکس مشکله خاصی وجود نداره؟!
و یه سوال مهم!اینکه مثلا وقتی دکمه ها توی خود صفحهست وسط بازی باشی چجوری میای بیرون؟کار یکم سخت نمیشه با این وضع؟؟
Ali_Best
27-06-2012, 15:54
سلام به دوستان یه سوالی داشتم?من به حالت اینکه گوشی SD Card داشته باشه عادت کردم ولی این گوشی خوب اصلا نمی خوره بهش! توی ریختن فایل Apk و فیلم و عکس مشکله خاصی وجود نداره؟!
و یه سوال مهم!اینکه مثلا وقتی دکمه ها توی خود صفحهست وسط بازی باشی چجوری میای بیرون؟کار یکم سخت نمیشه با این وضع؟؟
وقتی اس دی کارد بخوره چطوری فایل میریزی؟!
دائم که مموری رو در نمیاری با رم ریدر استفاده کنی
کابل یو اس بی گوشی رو میزنی بهش... که در اون صورت هم به جای اس دی کارد مموری خود گوشی تو سیستم شناخته میشه و هرچی بخوای میریزی
برای دکمه ها بخشی از اسکرین در نظر گرفته شده که موقع پخش فیلم یا بازی اون قسمت چیزی نشون داده نمیشه و این پنل برای این به کار رفته که وقتی گوشی خاموشه و اون دکمه ها رو کارش نداشته باشی محو میشن که دیگه انگار کلیدی نیست
و تو چرخش صفحه ها هم این دکمه ها می چرخند... (البته تو مدت کمی که گوشی دستم بوده فهمیدم. صبر کن بچه های دیگه بیان اگه اشتباه گفتم بگن)
Mool Tee
27-06-2012, 16:02
ممنون دوست عزیز که جواب دادی ! حالا اون حافظه هیچی ولی آخه توی بعضی از ویدئوهای معرفی دیده بودم که مثلا وقتی میرفت تو بازی اون دکمه ها حذف میشد و صفحه بزرگ تر میشد!حالا نمی دونم!
MOHAMMAD2010
27-06-2012, 16:04
ممنون دوست عزیز که جواب دادی ! حالا اون حافظه هیچی ولی آخه توی بعضی از ویدئوهای معرفی دیده بودم که مثلا وقتی میرفت تو بازی اون دکمه ها حذف میشد و صفحه بزرگ تر میشد!حالا نمی دونم!
تو بازی ها حذف نمیشن تو پخش ویدئو حذف میشن
27-06-2012, 17:28
احتمالا ویدیو هاتون رو از همونجایی دیدید که دیسپلی XS قویتر از رقبا بوده .
Mool Tee
27-06-2012, 19:01
ممنون از تیکه ای که انداختید ولی ویدئو رو از تو یوتوب دیدم و متاسفانه مثل بعضیا نمیام از خودم نظر در کنم!(طرفدارای سامسونگ رو نمیگما!!!)
E.G_band
27-06-2012, 21:02
دوستان یه مسئله:
شما ها که اینقدر می گین طبقه 6 علائدین ارزونتره .........من امروز اونجا بودم قیمت پایین با بالا 2 هزار تومن تفاوت داشت.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه یه جا ارزون تر هم می داد از طبقه 6 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت ارزون ترین حالت ممکن:730 و همچنین سفیدش:745 بود.
دوستان یه مسئله:
شما ها که اینقدر می گین طبقه 6 علائدین ارزونتره .........من امروز اونجا بودم قیمت پایین با بالا 2 هزار تومن تفاوت داشت.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه یه جا ارزون تر هم می داد از طبقه 6 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتی که میده ارزونتر یا برابر طبقات بالاست کسی نگفت گرونتره ولی شما برو داخل به اون قیمتی که میگه بخر زنده بیا بیرون من بهت صد تومن می دم :دی
Pedram_mrn
27-06-2012, 21:27
دوستان یه مسئله:
برادر اونایی که پایین قیمت خوب بهت گفتن وقتی بخوای بخری ۵۰تا۱۰۰ تومنم پول ستاپو پکیج و راه اندازی میگیرن...
ولی اون بالایی ا هرچی بگن همونو میگیرن گوشیو میدن بهت...
الان قیمت سایتای فروش بهتره بعلاوه اینکه تواین شلوغیو گرما احتیاجی نیست بری بیرون و دود ماشین بخوری کلی ام اعصابت خورد شه کرایه تاکسیو بنزینم به کنار...
هرموقع رفتم تو اون خراب شده فقط اعصابم خورد شده قیمتاشون ساعتی تغییر میکنه... دزد بازاره...
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Ali_Best
27-06-2012, 21:48
علاءالدین از همکف به بالا هرچی میری بالا مقادیر زیر افزایش پیدا میکنه:
امنیت
راحتی خیال
صداقت
شعور
خلوتی
کالای اصلی
(البته در حالت کل)
E.G_band
27-06-2012, 22:02
ممنون ولی بدون برنامه هم می شه ازشون گرفت.
ولی اکش رو نمی دونم...................بله بهترین و راحت ترین راه خرید اینترنتی می باشد.
27-06-2012, 22:53
ممنون ولی بدون برنامه هم می شه ازشون گرفت.
ولی اکش رو نمی دونم...................بله بهترین و راحت ترین راه خرید اینترنتی می باشد.
عزیز گفتن که ، شما برو تو مغازه به همون قیمت بدون برنامه بگیر زنده بیا بیرون ، مهدی 100 تومن میده بهت. :دی
سلام به بر و بچه های p30world
یه 1 سالی نبودم کنکور داشتم ببین چه خبر شده!!
آقا یه سوال این قضیه کد و اینا چیه؟!
چجوری بغهمیم گوشیمون اصله و کدش تقلبی نی؟!
ممنون
Mool Tee
28-06-2012, 12:58
شما ابتدا این *#06# کد رو در قسمت شمارگیری موبایلت وارد کن تا کد 15 رقمی رو بده بهت و بعد برو به این صفحه و کد رو وارد کن اگه مشخصات موبایلت رو داد پس اصله!البته میتونی با کد روی جعبه موبایلت هم چک کنی
Pedram_mrn
28-06-2012, 13:07
رفته بودم دوماه پیش از اونجا وان ایکس بخرم صبح قیمتاشون 1030 1040 بود تا ظهر که تو پاساژ بودم دلار 30 40 تومن گرون شد تمام مغازه ها چه بالا چه پایین قیمتاشون شد 1050 1070...
یارو گفت بیا 980 بهت میدم گفتم باشه:31: چقد پول برنامه میگیری گفت بستگی داره چه پکیجی بخوای لایت پک فول پک پک معمولی ریجستر آپشن جنتی:31:
بهش گفتم عزیز دل همه ی این کارا رو که گفتی خودم زحمتشو میکشم 50 تومنم بهت میدم یارو موند چی بگه یکم فکر کرد گفت بذار زنگ بزنم زنگ زد بعد گفت شرمنده نمیتونم....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آقا این نکسوسه الان رسید دستم فقط اندرویدش 4.0.2ـــه آپدیت هم نمیکنه میگه آپدیته اینم مشخصاتش:
Baseband version
I9250XXKK6
Kernal version
زیاده حسش نیست بنویسم:31:
Buiid number
ICL53.I9250JPLA1
چجوری آپدیتش کنم؟ چون واسه خودم نیس نمیخوام رامو اینا واسش بریزم... ولی اگه رام عوض کردنش دردسر نداشته باشه شاید کردم...
چرا این صفحش انقد توه؟ مثل نئو میمونه:31:
ویرایش:
رفتم یکم سرچ کردم این یکجو تکجو دیگه چه مسخره بازی ایه :31:
S3مو سه سوت روت کردم انقد جنگولک بازی نداشت ریکاوریو روت همه باهم یه جا نصب شد....
راستی SIII ام مثل نکسوس وقتی وصلش میکنی به PC حافظه رو به صورت مس استورج نمیاره...
mehdi30nema
28-06-2012, 14:46
قیمت داره روز به روز بیشتر میشه .
تا دو روزه پیش دی جی کالا 740 داشت حالا 780 گذاشته .
آقا این نکسوسه الان رسید دستم فقط اندرویدش 4.0.2ـــه آپدیت هم نمیکنه میگه آپدیته اینم مشخصاتش:
مبارکه ، یه کم از مشخصات و مزایا و معایب گوشی هم بگو .
کلا حال کردی باهاش ؟ نسبت به اس 2 یا اس 3 چه طوره ؟
شما ابتدا این *#06# کد رو در قسمت شمارگیری موبایلت وارد کن تا کد 15 رقمی رو بده بهت و بعد برو به این صفحه و کد رو وارد کن اگه مشخصات موبایلت رو داد پس اصله!البته میتونی با کد روی جعبه موبایلت هم چک کنی
ممنون ولی چجوری همونجایی که میخوایم بخریم بفهمیم کدش yakju هست یا نه؟!:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.